תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
לפעמים רואים פסים\לא רואים חלקים מסויימים בתצוגה, לפעמים גם קורה במשחקים דוגמא: הדרייברים גרסא 191.07 (לא בטא) הכ.מ ב63 מעלות אז אני לא חושב שזה בעיה של התחממות, המאורר תמיד פועל ב100% מפרט בצד. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום. לפני בערך שבועיים נשרף לי הלוח אם. הסיבה היא מתכת קטנה שהייתה דבוקה על הלוח וכניראה גרמה לקצר(ההסבר היחידי שעלה לי). כרגע אני עם לוח אם חדש שלGIGABYTE. אבל רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות משהו עם הלוח הקודם. הסימפטום שהוא מציג הוא שאם מחברים אותו לספק כרגיל - גם עם החיבור הרחב (24PIN אם אני לא טועה) וגם עם ה 12V ATX (4 PIN) הוא לא נדלק והמאווררים לא עובדים. אם מחברים אותו בלי ה 12V ATX (4PIN) המאווררים עובדים אבל הוא לא מוציא סיגנל. יש משהו שאפשר לעשות או שהלוח הלך סופית? תודה רבה על העזרה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בקישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441634.0 תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן, בשבוע האחרון החלה להופיע לי ההודעה "התקן USB לא זוהה", בבלון בתחתית המסך. הייתי מבין את זה אם הייתי מנסה לחבר משהו, אך לא חיברתי או שיניתי שום דבר ל/במחשב. כשאני מחבר את הUSB שלי אין שום בעיות, דרך אגב. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי דיסק קשיח היטאצ'י 80GB ממחשב, חיברתי אותו למחשב אחר ע"י מתאם USB, התחלתי להעביר את החומר, ופתאום הוא הספיק להעביר חומר. נתקע. הוצאתי את ה-USB וחיברתי שוב, כך כמה פעמים. אחרי 4 -5 פעמים כשאני מחבר אותו למחשב עם המתאם, ברגע שהמחשב מזהה אותו, אני מקבל מסך כחול וריסטארט. אני לא יכול להוציא יותר חומר. מה עושים? ניסיתי לחבר למחשב הראשון ולהעלות Windows כרגיל אבל גם שם אני מקבל מסך כחול ברגש שהXP עולה. יש למישהו רעיון לפיתרון, או איך אפשר להוציא את החומר?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי בשבוע שעבר גרסת ווינדוס 7 שעובדת נפלא חוץ מבעיה אחת שמראה לי הודעת שגיאה שאין תקשורת בין המחשב למדפסת. יש ברשותי מדפסת לקסמרק X2620 ניסיתי להוריד דרייבר ולמחוק את ההתקנות הקודמות וזה עדין לא מסתדר לי גם אחרי שניסיתי להחליף כבל USB חדש. מה אפשר עוד לעשות ומאיפה נובעת הבעיה עוד אני משתגע!!!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=)
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הבעיה והשלב שהגעתי אליו מתוארים בלינק ביוטיוב .. צרבתי ביוס אתמול. שיחקתי .. הכל היה בסדר. אחה"צ החלפתי מעבד בלי צורך לשנות דבר בביוס. עבד בסדר כמה שעות, שיחקתי, מתחים מצוינים. ואז היה פריז בזמן גלישה. והבוט נכנס ללופ תוך השניה הראשונה - נשמע כמו סירנה. לפני הביוס. הוצאתי את הכל , וגם שמתי את המעבד הישן . הבעיה נשארה. איפסתי ביוס כשעה : ג'מפר , בטריה , וספק מנותק מהקיר. ה"סירנה" נעלמה , יש בוט כנראה !. הרכבתי חזרה יש בוט של כמה שניות ! כבר יותר טוב ( אין לי רמקול בלוח), אין מסך . ואז ריסט ושוב בוט ... ואחרי כמה פעמים חוזרת ה"סירנה" . ניסיתי ללחוץ על INSERT בזמן הלחיצה על הpower ... לא עושה כלום . לא נראה לי שהסוקט התלכלך בפנים.. ממה ? אוף ממש לא בא לי לפרק …
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מהעבודה של אבי מחשב שאין בו צורך, אז חשבתי אולי אני אוכל לשים אותו בסלון כסטרימר,מכיוון שהוא קטן ובעל מראה נחמד המחשב הוא של ב COMPAQ מדגם D51S הנה דף הסבר קטן על המחשב(זה המחשב הראשון בעמוד) :http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11349_na/11349_na.HTML בקיצור כפי שהבחנתם בכותרת כאשר אני מפעיל סרט HD על המחשב הזה הוא קורס ועושה ריסטרט,או שלעיתים הכרטיס מסך משתגע הוא מחליף את התצוגה ל4 סיביות ואז הוא מאתחל את המחשב..... השאלה שלי היא אם אני יחליף לכרטיס מסך חדשני יותר,זה יפתור את הבעיה !? אם לא אז מה הפתרון ?!....
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי מאז שהיה קצר בבית כל פעם צריך להוציא את המחשב מהחשמל ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ולהחזיר לחשמל הטכנאי אמר שזה חשמל סטטי אבל זה קורה כל יום המחשב פשוט עייף מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב יחסית ישן - P4, לוח אם של elite group P4VMM2 (לא יודע גרסה ספציפית). הוא עשה בעיות כבר כמה זמן והיום לאחר כמה פעמים שלא הצליח להעלות את הווינדוס וביצע לעצמו reset, עבר למצב של לא פועל בכלל רק משמיע שלושה צפצופים (נראה לי) ארוכים כשמדליקים אותו. נראה לי שזו בעית זיכרון, לכן ניסית לנקות את הכרטיס והתושבת שלו - היה אבק, אך זה לא פתר את הבעיה. השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו? האם אני מהמר אם אני אקנה כרטיס זיכרון חדש? יכול שהבעיה היא משהו אחר? ובכלל בקושי אפשר למצוא זכרונות מתאימים - לפי ה-manual יש לי תמיכה רק ב: שני כרטיסי 184 פינים מסוג DDR DIMM בתדר של עד 200/266MHz וכמות כוללת של עד 2GB (ונראה לי ללא BUFFER). ד"א, עד עכשיו היה כרטיס אחד של 256 מ"ב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי צורב של SAMSUNG והכל עבד מצוין, אבל עכשיו שאני מכניס את הכבל USB ללפ-טופ הוא לא מזהה בכלל את החומרה החדשה ולא מגיב. שהכנסתי את הדיסק אונקי זה עבד. מישהו יודע למה זה לא עובד ואיך אני מסדר את זה ?? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני חושש שנשרף לי הספק כח אך לא בטוח. כבר לפני כמה ימים התחילו בעיות, מידי פעם המחשב היה נכבה, התעלמתי מזה והדלקתי אותו והמשכתי להתעסק. אתמול בלילה סגרתי את המחשב והיום בבוקר שבאתי לפתוח אותו הוא לא נדלק, באתי שוב אחרי כמה דקות הוא נדלק לחצי שנייה המאווררים התחילו לזוז אבל חצי שנייה אחרי זה המחשב כבה. פעם בכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק לחצי שנייה. אגב, הספק דיי חדש (חצי שנה בערך). מה דעתכם? נ.ב לאחרונה נשרף גם הכרטיס מסך, לא יודע אם זה יעזור.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
האם זה בסדר ? האם WIN XP 32BIT לא מזהה יותר מ 1GB במודול אחד ? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה בסלון ומשמש לצפייה בסדרות וסרטים. לוח האם שלו די ישן: AA8-DuraMAX http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AA8-DuraMAX כרטיס הוידאו שלו גם כן לא מהחדשים אבל מחובר לטלוויזית ה-LCD בחיבור HDMI: Nvidia Geforce 6600 http://img.tomshardware.com/us/2006/02/24/diy_home_theater_pc_part_2_the_quiet_and_powerful_equation/gk-gigabyte-nx6600pciex.jpg לפני יומיים המחשב היה דלוק ולפתע התחיל לצפצף לוח האם כאילו פרצו לי לכספת ורק כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב. מאז כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל כלום לא מופיע על המסך. חשבתי אולי המחשב כן עולה אבל הלך לי כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-