עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dannycom,

ברשותי מכשיר משולב HP OfficeJet J5783. לאחרונה הופיעה באופן פתאומי (בלי סיבה ידועה) על מסך המכשיר הודעת שגיאה Cartidge error: Cartidge right must be replaced. ניסיתי להוציא את הראש דיו ולהכניס אותו כמה פעמים וההודעה לא נעלמה. ניסתי גם לנקות את המגעים שם, ושום דבר לא עזר. הנקודה המעניינת היא שכאשר ניסיתי להדפיס עמוד אבחון המכשיר עשה זאת מיד וללא בעיות. אלא שאחרי כמה שניות הודעת השגיאה המעצבנת חזרה. אני חושש להחליף את ראש הדיו מכיוון שאם אני שוב אקבל את הודעת השגיאה הזו, המחסנית תתייבש והלכו לי 100 ש"ח +. לאור מה שכתבתי האם יש למישהו הצעה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by berner,

חבריה שלום זה מספר שבועות אני מתמודד עם בעיות במחשב תחילה לא היה ניתן להפעיל דפדפן מסוג AVANT חשבתי שחדר לי איזה גורם זר א ו ווירוס ופעלתי לברר כולל פירןק המחשב והרכבתו בכרטיסים מחשש למגעים ואבק לאחר מכן שוב ניסתי ולא צלחה דרכי . פניתי למפעיל השירות לאיטרנט ואז התברר כי היה חסימה בגין חשש לווירוס שיוצא ממני. נדרש היה לשחזר וגם איפוס כרטיס הרשת במהלך הבירורוים הורדתי את האנטי ווירוס מסוג AVIRA שה וא לדעתי אנטי ווירוס הטוב שיש בשוק. לאחר כל הפעילויות האלה גילתי כי הקול אבד לי במחשב ולא יכלתי לשמוע אפילו את צליל ההפעלה של WIN ולא כל קובץ של מוסיקה או סרט בצעתי רענון לכרטיס המובנה על הלוח אם ואז הקול חזר לי אבל לא ניתן להפעיל את הפדפן AVANT רק אקספלור או מוזילה, …

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. Started by cxxc,

אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ומותקן אצלי וינדוס xp profesenal באנגלית אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. Started by אוראל-ס,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד בווינדוס 7. יש לי צורב די וי די של lg לאחר כשנה עם אותה מערכת הפעלה ( וין 7 64 ביט ) פתאום החליט הווינדוס שהוא לא קורא את הסידירום וגם לא את הכונן המדומה ( דיימון טולס ) כשאני ניכנס למנהל ההתקנים ועושה עדכן דרייבר זה אומר לי שכרגע יש את הדרייבר הכי מעודכן. בנוסף במנהל התקנים זה מראה על שניהם כמו משולש קטן כזה עם סימן קריאה בפנים משהו כזה. כשאני ניכנס למחשב שלי הסידירום וגם הכונן המדומה לא מופיעים... בדוס הסידירום כן עובד.. וכן הוא נפתח ונסגר ואני מכניס דיסק הוא קוראה אותו רק שהוינדוס החליט שהוא לא קיים.. אגב עשיתי במנהל התקנים הסר התקנה הפעלתי מחדש זה אומר לי שוינדוס לא התקין את החומרה.. אבל זה חוזר על עצמו שההתקן מעודכן בדרייבר הכי עדכני. הצ…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. חבריה שלום כ קורים לי בזמן האחרון כל מיני תופעות לא ברורות היום המחשב בהדלקה ישר קפץ למערכת ההפעלה מבלי להציג את הלחונות של הSETUP השחורות ניסיתי לעשות DEL ולהגיע לביוס ולא הצלחתי איך מחזרים את כל הנושא שהמחשב יפעל בסדר העליה הנכון בברכה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by DarkTesticle,

אני מקווה שזה המקום לשאלה. לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות ריבוטים לכאורה ספונטניים (מחשב ישן) שמתי מאוורר (גדול, לא הקטנים של המחשב) במחשבה שהקיץ מביא לחימום יתר של ההארד דיסק. לא נפתר. לאט לאט שמתי לב שאני יכול למשל לשחק בWOW יום שלם ולא יהיה ריבוט, אבל אם נניח יוצאים מהמשחק אחרי כמה דקות לעיתים יהיה ריבוט. או באם גולשים באינטרנט זמן מסויים, שוב ריבוט, או כמה, גם בהפרשים קטנים מאד. מקווה שלמישהו יש מושג מה בדיוק הגורם. תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך עם מאוורר,המאוורר שלו מרעיש בצורה לא נורמלית.. כבר פירקתי אותו ניקיתי הכול הוא עבד כמה ימים ללא רעש ועכשיו התחיל לחפור עוד פעם.. הפתרון הכי טוב הוא ככל הנראה להחליף מאוורר,אבל השאלה שלי היא האם ניתן להוציא את המאוורר לגמרי מהכרטיס מסך?? יכול לקרות לכרטיס מסך משהו אם הוא יעבוד ללא מאוורר?? תודה רבה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tiger3,

יש לי מחשב עם: לוח אם - P31-S3G של ג'יגהבייט 2 GB זיכרון מעבד E6550 כ.מסך - 8600GT של ג'יגהבייט עם קירור פסיבי (ללא מאוור רק צלעות קירור) מידי פעם במיוחד כשמשחקים המחשב נופל ברגע שהמחשב נופל מופיע על המסך - מסך בצבע אפור המחשב לא נכבה אלא משתתק - אין אפשרות לעשות ריסט ואין אפשרות לכבות את במחשב ע"י הכפתור גם בלחיצה ארוכה אלה רק ע"י הוצאת כבל החשמל של המחשב חום הכ.מסך עומד ללא מאמץ על 60 מעלות (לא יצא לי לבדוק בעומס) במעבד עומד על כ 50 מעלות (פלוס מינוס של 5) מדוע זה קורה? האם זה בגלל חום הכ.מסך? או משהוא אחר? איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים, אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 8E 50 A 19 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט חזק מאוד לבעיות האלה) מעבד AMD Phenom II X4 920 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

נדפק לי השקע של הרמקולים בכרטיס קול הצבע הירוק. הוא רופף ושמחברים לשם את הרמקולים או אוזניות זה לא עובד\או שצריך לשחק עם זה. מדובר בכרטיס קול של הלוח אם של DFI UT P35. כמה זמן מקסימום אמור לקחת תיקון כזה, והאם אני יכול לדרוש כרטיס קול חלופי עד שהנוכחי יתוקן??

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by tooten28,

שלום כולם יש לי בעיה אני מדליק את מחשב אני שומע שהוא עובד אבל אין את צפצוף התחלתי ואין הדלקת מסך, לפעמים יש דלקת מסך אבל נתקה במסך הראשוני שרשום שם של לוח אם וזהו, מה אתם חושבים איזה בעיה ואך אני פותר אותה?. תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by shevah,

זה קרה אצל חבר, העיניין הוא שפירמטתי לו את הכונן הקשיח והתקנתי XP, וכעת כאשר המחשב עולה הוא מציג את ההודעה לעיל. אחרי חיפוש בגוגל ראינו שיש מספר סיבות: חיבורים רופפים, ביוס לא מוגדר הייטב, סדר בוט שגוי, בעיה בבוט(סביר שלא שכן כרגע פרמטנו והכל עבד). כל אלו ששלנו. יש למישהו רעיונות מדוע זה קורה?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  14. Started by rubiliani,

היי, יש לי תקלה מוזרה במחשב, אשמח לעזרתכם. התקלה היא שהמחשב לא נדלק. אני מצליח להפעיל אותו רק אם אני מוציא את כל הכרטיסים מהלוח (זכרון,כרטיס מסך,מנתק HD מהמתח והדאטה) מוציא את הסוללה ומחזיר. רק אחרי כל זה המחשב נדלק. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל (מנתק את הכבל של המתח ליותר מ-5 דקות) התקלה תחזור, החלפתי סוללה וזה לא עזר, לפי כל המידע הזה אפשר להבין שאין בעיה בשאר החומרה, אלא רק בלוח. מה לדעתכם אפשר עוד לעשות?? תודה תותחים!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  15. Started by ffooxx,

כשאני מפעיל את המחשב הוא רץ הוא מאוד מהיר לאחר כמה דקות פתאום הוא נהיה איטי מאוד מאוד לפתוח תיקיה לוקח שעה. אני חושב שזאת בעיית בחומרה שלו כי עשיתי פורמט למחשב אין בו שום תוכנה והוא עדיין איטי.(כשעושים למחשב ריסטרט הוא עוד פעם מהיר לכמה דקות וע=אז שוב נהיה איטי). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. Started by assaf972,

שלום רציתי לדעת אך קוראים לפקודה שאני מריץ ב cmd שאני יכול לראות אתרי אינטרנט שגלשתי בהם?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  17. Started by felixb,

שלום, מדובר במחשב P4 שעליו מותקן WIN XP. לאחר הדלקת המחשב, מתקבלת הודעה על serious system error. מבדיקה ב event viewer של ווינדוס, מדובר על ההודעה הבאה: Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00000067, parameter3 f87155ac, parameter4 00000000. מה זה יכול להיות? תודה,

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. שלום חברים לחבר שלי יש בעיה המחשב היה מחובר לפלזמה בסלון עם מערכת הפעלה XP והוא החליט לשדרג את המחשב לווינדוס 7 לצורך כך הוא חיבר מסך מסך בנוסף לפלזמה והתקין בהצלחה הבעיה היא שהוא רוצה לנתק את המסך ולהשאיר רק את הפלזמה וברגע שהוא עושה את זה הוא מקבל מסך שחור בפלזמה וכשהוא מחבר חזרה את המסך גם בפלזמה חוזרים לראות בשניהם מחוברים כבל VGA אחד מחובר ישירות לכרטיס והשניה בעזרת מתאם מ DVI ל VGA ניסינו את כל המשחקים וכלום לא עוזר גם עדכנו את הדרייבר ועדיין אשמח לקבל עזרה בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב השני שלי כל האייקונים נעלמו לצדדים וגם ההתחל נעלם לצדדים וגם שנכנסים לאינטרנט אז רואים הכל בגדול ואי אפשר להיכנס לכלום שאני מוציא תאייקונים למחשב ועושה עוד פעם סדר לפי שם זה בורח לצדדים עכשיו אין כלום בשולחן עבודה לא רואים תהתחל לא רואים כלום מה אני צריך לעשות?תודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by korn6532,

כל פעם שאני מנסה להתקין קובץ ISO זה עושה לי את השגיאה הזאת....משחק אחד כבר הפסקתי לנסות להתקין אבל נמאס לי מזה בדקתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית...עזרה מישהו ? אני משתמש בוינדוס 7 וניסיתי בכל תוכנה אפשרית...אלכוהול 120 אחוז,דימון טולס,פאוור ISO,אייאסאו באסטר

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור בבקשה יש לי hpna3

23. שלום וערב טוב כבר שנתיים יש לי עכבר MX 518 שאני משחק איתו לאחרונה הוא עושה לי בעיות כנראה יש בעיה עם הכבל,כי לפעמים העכבר לא מגיב אבל אז אני מזיז את הכבל והכל בסדר יש מצב לתקן אותו? או שלא מתקנים ופשוט קונים חדש? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by r0ckY,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה שהמסך נדלק כאשר מחברים אותו אליו אבל שמחברים את המסך לכרטיס מסך חיצוני הוא לא נדלק הכרטיס המסך החיצוני פעיל כי נבדק במחשב אחר. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים