תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הייתה לי בעיה במחשב, MB נשרף עקב הפסקות חשמל... בכל מקרה, מאז שהוא חזר, ניסיתי להכנס למשחק, ואחרי 6 שניות בערך ראיתי מסך שחור, כאילו המחשב כבוי, אבל המחשב פעל (מאווררים)... בכל מקרה, ניסיתי בATITOOL לעשות סריקה לארטיפקטים, ואחרי 10 שניות קרה אותו דבר....חשבתי שאולי זה קשור לספק כח (ג'נרי), ואולי קרה לו משהו כתוצאה מההפסקות חשמל... אבל המחשב פועל רגיל לגמרי כאשר זה לא במשחקים... כולל סרטי HD... הסתכלתי ב-SPEEDFAN והמתחים נראים בסדר (לא שאני ממש מבין בזה) את הספק הכח אחליף בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה מקור בעיה... חשבתי אולי לאמץ את המחשב בדרך שהיא לא גרפית (מאמץ של המעבד או משהו כזה)... אבל לא יודע... תנו רעיונות... עריכה: הוספתי כמה פרטים מאוורסט... תודה מרא…
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מערכת עם i5 2500 ו-7950 (משומש) עם 8GB של RAM. מערכת הפעלה שלי היא Windows 8.1 Pro ומשום מה יש לי יותר מדי תקיעות, אם זה שאני משחק ב-PES 2015 או צופה ב-Google Earth. שמתי לב שיש לי ניצול גבוה מדי ב-Memory, בדקתי ב-Resource Monitor והשימוש בזיכרון הוא כ-37% כשהדפדפן Google Chrome פתוח ברקע. השימוש במעבד הוא בסדר, משהו כמו 7% במנוחה. יש לכם מושג מה אפשר לעשות בנדון? אני משתדל להימנע מפרמוט מיותר של המערכת. תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי עכשיו כשהצלחתי סוף סוף להרים את המחשב, ניסיתי להריץ משחק עם 3D והמסך פשוט נכבה (המחשב עוד דולק, המסך פשוט לא מקבל מידע). עכשיו כדי לתקן אני צריך לכבות ע"י לחיצה ארוכה או לכבות מאחורה את הספק ולהדליק. ריסט משאיר את המסך סגור. הדלקתי את המחשב מחדש וניסיתי להעלות יישום 3D אחר - הבדיקה של ATITOOL - והוא גם הפיל את המחשב. הקטע הוא שלמרות שהחלפתי לוח ומעבד, אני לא אחרי פרמוט כי עשיתי משהו בשביל למנוע את זה, וזה יכול להיות עשה את הבעיה. נ.ב עשיתי בדיקה של דרייברים והסרתי עם DCP. לא עזר. יש מה לעשות? או רק פרמוט?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית, לא ידעתי היכן הכי נכון לרשום על הנושא הזה, אז אם יש שיקול של המנהל להעביר אז אשמח. לאח שלי יש מחשב נייד של dell והוא רוצה לחבר מקלדת חיצונית לעבודה על המחשב, שיהיה לו יותר נוח לפעמים כשהוא בבית. אז יש לו מקלדת ps/2 רק אין חיבור כזה במחשב הנייד, אבל יש לו חיבורי USB. נכון, יש מקלדות USB די זולות אבל הסיפור הוא אחר. הוא מצע בחנות אלקטרוניקה כלשהיא ממיר מps/2 לusb (למי שמכיר את הממירים הירוקים האלה לעכברי usb, זה פשוט אותו דבר רק הפוך. במקום להתחבר לps/2 זה מתחבר לusb). הוא חיבור את הממיר לusb ואת המקלדת לממיר, אבל זה לא עבד. חשבנו על אפשרות שאולי צריך דריבר, אבל לא מצאנו. לכן אולי למישהו מכם יש פתרון לעניין, מישהו אולי מכיר דריבר ע"מ לחבר את המקלדת ps/2 ל…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מחשב נתקע בכניסה לאתרים מסוימים באנטרנט (לדוגמא גלובס) או בהקרנת סרטים המחשב פנטיום 4 (2.4GHZ) דיסק WDC של IDE. ניסיתי מספר דרכים כולל פרמוט והתקנה מחדש של חלונות ועדיין התופעה קיימת . מה עושים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, במהלך, קידוד למשל בתוכנת VIRTUALDUB בזמן הקידוד ישנה קוגוריה בשם FPS, האם מישהו יכול להגיד לי ממה היא מושפעת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט למחשב שלי ......כלומר לכונן C שהוא NTFS אבל אני לא צליח בשיטה הרגילה שהיא: format C אז בבקשה מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.... :AR15: :AR15: ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי כבר מס' פעמים בתופעה מוזרה. במחשב שמחובר לאינטרנט (HOT), באמצעות כרטיס רשת (לא O/B). קורה מידי פעם שהכרטיס הופך למצב DISABLED. לא בזמן מוגדר וללא התערבות המשתמש. המחשב נקי מוירוסים/רוגלות ושאר מזיקים... יש רעיונות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP היום באמצע הרמקולים כבר לא עבדו...הם לא עובדים ביוטיוב במדיה פלייר בשום מקום לא משנה איזה דפדפן אני אבל כשאני מחברת אוזניות שומעים את השמע מצוין..פיקס. מה הבעיה ? זה דחוף תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATO…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש, [את המפרט אתם יכולים לראות ב "המפרט שלי"] . אז הכל סבבה רק שאני מריץ משחק כבד כמו cRYSIS, או שאני שם developer 1 בCS 1.6 (1000 FPS) , אז יש רעש כזה כמו צפצוף מהמחשב.. רעש חזק שאפשר ממש לשמוע! כאילו המחשב מתאמץ יותר מידי אז הוא מתחיל לצפצף.. אבל זה לא אמור להיות ככה נכון? המחשב לא אמור פתאום בגלל משחק כבד להתחיל לעשות רעש חזק עם צפצופים.. אז מה הבעיה? ואם זה בעיה בחומרה אז זה הכרטיס מסך או המעבד או מה? זה חשוב כי יש אחריות והם אמרו לי להגיד להם מה לא בסדר ולשלוח להם את החלק בנפרד לבדיקה.. אז זה הכרטיס מסך או משהו אחר? אם זה הכרטיס אז אני אשלח להם אותו.. תודה! עריכה: עדכון: כדי לבדוק שיניתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך מ30 ל 100% , חיכיתי כמה דקות וה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחר שניסיתי לעדכן את ווינדוס 7 (לווינדוס 8 ) ווינדוס חסם אותי כמנהל, כך אני חושבת לפחות, כי כל פעם שאני רוצה לעשות משהו כמו להוריד תכנה או לעשות כל דבר אחר שרק 'מנהל' יכול לעשות- אני מקבלת הודעה מבקרת משתמש שמבקשת ממני סיסמה בשביל לאשר את הפעולה אך הבעיה היא שבהודעה אין שום מקום לרשום את הסיסמה של המנהל וכתוב שההודעה נשלחה מהכונן הקשיח של המחשב, הווינדוס שלי לא חוקי, אז אני צודקת בכך שווינדוס השתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות דברים כמנהל? אם כן, יש דרך לעקוף את זה? או שצריך להתקין מחדש את ווינדוס (ואם זה יעזור להתקין מחדש)? ואם אתה לא חושב שזו הבעיה, אז מה כן? אשמח לתשובה, תודה רבה, פריידי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו שמעתי את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי מחשב כזה celeron d 2.4 asus p4p800-mx 256*2=512 sata 80GB 7200 8MB עכשיו תקשיבו אני נכנס לביוס ושם אני מסתכל בטמפרטורה שלו וזה קופץ לי בין 50 ל 55 האם זה יותר מדי?? או האם זה בכלל טוב??? בבקשה תגידו לי וגם אם זה לא פסדר תגידו לי מה לעשות ? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי לפתע נתקע על מסך התחלתי של ביוס שאומר מה מחובר למחשב, רשום להיכנס למערכת F1 לא משנה כמה אלחץ לא עובד.. המקלדת אגב כן עובדת, יש תגובה ל del, ctl, alt.. גם אחרי שהסרתי את הכרטיס מסך הבעיה לא נפתרה, האם יש פתרון למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מארז למחשב שלי ולאחר יומיים של עבודה שקטה וטמפרטורות נמוכות(אודות למארז וסידור האיוורור החדש) ההארדיסק הפסיק לעבוד ובעת הדלקת המחשב הוא משמיע תקתוקים ואינו מוכן לעלות. עכשיו אני כבר מוכן נפשית לרע מכל אבל אין אפשרות להוציא את המידע(60 ג'יגה של שירים ובסביבות ה120 ג'יגה של סרטים) מבלי לערב חברות לשחזור מידע כי כבר התייעצתי עם מספר חברות והמחיר מתחיל מ700 שקל תלוי מה הבעיה וזה יכול להסתיים בכמה מאות דולרים.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
התקינו לי בחנות את המעבד, לוח וזיכרונות החדשים (E8400, EP45DS3L, 4G). ומאז קורים 2 דברים- או שאני מפעיל את המחשב ופשוט לא עולה כלום וכתוב- Disk boot failure, insert system disk and press ok או שהווינדוס פועל (לא קורה מה שקרה למעלה), אבל יותר מאוחר כונן G:\ (שהוא ההארדיסק השני שלי), פשוט נעלם וצריך להפעיל את המחשב מחדש. 2 הבעיות מסתדרות רק כשאני פותח את המארז ונותן כמה לחיצות על הכבלים משום מה... מה הבעיה פה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי רושם לי אין התקו ערבול קול עזרה פליז
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-