תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
טוב, עכשיו זה כבר רשמי, זה לא קשור בכלל למשחק מסויים. אני תמיד מקבל ב(כמעט)כל משחקי התלת מימד BURSTים ואנימציות חלקות כמו נייר שיוף. זה פשוט בלתי נסבל, ולא פוסק. האם למישהו יש פיתרון, לפני שאני מעיף את כל C: לקיבינימאט ומפרמט? (אני לא מדבר על ארטיפקטים, אלא על אנימציות לא חלקות בגרוש) אני כרגע נמצא על דרייברים 78.01 כי סדרת 8 גרמה ל-PoP:WW ו-PoP-T2T ל-BSOD. המפרט מימין. Help, please! עריכה: תופעה מוזרה היא שכשאני מנסה לצלם את ה-BURSTS ב-FRAPS האנימציות שוב חלקות לגמרי עד שנגמרת ההקלטה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני משחק במשחק Counter Strike ואתמול אני נכנס למשחק ויש לי נפילות FPS מ-100 ל-30/40 תוך שנייה, ויש לי בד"כ 100 יציב. בדקתי ב Task Manager והתגלה כי בזמן המשחק המשחק פועל על 100 אחוז CPU USAGE מה שאף פעם לא קרה. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, בדיקה של ווירוסים, ADAWARE, והבעיה עדיין קיימת. וגם ניסיתי לעשות Benchmark ב3DMARK ויש לי מחצית מה-FPS שהיה לי בד"כ. הדבר החריג היחיד שעשיתי היה לחבר צורב למחשב, היה לי קצת בעיות עם זה משום מה ובסוף הוצאתי את הצורב והחזרתי את המצב לקדמותו. מפרט: AMD 2500 ABIT NF7 TWINMOS 512MB RADEON 9700 WD 120GB מה יכול לגרום לבעיה הזאת? תודה מראש..
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D. כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים? PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default. FSB Bus Frequency LDT/FSB Frequency Ratio CPU/FSB Frequency Ratio תודה מראש, ברוך
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי p2 שרציתי להפעיל בקיצור חיברתי הכל... 2 נורות דולקות power וההר דיסק.. שניהם דולקים קבוע ולא מהבהבים... הריסט לא עובד אפשר רק להדליק לא לכבות... המאוורר של המעבד רץ חיברתי מסך לא רואים כלום מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר את החיבורי אודיו מקדימה ומאחורה? המוכר אמר לי שצריך לבחור, מישהו יכול לאמת לי את זה? 2. איך אני משתיק את כל היציאות כאשר אני מחבר אוזניות, האם אפשר שזה יהיה אוטומטית. יש לי דגם GA8I945. עזרה... בבקשה, אני משתגע
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המאוורר ממשיך לעבוד אצלי אחרי כיבוי המחשב, רק עד ניתוק מהחשמל או כיבוי הספק בסוויצ מאחורה מפסיק אותו. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
Hello, I am using the Albatron KX18D II motherboard and I have a serious BIOS problem. The normal BIOS is unoperational. When I turn the power on the computer doesnt start. there are no green lightes on the led what so ever and the VoiceGene says from the pc speaker YOUR AGP MY HAVE A PROBLEM. this is not the case, it makes the same warrning even when the AGP and/or the memories are not connected. I tried to clear the COMS severl times with no affect. I tired changing the jumper setting to every option with no affect. Right now I am using the MIRROR BIOS that comes with this motherboard. It seems that the main BIOS has been infected with a virus or something and its comp…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כונן CD עתיק שלא קורא DVD Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device [CD-ROM drive] LG CD-ROM CRD-8522B עשיתי עדכון לדרייבר דרך מערכת ההפעלה (xp pro) אך ללא הועיל האם זה סימן שהגיע זמן להאזין לקול הקידמה או שיש דרך בה אני יכול למשוך איתו עוד קצת
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי צורב דיסקים רגיל. כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים אני לא מצליח, אבל כשאני מנסה להפעיל דיסקים למיניהם (AUDIO למשל), הם עובדים. הגיוני? יש תוכנה לבדוק אם הצורב נדפק?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 8rda+ עם ביוס מעודכן לגרסה האחרונה הרשמית של החברה. עד היום עבדתי סבבה עם שני מודולים 256*2 של PC2700 ... אני מנסה להרכיב עליו זכרון 1GB PC3200 מודול יחיד בלבד. והמחשב מסרב לעשות BOOT (צפצוף יחיד ארוך , ועל הלוח את הקוד C1 שזה לפי הספר אומר בעייה עם הזכרון. ) אם אני משאיר את שני הזכרונות הישנים (2*256 PC2700) ומרכיב את הזכרון החדש על הסלוט השלישי, המחשב עולה, אבל לא מזהה את הזכרון החדש. האם זה אומר שהלוח הזה מותאם לעבוד בתצורת DUAL בלבד? איך אפשר, אם בכלל, לבטל את ה DUAL CHANNEL בלוח? או שלפי דעתכם אני צריך לשחק בהגדרות הביוס כדי להצליח להעלות אותו (ז"א OC )? אם זה יעזור לי, אני אצלץ להזמין עוד מודול של 1GB PC3200 , אבל בנתיים לא רוצה סתם להסתבך בעוד…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי קרו לי שתי מסכים כחולים בימים האחרונים,החלטתי לנתח אותם בעצמי,ניתחתי אותם,הקבצים האשמים הם : ha10kx2k.sys win32k.sys הרצתי חיפוש במחשב, win32k.sys יש תיקייה בשם win32k.sys , שנמצאת במיקום C:\symbols,ויש עוד שלושה קבצי win32k.sys , שנמצאים אחד ב-C:\WINDOWS\system32 , אחד ב-C:\symbols\win32k.sys\41107F7A1c0300 , ואחד ב-C:\symbols\win32k.sys\43446A581c1180 מה שאומר זה קובץ של המערכת,או משהו כזה.. לגביי הקובץ השני, הרצתי חיפוש גם לקובץ ha10kx2l.sys , והוא נמצא בC:\WINDOWS\system32\drivers , אין לי מושג מהו הקובץ הזה,ואין לי מושג למה הוא שייך ואיך. בקיצור,אני צריך ממכם עזרה,למה הקבצים שיכיים,ומה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעייה לגמריי,או שאפילו תביאו לי אתר כזה שרוש…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני 2-3 ימים חיברתי מאורר חדש הוא לא עשה בעיות הכל סבבה. היום בבקור אני מדליק את המחשב פתאום רעש בילתי נסבל כמו של מטוס סילון. חיביתי והדלקתי שוב הכל בסדר. לפני כשעה שוב הדלקתי את המחשב (אחרי שהוא היה מכובה כ 3-4 שעות) ושוב רעש. חיביתי והדלקתי לא עזר. ניתקתי את המאורר הדלקתי את המחשב ואז הוא עושה לי הודעה מפחידה: Overclocking failed ועוד משהוא press F1 to enter to the menu חיביתי פתחתי את המחשב בדקות שלא ניקתי איזה חוט או משהוא אני מדליק הכל בסדר. חיברתי את המאורר שוב בנתיים הכל עובד בסדר. אבל זה מדאיג אותי ממנה הייתה ההודעה הזאתי? ולמה המאורר מרעיש? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקיי אני מתקין מחשב חדש ואני לא יודע איך לסדר את הכוננים.. יש לי שתי כוננים של 80 גיגה, צורב ודיוידי... מי צריך להיות בפריימרי ומי וסקונדרי ובכל אחד מי צריך להיות סלייב ומסטר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש..באמת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו 3 חודשים החלפתי חלקים במחשב שלי מאז הוא שקט אבל יש בעיה: המחשב שקט ותאום הוא עושה רעש כמו טנק ואז נותנים מכה ואז הוא שוב שקט ואז שוב ככה.. ד"א המחשב נמצא בתוך מרובע כזה צמוד לקיר,אולי כדאי להעביר את המחשב לדבר כזה על גלגלים כדי שיהיה לו יותר אוויר? המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Mod…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קודם כל שלום,אני חדש בפורום והופנתי לכאן ע"י חברים שאמרו לי שפה יש אנשים מבינים בעניין. לפני הצגת הבעיה אני אציג את עצמי -קוראים לי ניצן,בן 15.5 ידע בסיסי עד נרחב בחומרה . בעיה : יש לי מחשב, עם 2 סטיקים של זכרונות מסוג 256mb [סטיק אחד של corsair והשני של mushkin ,מדובר במותגי זכרונות]. הסטיקים הם ddr400 משמע : pc3200 , לוח האם שלי , הוא - Albatron KM18G PRO עם צ'יפסט של NVidia מדגם Nforce2 , הבעיה בעיקרון היא שהזכרונות לא עובדים בקצב של 400mhz , יש לציין שהלוח הוא לא dual והמהירות אינה מתחלקת. הביוס בעצם מזהה את הזכרונות כ-266 MHZ pc2100 ד"א,הלוח תומך בזכרונות ddr 400 יש לציין גם שאת הזיכרון של מושקין קניתי לפני שנה,והבעיה עם המהירות הייתה עוד עם הסטיק של קורסאייר עוד ל…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה. בכרטיס יש שלושה יציאות ירוק,אדום וכחול. הבעיה היא שאני מחבר את האוזניות(לחיבור הירוק) והמיקרופון (לחיבור האדום) המיקרופון לא עובד. ושהמיקרופון מחובר לירוק אז המיקרופון עובד(מקליט).זאת אומרת שאני צריך לנתק את האוזניות שעובדות בחיבור הירוק... מה עושים ? תודה מראש נ.ב יש לי WIN XP ומעבד CELERON 2.4gh
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ראיתי פה כבר שאנשים רשמו שיש להם אותה בעיה כמו שלי ניסיתי לעשות מה שרשמו שם וזה לא הלך. אז ככה.....כל פעם שאני עושה משהו שנחשב "כבד" כמו למשל קיבוץ של קובץ ששוקל 300 מגה או שניונת לפני שאני מסיים להוריד סרט או לפעמים סתם ככה הוא פשוט נתקע פשוט קופא והאפשרות היחידה זה לעשות ריסטרט. בדקתי רגולות ווירוסים בדקתי זיכרונות שום דבר לא עובד.... מה עושים???? תעזרו לי?
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שמעו זה קורה שאני משחק CS(אולי יש את זה גם במשחקים אחרים אבל עדיין לא קרה). אני משחק איזה חצי שעה ככה ואז פתאום משחק ניתקע לשתי שניות ואז מופיעה מסך כחול ורשום שם משהו Preparing Dunping Pshical Memory משהו כזה ואז עושה ריסטרט למשחב למה מה יכולה להיות הבעייה? זה יכול להיות הזיכרון הפנימי? וגם המחשב דיי מרעיש אחרי שעתיים של פעילות +-. הנה בכל מקרה הטמפרטורות והכל: http://img509.imageshack.us/img509/8569/prob6ic.jpg
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-