עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עידכנתי אתמול דרייברים ל8800GTX מהאתר של נווידיה, והכול עבד תקין. היום הדלקתי את המחשב, המסך ריצד, קצת צבעים מוזרים ומסך כחול עם 0x0000116, ריסטטתי למצב בטוח, מחקתי את הדריברים, ריסט והתקנתי מחדש במצב בטוח, עכשיו המחשב נדלק, הכרטיס עובד (או לפחות המאוורר נדלק) אבל אין תצוגה במסך, יש מה לעשות בלי להביא כרטיס אחר\לנסות במחשב אחר? אין לי מחשב לבדוק (כרגע כותב מלפטופ)

2. יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 8600 GTS של Gigabyte. האם יש אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי אליו ולהקליט את מה שמשודר? האם יש לכרטיס הזה Video in שאפשר לעשות בו שימוש או שאני חייב כרטיס טלויזיה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Purple Haze,

שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום היום בבוקר הדלקתי אתה המחשב והוא לא העלה את נWIN וההודעה שהוא מציג היא main processor(שם המעבד) cpuid: 0FF0 patch id: 0041 כמו כן נשאתי לעלות את ה BIOS אבל ללא הצלחה. הדבר המוזא הוא שאחרי הרבה זמן סביבות 5 דקות של המתנה עם ההודעה הנל הוא ממשיך את הבוט ומעלה את הWIN ואם אני עושה ריסט ההודעה הזאת שוב חוזרת משהו יכול להגיד למה ניגרם תודה מראש עריכה: בדקתי את כול הזיכרונות שלי בניפרד(יש לי 4) נשאתי לבדוק אותם גם בחריצים אחרים עדין מראה את ההודעה הזאת.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by T-R,

יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by vid170,

שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by erez hasson,

היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. Started by dani44,

חברה היום קרה לדוד שלי בעיה מוזרה שבהתחלה לא ממש הבנתי מה יכולה להיות,עכשיו אני גם לא ממש מבין אם זה בטוח אז אני שואל אתכם. הבעיה היא כשהוא עושה פורמט (במסך הכחול) יש את האחוזים שהוא מפרמט,אז מגיע ל 30 אחוז רגיל,אחר כך הוא עולה אחוז אחוז ממש ממש לאט (כל אחוז כ 40 דק').. הוא אמר לי שהוא הוציא באמצע את הכבל של החשמל של הספק,החזיר בחזרה ופתאום האחוזים התחילו לזוז כמו שצריך.. מה אתם אומרים שזאת הבעיה? לפי דעתי הספק..כי הוא הוציא את החשמל מהארד דיסק והחזיר.,ככה זה נשמע לפי ההגיון. את הספק הוא קנה לפני כמה חודשים במחיר זול של 100 שקל ויש עדיין אחריות.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by asafchik,

היי, לאחרונה קניתי שלושה מחשבים והרכבתי אותם לבד, בדיוק אותו דבר. שניים מהם עובדים מעולה, אבל לאחד מהם יש תופעת לוואי שאני לא בטוח שקשורה להרכבה, כי היא חלה בערך חודש אחרי הקניה. בעת כניסה לכל משחק (שזה מרגע הכניסה לכל משחק בערך, אפילו דיאבלו 3, שהוא לא כבד), עוד לפני שמתחיל המשחק (!) המאווררים שלו מתחילים לעוף באוויר, בזמן שהשניים האחרים נשארים בשקט מופתי גם לאחר שעות משחק ארוכות. עכשיו מילא זה היה מסתיים, מספיק שנכנסתי למשחק ל-2 דקות ויצאתי - המאווררים שנדלקו ימשיכו כך עד לא ידע. המחשב בכלל לא מתחמם, הוא לא מספיק אפילו לחשוב על חימום. בראונד ראשון של משחק הוא מניע למקסימום ומשם זה נשאר ככה. יותר מזה, הוא אפילו קר (!) במידה מסוימת בגל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.

12. Started by GamePad,

המחשב שעבד בסדר עד עכשיו, כבה ועלה עם הודעה שאני לא מכיר. אני חושד שהיה אולי קצר כי היה מולקס חשוף במארז. החשד שלי הוא הלוח, אבל שוב, אין לי מושג מה אומרת ההודעה. אז מי שמכיר בבקשה עזרה. :s05: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. החלפתי לוח אם ,אך אני מעוניין לא לפרמט ולהחזיר את הארדיסק כמו שהוא היה לי amd chipest nvidia החלפתי למעבד אינטל chipest sis האם יש אפשרות להסיר דרייברים בדרך כלשהיא מבלי להכנס לוינדאוס? למשל:hirens boot cd תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. יש לי MX700 שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו) אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשות תיכננתי להטעין אותו יותר מאוחר טוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיב הבטריות נגמרו מהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותי בלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה) עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוק טוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמו אך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...…

15. Started by BeNnYBoO,

שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Grihan,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בצורה חריגה. דברים יחסית בסיסיים כמו דפדפן נתקעים לזמן מורגש, בכיבוי הוא מראה את המסך הזה של תוכניות שיש לסגור לפני הכיבוי, רק שהרשימה ריקה, וכד'. בנוסף, במשך תקופה מסויימת הוא היה קופא לפחות פעם ביום, סתם בלי סיבה, גם זמן גלישה באינטרנט, ורק ריסטרט פיזי היה עוזר, אבל בזמן האחרון זה נפסק בלי שעשיתי משהו. מה ניסיתי סריקה עם memtest86, במשך 12 שעות, הכל תקין. סריקה של הדיסק עם הכלי של סיגייט, SeaTools, גם הכל תקין אבל אני לא בטוח שהפעלתי אותו כמו שצריך ומה שעשיתי מספיק. המפרט שלי מעבד Intel Core i5 760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ספק Seasonic S12II 620W כ. מסך NVIDIA GeForce GTX 460 זכרון 4gb ddr3 דיסק קשיח HD103SJ Samsung 1TB מה יכולה להיות הבעיה…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום יש לי בעיה במחשב נייח, אני מדליק ורואה ישר עולה ל- BIOS. ולא עולה לי חלונות 10. נסיתי פעם שנייה להדליק ושוב ישר ניכנס ל- BIOS. ולא מצליח לעלות ישר חלונות 10. חבר שלי הביא לי תוכנה Active Boot Disk ובדק אם יש חומר חשוב. ואכן זה קיים יש חומר. אני לא רוצה לעשות התקנה מחדש. אני בטוח שזה משהו לא בסדר בלוח אם שלי בהגדרות BIOS ואני לא יודע... מיפרט מחשב: לוח אם ASUS - H310M-D + מעבד I5-8400 + זיכרון 8GB + דיסק קשיח SSD 240GB המחשב נייח אצלי 7 חודשים לפני כן היה תקין בלי בעיות. עכשיו זה פעם ראשונה ויש תקלה לא עולה ישר חלונות 10 עשיתי איפוס BIOS וזה לא עזר, עשיתי גם עידכון ביוס וזה לא עזר. איך פותרים את…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by Linkin Park,

שלום! יש לי בעיה מוזרה עם ההארד דיסק. כרגע מותקנים אצלי שני הארד דיסקים על המחשב - בראשון מותקן הווינדוס והשני מחולק לשני partitions. הבעיה שלי היא עם הpartition הראשון המכונה D .בכל פעם שאני ניגש לכונן לבצע פעולה של כתיבה או קריאה ארוכה יותר מכמה שניות יש רעש מוזר של כאילו נופל המתח ואז חוזר ואז המחשב נתקע. המתח לא באמת נופל כי הכל ממשיך לעבוד ( רק יש freeze). משום מה שניגשתי ל-partition השני בהארד דיסק לא קרתה לי התופעה הזו. למישהו יש מושג מה פשר הבעיה והאם ההארד דיסק גמור? נ.ב - עוד דבר נוסף ששכחתי לציין : נסיתי לעשות דיפרגמנטציה לכונן ודוקא זה עבר בסדר גמור ללא שום תקיעות.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by maor6,

אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by vwgolf,

אני טכנאי מחשבים שמתקן לחברה גדולה מאוד מחשבים והם הביאו לי מחשב דוס שצריך לסדר. יש לי את התוכנה שלהם על דיסק קשיח שכאשר אני מחבר אותו הוא עולה אבל אני חייב להעשות לו העתק לדיסק קשיח נוסף. אם אני רק מעתיק את הקבצים זה לא עוזר התוכנה לא עולה לבד. נסיתי לעבוד עם תוכנות גוסט שונות אבל זה לא עזר לי. הבנתי שאני חייב לעשות אותו דיסק קשיח עם בוטבל אבל אני לא יודע איך עושים זאת. המערכת הכי ישנה שעבדתי איתה הייתה 3.11 וגם אותה אני לא ממש זוכר. תודה מראש, לירון.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. יש לי לוח אם של EPOX עם GF4MX מובנה בתוכו (NFORCE 2), הכל עבד מצויין ופתאום יום אחד הפעלתי וXP עבר את כל הקטע הזה עם המסך השחור עם הלוגו של וינדוס והפס ובלה בלה בלה ואחרי זה מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך פשוט נכבה. כבר עשיתי 4 פירמוטים וניסיתי להתקין 2 גרסאות של דריברים של NVIDIA וגרסה אחת של OMEGA עם SP1 SP2 וגם פעם אחת בדיוק אחרי ההתקנה וזה אף פעם לא עובד. ההתקנה עוברת בשלום אבל אחרי ריסטרט מה שציינתי קורה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by rafiisak,

שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.