עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guynagdai,

שלום, קניתי לפני קצת פחות מחודש מחדש חדש עם המפרט הבא: מעבד: AMD 4800+ x2 dual core לוח אם: Gigabyte chipset NVIDIA FSB 2000MHz GA-MA69G-S3H כרטיס מסך: Geforce 9600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI דיסק קשיח: 160Gb מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב עד היום קורה שפתאום (באמצע משחק, סתם באמצע אייסיקיו, או אפילו שבכלל לא נוגעים במחשב) העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול. המחשב עצמו כן ממשיך לעבוד כי אני רואה עדיין אנשים שולחים לי הודעות באייסיקיו ואנשים מתנתקים ומתחברים. אם אני מנתק את העכבר והמקדלת ומחבר זה בכל זאת לא עוזר והם לא פועלים, ואם אני מנתק תעכבר ומחבר אותו בתור USB הוא עובד אבל המקלדת עדיין לא. כדי שהם יחזרו לתפקד אני צריך לכבות את המחשב, לכבות את הספק, לנתק את העכבר, לחבר אותו, להדלי…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by aka_katz,

שלום. רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של גיגבייט מדגם B360M וכונן nvme של Adata דגם ASX600NP, ולא משנה מה אני מגדיר בביוס אני לא מצליח להתקין את הוינדוס, אני מגיע לשלב ההתקנה ורואה את הכונן אבל שאני בוחר בו להתקין הוא אומר שלא ניתן להתקין עליו וינדוס.. אנא עזרו לי, לא מבין מה הבעיה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by zozdnvil,

עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by idan577,

המחשב בן חצי שנה I5 4570 עם 8GB ראם ווינדוס 7 64 ביט יש לי יציאות גם של USB 3 וגם של 2 ובכל היציאות יש בעיה של איטיות מטורפת. בדקתי עם כמה זכרונות USB ככה שהבעיה היא במחשב עצמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by avicii962,

יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל. היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר. יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב.. יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת) מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו) אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב.. שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר. לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום, הלוח המדובר מסרב לזהות מקלדת USB, וגם אחד שמחוברת למתאם PS2 לא מזוהה. אין לי שום דרך להגיע לביוס. למישהו יש רעיון איך אני מגיע לביוס? תודה מראש. עריכה: להוציא את הסוללה על הלוח לא עוזר, לאפס CMOS לא עוזר. אני מהמר שההגדרות בביוס מוגדרות לא לאפשר התקני USB לפני מערכת ההפעלה (מהמר כי זה לוח של חבר ולא שלי) אבל איך אפשר לאפס את זה בלי יכולת להיכנס לשם בכלל?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by new blood,

אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, עד לפני כמה דקות הכל עבד מצויין, ואז פתאום ניסיתי לפתוח נושא בפורום [ וזה קורה בכל אתר: וואלה, נענע, פורומים אחרים ], אני כותב בעברית וזה כותב לי בג'יבריש, מוזר. קחו דוגמא: ??ט????ט ??‗ - אמור להיות הארדוואר זון. יש לציין שבשורת הכתובות הוא כותב מצויין, זה קורה רק בתיבות שכותבים בהן טקסט בכל מיני אתרים, בינתיים מכל האתרים שבדקתי, זה קורה בכולם. במסנג'ר הוא כותב טוב, כנ"ל לגביי ICQ, וכנ"ל לגבי וורד ופנקס רשימות, מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין, אני יודע שזה פורום רק לתקלות חומרה, אבל אני נשבע לכם שלא מצאתי פורום יותר מתאים לנושא הזה. בתודה מראש, נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בפנקס הרשימות ואז העברתי לפורום.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Ancient1,

הבחור פותח הארד דיסק ומזיז את הדיסקים והראשים - והדיסק חוזר לעבוד לא שמותר לסמוך על הדיסק להבא, כי הסבירות שיקלקל שוב גבוהה מדיסק שזה לא קרה לו

10. מידי פעם המחשב נכבה, ויש מסך כחול, אחת לשבוע או שבועיים, וקשה להפעיל אותו. המחשב עושה "תיקון לעצמו" (WIN7) ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, ובכל זאת זה נדלק בסוף. שמתי לב שזה קורה בפרט כשאני מפעיל סירטונים או סרטים. מה עושים? המפרט שלי הוא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 6MB Scythe JAPAN KATANA Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 80+ Bronze Kingston 4GB DDR3 1333 (X2) SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE HD 6870 SONY NEC DVDRW DVR x 24 Antec 100 One Hundred מערכת הפעלה וינדוס 7 מה עושים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by srulikg,

שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by rugh kuh,

שלום יש לי בעיה במשחקים שבאמצע המסך הופך לשחור. בחלק מהמשחקים זה שחור לכמה שניות ואז חוזר ובחלק(באטלפילד לדוגמה) זה קריסה מלאה ואי אפשר לחזור. אני מקבל DIRECTX ERROR יחד עם הקריסה כשאני משחק באטלפילד ולפעמים גם הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצחלה. ניסיתי פעם אחת לנקות את המחשב(יש לי אותו שנה ו3 חודשים בערך) והבעיה הפסיקה לכמה ימים בלבד ולכן אני חושב שמדובר בהתחממות של כרטיס מסך או רכיב אחר במחשב(ניקיתי קצת עם שואב אבק, לא עשיתי את זה "מקצועי" עם ספריי לחץ או משהו כזה). המחשב מריץ חלק את באטלפילד על HIGH ואני מאמין שגם על אולטרה פשוט אף פעם לא ניסיתי(ההגדרות על אוטומטי מפרט: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 550 Ti מעבד: Intel Core i5-3450 CPU@3.1 GHz ראם: 8GB מע…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. להלן התוכנות: IRQ 16 NVIDIA GeForce 9600 GT Ok IRQ 16 Standard Dual Channel PCI IDE Controller OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 1 - 3A40 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 5 - 3A48 OK IRQ 16 Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port - 2E21 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family USB Universal Host Controller - 3A37 OK תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by ofird,

לאחרונה המחשב שלי לא מצליח להתעורר ממצב שינה S3 כמו פעם, אלא מבצע BOOT רגיל ( עם שגיאה של אתחול - כאשר WNDOWS שואל איך להתחיל - SAFE OR NORMAL) עשיתי שדרוג לBIOS, לא עזר וגם ניסיתי לחזור לDEFAULT לא עזר (אני אנסה להרדים בS1, נראה אם יעזור) חששות שלי 1) הוספתי עוד דיסק - אולי עומס על הספק ? 2) הבטריה של הCMOS לא תקינה? הספק של SEASONIC 350W זה ממש מפריע, כי זה HTPC שאמור להתעורר משינה כדי להתחיל הקלטות

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by UchihaItachi,

אהלן,יש לי שתי כרטסי מסך HD 6950. איך אני מפעיל את ה-CROSSFIRE ומוודא שזה עובד?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. עדכוני הביוס האחרונים של דל גורמים במספר מודלים שונים להשבתה מלאה של המחשב. חלונות לא עולה יותר ומתקבלת הודעה של שגיאה בניהול הזכרון. זה קורה בחלונות וגם בנסיון של תיקון החלונות או נסיון להפעיל ממדית התיקון או ההתקנה של חלונות. הפתרון הזמני הוא ביטול האופציה של PTT בביוס תחת לשונית ה SECURITY .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Vega,

שלום, שדרגתי מחשב מ-WIN98 ל-WINXP PRO ומאז אני לא מצליח לשמוע כלום. ניסיתי להתקין כל דרייבר אפשרי שנמצא בדיסקים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב שהדרייברים פשוט לא תומכים ב-WINDOWS XP. כרטיס הקול נמצא על הלוח(ONBOARD), ואני לא יודע באיזה לוח אם מדובר (זה לא מחשב שלי). כיצד אני יכול לגלות איזה לוח אם יש על המחשב? -שאלתי את בעלי המחשב והם לא ידעו.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by ליאור לוי,

יש לי מעבד amd sempron 3850 ואני רוצה לדעת באיזה מהירות ראם הוא תומך . ואם נגיד המעבד תומך בראם של 1600 mhz אז הוא לא יתמוך בראם של 1333 mhz? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. [table][tr][td]יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם. היום רציתי להפעיל שיר מסויים על המחשב, אך לא היה סאונד. חשבתי שהרמקולים התקלקלו, אבל לא בדקתי אותם על נגן פלש. והם תקינים. שאלתי היא ככה: 1-האם אפשרי להחליף את הכרטיס קול שמובנה על הלוח האם? 2-יש לי מס' סלוטיים פנויים על המחשב, אולי אפשר להוסיף כרטיס קול חדש אל אחד מהם? צילמתי תמונות מסך, אשמח אם תוכלו לסייע לי. תודה לעוזרים! התמונה הזאתי מתוך המחשב (מבפנים) הריבוע המחבר הורוד הוא הכרטיס קול. התמונה ה-2 מחוץ למחשב, החיבור הירוק הוא לרמקולים: והתמונה ה-3 מתוך המחשב אלו הם סלוטיים פנויים, האם על אחד מהם אפשרי להרכיב כרטיס קול? [/t][/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by eidoil32,

שלום לכולם, אומנם המשחק יצא מזמן ושיחקתי בו מאות פעמים, אך כל כמה זמן יש את התקלה הזו ולפעמים עוברת. היה לי במחשב מספר כונני HDD ישנים ורכשתי אחד חדש בגודל 2TB, אז אמרתי על הדרך נפרמט את המחשב ונעשה ריענון, בנוסף לHDD יש לי גם SSD בגודל 240GB שהיה קיים, ועליו הותקנה מערכת ההפעלה. מאז הפירמוט הצלחתי להיכנס רק פעם אחת לפיפא! ביצעתי כל מה שרשום ברחבי האינטרנט, יו-טיוב ועוד, מחקתי TEMP, מחקתי כל מיני קבצים שרשמו, ביצעתי עדכון לווינדוס, חיפשתי עדכונים לפיפא שום דבר לא עוזר, המשחק פשוט קופא בהפעלה (על מסך רונאלדו) לפעמים על ההתחלה לפעמים אחרי כמה מחזורי טעינה. המשחק מותקן על הSSD וכך היה גם לפני הפירמוט. מפרט המחשב…

21. Started by kkffiirr,

המחשב שלי בעל לוח GA-P35-DS3L, ביום שישי האחרון במהלך עבודה, המחשב קפא, ולא עזר כלום חוץ מכיבוי מאולץ. אחרי זה שמעתי צפצוף כמו רוורס שמשמעותו שהזיכרון לא תקין. ניסיתי להדק מגעים, הצפצוף נעלם, אך המחשב עלה ולא הגיע לPOST. יש במחשב ארבעה סטיקים, שניים של ג'יגה כל אחד, ושניים של 2 ג'יגה כל אחד. הערב הוצאתי אחד מאלו של השני ג'יגה, וקיבלתי את מסך ההתחלה של הביוס, התקדמות אמרתי לעצמי, ניסיתי להחזיר, ושוב לא עבד, אז פשוט החלפתי את הסדר של הזכרונות כך שהחלפתי את הערוצים. חיברתי והפעלתי, ראיתי את מסך הPOST, אך המחשב נתקע שם. כיביתי, הוצאתי את הזכרונות חוץ מאחד, ומאז המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה ונדלק שוב וכו'. כמובן שניסיתי לנתק הכל, כולל חיבורי יציאות USB, דיסקים קשיחים, והכל, אך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. כבר לא יודע מה לעשות.. כל הזמן הייתי מקבל מסכים כחולים וריסטים פעם ב.. ש לי WINDOWS XP SP3 עשיתי בדיקות HDD, זיכרונות, טמפרטורות.. עשיתי גם תיקון של וינדוס.. והכל נמצא תקין.. ואף לפני כמה ימים התקנתי וינדוס מחדש... בדקתי עם תוכנה METEMSET לבדיקת זיכרונות, ועם תוכנה S&M שבודקת את המעבד, מאווררים, זיכרונות והארדיסק.. והכל תקין.. ועוד כמה תוכנות.. ולפני כמה דקות שוב היה מסך כחול עם ה STOP Ntfs.sys בבקשה מישהו יכול להגיד איפה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור? אולי משהו עם קבצי מערכת שצריך לשנות.. לא יודע.. כי מבחינת החומרה בדקתי עם המון תוכנות והכל תקין.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by oz4225,

אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה 1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה (אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה... 2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות.... אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. היי התחילו לי מסכים כחולים לפני שבוע פחות או יותר. זה כבר קרה 3-4 פעמים, וניתחתי את קבצי ה- DUMP ע''י התוכנה WinDbg לראות מה הבעיה. לפי האבחון ככה: 3 פעמים- EL2K_XP.sys פעם אחת לפני שעה - usbehci.sys ( usbehci+4b4a ) עכשיו לפי חיפוש בגוגל, התהליך שהופיע כבר בפעם הרביעית(נדמה לי) זה תהליך שקשור לכרטיס רשת הפנימי של המחשב. (Gigabyte LOM 3C940) הלוח אם הוא של ASUS. (דגם P4P800) עכשיו לא ניסתי לעדכן את הדרייבר, כי לא מצאתי משהו שנראה כמו התקנה נורמלית של דרייבר. אני מפחד להוריד כל דבר(גם ההייתי באתר הראשי שלהם, אבל הם עירבבו אותי), והעידכון לא יצא בסדר(אני עושה את זה ע''י ידנית הסר התקנה במנהל התקנים ואז מרענן שיהיה סימן שאלה צהוב) מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר ה…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים