תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח אם למישהו יש הסבר לתופעה הבאה: יש לי ספק כוח של hec שאני מחבר ללוח אם ומנסה להדליק אך המחשב לא נדלק כשאני מחבר ספק אחר, המחשב נדלק כשאני מקצר בספק את הירוק עם השחור, הספק נדלק.. מה יכול לגרום לתופעה שכזאת? האם הספק הלך ועלי לרכוש חדש?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי לוח אם חדש.... הכל טוב ויפה אבל.... אין לו חיבור GAMEPORT ויש לי הגה של מיקרוסופוט יחסית ישן שזה החיבוק היחיד שלו... ניסיתי לקחת מחבבר מתאם USB שהוא קיבל אם הגיימפאד שלו וזה לא עבד.... יש למישהו רעיון מה לעשות?? זה פשוט מבאס בטירוף לשחק קולין מקריי ראלי אם המקלדת או פלייט סימולטור אם העכבר.....
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיני נייח בזמן (ריסטרט) הפעל מחדש מופיע מסך כחול עם כתובית Stop code: WDF VIOLATION בנוסף מופיע ספירה ושזה מתקרב ל 100% אז המחשב נכבה לבד. זה קורה רק שאני מבצע ריסטרט למחשב. אחרי כיבוי מחשב לוחץ אני על כפתור הפעלה של המחשב והכל עולה רגיל. לפני שבועיים עשיתי איפוס למחשב עם שמירת קבצים ומאז זה קורה. (מצרף תמונת מסך) אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון קורא לי שהוינדוס נתקע לפני שהוא עולה הרבה פעמים (זה קרה לי פעם הפסיק ושוב פעם חזר) אז יוצא לי לעשות הרבה רסטרטים האם זה יכול לגרום נזק?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שבמפרט שלי עם אוברקלוקל מעבד 3X375=3GHZ ואובר לכרטיס מסך מ XT ל XTX קירור למעבד יש לי BT ולכרטיס מסך ZALMAN עכשיו הכול יציב בכול התוכנות בדיקה אפשריות..הקטע שבמשחק TOM CLANCY VEGAS אחרי כמה זמן של משחק הוא מכבה לי את כול המחשב! פשוט מכבה...חייב להדליק עם כפתור כדי להפעיל בחזרה את המחשב...עכשיו חשבתי של זה אולי בגלל אוברקלוק...אבל אין מצב.. הכול יציב.. וזה קורה רק במשחק הזה... יש מצב זה ביגלל עומס גרפי מסויים שפשוט מכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס וקניתי אותו לפני חצי שנה בגרמניה ועכשיו הוא התקלקל לי המחשב עצמו עובד פיקססס אבל המסךך נהיה שחור כאילו הנורה נשרפה בתוך המסך אממ לא יודע איך להסביר את זה רואים ת'וינדוס חלשששש מאודד פליזזזזזז שמישו יעזור לי מהר כי דוד שלי מחר חוזר לגרמניה ואני יכול לתת לו אותה איתו והוא יתקן בחברה או שאני יתקן אותו פה בארץ אולי למישו הייתה הבעיה או מוכרת לו ויודע כמה תעלה התיקון בארץץץ
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחשב מפרט סטנדרט משרדי משמש לזום של הילדים. סייר הקבצים לא נפתח, יש מסך שחור ואחרי זמן רב נפתח ואז כל פעולה תוקעת אותו שוב. אין בעיית זכרון בכונן ה ssd אין התראת וירוסים אחרי סריקה מלאה. אין בעיית עם הפעלת המחשב או גלישה באינטרנט. יש מספיק זכרון ram פנוי ומעבד לא מראה שהוא בקצה היכולת. איך פותרים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, אבל יש לי כמה בעיה כשאני גורר חלונות הם נמרחים על המסך, גם אם אני ממזער חלון הוא מתמזער עם תקיעות ולא בצורה חלקה, בנוסף לכך שמתי לב שבחלקו העליון של המסך ישנו גוון ורוד שלא היה שם לפני כן... איך אפשר למצוא את הבעיה ? כרטיס מסך: Sapphire R9 290 Tri-X OC. מסך: hanns g hu191d לא משהו טוב במיוחד וגם ישן. עריכה: הגוון הוורוד הופיע כי אחד מהחיבורים בכרטיס לא תקין כנראה, למרות שניסיתי מסך אחר באותו חיבור והוא לא הראה את הגוון הוורוד... החלונות עדיין נמרחים ומתמזערים עם תקיעות, יכול להיות חוסר תאימות בין המסך לכרטיס ? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וגרסת שדרוג של ווינדוס 7 בלי לדעת שהגרסת שדרוג היא רק למחשבים שכבר יש בהם גרסאות קודמות של ווינדוס. ראיתי שיש אפשרות בכל זאת להתקין אותו על מחשב בלי מערכת הפעלה ואם מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון ואם כן איך עושים את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם , הפציינט הוא compaq CQ61-310EJ . הפציינט היה במנוחה משהו כמו 4 חודשים ללא הדלקה או חיבור לחשמל . והוא פשוט לא עולה , לא BIOS לא POST ,פשוט כלום ! המחשב הוא של חברה שלי , היא שלחה אותו לבדיקה , בבדיקה טענו כי הלוח אם גמר ויש להחליפו ( 1000 ש"ח ) וזה לא סופי ( זה מריח לי מסריח ואין כאן דגים ) אז לקחתי אותו לידיים . נוסו כול האפשרויות להדליק את הבחור מבחינת סוללה\מטען . בנוסף , ניסיתי להוציא כול דבר אשר יכול לגרום לתקלה ( RAM DVD HDD ) ועדיין לא עולה . התופעה מתאפיינת בזה שלוחצים על ההדלקה , נורית ההדלקה נדלקת ואז נכבית . אז השערתי היא שהסוללה פרקה את נשמתה . בנוסף לקחתי המטען ומדדתי מתח הדקים בפלאג DC , התוצאה היא משתנה באיזור ה 10 עד 13 וולט אבל ממש לא 18.5V …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הי,יש לי לוח אם MSI G41TM-P33https://www.msi.com/Motherboard/G41TM-P33.html#hero-overviewכניסת PCI E מקצרת כשמכניסים כרטיס מסך, הכניסה המובנית של המסך רופפת וכניסות ה USB לא עובדות.אני רוצה לקנות לוח אם חדש ב KSP. האם הלוחות שמוכרים היום מתאימים בגודל למארז שיש לי?האם אני יכול להעביר ולהשתמש במעבד שיש לי (http://ark.intel.com/products/40478/Intel-Pentium-Processor-E5400-2M-Cache-2_70-GHz-800-MHz-FSB) ובזכרונות ?מדובר על לוח האם הראשון ברשימה:http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1030..3..52.האם זה יתאים ?עד כמה מסובכת החלפת הלוח ?תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מבצע Reset מדי פעם, באופן אקראי ובלי קשר לאיזו תוכנה מופעלת באותו רגע. למרות שצריך להריץ את ה-memtest86 הרבה זמן (כל הלילה-למשל), הרצתי אותה פעמיים כאשר כל פעם היתה עם 4 ריצות מחזוריות. בפעם אחת היתה נפילה בבדיקה 6 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. בפעם השניה היתה נפילה בבדיקה 7 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. אני מאמין שאם יש נפילה מסוימת, היא צריכה להיות עקבית ולא פעם כן ושבע פעמים לא. חוץ מהתשובה שצריך להריץ את התוכנה יותר זמן, יש למשהו רעיון או נסיון בנושא ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus p5ld2 שכבר עליו יש כרטיס קול חזרתי הביתה אתמול מדליק את המחשב ופתאום הכרטיס קול שלי לא פועל נכנסתי למנהל התקנים הוא עושה לי את הסמל הזה של המשולש אזהרה עם שימן קריאה בפנים על ההתן של הכרטיס קול התקנתי אותו מחדש ועדיין לא פועל לי והורדתי גם עדכון תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את ההרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
העכבר שלי עושה המון בעיות ואני לא יודע למה, אם הבעיה היא אבק אז איך אני יכול לנקות, והאם זה קשור לחלק התחתון של העכבר? הבעיות הן בעיקר בלחצנים של העכבר, אני מצליח ללחוץ פיזית, אבל במחשב לא מופיע לי שלחצתי.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
כבר במשך שבוע אני מנסה לפתוח אימייל-אוטלוק, של מייקרוסופט,וכן סקייפ ואין שום אפשרות זה נצרך לי במידי! מישהו יודע על תקלה במייקרוספט? איך ניתן להגיע למענה אנושי או כל עזרה אחרת מאד אשמח לעזרה..תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה INTEL NUC D54250WYKH שמתי לב שיש לו IR רציתי לדעת עם איזה שלט אני יכול להשתמש בו או בכלל למה השימוש שלו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-