תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למחשב כ.קול עם הבקר משחק למחשב הכרטיס קול זוהה ע"י אקספי אוטומט ועכשיו חיברתי תהגה והדוושה למבקר עצמו ואני לא יודע איך מפעילים אותו ... אני בחרתי שם ב 2 צירים ו 4 כפתורים והוא לא מגיב אליו..!! ההגה לא של חברה מוכרת ולא רשום עליו כלום.. מה אני עושה?! צריך אולי להתקין את כל ההתקנה של הכ.קול עם הבקר שיהיה שם עוד אופציות או משו?!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לא משנה מה אני מחבר, דיסק און קי, עכבר, מקלדת או לא משנה מה. מחשב נייד HP EliteBook 840 G3 זה פשוט קרה לי היום אחרי שהפעלתי אותו. (עבד אתמול).
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לאתר ויזה כאל בכתובת הזו: https://services.cal-online.co.il/ בכל הדפדפנים אני מקבל את ההודעה שהגישה נדחתה: The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 5446797020694971774 מצד שני, אם אני נכנס לאתר בדפדפן אופרה עם VPN יש לי גישה לאתר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזר אלי הלוח, המתח שאני שמתי (יותר נכון מה שהיה בDefault) הוא 1.500, מה שאני רואה בביוס זה 1.65. WTF ?? זה תקין בכלל ? לא יהרס לי שוב ? KSP יחליפו לי ? תודה ל ET" על הברת התראד.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מקצר את עצמו הכוונה היא שברגע שאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שנייות ואז מתכבה. ונכנס ללופים של הדלקה כיבוי, המאווררים עושים תנועה שהם מתחילים לעבוד ואז מפסיקים. הוא לא מעלה לי תצוגע על המסך. עד עכשיו הכל היה תקין איתו ופתאום הוא עשה לי מסך תכלת (ללא כתוביות או משהו) פשוט מסך חלק ולא נתן לעשות כלום. עשיתי ריסטרט ואז הכל השתבש. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך (geforce 1070) אז החלפטי לכרטיס מסך אחר ועדין המחשב מקצר. הוצאתי את הכוננים לגמריי כדי לבדוק שהם לא מקצרים ועדין הוא מתכבה ונדלק. הדבר היחידי שלא בדקתי זה הספק כוח. אין לי כרגע ספק נוסף לבדוק. הספק שיש לי הוא callibre Series PSU 500w אשמח לעזרה תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה הוא כל פעם מפרמט את המחשב שלו והמחשב מזהה רק כונן אחד עם 127 גיגה ובעצם יש לו במחשב 200 גיגה! ויש לו הארדיסק אחד למה זה לא מזהה לו את הכל? אחרי פירמוט נוצר לו רק כונן אחד של C ויש בו 127 גיגה... ובכלל כל פעם יש לו כל מיני שגיאות בוינדוס שקשור לקוננים---volume boot בקיצור יש בעיה שקשורה להאריסק אולי מה הבעיה בעצםם??
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
אני עובד עם שני מחשבים: נייח - הכולל מעבד core i5 בן 3 שנים, זכרון 8 גיגה, כונן SSD , מע' הפעלה Win 7 נייד - הכולל מעבד core i7HQ, זכרון 8 גיגה, כונן SSD (סמסונג Evo 250), 2 כרטיסי מסך (של אינטל ו-Geforce 750M) מע' הפעלה Win 8. התוכנות בשני המחשבים דומות. למרות שהנייד חזק למדי, עדיין באופן יחסי הנייד מגמגם לעומת הנייח. חשוב להבהיר שהנייד לא נתקע, אך הוא מגיב לאט יותר מאשר הנייח. לדוגמא פתיחת מסמך Word זריזה יותר תמיד בנייח. קריאת מייל ב-Outlook אשר דורשת הורדת תוכן חיצוני, בנייח עוברת חלק, בנייד תמיד לאט יותר. אני מנסה להבין מדוע כך הדבר. מע' ההפעלה Win 8 סה"כ אמורה להיות מהירה באותה מידה כמו Win 7 אם לא מהירה יותר. אשמח לתובנות בנושא. תודה, אמיר. כיצד ניתן לבדוק מ
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מאט את העכבר, עושה קולות רובוטים במוזיקה, ומקרטע בסטרימינג. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה של המחשב הלפטופ , שמדליקים אותו , נדלק המסך , והוא נחצה לשניים . צד אחד כחול , וצד אחד אפור. ולא מתקדם האלה, נשאר ככה לא עולה ווינדוס ולא שום דבר למישהו יש מושג מה הבעיה? ממה היא נובעת? המסך? מעבד? זיכרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון לבעיה למחשב נייד שלא עולה (רושם not bootable device) אבל ברגע שאני מוציא את הבטריה ומחזיר אותה הוא עולה כרגיל. אבל לאחר שעלה רגיל ואני מפעיל מחדש שוב הוא לא עולה ושוב פעם אני מנתק את הבטריה ומחזיר והוא עולה כרגיל. הגדרתי בביוס שיעלה דרך ההארד דיסק ועדיין לא נפתרה הבעיה. בדקתי שכלום לא מחובר למחשב (בכניסות הUSB) אפילו הפעלתי כשהוא מחובר למטען ובלי מטען. מחשב- DELL latitude e7440 אני אודה אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
??? איך פותחים את הקבצים האלה אני מיואש בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפי המפרט הבא שהומלץ לי עליו בפורום: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-S3L ¤501 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤378 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤829 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסרתי את NOD32 והתקנתי שוב, אך לאחר ההתקנה הוא מסרב לרוץ. אם אני עושה MSCONFIG או מנהל ההתקנים או ישמוים אחרים כמו האנטיוירוס אז החלון שלהם נפתח ונסגר מהר. סריקת ספיירים לא מעלה דבר. הלוג תקין. אולי וירוס? אולי טוריאני? אבל איך אני בודק ומסיר? או שלא זאת הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, עקב הפסקת חשמל, נשרף לי לוח אם של PC Partner (צ'יפסט של VIA VT8753 - P4X266)- הקבלים שלו מנופחים והמחשב בקושי זז. 1. מי בארץ נותן שירות ללוחות אלו של PC Partner? 2. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל ללוחות אם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עושה מדיי פעם ריסט עצמאי וזאת לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש וגם לאחר שביטלתי את האפשרות שיעשה ריסט אוטומטי. בדקתי את הזיכרון וזה לא הבעיה. מה יכול לגרום לבעיה זו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-