עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by picasso,

שלום, קיבלתי אוזניית Bluetooth של מוטורולה דגם HS801. האם ניתן להשתמש באוזניה לעבודה בסקייפ למשל (במידה ואחבר מתאם -USB Bluetooth למחשב) או שהאוזניה עובדת רק עם מכשירים סלולרים ?? תודה רועי

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום לכם חברה.... בשעה טובה הגיע המחשב שהמפרט שו למטה.. אח מהמזל שלי... דיברתי אם נעה מחשבים אמו לי לפני 6 שעות הם הפעילו הכול פעל אולי ניזוק בדרך... קיצרררררררררררררר כחתי שבוע וחצי למשלוח מחיפה\נשר לבאר שבע... והיום הגיע המחשב אני מחבר אותו לחשבל מסרב להידלק המנייק DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D יש נורה כתומה מהבהבת.... בלוח אם למטה בצד שמואל(לקראת הפינה צמוד לכניסת ה PCI האחרונה) טוב ניסתי נסתי.. היתקשרתי לנועה קומפ אמו לי בודקים שנייה... מתקשר אלי אומר לי יש קצר בלוח אם! מה!!?!? איך? קיצר כל הזמן שכחתי למחשב בקוצר רוח.. מחר הוא חוזר לחיפה ליקון.. ועד שהוא יחזור אליהים יודע.... תיראו מה זה המזל שלי.... אז על הדרך מישהו יודע מה הבעיה וכיצד לפתור אותה??? כשא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לצוות ולגולשים, צריך עזרה קטנה.. יש לי מחשב בין חצי שנה עם הארד דיסק 80GB של HITACHI ב SATA.. בזמן האחרון (כחודש) המחשב התחיל לעשות לי קצת בעיות בהפעלה של הווינדוס - בזמן הטעינה של הווינדוס ממש לפני מסך ה"ברוך הבא" כשרץ הבר הכחול הזה - המחשב פשוט נתקע ככה לאיזה 10 דקות ללא שום תגובה מכלום ואפשר לשים לב במיוחד לזה שאין שום צליל של קריאה הבוקע מהארד דיסק (כמו בזמן עבודה רגיל)..קבלתי אפילו פעמיים בתקופה הזאת מסך האומר לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..(?!) לאחר שווינדוס עלה.. בתחילה חשבתי שאולי הספק החלש שלי (300W עלובים) לפעמים לא מחזיק את העומס הנדרש ממנו כדי להריץ את כל הרכיבים המותכנים על המחשב שלי (הבנתי שכשמפעלים את המחשב והווינדוס עולה נדרש הרבה הספק חשמלי מהס…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by Ben in Black,

אני לא מאמין מחשב חדש וכבר עושה בעיות אני לא מבין למה כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו Need For Speed mostwanted GTA sanandreas המחשב עושה לי מסכים כחולים איפה הבעיה פה אני מוסיף קובץ של כל הקבצי minidump שלי בבקשה תעזרו לי אני מיואש [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. קניתי זכרונות שאמורים להיות 3200 400 מגה הרץ. בביוס כתוב שהם רק 333 ובCPUZ כתוב שהם 166MHZ. בלוח הישן שלי היה כתוב לי שהם 400MHZ. איזה זיכרונות יש לי? נ.ב. הביוס מעודכן לגירסה החדשה ביותר. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שלום יש לי פה משהו מוזר ואקווה שתוכלי לעזור קצת הקדמה - היה לי מחשב ומסיבות כלשהם החלטתי לשדרג --> לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך ומעבד. היה מותקן לי XP על דיסק SATA והמידע עליו חשוב לי. קניתי חלקים חדשים, כולל דיסק חדש 120GB SATA2 WD חיברתי הכל ללוח האם. ב BIOS זוהה לי כונן DVD וצורב DVD ו2 הדיסקים. boot sequence שיקרא מהDVD הדלקתי המחשב והתחיל לעשות SETUP אבל אחרי שהעתיק קבצים נאמר שווינדוס לא יכול להמשיך, ההודעה: STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) חשבתי שאולי הדיסק החדש דפוק, ניתקתי אותו מהלוח אם ורציתי לראות מה יהיה על הדיסק השני, ואכל עלה לי הווינדוס (כמובן שזיהה חומרה חדשה) אבל מה שמוזר לא ראיתי כלל את ה DVD גם כונן גם צורב (רציתי שייקרא ד…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  9. זוכרים שסיפרתי לכם על הצורב שהכלב נתקע בו שהיה פתוח ואז הצורב לא נפתח ונסגר עם הכפתור אז היום פתחתי אותו עכשיו היה שם איזה גלגל שיניים תקוע נראה לי שיחקתי איתו קצת לא יודע אפילו מה עשיתי הקיצר הסתדר המגש נפתח ונסגר למרות שלא יודע מאיפה נשברה חתכת פלסטיק קטנה שחורה וגם שהמגש נפתח לקראת הסוף הוא טיפה רועד עכשיו עבדתי שהמחשב היה פתוח וכל הזמן חיברתי ונתיקתי את הצורב לכבל של החשמל של הספק עכשיו אני בא לחבר באחת הפעמים פתאום היה אור כחול והמחשב נכבה מהר כיביתי תמפסק אחרי זה הדלקתי וברוך ה' ישבתח שמו המחשב עובד אז נראה לכם שלא קרא כלום? יש מצב חס וחלילה חס ושלום נשרף משהוא? עכשיו הבעיה זה שהצורב לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק ואני מנסה היכנס אליו והוא כותב אנא הכנ דיסק לכונן וחי…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by raw is eyal,

שלום אנשים אני חדש כאן יש ברשותי את המשחק ג'י טי איי סאן אנדראס לאחר ההתקנה התחלתי לשחק בו ובכל פעם שאני עומד לשמור משחק או עומד לראות סרטון המחשב עושה לי ריסט אוטומטי המחשב שלי מחשב דיי חזק מעבד אינטל פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2 512 דואל די די אר זיכרון כרטיס מסך leadtek win fast px6600 gt dth 128mb זה המפרט שלו מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום המחשב עושה BOOT וכאשר הוא מגיע לWIN הוא מראה מסך כחול ניסיתי להתקין WIN מחדש דרך CD , בהתחלה הוא טוען את הדרייברים ואז כשהוא מגיע להתקין את ה-WIN על ה- HD הוא כותב שהוא לא מזהה HD ופעם אחרת הוא כתב לי את ההודעה הבאה: חיברתי לו HD דרך IDE (המקורי מחובר דרך SATA) והבעייה לא נפתרה איפסתי גם את הביוס ולא עזר. הדבר היחיד שאני חושב זה שהלוח לא תקין אם נתקלתם בדבר דומה ויש לכם פתרונות/הערות/הארות או סתם השערות אני ישמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by avi-g2005,

אחרי כמה זמן המחשב נהפך לאיטי מאוד?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by eli24,

לא מצליח להתקין תוכנות במחשב כגון: אבטחה,ADOBERDAR,התקן למצלמה דיגיטאלית,ועוד יש לי אנטי וירוס ופירוואל פעילים נורטוו 2004 ובנוסף פיירוואל של הווינדוס-ווינדוס XP SP2 אין קשר לחומת אבטחה ניסית להתקין תוך כדי ביטול הפירוואלים והאנטי וירוס אך לא צלח אין אפשרות לעשות גם שיחזור מערכת הרציתי בדיקת וירוסים ורגולות הכל תקין מה ניתן לעשות ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ishai82,

שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  16. יש לי AMD 2700+ A7N8X-E ולפעמים(לעיתים קרובות) כשאני מדליק את המחשב עז הוא סורק את החארד דיסק וכול מיני שטויות מעלה את המערכת שלו ולפני שהו מגיע לעליה של הווינדוס אז הוא ניתק יש לי SATA ובRAID ניראה לי יש בעיה כאילו הוא בודק את ההרד הראשון וניתן עוד לפני טבלת ה DMI מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by R9800P2,

חבר שלי גאון במחשבים !הוא פורץ תנו לחבר שלי משהו ו90% שהוא מצליח לפרוץ הוא עושה דבר כזה בשביך לפרוץ צריך לעשות רק דבר אחד יש לו אתר אחד שזה פרום שהוא מפרסם את הפרום הזה אז הפרום הזה נגוע באיזה קובץ לא רואים שזה מוריד למחשב אבל זה מוריד לבד או שזה לא מוריד לא יודע מה זה עושה אבל הוא סם איזה קובץ עכשיו הוא במצב דוס הוא רואה מי התחבר הוא רואה מי התחבר הוא רואה תאיי פי שלו ואז במצב דוס הוא יוכל לעביר קבצים חופשי לימחוק לעביר להוסיף תקיות אבל במצב דוס! אז מה הוא עושה עכשיו הוא שולח מי המחשב שלו את הקובץ טרווין הזה (הווירוס הזה שניראה כמו תמונה והוא פורץ למחשבים) הוא מעביר לו את זה למחשב וזהוא הוא רואה את כול המחשב מזה איך הוא עושה את זה אני לא יודע יש כאן משהו שיודע ?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by yafim,

יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  19. שלום... הבעיה בכותרת.... העכבר פשוט לא עובד....לא לא מגיב...בכלל לא עובד!!! יש לך רעיון איך אני יכול להחזיר אותו לעבודה....בכל זאת 400 שקל! תודה מראש install :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by eliXir,

לבן דוד שלי פתאום הופיעה בעיה שהמסך כזה מטושטש והכתב לא ברור כאילו הוא שבור כזה.. אי אפשר לתת תמונה כי זה רק בעיה במסך אז זה לא עובר בתמונת מסך. הסיבה היחידה שיכלה לגרום לזה שהיה מחובר GF4 שלא עבד על הלוח אם, אבל הוא לא היה מחובר למסך או משהו, הוא סתם היה מחובר ללוח אם אפילו אין לו חשמל.. בן דוד שלי הזמין טכנאי והוא טען שזה ה-GF4 שלא עבד גרם לזה.. מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום, יש לי הארד דיסק של 250 ג'יגה מבית סמסונג שעושה קולות מוזרים שהתחילו לפני כמה ימים. הקולות הם בזמן מאמץ, לא במצב IDLE. אני מבין במחשבים ויודע להבחין בין קליקים רגילים לבין הקולות שיוצאים מדיסק הקשיח עכשיו. צירפתי למי שרוצה הקלטה של הקולות בזמן מאמץ, הקולות דומים למעין גירוד (מקווה שלא רק אני שם לב אליהם). כבר סרקתי את ההארד דיסק לראות אם יש bad sectors והכל בסדר. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by sabach,

זה ההודעה שאני מקבל כאשר אני מוציא את הארדיסק של מקסטור מהמחשב. הוא משמש HD משני. HD ראשי זה WD. שעליו יש את הXP. עכשיו ניסיתי לחבר את המשני. להיכנס SETUP ולעשות דיסאבל. ואז להוציאו מהמחשב. אבל זה לא עבד.. אגב שאני מחבר את המשני: אני מקבל הודעה של : PRI SLAVE HARD S.M.A.R.T. STATUS BAD BACKUP AND REPLACE זה למה אני מוציא אותו.. אז חשבתי אולי ההודעה ATAPI Incompatable נובעת בגלל ה CD ROM/ DVD אז ניתקתי את שניהם מהחשמל. אבל זה עדיין לא עזר. ושאני מקבל את ההודעה הזאת: ATAPI Incompatable אז אני צריך לעשות F4 בשביל להיכנס ל SETUP. מה עושים ? בשביל שההודעה הזאת תעלם. HD השני הדפוק יוסר מהמחשב. והוינדס יעלה מHD הראשי. שהוא פסדר. נ.ב. לא יודע אם זה קשור. אבל הבטריה של הלוח אם גמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש. amd 3300 64bit abit an8 ultra twinmos 512 x2 gIL forsa geforce 6600 GT כבר מהתחלה היו לי את הבעיות הבאות: 1. מסכים כחולים 2. בעיות בגלילת מסמכים (המסך מראה פסים דקים עם כל גלילה - מצורף SCREENSHOT) 3. מסך שחור לגמרי לשתי שניות ואז חזרה לנורמה. הבעיות האלו קורות ביחד, כלומר, אם יש אחת אז יש את כולן. בהתחלה התברר שזה בגלל פיירוול של אנוידיה. הסרתי אותו. אחר כך עידכון של דרייבר לכרטיס מסך. אחר כך הפתרון היחיד היה סיסטם ריסטור. עכשיו שוב פעם יש את אותה בעייה. הבעיות מתחילות בזמן משחקים (FEAR) וצפייה בסרטים. אחרי כל פעם שאני מתקן אני נהנה ממספר ימים של שקט אבל אז הבעיה שוב חוזרת כל פעם עם הסבר אחר. עכשיו הבעייה לפי ניתוח מינידאמפ ה…

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  25. לאחר ששידרגתי את המחשב שלי ל amd athlon 64bit 3000+Ghz והחלפתי ללוח אם של asus a8v-mx (הערה : הכרטיס מסך הוא r9600xt 256mb ויש במחשב 1gb ram שגם צורפו) כשאני משחק בקאונטר סטרייק סורס, המשחק מאפשר לי לשחק דקות ספורות ואז המשחק נתקע,כך גם הקול ואז המסך נסגר בצורה מוזרה. המסך הופך להיות במצב כמו שכאשר המחשב עצמו סגור והמסך פתוח... האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה? (עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו) בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים