תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים , יש ברשותי לוח אם של MSI k8neo 939 יש בו 2 כרטיסי רשת מובנים. עד היום (בחצי שנה האחרונה) לא היתה לי אף פעם בעיה איתם. שניהם עבדו. משום מה עכשיו , אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (Xp pro) המחשב מזהה לי רק 2 חיבורים בכרטיסי רשת. 1934 ואת הכרטיס רשת (שדרכו אני מחובר לאינטרנט) עד היום , זה היו לי 3 , 1934 , ו2 כרטיסי רשת. שאחד מהם , שימש לרשת ביתית. נכנסתי ל Device manager וראיתי שם Ethernet Controller שהוא לא מותקן כראוי ... אז ניסיתי להתקין את הדרייברים של Nvidia שהורדתי מכאן , גירסא 6.66 אני חושב... וגם את 6.39 זה מתקין , והכל סבבה. אבל עדיין ה ethernet controller מסומן לי בסימן קריאה... ניסיתי לעשות לו Update driver , כיוונתי אותו לספריה של הדרייבר של הר…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי תמיפרט בצד ושמתי לב שהכרטיס שלי מכוון על 4 ולא על 8 למרות שהלוח והכרטיס תומכים ב8 ואני לא רואה בביוס של הלוח אפשרות לכוון תAGP דרך אגב הביוס של הלוח והכרטיס מעודכנים בגירסה האחרונה וגם הDX והדריבר
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הנה שני הקבצים שיש בMINIDUMP(יש רק שנים) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום הדגם של הצורב Sony DVD RW DW-D23A והוא היחידי אין CDROM או משהו נוסף עכשיו אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם, ומידי פעם שהוא קורא דיסקים ריקים הצריבה נכשלת באמצע. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס וקניתי אותו לפני חצי שנה בגרמניה ועכשיו הוא התקלקל לי המחשב עצמו עובד פיקססס אבל המסךך נהיה שחור כאילו הנורה נשרפה בתוך המסך אממ לא יודע איך להסביר את זה רואים ת'וינדוס חלשששש מאודד פליזזזזזז שמישו יעזור לי מהר כי דוד שלי מחר חוזר לגרמניה ואני יכול לתת לו אותה איתו והוא יתקן בחברה או שאני יתקן אותו פה בארץ אולי למישו הייתה הבעיה או מוכרת לו ויודע כמה תעלה התיקון בארץץץ
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב שלי סובל ממסכים כחולים. וכאשר המסך הכחול מופיע, הוא נשאר בדיוק לשנייה ואז המחשב מאתחל את עצמו!!! מיותר לציין: שביטלתי את האפשרות של הריסטרט בהגדרות מתקדמות... מיותר לציין שהשתמשתי ב EVENT VIEWER של מייקרוסופט והופיעו כל מיני שגיאות על סרביסים מסויימים שבוטלו לאחר מכן... אך התופעה חוזרת למרות זאת... עודכנו דרייבים לכל רכיבי החומרה, ומיותר לציין שהמחשב חדש לחלוטין ובן שבוע בלבד... הרצתי טסטים לזיכרונות במשך יום שלם ולא התגלה ERROR אחד. בנוסף פעלתי לפי הוראות היצרן של לוח האם שנתן פאטצ'ים לגבי הכרטיס קול וכל הוריאציות השונות נוסו אך עדיין התופעה חוזרת... הלוואי שהייית יכול לדעת איזה שגיאה רשומה במסך הכחול ולכן אני זקוק לתוכנת EVENT מסויימת בזמן אמת!!! או הא…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לו ריסטרט,מה יכולה להיות הסיבה? אלו נתוני החום. אינטל פנטיום 4 לוח אם- 18 מעלות 51-מעלות CPU 33 מעלות הרד דיסק תודה מראש! איתן
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כבר יומים שאין לי מושג מה יש למחשב שלי. לא התקנתי שום דבר חדש. אבל יש רגעים שפתאום המחשב נכבהת ללא איזו הודעה או אזהרהת פשוט נכבה. עשיתי סריקת וירוסים ולא נמצא כלום. למישהו יש אולי רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה.? תודה רבה לכל העוזר עדכון : דיברתי עם חבר שלי ואז בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי והיא מגיע ל-90 מעלות אני לא מאמין איך. ( במצב מנוחה כמובן) יש לי מעבד P4 3.2 אין לי מושג למה זה מגיע לחום כזה ובסך הכל יש לי דיי הרבה מאוורירים במחשב .. הטמפרטורה של הלוח נורמלית. כרטיס מסך אני לא יכול לבדוק ( ישן מידי) בבקשה אשמח לקבל עזרה או המלצות. תודה רבה לכל העוזר
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחשב חדש לאחר התקנת מערכת הפעלה XP PRO ועוד מס' תוכנות. קרס לפתע ונתן את הודעת השגיאה הנ"ל (מצורף) חשבתי שזה חד פעמי אבל זה קרה שוב - קריסה פתאומית ללא שום סיבה ניראת לעין. מה יכולה להיות הבעיה ? איך אני בודק אם זה בעיה חומרה או דרייברים - במנהל ההתקנים הכל תקין. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על המחשב שלי , מדיסק ווינדוס בכונן של הצורב אבל עכשיו כשאני מנסה להשתמש בו אני רואה שהוא לא מופיע במחשב שלי ולא מגיב לדיסקים. אני מתקין ווינדוס על המחשב שלי באופן די תכוף ואף פעם לא צריך להתקין דרייברים לצורב. הצורב לא מופיע בביוס שמוגדר על AUTO. שיניתי את ההגדרה לCDROM והצורב עדיין לא מופיע בווינדוס. מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\מושיקו\Desktop\1\Mini122505-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805531a0 Debug session time: Sun Dec 25 14:35:15.828 2005 (GMT+2) System Uptime: 0 days 18:09:57.375 Load…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם (וחג שמח) יש לי דיסקשיח של מקסטור בנפח 80GB. הכל היה סבבה לבאבא, עד שלפני חודש הוא הנפיץ בעייה חדשה: הוא מפסיק לעבוד, ובגלל זה הXP מבצע אתחול - אבל לא בדרך הרגילה, אלא פשוט כאילו לחצתי ריסט. מה נבדק כבר: - רוגלות / וירוסים / שאר ג'יפות- אין, בטוח. - אבק שמכביד על מאווררים- אין. - בעייה של דרייברים- נבדקה דרך מנהל ההתקנים, שם לא נראית בעייה. האם יש דרך לנטר או לבדוק את הדיסק? תודה ואל תגזימו עם הסופגניות ;D אורן 8)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
גם אם הוא מסיים דיסק אז הוא נתקע ב99 אחוז אך הדיסק עובד דגם הצורב SONY DVD RW DW-D23A
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG דגם: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B והמחשב מזהה אותו אבל לא מזהה את הדיסקים שאני מכניס מה לעשות???
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם יש סיסמאת על/טכנאי ללוחות אם של gigebyte ,הדגם שלי הוא GA-8S655TX Ultra עכשיו הענין הוא שהחברת מחשבים שמו לי בכוונה סיסמאת טכנאי...והם שמו בטח את האפשרות שכאשר המעבד מגיע ל50 מעלות הוא מאתחל את עצמו(אולי פ זה מקוםלזהכיר שיש לי מעבד 3000 סוקט 478 לא פרוסקט). מה שמוביל אותי לבעיה השניה המחשב שלי פשוט" פעם ב" נכבה ומאתחל את עצמו מחדש... וזה מוזר ואני לא יודע מה הבעיה... הטמפ' לא כאלה רצחניות... בבקשה עזרה :s05: וכמבון מאחל לכולכם שנת 2006 מוצלחת וטובה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
המסך לא נידלק אבל המחשב עובד פרקתי והרכבתי תמחשב 5 פעמים חשבתי אולי יש קצר למשהו יש רעיון העלתי למעבד טיפה מתח אולי זה שרף אותו אני צריך לדעת את מה להחליף LANPARTY UT nF4 Ultra-D מבית DFI ?Opteron64 148 (2.2Ghz) (S-939)? LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb Kingston DDR 512MB 400Mhz*2 Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני יתחיל מהתחלה: הכנסתי תדיסק של הווינדוס windows xp sp2 hebrew והתחלתי בהתקנת הווינדוס לאחר מכן המחשב עשה אתחול ועבר למצב של מסך כחול כמו בכל תהליך פרמוט רגיל שנשאלתי אם לבחור בלפרמט או לשחזר(repair) לחצתי על r כלומר לשחזר לאחר'כ זהזה עשה את הפעולות הנדרשות ואחרי זה התבצעה אתחול ועברתי למצב של הדיסק כלומר ההתקנה של הווינדוס ופה זה לא מסך כחול השלב הסופי של הפרמוט..ההתקנה הכל רץ כמו שצרי עד שזה הגיע בערך ל 75% מההתקנה ונעצר שמה..ורשום לי עוד 34 דקות ההתקנה תסתיים עכשיו אני חכתי וזה לא ממשיך ההתקנה מראה כאילו הכל פועל אך לא ככה. הנורה האדומה שעל המארז לא מהבהבת יותר כלומר שאין כל פעולה חכתי וחכתי עד שהחלטתי לעשות ריסט לאחר מכן המחשב רשם setu is restarted וחזר שוב …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אחרי שאני מפרמט דרך cd אני מגיע לשלב של ההתקנה והוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר כמה דקות של התקנה לפעמיים גם נתקע באמצע בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 זכרונות עובדים DDR, ניסיתי לחבר את שלושתם יחדיו, אך לא מצליח, ניסתי מלא קובמינציות, אך מעל 512k הוא לא מצליח לקרוא. פשוט המחשב עולה, מראה סוג לוח אם, מעבד, אך אינו סופר זכרון כלל. אנא עזרו לי לפתור זאת. בתודה, עומרי.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-