עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיצר התחיל שלשום כאשר אני סתם גולש ושומע ברקע WINAMP אז יש תקיעה קצרה כזאת השיר כאילו נתקע חוזר נתקע חוזר ,ושמתי לב שב TAST MANAGER ,קובץ בשם SYSTEM IDLE PROCESS עובד תמיד על 80 -99 אחוז שימוש מעבד ,מוזר נעשתה בדיקת טמפ בעזרת PRIME BLEND הכל תקין מבחנית טמפ גם כן ,יש מצב בעיית תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by wow,

חיברתי את הצורב למחשב שלי,חיברתי את הכבל שמתפצל והולך גם לסי די רום(שכחתי איך הוא נקרא אבל לי יש כבלים עגולים) וגם חיבור מהספק אבל אני לא רואה את הצורב במחשב. מה יכול להיות ששכחתי?

3. בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  4. Started by aavichai,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by dvdvdv,

שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שאלה קטנה בבוקר באתי למחשב והמקלדת לא עבדה. עשיתי אתחול > המחשב התחיל לעלות אבל מיד הופיע הודעה שעולה כשהמסך לא מחובר Power saving enable, this monitor will shut down וככה כמה פעמים מאתחל את עצמות מגיע להודעה ומאתחל שוב. רק אחרי שכיביתי את המחשב ל10דקות מהסוויץ הראשי הוא עלה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו אז רציתי לדעת מה נראה לכם שכדאי לי לבדוק או לעשות כדי להבין למה זה קרה ואיך לפתור את זה המחשב מנסה לאותת לי משהו .... שמשהו לא בסדר. צריך להקשיב לו ... אז אודה על עזרתכם בנושא. המחשב זה amd athlon 64X2 dual core

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  8. יש לי Asus Terminator זה מחשב מותג של ASUS משהוא בסגנון SFF למי שמכיר בקיצור... הורדתי את הביוס המעודכן ביותר שיש והלכתי לפי ההוראות, עידכון ביוס דרך דוס.אפילו גיביתי את הגירסה הישנה. במהלך העידכון כנראה שהדיסקט היה פגום וניתנה ההודעה המפורסמת בדוס שנותנת את שלושת האפשרויות, ניסיתי לבחור בRETRIY אבל כלום לא הגיב אז עשיתי איתחול למערכת, אז שונעים את הHDD ניכנס לעבודה וגם כול המאווררים והלדים דולקים אבל המסך לא נידלק ואני לא שומע שמערכת ההפעלה עולה (ז"א הHHD לא משמיע קולות עבודה של איתחול המערכת) OK למישהוא יש דרך להגיע לפיתרון, אני פתוח לכול רעיון. הכול תקין במחשב רק התוכנה שבביוס דפוקה ויש לי את הגירסה הישנה. תודה לכול המגיבים

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by tenz,

שלום לכולם מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי. ורציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח אם שלי? הלוח זה Gigabyte z370 aorus gaming k3 את המחשב הרכיבו לי והכל ב tms איפה שקניתי הכל. רק רציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח האם? ומה בדיוק צריך לעדכן בלוח אם. כי יש הרבה עדכון שונים כמו Audio, Lan, usb, chipset יש צורך להתקין את הכל? windows 10 אגב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gerweiz,

בבקשה! אני כבר אובדת עצות! היוסר שלי בפייסבוק עושה לייק לדברים שאני לא עושה להם לייק בכלל! [ATTACH=CONFIG]3232[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by tikot,

עם הפעלת המחשב אחרי הלוגו של גיגהבייט אין פוסט ביפ ומופיעה הכתובת: building DMI pool DATA...... SUCCSESS ומיד לאחר מכן: ..................verifying dmi pool data והמחשב עולה כרגיל לשולחן עבודה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. בהתחלה זה לא היה כל כך נוראץ ניסתי להפעיל סטים (קאונטר סטרייק) והמחשב הביא את הודעת השגיאה הזו (תשלח\אל תשלח). אחר כך ניסיתי להפעיל מקס פיין 2. בפעם הראשונה הכל עבד חלק בדקות הראשונות, אבל אז המחשב החליט שהוא רוצה לקרוס שוב. אמרתי זה חד פעמי בטח. (ומאז אני לא יכול לחק בזה בגלל שהוא קורס כל הזמן) ואז התקנתי ניד פור ספיד אנדרגראונד. הפעלתי את המשחק ואז המחשב קרס שוב. לפני כמה שעות התחלתי להתקין רד אלרט. כשהמחשב הגיע למסך ההתקנה פתאום הוא החליט לקרוס. המשחקים היחידים שעובדים אצלי הם אירקסוניקס (גרסה מחודשת למשחק עתיק), רולר קוסטר 2 וGTA הראשון. אין אצלי בעיית חום: על כרטיס המסך יש שלושה מאוררים + קירור קאסטום (מיועד במקור לקירור מעבדים)-רדאון 9800 של ספיר המעבד במקסימום 48…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. Started by xena,

או שאני נדרש להחליף מאווררים היכנשהו?

14. Started by saarxee,

יש לחבר שלי מחשב בן שנה בערך והוא רכש אותו עם ספק מאוד ג'נרי שבחודשים האחרונות עשה לו נזק למחשב והמחשב נכבה בפתאומיות, ידעתי בוודאות שזה הספק אז הוא החליף אותו והבעיה נפתרה, אבל המחשב נעשה איטי מאוד ונקפא הרבה גם עם הספק החדש, הוא ניסה לפרמט ולבדוק את הזיכרון ולא מצא משהו.. (הוא קנה ספק כוח ג'נרי עדיין אך הרבה יותר טוב מזה שהיה לו), הוא ניסה לפתוח את המארז לאחר מכן וראה ניצוץ כזה שהגיע מהמעבד (אור כזה), והמחשב נכבה ישר. הוא עדיין עובד, אבל טמפ' המעבד היא 105 מעלות... אם היה ניצוץ, זה אומר שמשהו נשרף? מה לעשות עם המחשב הזה? לקנות אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. Started by redti,

שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  16. Started by CRYSMAN,

קניתי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס הכל עבד בסדר עד שהורדתי תוכנה IDM ואז הוא התחיל לעשות לי ריסטים לבד כל כמה דקות עכשיו לפני זה היו מחוברים שתי הארדיסקים והוא עשה ריסטים עם מסך כחול עכשיו הוא עושה רגיל פירמטתי את המחשב כבר 5 פעמים בערך [כי כל פעם זה] מאתמול עכשיו משהו שאני חושב חשוב להגיד שהתקנתי את הדרייברים של הלוח והכרטיס מסך הופיע לי החלון ש"רסאות של ווינדוס הוחלפו אנא הכנס דיסק בשביל לשחזר אותם ..." ד"א לוח אם פ43 ד"א 2 [חח] עכשיו המחשב אחרי פירמוט ועוד לא התקנתי דרייברים ובינתיים הוא לא עשה שום ריסטרט תודה !

17. Started by eli aharoni,

לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. התקנתי על אק פי את המדיה פלייר 9 גירסת בטא ואני לא מוצא שום מקום שאפשר להסיר אותו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by PeteRoy,

התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. חיברתי 2 מסכי 1920x1080 אבל במסך השני לא הראשי אני לא רואה את ה-BAR למטה אלא זה חלון ריק, אני יודע שיש אפשרות שה-BAR ימתח על פני 2 המסכים אבל לא מוצא את האפשרות הזו, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA - GTX460. תודה.

22. Started by vitali02,

לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ומאז אני לא יכול להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER ולא מופיע לי הסימן של הדרייבר ליד השעון וכשאני מנסה להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER אז במנהל משימות בשירותים מופיע LOADMMDRIVER.EXE בקיצור בעיה... איך אני פותר את הבעיה?? תודה</blockquote> </blockquote>

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by amir.shani,

שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי

24. אהלן, אם המחשב שלי לפתע חדל להדלק, ניסיתי לחבר אותו לשקע אחר שהוכח שעובד ללא הצלח- אוטומטית הבעיה היא בספק כוח ויש להחליפו?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by tamiron,

היי התקנתי בלפטופ החדש שלי וינדוס 10 ולאחר ההתקנה גיליתי שהזיכרון שלי מפוצל ללא פחות מ-5 כוננים שונים: [ATTACH=CONFIG]9356[/ATTACH] הוינדוס מותקן על כונן C. כשעל המחשב עוד היה UBUNTU, לפני התקנת הוינדוס, היה כתוב לי שהכונן של ה8GB הוא כונן LINUX SWIPE. כונן D כולל בתוכו את הUBUNTU. השאיפה שלי היא לפרמט ולאחד את כל הכוננים ביחד ואז לחלק את הכוננים ל2. השאלה היא האם כדאי שאעשה את זה, או שחלק מהכוננים האלה חשובים לתפקוד המחשב גם אחרי הפרמוט ואסור לי לגעת בהם? אני לא בקיא בכלל בתגיות של מחיצות ומה כל סוג אומר ולכן אשמח לעזרה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.