עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tsvika,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם קבצי Word גדולים במיוחד (עבודה במקביל עם שני קבצים מעל 30 עמודים+שרטוטים וצורות) או לחילופין עם גליון עבודה Excel גדול במיוחד המחשב מתפעל את הקבצים האלה בצורה נוראית, הגלילה היא מאוד מקוטעת ובגלילה מעמוד ועמוד יש לפעמים מרווחי זמן של 4 שניות ויותר עד שהעמוד הבא נטען בדרך כלל הוורד נתקע או שמופיעה ההודעה הבאה: "אין די זיכרון בכדי להשלים פעולה זו" המפרט שלי בצד ימין איך אני פותר את הבעיה?

2. Started by Xstyle,

יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אמ asus p5gd1 וכרטיס הקול דגם Realtek ALC861 עכשיו אני מתקין אותו ההתקנה עוברת בהצלחה בלי שגיעות עכשיו בסוף ההתקנה הוא ממבקש לעשות ריסט! אני עושה וכשהמחשב נידלק הוא רושם לי תשגיעה הבא סתכלו לפי התמונה! מה אני אמור לעשות?

3. קניתי מחשב מקיי אס פי והיו לו המון מסכים כחולים. אחרי שבוע במעבדה שלהם אמר לי הטכנאי בסוף שהוא שכח לשים גמפר בהרד דיסק וזה גרם לכל הבעיות... הקטע הוא שההרד דיסק הוא בכלל SATA ועד כמה שידוע לי אין גמפרים לסטא..... הגיוני???? מה אתם ממליצים לעשות?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by eitanb3,

חושב שהצלחתי וחיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינטרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? נ.ב. נעזרתי במדריך של נענע. תודה איתן

5. Started by BorisAlt,

קיבלתי לוח GIGABYTE K8N PRO-SLI התקנתי את כל המערכת ויש לי כמה בעייות 1. אחרי כל ריסט אני צריך להגדיר מחדש את הדרייברים של המקלדת (PS./2) 2. יש לי כונן יחיד על המחשב וזה צורב של NEC ה 3550A אחרי שהתקנתי בעזרתו את הווינדוס ועשיתי ריסט הוא מסרב לקרא דיסקים... בהתחלה חשבתי שהבעייה בווינדוס אבל אחר כך פירמטטתי והתקנתי מחדש עם אותו כונן שלא עבד לפני ושוב חזרה הבעייה, אז החלפתי אותו לכונן CD ישן שהיה לי בבית והוא כן עובד. אולי משהו מכיר את הבעייה או יש לו רעייון??

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by V00d00,

שלום, אני חדש בפורום הזה ובאתי לשאול אותכם בתור מבינים מקצועיים בחומרה או w\e שלא כמו בפורום של גיימר שכל דבר שם זה כמו "יש לי בעיה בווינדוס מה עושים? תפרמט" "יש לי בעיה במחשב מה עושים? תקנה חדש!" וכו' . יש לי מחשב כבר מעל שנתיים אני מעריך אפילו 3 והוא לא נהג לעשות בעיות אבל עד לפני שנתיים המחשב היה עושה פול בעית. המפרט שלי הוא: Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Comp…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Kurt,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני חושב שמדובר בחומרה שלו. אז ככה, לפני כמה שבועות GTA San Andeas לא פעל לי (הוא פעל טוב מאוד לפני) ולא היה לי מושג למה. לא התייחסתי לעניין והמשכתי בעיסוקיי, אך שניסיתי להתקין את Max Payne 2 (כן אני יודע שזה משחק ישן... ), הוצגה הודעה שאומרת שהמשחק לא מצא את ה - Direct 3D שלי במחשב. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בכלל ה - Direct 3D הזה, ושיוכל לפתור לי את הבעיה? תודה מראש, kurt.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by fl3r,

ערב טוב חברים אני חייב לדעת בדחיפות, האם שאני הולך לעבודה בבוקר (למשך 10 שעות), האם להשאיר את הכפתור האדום שבמפסקים דולק? או לכבות את הכפתור הזה? (תראו תמונה מצורפת, אני מדבר על המפסקים הלבנים שבצד שמאל עם המתג ON/OFF האדום: http://img409.imageshack.us/img409/1184/dscf01482yd.jpg ) ונגיד וכשהמתג האדום מכובה ואני מדליק אותו, אז המחשב כזה נדלק ל3 שניות ואז מתכבה, האם זה גורם לו נזק? תשובות מקצועיות בלבד בבקשה! תודה רבה וערב טוב לכולם שי.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by lordy111,

קיבלתי מחשב נייד פנטיום 2 של IBM , כשאר אני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה EROR ואפשרות בחיה של או ריסטרט או TEST לאחר שאני בוחר בTEST המחשב מודיע לי שישנה בעייה בHDD הארד דיסק.. האם ניתן לפתור בעיה זאת מבלי לקנות הארד דיסק חדש? פורמט משהוו.. ואם לא כמה יעלה לי בערך הארד דיסק? למישו מוכרת הבעיה הזאת??

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by Kazur,

שלום לכולם. ברשותי צורב DVD של LG מדגם GSA-4081B. אני צרבתי כבר המון משחקים עם צורב זה (משחקים מקבצי תמונה מסוג ISO) ועכשיו שאני מנסה לצרוב אני פשוט לא מצליח ואני ממש לא יודע למה! אני משתמש בתוכנה NERO כדי לצרוב את הקבצים. הוצאתי כמה תמונות מהתוכנה, אולי זה יעזור במשהו... בדיקה אם התוכנה מזהה את הדיסק/כונן: שאני מנסה לצרוב את הדיסק מופיעה לי ישר ההודעה הבאה: אני משתמש בדיסקים חדשים לגמרי מסוג SILVERLINE PRO. בדקתי בביוס והכונן מזוהה, כמו כן בדקתי בלוח בקרה וגם שם הוא מזוהה. אני ממש לא מבין מה הבעיה ולמה זה לא מצליח לצרוב לי. אשמח לקבל עזרה! נ.ב גם בדקתי בתוכנה EVEREST והיא גם מזהה את הכונן :s05:

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  11. המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  12. יש פה בפורום את מדריך לבדיקת קבצים משהו שחכתי שבודקים למה המחשב קורס עכשיו אני יש לי מעבדAMD64 ושאני מנסה להוריד את הקובץ למעבדי 64 זה מוריד ובהתקנה זה רושם שחבילת התקנה אינה תומכת במעבד זה.............

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. אז ככה, המחשב הרגיל שלי בתיקון, אז ניסיתי לחבר את המודם ADSL למחשב הנייד, אבל יש הודעה שהמחשב לא מזהה כרטיס רשת... מה ניתן לעשות? תודה מראש

14. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. ברגע שאני מדליק אצת המחשב, המסך עובד, אבל בשלב שבוא צריך להיות מסך הטעינה של חלונות, המסך נכבא ואני לא רואה כלום. ניסיתי להחליף מסכים, כרטיסי מסך, ספקי כח ולהתקין חלונות מחדש. בשלבה מסויים בהתקנה, המסך מחשיך. וזהו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? מחשב: AMD ATHLON XP 2500 barton leadtek k7ncrgpro onboard video 256 mb ddr 333mhz samsung

16. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה מתרחשת לי תופעה מאוד מוזרה במחשב. המחשב מחליט לאתחל רק בפעם השניה שאני מנסה להפעיל אותו - הפעם הראשונה, הכוונה היא אחרי שהמחשב כבוי זמן ממושך. בלחיצה על כפתור ההפעלה נדלקות כל הנורות, המאווררים ואורות הבקרה בכוננים, אבל אין תמונה על המסך. בד"כ כיבוי של המחשב והפעלה מחדש פותרת את הבעיה, אבל מדי פעם המסך מפסיק לקבל תשובה סתם בלי סיבה לאחר עליית הוינדוס. המאוורר של כ.המסך נראה תקין וחיזקתי את הכרטיס למקומו. ניסיתי גם להפעיל את המחשב כשכל הכוננים מלבד הכונן הקשיח מנותקים - אולי בגלל הספק. חשבתי שאולי זו בעיית זיכרון אז ניסיתי להחליף את מיקומי הסטיקים או להפעיל רק עם סטיק אחד (יש לי 2X256). בכל הנסיונות התופעה חזרה על עצמה. המחשב לא חדש, כבר בן יותר משנתיים וחצי…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

יש לי מחשב שאני צריך לפרמט אין לו צורב ובגלל שזה 98 אני לא זוכר איך גורמים לו לזהות disk on key בכל מקרה מדובר בשני ג'יגה חשבתי לעשות חיבור פרללי או usb אני פשוט לא זוכר איך עושים

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by buuhaa,

שלום. זה ממש מוזר. קניתי נגן MP3 ובמחשב אחד עם XP הוא מזוהה ללא שום בעיה. במחשב השני עם וינדוז 98 התקנתי את הדרייבר שלו - אבל כשאני מכניס את ה DOK לא קורה כלום. אפילו אין "התקן לא מזוהה". אני אציין שהמחשב תקין לגמרי ומזהה חומרת USB אחרת ללא שום בעיה בכלל . השתמשתי בשקע הזה לעכבר ומדפסת והכל מזוהה ועובד. איך אפשר לפתור דבר כזה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

פרמטתי את כונן סי אצלי בכדי להתקין ווינדווס מחדש, כשרציתי לעשות BOOT מהדיסק של ווינדווס לא יכלתי וזה בגלל ששמתי לב שהביוס בכלל לא מזהה כונני סידירום... הבעיה צצה פיתאום מבלי ששיניתי משהו בחומרה אצלי... ניסיתי להחזיר את הביוס להגדרות הDefault שלו וגם לא הולך... ניסיתי לחבר רק כונן אחד וגם לא עזר למישהו יש פיתרון?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by GREED,

קיבלתי היום את המחשב החדש: AMD 3800+ DUAL CORE לוח ABIT X800GT הפעלתי את AQUAMARK3 ותוך כדי הוא מוציא אותי מהתוכנה בחזרה לWINDOWS ומופיעה לי השגיאה הזו(תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אחותי שיחקה במחשב שלה פתאום הוא נתקע והיא הפעילה מחדש אחרי שהיא הפעילה מחדש המחשב התחיל להשמיע ציפצופים מהירים מהלוח אם התחלתי להוציא חלקים ולחבר לאט לאט אך עדיין ציפצף השארתי רק דברים בסיסיים זיכרון כ"מ ומעבד בדקתי קבלים כלום לא נפוח עדיין לא מה עושים? מפרט מעבד AMD דיורון 1100+ לוח אם משהו של ELITE GROUP כרטיס מסך- רדיאון 9200-חדש כרטיס קול קריאטיב משהו-חדש

22. כשאני משחק במשחקים המחשב קורס ומתחיל מהתחלה מבחינת חום זה בטוח לא כי המעבד על חום בין 34 עד ל41 במשחקים והלוח אם על 25 אז מבחינת חום זה לא ......אז למה הוא נופל???.................... תודה מראש ........

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  23. אז כמו שכתוב בכותרת, מדובר בנפורס 3 MSI NEO2 PLATINUM ניסיתי כמה דיסקים, חלקים SATA חלקם PATA, האיטיות מחרידה DEFRAG לא עזר בכלל, זאת בעיה בדרייבר/בקר/משהו אחר.. כמו שאני זוכר נכון, הדרייבר היחיד שמותקן זה ה NFORCE FORCEWARE 5.1 ללוח אם בהעתקה מדיסק קשיח לדיסק קשיח אני מגיע לכ 5 מגה שניה בלבד !! מבקש בעזרתכם

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. אני מאבד כל תקווה כבר! עם ה- 6800LE הראשון שלי משחקים קרסו עד שהוא מת (כן כן הוא מת) והחליפו לי אותו. בכרטיס השני הם קרסו על השניה שהפעלתי אותם. אתמול הגיע אלי עוד כרטיס בפעם השלישית וגם עכשיו הם קורסים!!! אני לא יכול יותר! זה לא הזיכרונות אז יכול להיות שזה הלוח אם? אפילו ספק חדש של HEC לא עזר! מה לעשות?! תודה מראש. המפרט: P4 2.8C ASUS P4P800SE 2x256 kingmax 512 A-DATA xfx 6800LE

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מעבד פנטיום 3 733 512 זיכרון SDRM שני הרדיסיקים אחד 20 גיגה והשני 40 גיגה ויש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 MB ואחריי שקראתי בפורום אוברקלוק ראיתי מדריך יפה לבניית מאוורר לכרטיס מסך עלי ידי חיבור ריק של PCI אז הכול טוב ויפה העברתי את הכרטיס רשת שלי למטה יותר ושיחקתי עם החיבורים של ההרדיסק טיפה אחר כך אני בא להפעיל את המחשב הכול פתאום זז לאט מאוד לוקח לווינדוס אולי איזה דקה דקה וחצי עד שהוא עלה לגמריי ואחר כך הרצתי בדיקת דיסק כל המחשב קירטע בצורה מוזרה אז כיביתי את המחשב הכרטיס רשת היה טיפה מחוץ לסלוט שלו אבל הוא עבד אז הידקתי אותו טוב וראיתי שהחיבורי חשמל של ההרדיסק היו קצת בחוץ. השאלה שלי האם חיבורים של ההרידסק או שהכרטיס …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.