תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני כמה שבועות שלחתי פה הודעה לגבי זיהוי של הרדיסק ATA133 על לוח אם ישן במיוחד , בקיצור לאחר נסיונות כלו ואחרים הצלחתי לזהות את ההרדיסק בBIOS אבל עכשיו עלתה בעיה חדש כשאני מעלה את דיסק התקנת הWINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drive ואפשרות יחידה ללחוץ F3 ולעשות אתחול... ההרדיסק הוא 136GB , חדש לא מפורמט , המחשב ישן פנטיום 3 800MHZ אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה .... תודה מראש, טל.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
משך יומיים אני קם בבוקר ורואה מסך כחול: http://img534.imageshack.us/img534/3897/imag0072l.jpg חומר חדשה שלאחרונה חברתי: כרטיס קול - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device אחרי שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם התקלקל לוח אם GIGABYTE P31-DS3L תודה רבה למי שעוזר :s05:
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נוסף בבית שכאשר אני מדליק אותו רואים את כל הכתוביות האלא בהתחלה ולאחר מכן יש מסך שחור ולא קורה כלום... משהו יודע אולי ממה זה נגרם?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול עם ההודעה : "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" ממה שהבנתי זה אומר שיש בעיה בדרייבר מסוים או ברכיב חומרה במערכת. בפעם הראשונה שהמסך הכחול הופיע אז פשוט הפעלתי את המחשב מחדש ולא ראיתי שום שינוי במחשב, בפעם השניה שהמסך הופיע כבר התחלתי לשים לב שהמחשב נהיה איטי יותר מבדרך כלל, בפעם השלישית, התאפסו התאריך והשעה במחשב ועוד כמה הגדרות. עוד משהו שיכול להיות שקשור לזה, לפעמים כשהמחשב נהייה איטי אז הוא מנטרל את העכבר(אפשר גם לראות שהלייזר של העכבר מתכבה) ואם אני מנתק אותו ומעביר אותו ליציאה אחרת אז זה מסתדר... המחשב שלי הוא יחיסית ישן, מלפני 6 שנים בערך. החלפתי לו הארד דיסק ומאוורר לא מזמן ואני דואג לנקות אותו מאבק פעם ב3 חודשים בערך. למרות זאת ה…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם Gigabyte K8NS-939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939 רציתי לקנות זכרון Kingston hyperX 512MB CL2 DDR400 המוכר בחנות אמר לי שחלק מלוחות האם לא תומכים בCL2 אלא רק עד CL2.5/3, ושכדאי שאני אבדוק קודם אם הלוח שלי תומך בו. חרשתי את האתר של ג'יגה-בייט ואת החוברת של הלוח אם שלי, לא מצאתי שום דבר כזה. נראה לי שהמוכר בחנות לא יודע על מה הוא מדבר (לפי דעתי אם זה DDR1 אז הוא יעבוד על כל לוח אם DDR1... לא? ) האם הלוח שלי יעבוד איתו? בנוסף, אם יש לי שני סטיקים CL2, אחד של קינגסטון ואחד של קורסייר, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל למרות שהם מחברות שונות? :s05: בבקשה אני צריך תשובה מהר, אם מישהו…
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את וינדוס XP אחרי התקנת לינוקס אני מקבל מסך כחול שאומר: c000021a {fatal system error} the sesssion managaer intilazation system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000) the system has been shut down אני צריך את המחשב הזה עם XP עוד היום... מישהו יכול לעזור לי? עריכה אחרי שניסיתי להתקין REPAIR מהדיסק של ווינדוס, ראיתי שpartition magic הפך את המחיצה של ווינדוס (שעברה עכשיו לE) ללא פעילה, וכנראה בגלל זה יש לי את המסך הכחול הזה. איך אפשר להפוך את המחיצה לפעילה שוב? עריכה2 בדיוק בגלל זה הופיע המסך הכחול... הפעלתי את הLIVE CD של UBUNTU והורדתי את הFLAG של HIDDEN למחיצה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי ביום שישי עם הE6600, בכל אופן שמתי לב פתאום שהמאוורר של המעבד מדי פעם מפסיק לעבוד ואז ממשיך, ולפעמים עובד לסירוגין. האם מדובר בתקלה חמורה, או שיש לו תרמוסטט או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחבר אותה עם כבל DVI-HDMI . אבל אני לא שומע כלום,אז הבנתי שאני צריך גם כבל לאודיו. איזה כבל זה ולאן אני מחבר אותו בטלוויזיה או במגבר? יש לי כרטיס מסך 7800GT וכרטיס קול מובנה על לוח האם.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מקוווה שזה קשור לפה! אם לא סליחה. יש אל פסק כבר 3 וחצי שנים כל הזמן הוא עבד מצויין! ואחרונה הוא התחיל לצפצף. מה זה מוזר שהוא לא מצפצף ישר איך שאני מדליק את המחשב אלא אחרי 3 3.5 שעות. בהתחלה חשבתי שזה הסוללה וקניתי חדשה וזה לא עזר... הכול אותו הדבר מה יכולה להיות התקלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
זו מצלמת לוג'יטק פשוה שעולה 100 ש"ח אבל לא תארתי שעד כדי כך גרוע רואים (עוד אחרי שניסיתי שם את כל האופציות!!) זו המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של HEC ורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו? כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מדיי פעם שמתחשק לו העבר שלי מתחיל לשוטט על המסך באופן סימטרי לחלוטין בצורה אנכית או אופקית מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? בלי להזמין מגרש שדים ובדוק זה לא בעיות של פריצה או דברים דומים
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח). הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול. לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תא…
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה נוראית...... המחשב עושה לעצומו REBOOT על דעת עצמו באקראיות..!!! חיפשתי TORJANS, וירוסים SPYWARE ולא מצאתי כלום!!!! בדקתי שהמאורר של המעבד עובד.......... מה עוד יכול להיות!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה שתיתנו לי ציון (1-10) על שתי הלוחות אם עליהם ומה ההבדל ביניהם בביצועים ואיזה מהם כדאי לי לקנות.... בבקשה זה דחוף: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7152
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
החליפו לי מעבד לפני שבוע וחצי בערך כי המעבד הקודם עשה בעיות, פעמיים מאז נכבה לי המחשב סתם בלי סיבה, אחת מהן הייתה היום החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד וראיתי פתאום שהיא על 98 מעלות. יש לי מעבד של Amd , Athlon64 3000 הייתי רוצה לשמוע את דעתכם למה זה יכול לקרות? ועל המעבד יש מאוורר. התקשרתי לחברה ואמרו לי להביא לתיקון.. אבל אני לא יוכל להביא לתיקון עד יום ראשון.. אז בינתיים אני אשמח לשמוע את הסיבה לזה.. רציתי לדעת בנוסף אם ניתן לעבוד רגיל כשהמעבד במצב הזה? או שזה סיכון שלא כדאי לקחת? (כלומר עד התיקון כמובן)
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות בקשר לזה.....אני מקווה שתצליחו לעזור לי... אז ככה: לפני יומיים התקנתי תתוכנה של ה MP3 שלי ומאז התחילו כל הבעיות.... ניסיתי להתקין מחדש DIRECTX 9c וגם התקנתי דרייבר של הכרטיס קול SBPCI128Setupus_w2k Sound Blaster PCI 128 וגם זה לא עזר.....ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ליום לפני וגם לא..... הנה תמונה של הלוח אמ שלי בתוכנה : http://img99.imageshack.us/img99/6291/motherboardnk0.png ובכל תוכנה שאני מנסה להפעיל שירים או תוכנת דיבור זה מראה לי שגיעה..... :s05: אני מקווה שהסברתי טוב את הבעיה שלי וגם מקווה שתעזרו לי.....תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-