תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום הנכבד שלשום קרס לי המחשב הנייד כשהוא מציג מסך כחול, וכרגע המחשב לא עולה בכלל חבר שלי אמר שהבעיה כנראה בהארד דיסק(משהו שנקרא בד סקטורס או משהו כזה) , האם יש אפשרות להחליף או לקנות הארד דיסק אחר למחשב הנייד שלי ? (המחשב בן - 4-5 שנים של חברת ACER) תודה מראש על כל תגובה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הסרטונים של האוניברסיטה הפתוחה - הסאונד לא עובד אבל הוידאו כן. הבעיה לא מתרחשת באתרים אחרים כמו יוטיוב וכד', והסאונד הכללי במחשב עובד מעולה. כשאני נכנס לבקרת הצלילים אני רואה שאכן יוצאים צלילים מהדפדפן אבל לא שומעים כלום. התקנתי JAVA ופלאש מחדש. אשמח לקבל עצות! תודה רבה. ***תוקן!*** שיחקתי עם הגדרות הסאונד של המחשב ושיניתי אופציה של "תבנית צליל מרחבי" מאפשרות של "לא פעיל" לאפשרות של "Windows SONIC FOR HEADPHONES". תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לאחי יש מחשב , cellron 667 וציפסט של SIS לא בדקתי עוד את הלוח אם נדמה לי של אינטל. בכל מקרה תראה שמו לו במחשב כרטיס מסך TNT 2 מובנה. כלומר לוקח מהזיכרון 32 מגה . עכשיו הבעייה היא שנכנסתי היום לביוס והיה שם Shared Memory שהיה על 32 ומשום מה שיניתי את זה ל 0 (NONE) לא יודע למה עשייתי את זה, בקיצור עשיתי שמירה והפעלתי מחדש את המחשב, ועכשיו אני רואה כל הזמן המון קווים על המסך, לא רואים כלום נורמלי הרבה קווים צהובים כאלה.. אבל אני יודע שהמחשב עובד כמו שצריך כי שאני לחוץ DEL זה משנה מסך וכאילו נכנס לביוס.. איך לעזאזל אני מוריד את הקווים האלו ומחזיר את זה למצב נורמלי, ניסיתי כבר RESET, כיבוי מחשב, ניתוק כבל והוצאת בטריה ...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן הארדיסק מקסטור 740DX 40 GB ATA 133 כשהתקנתי את הארדיסק , הבחנתי בביוס שהוא מזוהה כ-ATA 66 , ולא כ-ATA 100 הבעיה איננה בכבל ה-IDE , מכיוון שישנו הארדיסק נוסף שמחובר על אותו הכבל שמזוהה כ-ATA 100 חיפשתי באתר של מקסטור ולא מצאתי שום Utility שיפתור את הבעיה שלי.. למישהו יש עצה / פתרון ?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, גיביתי מספר כרטיסי זיכרון לרנק דיגיטלי של חברת wolverine. משום מה הכונן אמנם מופיע במחשב אך לא זוכר את מה שגובה בו, אבל, כשאני מדליק אותו הואהוא מציג את המקום הפנוי כפי שצריך, כאילו כל המידע נמצא שם (בהתחלה היה כתוב שיש 55 ג"ב פנויים, ועכשיו רק 50). החיבור הוא חיבור USB למחשב. כתובת הדיסק : www.wolverinedata.com שמו: flashpac 7000 series אשמח מאוד לשמוע פיתרון או תוכנה או מעבדה באיזור י-ם שתוכל להציל את הקבצים שנמצאים שם. הם מאוד חשובים לי. ערב טוב רפי
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
בתחילת המשחק PRINCE OF PERSIA מופיע מסך כחול ובעקבותיו ריסט , מצורף קובץ MINIDUMP , אודה למי שיוכל לפענח אותו . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב קופצת לי שגיאה: ובנוסף (הבעיה הזאת התחילה עוד לפני שהייתה לי שגיאה) שאני מדליק את המחשב לדברים לוקח זמן להטען כמו: -למחשב מחובר כרטיס אנטרנט וUSB של סורק נייד אז פעם ישר שהמחשב מגיע למסך העבודה בהדלקתו אז שניהם פעלו ישר עכשיו לוקח להם דקה וחצי בערך עד שזה נכנס לאנטרנט והסורק פועל - אני מנסה להכנס לתוכנות/ תיקיות אבל רק אחרי דקה וחצי בערך (כמו הסורק והאנטנרט) זה נכנס בהדלקת המחשב ממתי התקלה קיימת? בערך שבוע - שבועיים התקלה הראשונה התקלה השנייה מלפני חודש האם בו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש Radeon 9600XT ועכשיו לכרטיס הזה יש בעיית מתחים שאני חושב שנובע מלוח האם ברשותי לוח אם מסוג P4S533-E כאשר אני בודק את הכרטיס על המחשב שלי עם SmartDoctor אני רואה שהמתחים הם: Vcore 1.28V Agpvddq 1.49V כאשר הם אמורים להיות: Vcore: 1.60V Agpvddq 3.30V כמו כן הוא גם ניסה על המחשב שלו שברשותו לוח אם מסוג P4V800-X יכול להיות שהלוחות הנ"ל לא תומכים ב 3.3V ל AGP?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם קיים מתאם כזה ? (אני מנסה להעביר סרטונים ממצלמת וידאו ישנה של קנון (vb800) למחשב . )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה, כאשר אני רואה סרטון כלשהו בכל דרך שתרצו בין אם זה יוטיוב, הנגן של ווינדוס או כל נגן אחר שיש או דפדפן, בקיצור כל דרך שאפשר להפעיל סרטון, אם אני במהלך הסרטון עוצר אותו לכמה דק', אז כאשר ארצה להמשיך הסרטון יעבוד בצורה איטית בלי סאונד. גם אם ארענן את הדפדפן או אכנס מחדש לאתר זה לא יעבוד עד שאני לא אצא מכל האתרים והאפליקציות של הנגנים. לא נתקלתי בבעיה כזו ואני מקווה שמישהו ממכם ידע לענות או לחשוב על רעיון מה עלולה להיות הבעיה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מנסה להתקין win 7 במקום win 10 שקיים במחשב . מקבל הודעת ACPI PROBLEM . לא משנה מה שעשיתי לא עוזר כלום . נא עזרתכם...
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש להורים שלי מחשב מאד ישן. כשפותחים אותו. windows מנסה לעלות אבל לא מצליח ומודיע על סגירה. אין שום דיסק בכוננים.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD64 3000+ S-754 ABIT KV8 PRO XFX GFORCE6600GT 128MB NCP 512DDR 3200 הבעיה: אני מקבל רק 2200 ב 3DMARK05 כשאני אמור לקבל מעל 3300 עכשיו ניסיתי לעדכן ביוס זה לא עזר גם פירמוט לא עזר עידכון דרייברים ל AGP לא עזר יש לי את הדרייברים האחרונים נואש - עזרה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיבורי IDE. אתן דוגמא: למשל אם אני רוצה לחבר כונן קשיח וכונן DVD (שניהם ישנים כמובן) ויש לי חיבור אחד של IDE על הלוח. אז נכון לעכשיו אני צריך לנתק ולחבר כל פעם אחד מהם כשאני רוצה להשתמש בהם.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה הסיבה שהייתי בפורום בזמן הקלדה בפורום לפתע הדפדפן סוג של קפא ,לא היה אפשר לגלול למטה עם העכבר ,המלבן הארוך בצד העמוד שאיתו יורדים בעמוד , גם הוא לא הגיב .(העכבר לא התשנתה לסימן יד ) ולא היה ניתן להקליד. אבל מעבר בין כרטיסיות עבד חלק , לפתע כעבור דקה בערך או קצת פחות הדפדפן חזר להגיב בצורה מלאה. דפדפן כרום עם 20 כרטיסיות פתוחות (אחת יוטיוב) יש 8 GB ראם הטמפרטורה של המחשב היתה 38 בערך והכל היה נראה תקין המחשב הגיב. ושמתי לב שהגלישה במהלך היום ניהיתה איטית יותר בפורום תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המחשב בן כשנה, עבד בסדר עד היום\אתמול וכעת לא מוכן להשאר מחובר לרשת, כשמנסה לקבל כתובת DHCP הוא מראה שהוא מחובר ל-unidentified NETWORK ומקבל בדרך כלל כתובת IP מוזרה של 169.254.משהו.משהו. כשאני שם לא כתובת קבועה לעיתים הוא מסכים להתחבר, לזהות מחשבים ואינטרנט אבל בעת התחלת העברת קובץ או סתם גלישה החיבור נופל והכרטיס מנסה להתחבר לרשת מחדש. מדובר בוינדוס 7, הדבר לא קורה עד כמה ששמתי לב ב-WIFI, והדבר קורה גם ברשת DHCP אחרת, ועם כבלים אחרים.
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני ישים ללוח זיכרון יותר מהיר, חוץ מזה שזה יוריד לי מהירות זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בעיה במחשב של ההורים שלי: כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (מאווררים מתחילים להסתובב) אבל שום דבר לא קורה. רק כשאני מנתק אותו מהחשמל למספר דקות, הוא נדלק כמו שצריך. התקנתי ווינדוס מחדש, איפסתי את הביוס, עדכנתי את הביוס, ושום דבר לא עזר. מדובר במחשב די ישן, אבל עד לאחרונה עבד ללא שום תקלות. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה המפרט של המחשב: מערכת הפעלה: וינדוס 7 X64 לוח אם: Gigabyte P35C-S3 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שנרכש במאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון פנימי של 4GB מסוג DDR2 וכונן קשיח של WDC עם 320GB סה"כ. המחשב מריץ Windows XP. בחודשים האחרונים התחילה להופיע תופעה מוזרה: כל כמה שעות המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה מחדש, ללא הודעות שגיאה. כלומר זה יכול להיות באמצע גלישה באינטרנט, שימוש באאוטלוק ואפילו סתם שהמחשב נח וברקע מופיע שולחן העבודה. בעת העלייה מחדש בשלב ה- BOOT שומעים בוודאות שהכונן הקשיח נדלק, כלומר הוא התכבה. יש לציין כי בהגדרות חשמל מוגדר שהכונן הקשיח יעבוד תמיד, חיסכון בחשמל רק על המסך שנכבה אחרי 10 דקות. עשיתי סריקת וירוסים, סריקת רוגלות, בדיקת שגיאות כולל תיקון סקטורים פגומים ואיחוי כללי מס' פעמים בהפרש של כמה חודשים והבעיה נמשכת. הטמפ' של רכיבי המ…
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בהמלצתו של מנהל הפורום אני פותח דיון זה. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין. מה פשר האיטיות ומה גורם לכך שהמחשב נתקע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים, הבעיה נובעת מהעתקת מידע לכונן , ניסיון גישה למידע בכונן , למרות שבוצע פורמט לכונן ,בכלל כל ניסיון גישה ולו הכי קטן תוקע את המחשב לאחר כמה שניות של עבודה. איל…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-