תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
חבר שלי ביקש שאבדוק מה קרה למחשב שלו שנכבה פתאום באמצע השימוש. הבאתי איתי ספק כח חלופי ליתר ביטחון. המחשב הוא ישן (פנטיום 2 או 3), מבוסס Slot-1. מחברים את המחשב לחשמל והוא מתחיל לפמפם (ההגדרה הכי טובה שאני מוצא). המאווררים מעלים ומורידים מהירות, כל הנורות במקלדת מהבהבים במהירות, ומהרמקולים יוצאים ציפצופים סדירים שנשמעים כמו קוצב לב (כמה אירוני). המסך אינו נדלק. שימו לב שציינתי - רק מחברים לחשמל וזה קורה, בלי ללחוץ בכלל על כפתור ה-Power, ובלי לקצר את הפינים על הלוח. למעשה נתקתי לגמרי את הכבלים שמחברים בין המארז ללוח כדי להיות בטוח שזו לא בגלל איזה כפתור תקוע או משהו בסגנון. כלומר גם בלי לקצר בכלל את הלוח, רק מחברים את הספק כח לחשמל והוא מתחיל בפימפום. ניסיתי להחליף לספק כ…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים קראתי את כל הןדעות שהיו על קריסה ולא מצאתי פיתרון אני משחק לדוגמא בסינגל מוד של BF2 20 דקות 20 דקות ואז המסך קופא הסאונד ממשיך לרוץ ברקע אבל גם הוא מקרטע וליפעמים קורה שהמסך פשוט ניכבה ולא ניצן להדליק אותו חזרה כאשר ברקע עדיין יש סאונד עכשיו כשאני משחק ברשת אז יש את אותה הבעיה רק שהיא מתחילה תוך שתיים שלוש דקות מהרגע שאני ניכנס למישחק ואז אני חייב לעשות ריסט ידני ניסיתי להוריד הגדרות גרפיות ועדיין זה קורה המחשב הוא חדש יש לו 4 חודשים תודה לעוזרים .זה המיפרט לוח אם--A8N-SLI-DELUXE ASUS מעבד -AMD64 3200 זיכרונות -2*512 KIGSTON כ. מסך -6600GT ASUS קשיח WD 120 SATA
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים ששיחקתי NFS : MW בפעם הראשונה זה יצא מהמשחק הפעם השניה זה עשה ריסט עכשיו לפני שנכנסתי לשמחק בדקתי את הprocesses והכי גבוה היה 10 מגה :\ אני לא בטוח אם זה Malware אבל זה לא וירוס או משהו וזה קורה רק בNFS : MW <-----------------------המפרט שלי בצד ימין יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כן , לא נעים להודות , אבל שרפתי את הלוח, האם החנות ממנה קיניתי החלקים תצא לקראתי ? ובכלל מה מכסה האחריות , אם בכלל ? אף פעם לא הזדקקתי לאחריות , אז אין לי מושג מה ניתן לעשות במקרים כאלו.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישו יודע מזה DMA???? ובכלל אני חושב שאיזה מנהל פורום צריך לעשדות מדריך ענק כזה כמו מילון מושגים שרשום שם הרבה מושגים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס. האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשב בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום הבעיה הראשונה : כל החוטים מאחורה אם אני נוגע בחוט של מחובר לספק אפילו קצת כל המחשב נכבה ! עכשיו קניתי ספק חדש די טוב 460W של ATX והוא עובד מצויין אבל אין לי מושג למה זה קורה השאלה השניה : שיחקתי בNFS: MW ושיחקתי בערך שעה משהו כזה ואז אני מרגיש קירטועים וזה קרה לי גם פעמים קודמות בפעמים הקודמות זה נגרם בגלל שהיה כל מיני תוכנות ברקע והאינטרנט כל הזמן התנתק ועכשיו סגרתי הכל ושיחקתי במשך שעה בסדר גמור אבל אז הרגשתי שוב קירטועים ולא היה כלום מופעל ברקע שיגרום לקירטועים ואז הוא יצא לשולחן עבודה ויצא מהמשחק הנה תמונה של הprocesses http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/WTF.png ופעמיים קודמות זה יכלתי לשחק בלי שום בעיה כמה שעות תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשבוע שעבר ואני הרכבתי אותו בעצמי הכל טוב ויפה חיברתי הכל כמו שצריך אבל כונן הדיסקטים לא פועל.. יותר נכון פועל-נורית החיווי הירוקה שלו דולקת תמיד אבל המחשב לא מזהה אותו בבוט אפ מישו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר, ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה עובד טוב לכמה זמן.. הטמפרטורה של הכטיס מסך במאמץ זה 60.. ו43 בערך 5 דקות אחרי המאמץ.. ובבוקר, שא…
-
- 102 תגובות
- 38.9k צפיות
-
-
יש לי סידירום פשוט של LG. אני פותח את הכונן מכניס דיסק הכונן חושב קצת, הנורה נדלקת ולא נכבית, אז המחשב נתקע. מה שמוזר...אני מוציא את הדיסק הכל עובד (ניסיתי הרבה דיסקים והם גם עובדים בצורב) והתקיעה של המחשב משתחררת. מישהו יודע מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום! עשיתי לי קצת oc למעבד ( פנטיום 3 866 בסלוט 1) וראיתי כמה אפשרויות בביוס. בהתחלה עשיתי 150/on והכל עבד טוב במהירות 1 ghz. אחרי זה ירדתי קצת סתם לראות מה יהיה ובחרתי באפשרות של 100/off ( לא ידעתי מה הon וה off עושים). קיצר עשיתיok ופתאום לא הצלחתי להכנס בכלל לכלום היה לי מסך שחור וכלום לא זז....לא היו הציפצופים הרגילים שזה סורק את כל המערכת אלה סתם המעבד חשב ולא עשה כלום הכל שחור! התעצבנתי נורא ועשיתי כמה ריסטארטים אבל עדיין זה היה ככה. אז כיביתי את המחשב ואחרי חצי שעה שניסיתי ללחות על הכפתור הדלקה פתאום לא קרה כלום! לחצתי ואין זה כאילו הכפתור נדפק ....פשוט לא קורה כלום! חשבתי אולי הספק שלי נשרף אבל שהלכתי לחבר וחיברתי את הספק שלו למחשב שלי גם לא היתה תגובה...…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA ???1500 COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-