תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אי אפשר להשאיר את המחשב דולק בלילה זה מדכא בגלל ההורדות יש פיתרון דרך אגב יש לי ספק חדש
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קודם כל שלום . יש לי בעיה לא עובדים לי סרטוני הוודיאו והמשחקים במחשב חשבתי שהבעיה בווינדוס אז פרמטטי אבל זה לא עזר עדיין יש לי את אותה הבעיה אני פשוט לוחץ על קטע וודיאו והוא לא נפתח ונתקע .. ניראה לי שזה קשור בקצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים .. יכול להיות שהלך לי כרטיס המסך ? ואם זה חשוב אז מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס אקס פי פרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
מאז ששמרתי את הBIOS שלי בשביל לבטל את לחיצת הF1 על פתיחת המחשב, יוצא מהמחשב שלי צפצוף לא נורמלי של סירנה עולה ויורד. לא משנה מה אני עושה, גם אם אני משאיר את המחשב דלוק בלי לעשות כלום, הוא ישמיע את הסירנה הזו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? האוזניים שלי מתפוצצות
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, במחשב של אבא של בת הזוג שלי, יש מסך כחול בעליה של הווינדוס (XP PRO). הבעיה התחילה כשאבא שלה כיבה את המחשב (יותר כמו הדליק אותו, כנראה...). כנראה שמוגדר לו במחשב לעשות BOOT כשהוא מקבל מסך כחול, אז אני לא כל כך מצליח לקרוא מה ההודעה אז ניסיתי לעלות בSafe mode או לשחזר הגדרות אחרונות וגורנישט - לא עוזר כלום - המחשב לא עולה. ניסיתי לנתק כל חלק חומרתי שניתן מתוך המחשב (נשארתי רק עם לוח, מעבד וזכרון - הכרטיס מסך OB), ואפילו ניסיתי להחליף מיקום של הסלוט של זכרון וזה לא עזר. אחרי זה ניסיתי להעלות את ההתקנה של ווינדוס מדיסק, לא עובד - מיד אחרי שהוא מתחיל להיטען המחשב עושה בוט. ניסיתי אותו הדבר אפילו בלי הרד דיסק ועדיין לא נטענת ההתקנה של הווינדוס. בשלב הזה שלחנו את המחשב למע…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לילדים שלי מחשב ישן סלרון 433 mhz ולוח אני חושב של pc partner או משהוא כזה הבעיה שלי שכאשר אני מדליק את המחשב או עושה אתחול המחשב לא נדלק אבל כשאני מוציא את הסוללה ומחזיר הוא עובד, ואם צריך לעשות אתחול הוא לא ידלק עד שנוציא לו את הסוללה ונחזיר האם יש פתרון לבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שתוך כדי שאני עובד על המחשב (בעיקר על דברים כבדים, סריקות של אנטיוירוס, העברת מידע מהמחשב ללפטופ) המחשב משמיע צפצוף כמו סירנה (עולה יורד). פתחתי את המחשב וזיהיתי שהצפצוף יוצא ממעיין ספיקר קטנצ'יק (נראה כמו מעיין עיגול שחור עם חור קטן באמצע). בדקתי טמפרטורת מעבד - בסביבות ה36 מעלות, טמפרטורת מחשב כ 30 מעלות מישהו יודע מה זה יכול להיות? תודה מראש אריאל צרור
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא עושה הפעלה מחדש לבד מה זה יכול להיות בתודה אלי. נ.ב המחשב מגיע לטפרטורה של 52-60 .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים.. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' לערך אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת מפגרת אבל אני לא יודע מה לעשות איתה....לפעמים כשאני מפעיל כל מיני תוכנות לא משנה איזה אז העכבר שלי נעלם.... אבל זה כאילו הוא בלתי נראה....אני פשוט לא יכול לראות איפה הוא אבל אפשר לעבוד איתו איך אני פותר את ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
כשאני צורב דיסקים לדוגמא דיסק שירים, אז כשאני שומע את הדיסק במערכת הדיסק קופץ. וניסיתי לצרוב כמה פעמים על מהירויות שונות נמוכות. לא עזר חשבתי שהבעיה בדיסקים ווניסיתי לצרוב בדיסק של חבר שלי BENQ על מהירות 52 ועדיין זה קופץ. צרבתי בתוכנה מדיה פלייר ובנרו החדש - אותו דבר קופץ. הצורב אצלי כבר די הרבה זמן יש לו שנתיים פלוס מינוס איך אני בודק אחת ולתמיד אם הבעיה היא בצורב או בדיסקים? כי אני לא רוצה לקנות סתם צורב חדש ד"א יש לי צורב של LG 52X24X52 תודה מראש וחג שמח עומרי
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! לפני חודש , אולי יותר התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד במחשב... כשאני מדליק אותו המחשב נדלק ואני אפילו שומע צלילים של המערכת הפעלה אבל המסך לא נדלק , נשארת נורה כתומה , אני צריך לכבות ולהדליק אותו 3-4 פעמים עד שהמסך גם נדלק ולפני שבוע ככה התחילה לי עוד בעיה כשהמחשב עולה המסך לא מפסיק להבהב , מן ריצוד כזה גם כשאני נכנס לביוס , עושה בוט מסידי , לא משנה מה המסך לא מפסיק להבהב עד שהווינדוס עולה וכשהווינדוס עולה אין הבהוב ,הבנתי שהבעיה הזאת קשורה לקצב רענון... בדקתי את המסך והוא תקין , ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס מסך , החלפתי את הכרטיס עם הכרטיס במחשב של אחי והופ.. המחשב עבד חלק , מה גם שכשבדקתי את הכרטיס מסך שלי על המחשב של אחי הוא עשה את הבעיות שתיארתי למעלה , אז הבנ…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך: MAG 976i 19 intch. ויש לי בעיה איתו: כשאני ברזולוציה של 1024x768 הכתב נראה טיפה מרוח. כשאני שם על הרזולוציה הטבעית של המסך: 1280x1024 הכתב אומנם חד יותר אבל בחלק מהאזורים במסך יש טשטוש ממש מציק. אין לי המסך מגנטים \ ספקי כוח וכו'. גם יש במסך אופציה של Phase ששיחקתי איתה. כל מה שקורה זה שזה מעביר את הטשוטש ממקום אחד למקום אחר במסך. אני תוהה האם זה קשור לכרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך on-board עם חיבור AGP. אשמח לקבל עצות מה אפשר לבדוק, לעשות, לקנות כדי לשפר את איכות הצפייה. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות אני שומע ציפצוף ארוך ואז קצר וזהו אין תמונה אין כלום המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF בתודה מראש דין גפן
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: AMD64X2 4200, 2GB DDR DFI LANPARTY NFORCE4 GEFORCE7800GT VIVO EXTREME וחיברתי לו 2 HD של WD WINDOWS XP PRO עברית הכל עובד חוץ מ: 1. במשחקים של FARCRY וHL-2, יש ניצוצות (ארטיפקטים) במהלך המשחק 2. היו מספר אירועים של "קפיאה" של המסך, ללא יכולת להזיז את העכבר. מה לא תקין ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הינה כמה דברים ששהמחשב יעבוד יותר מהר א) ככל שזמן השימוש במחשב מתארך, כך מצטבר עוד ועוד "זבל" בזיכרון המחשב שלכם. את התוצאות אתם בטח מכירים: הכל זז לאט יותר, נתקע ובסופו של דבר - מתרסק. אם יש לכם זמן ואתם לא עובדים על שום דבר חשוב, תמיד תוכלו לאתחל את המחשב. אבל מה אפשר לעשות כשאין לכם אפילו שנייה לבזבז והמחשב מתמוטט מעומס הזיכרון? בשביל זה בדיוק ישנן תוכנות שתפקידן לשחרר עוד משאבים במחשב. הן לא ישפיעו על המחשב לאורך זמן, אבל יאפשרו לכם להחזיק עוד קצת לפני האתחול הבלתי-נמנע. הנה המומלצות שבהן: BySoft FreeRAM - הבסיסית והקלה תוכנה זו היא נקודת פתיחה טובה למשתמשים חדשים או מתחילים, מאחר והממשק שלה פשוט, נאה ונוח, וכל שתמצאו בו הוא גרף סטטיסטי, כפתור להתחלת פעולת שחרור ה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD ATHLON64. יש לי שתי בעיות עם המאוורר שלו: 1. הוא מחריש אוזניים. מה אין מאווררים נורמליים או שככה זה ב AMD? 2. כשאני מכבה את המחשב יש מקרים שהמאוורר נכבה יחד איתו ויש מקרים שלא!!!! ואז אני מוציא את השקע. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שמעתי שיש איזושהיא שיטה שאפשר לצרוב קצת יותר ממה שרשום על הדיסק עכשיו יש לי סרט שהוא 750 מגה ורציתי לשאול איך אפשר לצרוב את זה על דיסק של 700? ומה הכמות הסופית של מגה שאפשר לצרוב על דיסק? אם יש כזאת דרך מישהו יכול לספר לי עליה איך עושים את זה? נ.ב. אני משתמש בנרו 6 תודה רבה לעוזרים.. זה ממש דחוף לי אז אשמח אם תענו בהקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מרעיש בצורה מחרידה פתחתי את המארז והשארתי אותו פתוח.. אני מדליק את המחשב יש רעש לחמש דקות בערך ואז מפסיק.. מה לעשות ? תודה לכולם..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-