עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by urich,

טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. מצטער שההדועה כפולה לא יודע כיצד להעביר לפורום הרלוונטי

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by eitax,

יש לי בעיה בתגובה של המחשב.. כאשר לדוגמא אני לוחץ על אות מסויימת ל3 שניות ואז מפסיק, זה ממשיך לרשום עוד כמה פעמים את האות הזאת.. או שכשאני מוחק חצי ממשפט , אז זה ממשיך למחוק את המשפט גם אחרי שעזבתי את המקש... עזרה?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם נשרף לי המעבד. כי הרכבתי את המחשב שלי מחדש, ובטעות הרצתי אותו ללא המאוורר של המעבד. אבל שמתי לב לזה מהר. המעבד הגיע ל70 מעלות. ולפי מה שרשום הוא נמצא בסכנה רק אחרי 75 מעלות אך למרות זאת המחשב לא עולה. יש לי מעבד Amd athlon ax2000 ולוח אם abit an7 ואם הוא כן נשרף, האם יש דרך לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dodhaloy,

שלום לכולם.. יש לי מחשב דל אינספירון עם 4 GB RAM רציתי להוסיף עוד 4 GB, וראיתי שהוא מסוג DDR3 אבל כתוב לי שה: DRAM frequency הוא 665MHz ראיתי רק זכרונות עם תדרים של 1333, 1600, ו1066 ואנילא יודע מה אני צריך להתקין אצלי... כמו כן הבנתי שקינגסטון היא חברה הכי טובה לזה, מה אמורים להיות המחירים, מאיפה לקנות? והאם אני יכול להתקין אותו לבד, אני קצתמבין בחומרה הפנימית.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Roee Yunger,

הי יש לי מחשב acer aspire 5740g ישן שהשמשתי לעבודות קטנית שידרגתי וקניתי לו סוללה חדשה העיניין הוא שהמחשב לא מזהה שיש סוללה אבל הוא לא מתכבה הוא פשוט עובד על הסוללה בלי לתת לי נתונים עליה. יש אולי איזה תוכנה לתתן לי נתונים על הסוללה ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן, קניתי לעצמי רמקול אלחוטי חדש, דגם Monster Clarity HD 100. הוא מצוין, קטן ומשמיע סאונד בנ זונה. הבעיה היא ב-BLUETOOTH. המחשב סורק את ההתקנים מסביב, אחרי שהפעלתי אותו. הוא מוצא הכל - פלאפון, לפטופים - חוץ מהרמקול הנייד. כדי לוודא שהבעיה היא ברמקול אז עשיתי סריקה עם הפלאפון בנפרד, והרמקול לא עולה בסריקת BLUETOOTH. אני רוצה שהבלוטות' יזהה את הרמקול ואני אפעיל אותו ככה. למה זה לא עובד? תנו כאן דרייברים או תוכנת התקנה שצריך להתקין אם יש תודה וואלאלהלה חחח

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום, התקלה התרחשה באמצע ששיחקתי ב Fallout New Vegas. באמצע המשחק תמונת המסך פתאום התעוותה ונמרחה לפסים-פסים. עשיתי רסטרט וכעת כל מה שהמסך מראה מטושטש. זה כבר קרה בעבר, אך זה נפתר ע"י כיבוי המחשב. כעת שום דבר לא עוזר וכל מה שהוא מראה זה תמונה מעוותת - כאילו חלק מהתמונה נמרחת בפסים. המחשב עולה, מסך הדוס השחור רץ, הווינדוס מנסה לעלות (הלוגו של ווידוס מוצג ומתחתיו הסימן הכחול רץ), אך כשהסימן הכחול מסיים ואז אמור הווינדוס לעלות - הוא מציג מסך כחול לפחות משניה ואז עושה רסטרט. אני מצליח להפעיל את ה Safe Mode, ועשיתי שחזור מערכת - אך ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך? כי אמרו לי שהוא מתחיל לפעול רק עם עליית הווינדוס ובמצב בטוח הוא גם לא פועל - ואלה המצבים היחידים שעוד …

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  9. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ben_amitai,

שלום לפניי יומים הורדתי פיפא 07 אני מפעל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציית 1024X720 כל הפילטרים למיניהם בגיימפלי המשחק רץ טוב אבל כל פעם כשיש הילוך חוזר או קיטעי מעבר אפילו כשאני עושה פאוס זה מקרטע לי בצורה רצינית2FPS מערכת: 6300CORE 2 DUO GYGABYTE RADEON X1800XT 512MB CROSSAIRE 512X2 גם כשאני מוריד את השופטים שם את ההגדרות על MED זה מקרטע אבל פחות7-8 FPS ( )

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dani1999,

המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מדובר במדפסת hp deskjet 950c כך היא ניראת: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hp950c אשמח לעצה מועילה.. תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. Started by ferrari,

שלום. ברשותי המפשרט הבא: CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper Threading MB: ABIT IS7-E MEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256) GPU: ATI R9500PRO 128MB HD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133 PSU: GENERIC 480WATT הבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1 עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידי בחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POST ולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWS אבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  16. היי לאחרונה המחשב מבצע 3-4 איתחולים כאשר מדליקים אותו אין צפצופים כלשהם , ולא היה שום שינוי בחומרה או המערכת ההפעלה שהיא WIN7 אין הודעות שגיאה. ממה זה נובע לדעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום הנה תמונה מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? ) ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מהי המהירות של הזיכרון שלי ? 533 או 667 ? איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה שלי ? כי אני רוצה להביא כרטיס אחר ואני צריך לבטל את המובנה ..

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.

20. שלום לכולם .. חיברתי לא מזמן את האודיו של המחשב בכבל קוקסיאלי (דיגיטלי) ובהגדרות של הכרטיס קול במחשב הוא נותן אפשרות ל2 ערוצים בלבד שבאתר של גיגהבייט רשום במפורש שהלוח תומך עד 7.1 ערוצים. אשמח לעזרה מדובר בלוח אם Gigabyte GA-EP35C-DS3R

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by punk119,

אהלן קניתי כרטיס מסך X1950 PRO AGP 512 לפני שבוע מהרגע שהתקנתי אותו המחשב עבד סבבה אבל אחד מההארדיסקים שלי התחיל לעשות רעשית כאלה תיקתוקים הוצאתי אותו וחשבתי כולה הלך ההארדיסק לא כזה נורא קורה אחרי זה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט ולהתקע כל הזמן ולזרוק לי מסכים כחולים החזרתי את הכרטיס מסך המקורי ואין יותר מסכים כחולים אבל המחשב בקושי נושם המפרק שלי הוא: p4 2.6ghz 512mb radeon 9800 maxtor 120gb maxtor 200gb western digital 120bg hec 475watt PSU מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יחזור לקדמותו? מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד עם הכרטיס מסך החדש? אנשים אמרו לי שיכול להיות שהספק לא חזק מספיק ולכן לא מספר את הזרם הדרוש למערכת זה ספק 475 וואט יש מצב שהוא עדיין לא מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Gosha,

שלום! לפני כחצי שנה נשרף לי כרטיס המסך הראשון. זה היה Geforce 8800GTS 512 (הגרסה שמבוססת על המעבד G92). הכרטיס נקנה יחד עם המחשב כולו והיה בן 4.5 שנים. זה קרה במהלך גלישה רגילה באינטרנט - המחשב נתקע לחלוטין ולאחר הפעלה מחדש, הופיעו ארטיפקטים ושיבושים קשים על המסך שהובילו למסך כחול והפעלה מחדש של המחשב. מיותר לציין שמאותו שלב, כל הפעלה של המחשב הובילה לאותו סדר פעולות ואת המחשב יכולתי להדליק רק במצב Safe Mode. לאחר שביצעתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר, הבנתי שהבעיה היא בכרטיס המסך והוא כאמור שרוף וזרקתי אותו לפח. כאן באתר, במדור היד שנייה מצאתי עוד כרטיס Geforce 8800GTS (רק בגרסא מעט מוקדמת יותר - 320, שמבוססת על מעבד G80). לא חשבתי פעמיים וקניתי אותו במחיר זול. חצי שנה הכל עב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי …

25. Started by yes,

משום מה לפי כמה ימים החלה תופעה מוזרה במדפסת שלי. hp deskjet 5550 אני מדפיס מסמכי וורד או אינטרנט, ופשוט לא רואים כתב. רק אם יש תמונות בעמוד שהדפסתי הן יוצאות בהדפסה. וניסיתי כמה פונטים שונים. מישהו מכיר פיתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.