תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, הייתה אצלי הפסקת חשמל, ומאז אני חושב שהמחשב שלי לא מזהה את ההארד דיסק, האמת שאני לא בטוח אם זאת באמת הבעיה, כי אמנם אני לא רואה ב BIOS את ההארד דיסק, אבל מצד שני זה כונן SATA ככה שאני לא בטוח אם ה BIOS יכל היה אי פעם לזהות אותו. בכל אופן מה שקורה זה שהמחשב מוכן לנסות לטעון רק מה CD ולא מההארד דיסק את הווינדוס כמו תמיד. יש לי גם משהו שנקרא RAID SET שאני יכול לנסות לכוון, אבל שיחקתי עם זה ולא יצא מזה שום דבר... החלקים שיש לי הם: לוח אם: gigabyte ga-k8n ultra-9 nforce socket 939 הארד דיסק: seagate 160GB 7200RPM 8mb buffer NCQ SATA מעבד: AMD athlon 64 3200 939 מישהו מצליח להבין מה הבעיה, ומאיפה מתחילים לפתור אותה? האם יכול להיות שנגרם נזק לחומרה, או שאולי פשוט התאפסו לי …
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי יחסית חדש (שנתיים שלוש). כרטיס מסך Geforce 8600GTS coolpipe. אם אתם רוצים אני אפרסם את המפרט המלא. היום בבוקר, כאשר הדלקתי את המחשב - המאווררים פעלו, אך המסך, המקלדת העכבר וכל שאר הדברים שמחוברים למחשב לא עבדו. אחרי כמה דקות שניסיתי להבין מה השתבש (כי זכור לי שזה קרה בעבר והסתדר לבד), הבנתי שאולי אחד הרכיבים מתחמם או משהו כזה. פתחתי את המחשב ולא זיהיתי רכיב שהוא חם יתר על המידה. יש לי 3 מאווררי מארז שעושים עבודה טובה. אחר כך שמתי לב שצלעות הקירור של כרטיס המסך ממש חמות, אני לא יודע אם זה לא נורמלי כי אין לי למה להשוות. יש לכרטיס מסך גם צינור כלשהו שהוא חלק מהקירור אבל אני מעדיף לא לגעת בו כדי לא לגרום נזק. השאלה שלי - האם יש צורך במעבדה? האם יש חשש לנזק ב…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי דיסק SATA תקול שלו seagate baracuda 500 GB (ורסיה 11 הידועה כבעייתית- גם לי היה אחד כזה), בנסיון לשחזר לו חלק מהקבצים שלו. חיברתי את הכונן שלו אליי למחשב בתקווה לנסות ולזהות אותו בביוס אולם עצם החיבור גרם למחשב שלי להיתקע בהתנעה (מאוררים עובדים ושם זה נגמר) האם למישהו יש מספר רעיונות איך לעקוף את הבעיה . נושא השחזור די דחוף לו ואני מנזה לעזור לו טרם שילך לשחזור אצל מומחים.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מחשב פנטיום 4 3GHZ.. לא מזמן היה לו זיכרון של 512 מ"ב והחלטתי להרחיב לעוד 1 ג"ב. בדרך כלל אני לא נוהג לכבות את המחשב אך מידי פעם זה קורה שאני כן מכבה אותו. כאשר אני מכבה את המחשב ונותן לו לנוח ליממה ומנסה להדליק אותו לאחר לילה שלא דלק הוא עושה לי בעיות. מה שקורה זה שהוא נדלק לכמה שניות אפילו לא מעלה את המסך של הבדיקה וישר עושה ריסטרט וזה יכול לחזור על עצמו מספר רב של פעמים עד שקורה נס והוא מחליט להידלק סופית.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, חומרה, תוכנה, ספק כוח חלש מידי, חומרה רופפת על הלוח אם, המאוורר של המעבד תקין ואין איתו בעיות, אשמח לקבל עזרה ויעוץ מה לעשות. שיהיה לכולם יום נעים!
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC VP930 בזמן האחרון כל פעם שאני מכבה אותו ומדליק מחדש המסך נשאר כבוי למרות שנורת הפעלה מהבהבת לסירוגין. רק אחרי 10 דקות בערך המסך נדלק. הבעיה קיימת גם אם המחשב מכובה או מנותק מהמסך. ניסיתי עם כבל אחר והבעיה נשארת. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום עם למחשב "ACER ASPIR ONE 10ניתן להחליף את הלוח המקשים ועם כן, איפה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אחרי שאתמול היתקנתי Windows 7 X86 על נייד שלי מדגם MSI ms-163k עם מעבד Intel C2D T6400, היתקנתי דרייורים לכרטיס קול והמחשב ביקש ריסט. המחשב "ניתקע" במסך הכיבוי מעל רבע שעה ולכן סגרתי אותו בכוח והלכתי לישון. כאשר קמתי היום בבוקר מיסתבר שהמערכת ההפעלה לא עולה, גם לא במצב בטוח, כאשר היא ניתקעת בזמן הBOOTING. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINDOWS 7 אך גם היא ניתקעת לפני שמסך הגדרות כלשהו עולה. ניסיתי להפעיל כל מיני הפצות לינוקס מהלייב CD, וכמו כן Lite XP מ-Hiron Boot CD אך גם הן ניתקעות בזמן הבוט. היפעלתי MemTest (הוא אכשהו עלה) אך הוא לא מצא שום שגיאה אחרי לופ אחד אז כניראה שהזיכרונות הם לא הבעיה. אשמח לקבל עוד עצות על מה לעשות, ובמקרא הגרוע אני יממש את האחריות.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, בראשון התכוונתי להתקין ווינדוס ואז לאחר טעינת קבצי ההתקנה קיבלתי מסך כחול וזה חזר על עצמו.. התחלתי לקרוא ולהתעניין וקיבלתי המלצה להשתמש בתוכנה MHDD או משהו כזה שמוחקת את ה BOOT של הארד דיסק, מפה לשם עשיתי את זה אבל היא מחקה לי את המחיצות! מבוהל לקחתי את הארדיסק למחשב השני לבצע ניסיון שיחזור של הרבה תמונות וחומרים לפי תוכנת השיחזור באמת לא היו בארדיסק מחיצות, התחלתי את השיחזור במחשב השני ולאחר כמה דקות המחשב כבה. כשאני מדליק אותו שוב, נידלק המחשב, יש נורות חיווי אבל כאמור הוא לא עולה, המסך לא מקבל סיגנל ונשאר עם נורית כתומה. לפעמים הוא מתכבה שוב אחרי כמה שניות. עוד שפתחתי את המחשב השני שמתי לב שהמאוורר של המעבד במחשב זה לא עובד, וסביר להניח שזה היה ככה הר…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, המפרט שקניתי הוא : 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 אני צופה בטלוויזיה LCD של Phlips 8404 42. הטלוויזיה מחוברת ב HDMI ל-HTPC, ואני עובד עם Media Center הבעיה: לפעמים בזמן צפיה דרך ה HTPC ולא בזמנים קבועים, מסך הטלוויזיה הופך לגוונים חזקים של ירוק, ולאחר זמן כל שהוא חוזר לצבעים הרגילים. זה גם יכול להפתר אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחזיר אותו, או מהטלוויזיה …
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש, הכל עבד מצוין, היום אני בא להדליק אותו והוא מגיע לשלב של לפני העלאת הסימוס ומערכת ההפעלה, הוא מראה לי - רצוף, ניסיתי לרסט אותו והבעיה חזרה, רק אחרי שכיביתי והדלקתי אותו מחדש הכל הסתדר, הבעיה לא חזרה על עצמה בכמה פעמים שהדלקתי וכיביתי לראות, אבל זה מדאיג אותי כי זה מחשב חדש ..... האם כדאי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח עם P4i65G עם דיסק SATA עם Windows XP. החלפתי את הדיסק לדיסק SATA2 מסוג Segate ST3500418AS בנפח 500GB. הדיסק מזוהה ב BIOS, אולם אם אני מגדיר אותו כדיסק ראשון לעליה , אני מקבל רצף צפצופים בלתי פוסק. האם ייתכן שלוח האם לא תומך ב SATA2, למרות שהוא מזוהה ב BIOS ? איך אפשר לבדוק האם לוח האם תומך ב SATA2 ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
המחשב עושה לי לאיזה שנייה מסך כחול ואז עושה לי ריסט.. אני אפילו לא מספיק לקרוא מה רשום שם
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה במחשב לפעמים המסך הופך לשחור לכמה שניות ...וגם יש בעיית זכרון למשל שאני נכנס לפסייבוק ואומר לו שימור שאני יכנס אוטומטית זה מאבד את הנתונים ... נסיתי לפרמט את המחשב דרך iomega automatic backup והדיסק התקנה אבל שאני מגיע לאיזה שלב בפירמוט המסך הופך לשחור ולא מגיע הפקודה שכך אני אוכל לפרמט ...בקיצור אני לא יכול לפרמט ... אתם חושבים שזה בעיית חומרה ? בכרטיס זכרון ? או ...? ויש לי אחריות על המחשב אבל אני לי כח לקחת את המחשב כולו לחנות שיתקנו כי זה רחוק אני יכול נגיד לקחת את הכרטיס זכרון לשם ושהם יטפלו בו ? כי אני חושב שזה בעיית חומרה בכרטיס זכרון ...נכון ? תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל באוטו דיסק עם שירי MP3 והנגן לא משמיע אותם אז הבנתי שהוא תומך רק בקבצי AUDIO CD , עכשיו מה זה סוגי קבצים AUDIO CD ואיך ניתן לצרוב את השירים בעזרת אלה על דיסק DVD ולהשמיע באוטו (ככה ניתם לשים יותר שירים בדיסק).
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הוא לא מבצע POST. המסך פשוט שחור. כיביתי והדלקתי, אחרי שתי שניות היא נכבה ונדלק מעצמו. אחרי שלוש שעות שהוא היה מנותק מהחשמל הוא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-