תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
בבקשה! אני כבר אובדת עצות! היוסר שלי בפייסבוק עושה לייק לדברים שאני לא עושה להם לייק בכלל! [ATTACH=CONFIG]3232[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב אחרי הלוגו של גיגהבייט אין פוסט ביפ ומופיעה הכתובת: building DMI pool DATA...... SUCCSESS ומיד לאחר מכן: ..................verifying dmi pool data והמחשב עולה כרגיל לשולחן עבודה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בהתחלה זה לא היה כל כך נוראץ ניסתי להפעיל סטים (קאונטר סטרייק) והמחשב הביא את הודעת השגיאה הזו (תשלח\אל תשלח). אחר כך ניסיתי להפעיל מקס פיין 2. בפעם הראשונה הכל עבד חלק בדקות הראשונות, אבל אז המחשב החליט שהוא רוצה לקרוס שוב. אמרתי זה חד פעמי בטח. (ומאז אני לא יכול לחק בזה בגלל שהוא קורס כל הזמן) ואז התקנתי ניד פור ספיד אנדרגראונד. הפעלתי את המשחק ואז המחשב קרס שוב. לפני כמה שעות התחלתי להתקין רד אלרט. כשהמחשב הגיע למסך ההתקנה פתאום הוא החליט לקרוס. המשחקים היחידים שעובדים אצלי הם אירקסוניקס (גרסה מחודשת למשחק עתיק), רולר קוסטר 2 וGTA הראשון. אין אצלי בעיית חום: על כרטיס המסך יש שלושה מאוררים + קירור קאסטום (מיועד במקור לקירור מעבדים)-רדאון 9800 של ספיר המעבד במקסימום 48…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
יש לחבר שלי מחשב בן שנה בערך והוא רכש אותו עם ספק מאוד ג'נרי שבחודשים האחרונות עשה לו נזק למחשב והמחשב נכבה בפתאומיות, ידעתי בוודאות שזה הספק אז הוא החליף אותו והבעיה נפתרה, אבל המחשב נעשה איטי מאוד ונקפא הרבה גם עם הספק החדש, הוא ניסה לפרמט ולבדוק את הזיכרון ולא מצא משהו.. (הוא קנה ספק כוח ג'נרי עדיין אך הרבה יותר טוב מזה שהיה לו), הוא ניסה לפתוח את המארז לאחר מכן וראה ניצוץ כזה שהגיע מהמעבד (אור כזה), והמחשב נכבה ישר. הוא עדיין עובד, אבל טמפ' המעבד היא 105 מעלות... אם היה ניצוץ, זה אומר שמשהו נשרף? מה לעשות עם המחשב הזה? לקנות אחד חדש?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס הכל עבד בסדר עד שהורדתי תוכנה IDM ואז הוא התחיל לעשות לי ריסטים לבד כל כמה דקות עכשיו לפני זה היו מחוברים שתי הארדיסקים והוא עשה ריסטים עם מסך כחול עכשיו הוא עושה רגיל פירמטתי את המחשב כבר 5 פעמים בערך [כי כל פעם זה] מאתמול עכשיו משהו שאני חושב חשוב להגיד שהתקנתי את הדרייברים של הלוח והכרטיס מסך הופיע לי החלון ש"רסאות של ווינדוס הוחלפו אנא הכנס דיסק בשביל לשחזר אותם ..." ד"א לוח אם פ43 ד"א 2 [חח] עכשיו המחשב אחרי פירמוט ועוד לא התקנתי דרייברים ובינתיים הוא לא עשה שום ריסטרט תודה !
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
התקנתי על אק פי את המדיה פלייר 9 גירסת בטא ואני לא מוצא שום מקום שאפשר להסיר אותו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכי 1920x1080 אבל במסך השני לא הראשי אני לא רואה את ה-BAR למטה אלא זה חלון ריק, אני יודע שיש אפשרות שה-BAR ימתח על פני 2 המסכים אבל לא מוצא את האפשרות הזו, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA - GTX460. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ומאז אני לא יכול להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER ולא מופיע לי הסימן של הדרייבר ליד השעון וכשאני מנסה להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER אז במנהל משימות בשירותים מופיע LOADMMDRIVER.EXE בקיצור בעיה... איך אני פותר את הבעיה?? תודה</blockquote> </blockquote>
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן, אם המחשב שלי לפתע חדל להדלק, ניסיתי לחבר אותו לשקע אחר שהוכח שעובד ללא הצלח- אוטומטית הבעיה היא בספק כוח ויש להחליפו?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
היי התקנתי בלפטופ החדש שלי וינדוס 10 ולאחר ההתקנה גיליתי שהזיכרון שלי מפוצל ללא פחות מ-5 כוננים שונים: [ATTACH=CONFIG]9356[/ATTACH] הוינדוס מותקן על כונן C. כשעל המחשב עוד היה UBUNTU, לפני התקנת הוינדוס, היה כתוב לי שהכונן של ה8GB הוא כונן LINUX SWIPE. כונן D כולל בתוכו את הUBUNTU. השאיפה שלי היא לפרמט ולאחד את כל הכוננים ביחד ואז לחלק את הכוננים ל2. השאלה היא האם כדאי שאעשה את זה, או שחלק מהכוננים האלה חשובים לתפקוד המחשב גם אחרי הפרמוט ואסור לי לגעת בהם? אני לא בקיא בכלל בתגיות של מחיצות ומה כל סוג אומר ולכן אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
לפני הכל המעבד הישן שלי היה i5 750 בלי oc וכרטיס hd 6870 ו12 gb זיכרון ראם השדרוג הוא לi5 2310 לא ענקי אבל הייתה לי הזדמנות אז חשבתי שנלך עם זה כמובן שהחלפתי גם לוח אם מהרגע הראשון חשתי בירידה בביצועי המחשב דברים נפתחים לאחר זמן ממושך יחסית דרייברים די סדרו את זה אבל פה ושם המחשב ''מתעצל'' לו הבעיה הרצינית היא במשחקים יש ירידה לו ''אמינה'' בfps מז''א לא אמינה, אם נגיד המעבד הזה חלש יותר מהקודם הייתי חש בירידה של כמה fps ובשביל לסדר זאת אולי לסדר כמה בהגדרות הויזואליות אבל יש ירידה ממש חדה שלא מסתדרת גם לאחר ההגדרות הנמוכות ביותר אבל ממש מתחת ל10 fps דבר שלא קורה עם מחשבים ישנים low end זה בחלק מהמשחקים ויש לציין כמובן שמקודם הם עבדו על מלא ההגדות קירור זו לא בעיה עם הmuge…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הכונן DVD שלי הפסיק לקרוא DVD. כשאני מכניס דיסק DVD הוא מציג לי אותו כיאלו שהוא ריק יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כחצי שנה: Gigabyte GA-8i945P-G Leadtek PX7600GT TDH Extreme, 256MB TwinMOS 512MB PC2-4300 512MB Dual Channel כשאני מריץ משחקים או 3dMark06 אני רואה ארטיפקטים. ממה שבדקתי, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 50 מעלות ב- idle וזה עולה למקסימום של 70 מעלות (כשהרצתי 3dMark06). התקנתי את ה- Windows יותר מ-4 פעמים ועדיין אני רואה את הארטיפקטים... מישהו יכול לעזור פה? תודה... יניב
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי את המחשב לפני שפרמטתי הכנסתי והוצאתי חומרה חדשה בלי בעיות עכשיו כשאני מכניס חומרה הוא לא מזהה אותה ואני צריך להתקין את הדרייבר ורק אז הוא מזהה אותה ובגלל זה אני לא יכול להכניס דיסקים קשיחים מישהו יודע למה? תודה מראש שגיא
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש amd 64bit 3000+ venice s-939 gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 ATI RADEON 9800PRO 128mb 256bit 2 כרטיסים של 256 בעצם שפועלים ב- DUAL עכשיו הבעיה שלי היא ככה: יש לי כרטיס זיכרון מיותר.. של 256 מחברה שונה. אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף אותו למחשב ולהגדיל את הזיכרון ולהוריד את ה- DUAL או להשאיר אותו בחוץ... עכשיו עוד בעיה , אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי להוסיף כרטיס של חברה שונה למחשב או אם זה בכלל ישתלם מבחינת הביצועים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-