עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי לוח אם מדגם GA-8I945P-G-RH אני מנסה לפרמט אבל הווינדוס 7 או האקס פי לא מזהים את הכונן בהתקנה בווינדוס עצמו הוא כן מזהה וגם בביוס מה עושים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by שגיב,

שלום יש לי בעיה מוזרה במחשב מי שיכול לעזור אז בבקשה אז ככה שאני מדליק את המחשב הוא עולה רואים את הכול רץ נקי וחלק אבל שהוא מגיע למסך פתיחה הוא מהבהב מדי פעם כאילו רואים תמונה מרוחה אז ניסיתי דרך שונה ניכנסתי שמצב בטוח והכול בסדר כאילו כלום אבל ברגיל זה נישאר מי שיכול אז בבקשה נ.ב בכרטיס מסך יש שני חיבורי DVI בהתחלה זה היה מחובר לאחד מהם אז פשוט החלפתי לחיבור השני וזה היה בסדר לכמה דקות ואז הבעיה חזרה כמתואר למעלה תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by adam85,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS 1201N עם 3GB זיכרון. עד היום הכול היה בסדר... היום פתאום המחשב קרס ושהפעלתי אותו מחדש הוא עבד ממש לאט ואז ראיתי שרשום שיש 3GB זיכון מותקן אבל 760MB~ Usable? למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות או שהלך הזיכרון וצריך לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול עם ההודעה : "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ממה שהבנתי זה אומר שיש בעיה בדרייבר מסוים או ברכיב חומרה במערכת. בפעם הראשונה שהמסך הכחול הופיע אז פשוט הפעלתי את המחשב מחדש ולא ראיתי שום שינוי במחשב, בפעם השניה שהמסך הופיע כבר התחלתי לשים לב שהמחשב נהיה איטי יותר מבדרך כלל, בפעם השלישית, התאפסו התאריך והשעה במחשב ועוד כמה הגדרות. עוד משהו שיכול להיות שקשור לזה, לפעמים כשהמחשב נהייה איטי אז הוא מנטרל את העכבר(אפשר גם לראות שהלייזר של העכבר מתכבה) ואם אני מנתק אותו ומעביר אותו ליציאה אחרת אז זה מסתדר... המחשב שלי הוא יחיסית ישן, מלפני 6 שנים בערך. החלפתי לו הארד דיסק ומאוורר לא מזמן ואני דואג לנקות אותו מאבק פעם ב3 חודשים בערך. למרות זאת ה…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by עידןאופיר,

עבר לוונדוס שלי התוקף ועכשיו יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום בבקשה תביאו לי תוכנה שתעשה תוונדוס מקורי וונדוס7 אולטימט 32 ביט תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …

7. Started by EroSenin,

שלום יש לי מחשב נוסף בבית שכאשר אני מדליק אותו רואים את כל הכתוביות האלא בהתחלה ולאחר מכן יש מסך שחור ולא קורה כלום... משהו יודע אולי ממה זה נגרם?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by rafi-hac,

לאחרונה נעלמו לי המחשבון והמשחקים(סוליטר....).הכנסתי את תקליטון ה-windows והגעתי לעזרים וכלי שירות כדי להעתיק אך קיבלתי הודעה: דרוש קובץ freecell.exe . כיצד ניתן לפתור בעיה זאת ואם צריך פקודת copy כיצד לרשום אותה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by talprihar,

שלום רב, לפני כמה שבועות שלחתי פה הודעה לגבי זיהוי של הרדיסק ATA133 על לוח אם ישן במיוחד , בקיצור לאחר נסיונות כלו ואחרים הצלחתי לזהות את ההרדיסק בBIOS אבל עכשיו עלתה בעיה חדש כשאני מעלה את דיסק התקנת הWINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drive ואפשרות יחידה ללחוץ F3 ולעשות אתחול... ההרדיסק הוא 136GB , חדש לא מפורמט , המחשב ישן פנטיום 3 800MHZ אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה .... תודה מראש, טל.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by ShLoMi.R,

מדיי פעם שמתחשק לו העבר שלי מתחיל לשוטט על המסך באופן סימטרי לחלוטין בצורה אנכית או אופקית מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? בלי להזמין מגרש שדים ובדוק זה לא בעיות של פריצה או דברים דומים

12. Started by Twisted,

שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש

13. Started by Electrobunny,

חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?

14. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רוצה שתיתנו לי ציון (1-10) על שתי הלוחות אם עליהם ומה ההבדל ביניהם בביצועים ואיזה מהם כדאי לי לקנות.... בבקשה זה דחוף: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7152

15. Started by tenana,

החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by IlanF,

כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by BlackAdder,

הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by aofer,

קיבלתי את המחשב החדש שלי ביום שישי עם הE6600, בכל אופן שמתי לב פתאום שהמאוורר של המעבד מדי פעם מפסיק לעבוד ואז ממשיך, ולפעמים עובד לסירוגין. האם מדובר בתקלה חמורה, או שיש לו תרמוסטט או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by jayz0r,

שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by elad the master,

הורדתי משחק שנמצא בשני חלקים וצריך לפתוח אותם ביחד..לקובץ אחד...(lineage 2) ימנתי את 2 החלקים..ולחצתי חלץ פה..זה מתחיל לחלץ אבל באמצע זה נותן לי את ההודעה הזאת לחלק הראשון..ועובר לחלק השני..ואז זה נותן את אותה השגיעה גם בחלק השני.. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אני כבר לא יודע מה לעשות בקשר לזה.....אני מקווה שתצליחו לעזור לי... אז ככה: לפני יומיים התקנתי תתוכנה של ה MP3 שלי ומאז התחילו כל הבעיות.... ניסיתי להתקין מחדש DIRECTX 9c וגם התקנתי דרייבר של הכרטיס קול SBPCI128Setupus_w2k Sound Blaster PCI 128 וגם זה לא עזר.....ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ליום לפני וגם לא..... הנה תמונה של הלוח אמ שלי בתוכנה : http://img99.imageshack.us/img99/6291/motherboardnk0.png ובכל תוכנה שאני מנסה להפעיל שירים או תוכנת דיבור זה מראה לי שגיעה..... :s05: אני מקווה שהסברתי טוב את הבעיה שלי וגם מקווה שתעזרו לי.....תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  23. המחשב שלי עושה ריסט לבד כשאני חובר לאנטרנט ולאימיול אחרי שעה עד חצי שעה. יש לי מחשב חדש מעבד קונרו והוא לא מתחמם בגלל שיש עליו גם קירור. היתקשרתי לספק של האנטרנט שלי והם אמרו שאני צריך להזמין תכנאי אז חשבתי לשאול אתכם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by halo,

כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by BaLiLi,

שלום לכולם מפרט המחשב שלי בצד ימין עשיתי OC קליל ביותר והעלתי באס ל286 שהעלה את מהירות המעבד ל2.0 גיגה ואת הזיכרונות לתדר 714 עשיתי בדיקת SP2004( בדיקה במקביל לכל ליבה)והשארתי את המחשב דלוק הרגע נכנסתי הביתה וגיליתי שCPU O ממשיך לעשות את הבדיקה והכל בסדר ואילו לCPU 1 היה ERROR והבדיקה הפסיקה לעבוד לאחר 19 שעות הנה מה שרשום בLOG Test 5, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33730143 using 2048K FFT length. Test 6, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030145 using 2048K FFT length. Test 7, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030143 using 2048K FFT length. Self-test 2048K passed! Test 1, 1500 Lucas-Lehmer iterations of M42943039 using 2560K FFT length. Test 2, 1500 Lucas-Lehmer it…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.