עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elib,

שלום לכולם יש לי לוח אם של msi combo 915p יש לו 3 יציאות IDE על הלוח כששניים מהם משמשים כ mirror 01 יש לי בקר Raid על הלוח והבעיה שלי היא שרק ב IDE אחד אני מצליח להגדיר התקן שזה HD או CDROM ובשניים האחרים לא מצליח להגדיר HD כמו כן אני מציין שגם שביטלי בBIOS את הבקר של הRAID לא עזר וBIOS לא זיהה את הHD אשמח אם משהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פיתרון בשבילי

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by wooper,

שלום רב ברשותי כרטיס leadtek gefoece 6600 gt יש לי את הדריברים האחרונים כל המשחקים עובדים לי טוב אבל משום מה בneed for speed כל הזמן יש לי נקודות ירוקות בזמן המשחק רציתי לבדוק את הבעיה אז הרצתי כמה פעמים 3dmark 05 אבל גם בזה הכרטיס עבד טוב מה יכול להיות בהעיה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Natan_Rozen,

שלום רב, קיבלתי מקל זיכרון נוסף למחשב החדש, היה בו זיכרון 512 וכעת הוספתי לו עוד זיכרון 512 מאותו סוג ואותה חברה. הלוח הוא ABIT AN8 Ultra, התקנתי את הזכרונות לעבודה ל-Dual Channel כפי שרשום בספר שצורף ללוח האם. התקנתי אותם על אותו צבע. האם אני צריך להגדיר משהו ב-BIOS או לאפס משהו? הגדרתי את הביוס על הגדרות האופטימליות. EVEREST לא מזהה אותם כ-Dual Channel: מה עליי לעשות כדי לעבוד על Dual Channel? ניסיתי גם להרכיב אותם גם על צבע אחר. תודה רבה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by etai,

אתמול ביצעתי ניקוי אבק של המאווררים ואחרי שהכל עובד טוב[המחשב עשה רעשים של בוינג 747] אני בא להעלות את המחשב וכרגיל אני בלי רמקולים [cuz of the cs] אז הוא עושה לי כל מיני זימזומים בהתחלה חשבתי שזה האוזניות אבל החלפתי אוזניות וזה לא זה,בסוף מסתבר שאני יכול לחבר רק רמקולים ואוזניות הוא לא מגיב לי הוא ממשיך בזימזומים שלו לעומת הרמקולים שאותם הוא מפעיל רגיל ושום דבר לא מזמזם.. some 1 can h3lp m3?!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by אביחי,

חבר שלי התקין צורב למחשב של אבי (הכל עבד עד עכשיו). כאשר הדלקתי את המחשב מופיע לי ההודעה הבאה (רקע שחור,טקסט לבן): Award Medallion BIOS Y6.0, An Energy Star Ally ASUS P4S-X ACPI BIOS Revision 1001 CPU1:*Intel Pentium 4 2400 MHz Processor ...Award Plug and Play Cards ...Initialize Plug and Play Cards PNP Init Completed Trend ChipAwayVirus On Guard Detecting Primary Master ...Maxtor 6E040L0 Detecting Primary Slave ...None Detecting Seconddary Master ...None Detecting Seconddary Slave None (הערה: ההודעה כפי שנכתבה במקור,חוץ מההשמטה של הסימן הרשום R בכמה מקומות )

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  6. שלום כולם יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 שפועלים ב 1T כמובן אני רוצה להרחיב ל 1024, והאפשרות היחידה שלי היא עוד 2 סטיקים של 256. מה שאומר- 2T. מה יהיה ההבדל אחרי ההרחבה? ומה ההבדל בין 1024 של 1T ל 2T? יש הצעות/המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  7. שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kugi,

שלום לכל חברי הפורום. מספר שאלות.. *לפני מספר ימים ניסיתי לצרוב דיסק של מוזיקה, רציתי לקחת ממנו כמה שירים, אבל זה לא העניין כשלחצתי כונן הדיוידי שלי בוא מצוי דיסק המוזיקה ממנו אני רוצה לצרוב, קפץ לי מסך כחול, והמחשב עשה לעצמו ריסט בזבזתי ככה בסביבות החמישה דיסקים (של דיוידי) בשביל לבדוק מה הבעיה. ניסיתי לבצע העתקה של דיסק מסוים (cd copy) והמחשב הקפיץ לי מסך כחול וקרס שנית ועשה ריסט. קשרתי מזה שהבעיה של הקריסה נובעת כל פעם שהצורב דיוידי שלי מנסה ליצור קשר כלשהו עם הכונן האחר, משום שדיסק שאני צורב ללא קשר אליו, כאילו data cd, לא עושה בעיות. למישהו קרה פעם הוא מישהו יכול לעזור לי? שאלה שניה.. *מה ההבדל בין הפורמט DVD-R ל DVD+R? האם ההבדל מתבטא כשהדיוידי החיצוני מנסה לקרוא א…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. Started by LSeternalF,

טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. האם חום של כרטיס מסך של אני חושב אישית זה לא טוב בכלל כי השקעתי במאוורר חדש של זלמן הענק אחד היקרים בשוק 500ש"ח ועוד מאוורר ליד המאוורר של המעבד שחור ובנוסף 2 מאווררים בצדדים חזקים מאוד יש לי את הלוח הטוב ביותר ביום בשוק ASUS P5ND2 SLI עם כרטיס מסך 6600GT DDR TURBO CACHE המחשב עובד מהר הכל עובד אבל לפעמים יש תקיעות במשחקים פעם אחרונה שאני קונה איטל בחיים זה תחנת כוח חשמלית אפשר לעשות על האש במחשב הזה עם מארז פתוח הוא מגיע ל 55 מעלות עם מאמץ עד 70 מעלות ובנוסף לכך יש 4 מאווררים כולם זלמן עם ספק חזק 400W זלמן

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by yosi_b23,

היי ניכנס לי וירוס לפני שבועיים ושניסיתי לפרמט דרך הדיסק של WINDOWS XP המחשב נכבה לגמרי בלי שום התראה זה קרה לי שלוש פעמים עד שהצלחתי לעבור את השלב של הפירמוט אחר כך שניכנסתי ל windows באמצע התקנת תוכנה הוא עשה לי RESAT ועכשיו הוא גם לא מצליח לעלות את ה WINDOWS. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by bobby323,

:'( עדכנתי את הביוס, דרך תוכנה בוינדוס שמורידים באתר Winflash, יש לי כפול ליבה,אז הייתי צריך לעדכן עשיתי ריסט,המסך לא נדלק,כמעט השתגעתי,בסוך פתחתי את המחשב, עשיתי ריסט ל CMOS,המחשב עלה עם הביוס החדש ראיתי שהוינדוס מזהה לי כונן קטן נכנסתי ל CMOS לבטל אותו,שוב המחשב לא עולה!!!,כל פעם שאני שומר משהו ב CMOS,או אולי אפילו ניגש לשם??? המחשב לא עולה עד שאני מאפס אותו,אני מקווה שזה לא משהו חמור, המחשב חדש לפני יומיים :'( מפה הורדתי את הביוס http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. הי, חיברתי ממיר DVI (שהגיע עם כרטיס המסך) ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירי DVI והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  14. היי חבר'ה.. זה המפרט כרגע: לוח אם + מעבד מובנה: VIA EPIA-M1000 Nehemiah זיכרון: Mushkin PC2100 256mb DDR כרטיס הרחבה: VIA EPIA 2 Slot PCI Riser (מרחיב את החריץ PCI הבודד על הלוח לשניים ומטה אותם ב-90 מעלות) כרטיס מסך: Gainward FX5200 64mb Pro/660 PCI כרטיס הרחבה: SATA Sil3114 PCI 4 ports כונן קומבו: Panasonic SlimLine Slot Combo model CW-8122-B כונן קשיח: Samsung 250GB SpinPoint120 SATA-300 model SP2504C מאוורר מערכת: Thermaltake 120mm (מה-Big Typhoon) מחובר ללוח אם במקום מאוורר מעבד ספק כח: Achme 200W PSU model AM630BS20S הכרטיס מסך בסלוט PCI התחתון (שיותר קרוב ללוח האם), וכרטיס ה-SATA בסלוט העליון. *********** אוקיי ככה - הכרטיס SATA מזהה את הכונן הקשיח, אך עדיין הוא מצ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום כאן אז אני מקווה שתוכלו לעזור בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת אחרי שאני מדליק את המחשב בערך בשלב ש WIN עולה ( אחרי שאני נכנס ליוזר שלי ולפעמים לפני) המחשב פשוט נכנס למצב של POWER SAVING ואי אפשר להחזיר אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה אתחול מחדש למחשב ואחרי אתחול מחדש למחשב זה קורה שוב ככה פעמיים או שלוש פעמים עד שהוא עולה נורמלי ואחרי שהוא עולה טוב אין שום בעיות עם המחשב חשוב לציין שאם המחשב עובד ואני עושה אתחול למחשב אז הוא עולה בלי שום בעיות הבעיה היא רק שהמחשב היה כבוי לגמרי ואז אני מדליק אותו יש לי WIN XP SP2 GEFORCE 5200 FX הורדתי גם דרייברים ל כרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. שלום יש לי מחשב חדש שיש לו בעיה של חום שמגיע ל 70 מעלות עם מעבד פנטים 4DUAL CORE 3000-775 2MB CACHE זה מחשב חדש בן שבוע ימים קנית גם מארז חדש של זלמן עם ספק 400 W מקורי זלמן חזק מאוורר זלמן חדש לגמרי עגול ענק בצבע נחושת של זלמן עלה לי 500ש"ח לוח חדש של ASUSPSN02 SLI זה לוח חדש של אסוס הכי טוב בתחום שמאפשר להריץ 2 כרטיסים XPRESS ASUS X 16 6600GT-128MB על הכרטיס מסך יש מאוורר מקורי וחזק מאוד בנוסף יש 4 מאוורים שמאווררים את המחשב בצדדים והמארז שקוף עם פתחי איוורור אלומיניום שמתי משחה טרמית חדשה בן המעבד למאוורר והכל אטום לחלוטין המאוורר עובד ועושה קצת רעש אבל עובד טוב הבעייה שהמחשב נתקע לי לפעמים בצריבה עם נרו 7 יש לי 2 צורבי DVD NEC חדשים לפעמים הוא נתקע ואני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by yariv2007,

שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. Started by yariv2007,

שלום לצוות הנהדר ולכול העומדים בראשה . רציתי לדעת מה אומר תפריט ה-STANDARD CMOS SETUP בביוס ומה הערך aut ב- type וב-mode מגדיר למחשב .אודה והשמח לתשובה או קישור( אם אפשר בעברית ) תודה והמשך יום נהדר

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by Hr44,

כשהחלפתי לעכבר USB העכבר הגיב. במנהל המשימות העכבר לא מופיע בכלל וגם הקטגוריה "עכברים והתקני הצבעה אחרים" לא מופיעה שניסתי עכבר PS2 אחר הבעיה חזרה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. אוקי נתחיל בבעיה - כשאני משחק BATTLEFIELD2 אני מקבל מסכים שחורים (ותקיעות המשחק ל3 עד 10 שנויות) ולפעמים קריסה לווינדוס. המפרט שלי: AMD64 3000 S-754 ABIT KV8 PRO NCP 512DDR 3200 x 2 XFX GForce6600GT 128MB ספק לא ידוע (מארז של SIMBADDA) מידע נוסף: המשחק התחיל לקרוס רק לאחרונה כלומר בעבר הוא פעל בסדר. השאלה: האם זה יכול ליהיות בעיה במחסור במתח? נ.ב יש לי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך והכרטיס לא עובר את ה65 מעלות

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by fire1ce,

מבקש המלצות לספקים זולים וטובים עד כמה שאפשר. אם אפשר אז גם להוסיף לינקים לחנויות ומחירים. שלי לצערי נשרף היום \= בזמן חירבון בשירותים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  22. שלום . יש לי לוח של אינטל se440bx מותקן עליו מעבד של סלרון 266 , ביצעתי עדכון ביוס לפי מה שרשום באתר אינטל כדיי שהוא יתמוך לי במעבד פנטיום 450 , ובמדריך של הלוח הוא רושם שהלוח תומך רק עד 400 , אחרי העדכון ביוס הרכבתי את המעבד 450 והמחשב נדלק אבל לא עולה לי לא מציג שום דבר .. עכשיו או שהאתר של אינטל טועים או שביצעתי משהו לא נכון .. אשמח לעזרה ממכם המבינים ..

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by st0m,

שלום לכולם ... המחשב שלי מרעיש ואני לא יודע למה,איך,ומה בדיוק מרעיש !!!!! איך אני יכול לבדוק את זה ? תענו לי בהקדם זה מאוד חשוב !!!! תודה .

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  24. שלום! יש לי בעיה ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בשביל שאני לא אצטרך לפרמט את המחשב ולאבד את כל הנתונים. פירקתי את המחשב לצורך הרכבת ופירוק של כרטיסים, וכשהפעלתי אותו לאחר מכן התברר לי שהביוס התאפס משום מה. בכל אופן, החזרתי את ההגדרות הקודמות לקדמותן (מקווה שלא שכחתי משהו), ועכשיו, המחשב לא מכיר את שני הכוננים שלי שמחוברים בSATA raid (הראיד של המהירות והנפח הגדול לא של הגיבוי). ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס ולאפשר raid, שיניתי כל מה שרק קשור לכונני SATA ולתצורת raid אבל הוא עדיין לא מכיר את הכוננים. אני חושב שאולי אני צריך להתקין שוב את התוכנה שקיבלתי על הפלופי בשביל שהמחשב יזהה אותם, אבל אני לא יודע איך אני יכול התקין את התוכנה מכיוון שהייתי מתקין אותה דרך ההתקנה של …

• 2 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.