עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rgrg,

במסך LCD של סאמסונג מדגם 172N שנתגלו בו בעיות ריצוד מסויימות, נלקח אכן לבדיקה אצל יבואן סאמסונג - חיון. אך שם נאמר שהם "לא מתעסקים עם הדגם הנ"ל", ולכן לא מוכנים אפילו לבדוק אותו. לי אישית, יש הרגשה שהבעיה היא מזערית, שכן התקלה "באה והולכת".. וכשהמסך אכן עובד, הוא פועל מצויין. היתה לי בעיה דומה בעבר עם מסך הLCD של פיליפס שלי, שעבר כיוונון פשוט ועד היום פועל בצורה מצויינת - זה המסך המרכזי שלי, המשמש אותי לעבודות צילום ועריכה. כך שלדעתי הבעיה היא מזערית רק ש"חיון" מתנערים מאחריות. מישהו יודע אם שווק המסך בארץ והיכן הוא נמכר בעבר ? שאלה נוספת - האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה אמינה בארץ שאכן יוכלו לבדוק את המסך ? אני מאמין שישנם עוד גופים כשרונים טכנים המסוגלים לתקן תקלות מסוג זה.…

2. כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by picasso,

שלום, יש לי לוח של GIGABYTE , דגם GA-8S661FXM-775 ודיסק קשיח WD 80 SATA מידי פעם (כבר קרה לי לפחות 3 פעמים) המחשב עשה RESTART מעצמו והדיסק פתאום לא זוהה, כלומר הייתה הודעה שאין מערכת הפעלה והדיסק עצמו לא זוהה גם בביוס.. לאחר פתיחת המארז חיבור מחדש של כבל הSATA, הדיסק עלה ועבד כרגיל. לאחר שבועיים שוב אותה תופעה, אז כבר החלפתי את כבל הSATA הדיסק עלה , הכל טוב יפה ושלשום שוב זה קרה. השאלה שלי היא, אם יש דרך מדוייקת (תוכנה למשל) לדעת איפה התקלה בדיסק הקשיח או בלוח אם (בקר SATA) ? המחשב כרגע עובד שוב כרגיל, אך הדבר בטח יחזור על עצמו. תודה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yoni206,

שלום לכולם אתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVI כאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב.... אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75. כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לאחר הרבה זמן שהמחשב שוכב אצלי החלטתי לנסות להשמיש אותו כיוון שבפעם האחרונה שהוא עבד הוא עבד תקין אך לאחר שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה system hardware abnormal המחשב הוא פנטיום 2 מהירות 350 לוח MS6116 (נדמה של מיקרו סטאר) ניסיתי להחליף זכרונות כרטיסי מסך לאפס ביוס עם הוצאת סוללה ואיפוס דרך הביוס וגם דרך הגמפר שום דבר לא עזר ניסיתי עם דיסק קשיח מחובר וללא עדיין אותו תוצאה יש לציין שאחרי שלוחצים על מקש כלשהוא הוא עולה נורמלי איך נפטרים מההודעה הזאת? בתודה מראש ארז

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  6. הוספתי עוד זכרון של SAMSUNG 512MB DDR 400Mhz ובשום סלוט מלבד אחד הוא לא מזוהה - כאשר הוא אכן מזוהה המחשב נתקע בשלב עליית מערכת ההפעלה. האם הסיבה יכולה להיות שבאחד מהם יש צ'יפים רק מצד אחד של הPCB?? נ.ב הלוח אם הוא - GigaByte GA=K8NS Ultra-939

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by haimvrt,

הלוח שלי תומך בדואל ג'אנל בזיכרונות קניתי 2 זיכרונות זהים 256 במהירות 400 ב4 חריצים יש שתי צבעים אדום- אדום כחול-כחול את הכרטיסים שמתי באדום - אדום שזה ddr1 ו ddr3 אני מדליק את המחשב והוא עושה testing memory ואחרי שסיים הוא נעצר ולא ממשיך עם הפעלת המחשב מה לא עשיתי טוב? איך פותרים תבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by reem,

אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by strifer,

הכל מותקן הרמקולים מחוברים הדרייברים מעודכנים הווינאמפ מנגן אבל אין סאונד, אפילו ניסיתי להחליף רמקולים לחבר אוזניות, כלום הצילו!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by icebreaker,

שבת שלום !! קיבלתי ממישהו מחשב שהו לא צריך יותר... ונתקלתי בכמה בעיות איתו. במחשב מותק וינדוס שכולו מבולגן מדובר על windowsxp home. רציתי לפרמט אותו ולהתקין וינדוס חדש אך נתקלתי בבעיה רצינית. ה CDROM וה FLOPPY לא עובדים. עכשיו מה שמוזר הוא שהמחשב כן מזהה אותם בבאיוס (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG), chipset: SiS 651 rev 2 OEM sign-on: W7005SMS V1.1 070903 11:41:51 אך כאשר אני מכניס דיסק לתוך הסידירום ומנסה לעשות לו בוט מהסידירום פתאום הוא לא מזהה אותו. וגם כאשר הוא כן מזהה אותו בלי הדיסק והוינדוס עולה הוא לא מצליח לקרוא שום דיסק ורושם שאין דיסק בכונן אותו הדבר עם ה FLOPPY. נסיתי לאפס הגדרות בבאיוס, ועשיתי סריקת וירוסים אך שום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג אוליי במה מדובר? כי …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by fimget,

שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  12. במחשב החדש שלי יש הארד דיסק SATA ובמחשב הישן שלי היו שני הארד דיסקים IDE 133 הצלחתי לחבר את ההארד דיסק הקטן יותר הבעיה היא עם ההארד דיסק הגדול שבכול פעם שאני מחבר אותו במחשב החדש הווינדוס לא עולה ולא מגיע בכלל לשלב הטעינה שלו. כרגע הוא בלי גאמפר -כלומר על SLAVE בדקתי בביוס שהמחשב לא עושה BOOT ממנו ועדין כלום לא זז, מסך שחור. חשוב לציין שבמחשב הישן שלי ההארד דיסק(MAXTOR) היה צריך לפעול עם תוכנת MAX BLAST כיוון שהלוח אם לא תמך בהארד דיסק בגודל של 80 גיגה מה לעשות ? תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. טוב אז ככה כשאני מנסה לפתוח את הכונן ע"י דבל קליק אני מקבל שגיאה : קליק ימיני על הכונן ובחירה בפתיחה, פותחת את הכונן. הוא מזוהה כמו שצריך וללא שגיאות. מחקתי בקרים ממנהל התקנים ונתתי לו לזהות מחדש לא עזר. לא ממש קשור לדעתי אבל איפסתי ביוס ולא עזר. החלפתי כבל IDE + כבל חשמל אותו דבר. החלפתי לבקר השני בלוח גם אותו דבר. ונראה לי שזהו... נגמרו לי הרעיונות. נראה לי שהכונן עצמו הלך. מישהו?? תודה.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב חדש שיש לו בעיה של חום שמגיע ל 70 מעלות עם מעבד פנטים 4DUAL CORE 3000-775 2MB CACHE זה מחשב חדש בן שבוע ימים קנית גם מארז חדש של זלמן עם ספק 400 W מקורי זלמן חזק מאוורר זלמן חדש לגמרי עגול ענק בצבע נחושת של זלמן עלה לי 500ש"ח לוח חדש של ASUSPSN02 SLI זה לוח חדש של אסוס הכי טוב בתחום שמאפשר להריץ 2 כרטיסים XPRESS ASUS X 16 6600GT-128MB על הכרטיס מסך יש מאוורר מקורי וחזק מאוד בנוסף יש 4 מאוורים שמאווררים את המחשב בצדדים והמארז שקוף עם פתחי איוורור אלומיניום שמתי משחה טרמית חדשה בן המעבד למאוורר והכל אטום לחלוטין המאוורר עובד ועושה קצת רעש אבל עובד טוב הבעייה שהמחשב נתקע לי לפעמים בצריבה עם נרו 7 יש לי 2 צורבי DVD NEC חדשים לפעמים הוא נתקע ואני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by moonjib,

מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by barash,

יש לי בעיה בזיכרון, הוידאוס משתמש בהרבה כמות זיכרון. מה לעשות דחוף תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  17. אני צריך עידכון ביוס הכי חדש שיש ללוח שלי, כנסו למיפרט ותיראו באיזה לוח מדובר תודה לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Shim299,

כשאני מדליק את המחשב הכוננים וה-hd לא לא עובדים ורק מסך שחור עם קו קטן בצד שמאל למעלה מהבהב. בדקתי את כל החיבורים החלפתי את כול הכוננים , כולל ההרד דיסק והמצב לא השתנה , עידכנתי את ה BIOS , וגם המצב לא השתנה , הלוח שלי הוא : GA -7VA של Giga Bait ! המעבד שלי הוא : AMD 1800 בקיצור הבעיה שלי היא: שאני לא מצליח להגיע ל וינדווס אבל המחשב נדלק ונתקע ב קו קטן מהבהב בצד שמאל למעלה ונתקע ככה! נ.ב : אני רושם לו ב BIOS להתחיל מכונן מסויים אבל זה לא מגיב ! תעזרווו ליייי בבקשה חייבבב לתקן את זה תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yisheti,

יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  20. לראדון? הם יותר טובים מהדרייברים המקוריים של ATI?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by LSeternalF,

טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by Eran M.G,

לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני יודע שבאופן עקרוני אסור לי לציין שמות של חנויות... אך במקרה הזה אני חייב לציין את שם החנות [במקרה הזה-KSP] בכל מקרה-מחר אני קונה מהחנות מחשב חדש...מחשב לעבודה..המפרט מסודר כבר והכל טוב ויפה... אך רציתי לשאול אותכם שאלה: יש לי מחשב נוסף...המחשב שלי...שהוא מחשב שמיועד בעיקר ליישומים גראפיים ומשחקים [ראו מפרט] לאחרונה המחשב סובל מבעיות חמורות של תקיעות ראנדומאליות [פריז מוחלט של המחשב,רק ריסט עובד]...תוספת קירור לא עזרה ואין מקרים מסוימים שבמחשב נתקע בהם-הוא נתקע גם בווינדוס,גם במשחקים,גם לפני עליית הווינדוס,גם בביאוס,גם בדוס וגם בעת גלישה באינטרנט...באחת מהפעמים האחרונות שהמחשב נתקע,נוצרה אצלי בעיה נוספת-המחשב מסרב לעלות...לפני עליית הווינדוס הוא כותב לי את ההודעה:…

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by כפיר_19990,

הCD ROM ןה- צורב DVD נעלמו לי מהמחשב שלי .. שבדקתי במנהל ההתקנים סומן עליהם !(סימן קריאה ) ושניסיתי לעדכן אותם זה לא הגיב מה לעשו ת!?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים