עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם האם ניתן להתקין DDR4 על לפטופ Hp n-209ej בן שנתיים? האם הלוח יידע לפעול איתו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ccc,

עמוד 2. בכל מקרה אפרט גם פה את הבעייה. יש לי מעבד XP1800 שהדיפולט שלו הוא 11.5X133 , שאני שם את ההגדרה הזאת, על 1:1 יחס ומתח מקורי למעבד המחשב מתרסק לפני שהוא מעלה את הווינדוס, יש את השדיאה הזאת שחסר קובץ קונפיג או משהו. שאני שם 11X133 זה עובד יופי אבל כ XP1700 ושאני שם 11.5X100 זה עובד יופי גם, כלומר הוא לא יכול לעשות 11.5X133 רגיל.. הוא גם לא יכול לעשות 11X166 ... משהו שם לא בסדר.. למישהו יש רעיון?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by crik,

אהלן, קיבלתי את הדיסק מארה"ב (הגיע ע"י הוריי) עשיתי לו עדכון ל 010G. בעל לוח gigabyte z77-d3h הבעיה היא כזו. מאז העידכון אני לא מצליח לעשות לו התקנה של WINDOWS 7. כל הזמן הוא נתקע בכך שלא מצליח להעתיק את הקובץ(ע"י USB, דיסק, Imagex) האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ? ואיך ניתן לפתור אותה לעזזל? תודה משה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by sedjonns,

שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by alextr,

יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. ברשותי מחשב די ישן (כ5 שנים), רץ על WIN XP PRO SP3 בזמן האחרון החלה תופעה מעצבנת מאוד: המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט. זה לא קורה בתדירות קבועה, לפעמים אחת לכמה שעות, לפעמים כל כמה דקות. יש לי הרגשה (לא מבוססת, אז קחו אותה בעירבון מוגבל) שהריסטים נעשים צפופים יותר כשהמחשב במאמץ, לכן נראה לי שאולי זה קשור להתחממות יתר של המעבד, אך זוהי דעתי הלא מקצועית בעליל. תודה מראש לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך כנראה או בדרייבר שלו שכל כמה זמן המסך נכבה כזה ואחרי שניה הוא חוזר לעבוד והוא חוזר לעבוד רשום לי בצד את ההודעה הזאת עכשיו השאלה שלי איך אני פותר את הבעיה הזאת כדי שהמסך לא יתכבה כל כמה דקות תודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום. לא מזמן רכשתי מסך 24" (full HD). שאלתי אם תהיה בעיה לחבר מסך שכזה ללפוט שלי (שלו כרטיס מסך GeForce 7300 Go). התשובה הייתה שאין בעיה. אבל..... דבר ראשון שאני שם לב אליו [ואני מחובר דרך כבל VGA, כי ללפוט שלי יש רק יציאת VGA] הוא שישש מעין גרעיניות בחל העליון של המסך [אני שם לב לזה בעיקר משום שאני משתמש בגוגל כרום, ושם נמצאים ה Tabs של הדפדפן]. זה זמני, וזה רגעי. לפעמים ממש לשנייה, ולעפמים זה כ"כ מהר, שאני מפקפק אם ראיתי את זה בכלל, או שאני מדמיין. העניין הנוסף הוא שלעתים, כל החלונות נעלמים, כולל שורת המשימות [אני משמש ב Ubutnu]. לאחר שניה או שתים, שורת המשימות חוזרת, אבל החלונות כולם כאילו נסגרו לבד. בשלב הזה גיליתי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לתפקד [אני…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shay_1,

שלום, יש לי וינדוס 7 והגדרתי שבמחשב ייכנס למצב שינה לאחר 10 דקות אך כאשר מגיע הזמן שלו להכנס למצב שינה הוא כבה ומי נדלק שוב.. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

11. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים וטרם שמרתי "פנקס רשימות". יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם? אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  12. שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …

13. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by waltobc6,

יש לי כרטיס מסך GTX660 ובמחשב הקודם שלי ראו HD יותר טוב... אני לא יודע למה, שום דבר לא חד, השחור מפוקסל בדקתי את זה עם BS PLAYER, וסירטונים בYOUTUBE הורדתי את הקודקים האלה: K-CODE CCCP וגם DIVX מחקתי, הורדתי והתקנתי מחדש את כל החבילה של הדרייברים לכרטיס מסך ופשוט לא רואים טוב, שיחקתי עם האפשרויות בפאנל של הכרטיס אבל זה לא מתקדם ולא מזכיר כמו בATI (במחשב הקודם שלי היה לי ATI) אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by djishay,

שלום לכולם, אני מקווה שזהו המקום המתאים להודעה הזאת.. מזה 3 שנים אני משתמש בלפטופ של לנובו מדגם Y580 מפרט : WINDOWS 8.1 64BIT 3rd Generation Intel® Core™ i7-3630QM (2.40GHz 6MB Cache) 8GB (DDR3) NVIDIA® GeForce® GTX660M 2GB with DirectX® 11 SSD 120 GB HDD: 1TB (5,400 rpm) הצלחתי להריץ עליו המון משחקים בהצלחה ולאחרונה איכשהו "התמכרתי" ל FIFA 16 ושיחקתי בו עם ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עבד "חלק" ! לאחרונה רכשתי את המשחק FIFA 17 ומאז התחילו צרות... אני לא בטוח אבל חושש שהנייד מתחמם והחל מהמשחק השני שאני מריץ המשחק פתאום נתקע לכמה שניות וממשיך, נתקע וממשיך... מדי פעם יש גם את ההודעות הכחולות\כתומות - תמו…

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. לא שיניתי דבר ספציפי שלאחריו הופיעה הבעיה. הוא פשוט מדי פעם מחליט להכבות ולהידלק מחדש. לא התקנתי שום דבר חדש, סרקתי וירוסים וביצעתי scan disk, אם זה קשור בכלל... יש למישהו הצעות בנוגע למקור הבעייה או דרכי פיתרון כלשהן ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  18. אהלן אנשים, יש לי מחשב נייד HP Envy15T ומאז ווינדוס 8.1 (כרגע עם 10) יש לי בעיות עם חיבור הHDMI למסך נוסף. עד היום הצלחתי לחבר למסכים נוספים בעזרת ביטול והפעלה מחדש של הדרייברים של הכרטיס (intel hd4600), או שהתקנתי דרייברים ישנים יותר ולא את הכי מעודכנים ובסופו של דבר, הצליח להתחבר. בימים האחרונים שום פיתרון לא עובד לי ואני פשוט לא מצליח להתחבר למסך נוסף. למישהו קרה? יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחפש פיתרונות, לעדכן דרייברים, למחוק, להתקין, לעדכן bios, אבל שום דבר לא עוזר. כרגע שאני מחבר את המחשב למסך עם הHDMI המסך החיצוני (לא של הלפטופ) פשוט נהיה שחור. המסך בוודאות תקין וכך גם הכבל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Burkey,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Gigabyte ga-z970x-sli Radeon r9 290 Intel i7 4970k (ללא oc Seasonic 620 bronze נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10. לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה... אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עו…

22. Started by tombraider,

בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by Daniel Shteren,

שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

שלום. אתמול קניתי את הMX500. היום חיברתי אותו בחיבור PS2 והתקנתי דריברים. כשהפעלתי את התוכנה MOUSERATE, הגעתי ל-מקסימום- 61HZ, וברוב הזמן זה היה 58-59, כשזה אמור להיות 200-199 בPS2 ו125-124 בUSB. התקנתי דריברים 9.76 של לוג'יטק אבל זה לא עזר. אני משתמש בעכבר עם סקייטז ופד אייסמאט. עזרה בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by Dr. Computer,

אהלן. המסכים הכחולים האלה לא מוכנים לעזוב אותי במנוחה!! ניתחתי את קבצי המינידאמפ עם התוכנה וכמעט בכולם (6 קבצים , תוך יומיים, מאז שהתקנתי את הווינדוס XP SP2 מחדש), והקובץ האשם שגורם לכל הקריסות האלה הוא- NVENETFD.sys הדפוק הזה!! זיהיתי את המיקום שלו במחשב והוא נמצא בתיקייה drivers בתוך תיקיית ה- windows. מדובר בקובץ- Nvidia Networking Function Driver. כלומר- בעיה עם הדרייבר של Nvidia לכרטיס הרשת. ואני גם מעלה תמונה שלו- ברגע שגילתי את הבעיה הזו, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של Nvidia ל- nForce4, הלא הם- 6.66. הם פשוט לא עשו כלום! המסכים הכחולים נמשכו. הסרתי אותם, והתקנתי את הדרייברים העתיקים שבאו עם לוח האם- ללא שינוי- המסכים הכחולים נמשכים. עשיתי חיפוש …

• 12 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.