תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך הנ"ל הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס המחשב נכנס ל freez או שאני מקבל מסך שחור. הורדתי גם את הדרייבר מאתר של ליטק וגם קורית את אותה תקלה. מה הבעיה? תודה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אוקי זאת שאלה של מתחיל בתחום , ואני לא בטוח ב 100 אחוז שהיא מתאימה לפורום תמיכה טכנית , ואם טעיתי עמכם הסליחה. השאלה היא כאת, אני רוצה להרכיב לי מחשב לקולנוע ביתי , ולבחור בעצמי במארז מעוצב ולוח אם זול שיתאים לצרכי.. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך אפשר לדעת מראש אם כל היציאות והכניסות (של החשמל של הכרטיס קול המובנה , של ה USB וכו') מותאמות לחורים של המארז מאחורה... הרי הנתון היחיד הוא הגדול , האם החיבורים מאחורה מסודרים באופן סטנדרטי אצל כולם ? איך זה הולך ? מצטער אם זו שאלה מטומטת .. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
טוב אז הנה הבעיה. שאני פותח את my computer אין לי שם סידי רומים בכלל. אבל שאני עושה add hardware wizard והמחשב מזהה אותם אבל לא מוכן להתקין אותם. ניסיתי לעשות repair לwindows וזה לא עזר. חשבתי אולי זה איזה ווירוס אז עשיתי סריקה בnorton ועידקנתי לפניי זה וזה גם לא עזר ואותו דבר ניסיתי בadd aware 6 וגם לא הצליח. אני כבר דיי נואש... אתם יכולים לעזור לי? הכוננים שיש לי הם 1 DVD של סוני 2 צורב DVD של NEC 2510 duel layer
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אהלן, אחרי המון זמן, שלבסוף השגתי את המשחק האדיר Metal Gear Solid 2: Substance (שזאת מן גרסה מורחבת לגרסה הרגילה למי שלא מכיר) נתקלתי בבעיה מאוד ממרמרת! אני לא יכול ללחוץ על יותר מ2 מקשים, משמע המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. למשל אני לוחץ על כפתור אשר מציב אותי במצב גוף ראשון על מנת לכוון עם אקדח, ועל עוד כפתור אשר מציב אותי במצב ירי (כולם לחוצים ביחד באותו הזמן) כמובן אני רוצה גם להשתמש בכפתורי החיצים על מנת לכוון את היריה ולא לירות סתם אל האויר אלא לתוך ראש האויב! אך אבוי לי המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. הבעיה מתאפיינת במוזרות רבה עוד יותר כשאני יכול ללחוץ על למעלה אבל לא על למטה (בתור המקש השלישי) הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשבים הישנים שכאשר לחצת על כמה מקשים בבת אחת …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני משפץ מחשב ישן והתקנתי ונידוס 98 אבל הוא רק עובד על 16 צבעים והכל ענק. כשאני מנסה לשנות שהוא יסים לב שזה הכרטיס ויעבוד ב256 צבעים ובגודל רגיל הוא אומר לעשות ריסטרט ואז כשהוא מדליק המחשב עובד אבל המסך לא. זה עדיין עובד בלי זה אבל אני צריך לשנות מישהו יוכל לעזור. על הכ.מסך כתוב על ציפ אחד rade IIc ועוד כמה מספרים.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
איך אני עושה עדכון BIOS ללוח אם ? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4R800 VM... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב (מחשב חדש פחות משנה וחצי) לאחר מנוחה ארוכה (כלומר התקלה לא התרחשה תחת מאמץ) וגלשתי בדפדפן כרום, אולי רק שני טאבים היו פתוחים. המחשב עבר למסך כחול ובו הודעת השגיאה irql_not_less_or_equal והוא עשה DUMP כלשהו עשיתי ריסטרט והמחשב עלה למשך 8 שניות בערך ואז שוב נכבה ואז שוב ניסה לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. לאחר שניתקתי אותו מהחשמל לכמה דקות המחשב שוב חזר לעבוד וקיבלתי הודעה אם אני רוצה שחלונות יחפש לי את הפתרון לבעיה העתקתי את הכתוב מהדו''ח: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000100 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FF…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח שקניתי לפני 4 שנים והתחיל לעשות בעיות לאחרונה. לפעמים הוא מצליח לעלות, לפעמים הוא מתחיל לעלות ונתקע, ורוב הפעמים הוא בכלל לא מצליח לעלות(אין את הצפצוף הראשוני והמסך בכלל לא נדלק). בהתחלה הנחתי שזה תקלה במסך\בכרטיס מסך אבל יש פעמים שהמחשב עולה ועובד בסדר גמור במשך שעות. האם עדיין יש סיכוי שזה תקלת חומרה או שזה כנראה בעיה במגעים ואין אני מתקן את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אחרי קניית מחשב חדש, העברתי את המחשב הישן מהסלון אל חדר השינה, במטרה לחבר אותו לטלוויזיה. הטלוויזיה היא Toshiba LCD 36 inch (אני לא בבית כרגע, אז אין לי את הדגם המדוייק). בכל מקרה, לטלוויזה יש שני חיבורי HDMI ובנוסף חיבור VGA רגיל. אין חיבור DVI לצערי. מבחינת אודיו, יש אין סוף כניסות ויציאות RCA (אולי גם S/PDIF אבל אני לא סגור על זה. במחשב, לעומת זאת, יש כניסות/יציאות אודיו של 3.5 מ"מ בלבד (לאוזניות/מיקרופון/רמקולים קטנים) מלוח האם. בכרטיס המסך (HD 6770) יש חיבורים לDVI ו-HDMI. הטלוויזה כרגע מחוברת עם כבל HDMI ל-DVI אל המחשב (HDMI שני תפוס ע"י הכרומקאסט) - יש תמונה והכל סבבה. מבחית סאונד, ניסיתי לחבר את הטלוויזה למחשב באמצאות כבל 3.5 מ"מ ל-RCA, אבל לא משנה איזו כניסה/יציא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בבית והוא לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נדלקת נורה אדומה והמחשב לא מגיב ולא נדלק, אין שום רעש ושום דבר . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הי מופיעות לי התראות של 3.3v volt exceeded it's limit הממ מה זה אומר? לפני כמה זמן החלפתי ספק בגלל שהמחשב פשוט סירב להדלק...אך בעיה זאת נשארה כל שאני משאר שזה לא הספק...לוח אם אולי נדפק או שאולי זה הזיכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 8.1 ועד היום היה לי בשורת המשימות אייקון של בית (ממש ציור של בית) שאני לוחץ עליו נפתח לי החלון כמו של ההתחת במערכות הפעלה הקודמות לא הלחצן שמעביר אותי למסך עם הקוביות. בכל מקרה שאני לוחץ עליו פתאום רשום לי הפריט "HostAppService.exe" אליו מפנה קיצור דרך זה שונה או הועבר,כך שקיצור דרך זה לא יפעל כראוי." איך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לחבר מגבר למחשב? איזה חוטים, אם אפשר עם תמונות אני ישמח!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג 'story station' בנפח של 1TB. ניסיתי לפרמט את הכונן ל ntfs באמצעות המדריכים של האתר (התא הציע שתי דרכים לפרמוט ואני בחרתי בשיטה השנייה, כלומר דרך המחשב שלי ולא דאך ה CMD). מסיבה כלשהי הפרמוט נמשך המון זמן (יותר משעתיים - ונראה כאילו הוא לא ממש מתקדם) ולכן עצרתי את הפרמוט. מה שקרה זה שהכונן לא מוגדר עכשיו בכלל. לא FAT ולא NTFS. כשאני מנסה לפרמט את הכונן דרך CMD אני מקבל את השורה הזאת: File system is displayed as 'RAW' מה עושים? יכול להיות שהרסתי לחלוטין את הכונן?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אהלן. חיפשתי ב- Start חיפשתי בRegistry וזה לא מופיע שם. הפעלתי Msconfig ולא מצאתי את זה שם התקנתי Ccleaner ואין שום דבר שמראה שזה עולה על ההתחלה. אני משתמש ב- Bitdefender כתוכנת אנטי וירוס. עשיתי סריקה מלאה והכל תקין. אני כן יודע שהדרייבר של ATI מעלה לשבריר שניה איזו פקודה שפותחת את ה- CMD לרגע ממש ממש קטן. הסרתי את הדרייבר והתקנתי חדש ואז גם התקנתי את הבטא ללא שינוי. בצילום מסך ניתן לראות שיש שני CMD. זה שמוקף בעיגול אני צריך להרוג את הפרוסס שלו ידנית. השני נסגר לבד אחרי כמה שניות שהמערכת עלתה. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים +- הארידסק שני טרה של סיגייט והוא די מרעיש הרעש מתבטא בכך שהוא כאילו מתאמץ למשך חצי דקה ואז נח לכמה שניות וזה חוזר על עצמו.. במשך היום לא שמים לב לזה רק בלילה זה מפריע.. מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי סורק UMAXASTRA 2500 והתקליטור שלי נשחק, לא יכולה להפעיל את הסורק ללא תקליטור , מי יכול לעזור לי בבקשההההההההההההההה. 053613385 אביבה :'(
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
כשקיבלתי את המחשב המאווררים בביוס היו מוגדרים לFULL ON, כלומר מקסימום מהירות הורדתי את הרמות לLEVEL 3 לכל המאווררים, וסימנתי שיהיה אוטומטי מעל 50 מעלות למעבד הבעיה היא, שהמעבד עובר את ה50 מעלות המאווררים חוזרים למהירות מקסימלית וגורמים לרעש בלתי נסבל, אפילו בתוך המארז XL R2 שאמור להיות שקט כביכול אפשר לקבל עצה על איך להגדיר את המאווררים לעבוד? אני אוכל להגדיל את הטמפרטורה המינימלית לפני שהמאווררים עוברים למצב AUTO, השאלה היא בכמה. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסןוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? PLZ ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-