עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי חודשים על גבי חודשים שאני סובל מאיתחולים של המחשב שלי ואחרי שכבר כמעט הכרזתי על "מוות קליני" שלו החלטתי לנסות לשפר את המצב... נכנסתי ל - FAQ ועיינתי בכל הקשור לאיתחולים ולגורמים האפשריים להם (מכירים את זה שנדמה לכם שיש בערך את כל הבעיות שיכולות לגרום לאיתחול עצמי של המחשב??). בכל אופן... מדובר במחשב שנרכש בסביבות ב- נובמבר 2000 - pentium 3 800mhrtz , במקור היה לו כרטיס זיכרון אחד sdram 128Mb כל האיתחולים של המחשב התחילו אחרי שהוספתי עוד סטיק של 64Mb... ולפני חצי שנה אף הוספתי עוד אחד של 128M. אתמול החלטתי ע"פ המלצת ה- FAQ פה להריץ את memtest, פעלתי אחר ההוראות ועשיתי boot מה-CD ואכן הבדיקה החלה ותוך שעה מצאה לי מעל ל - 5 מיליון שגיאות, הבעיה היא שלא ידעתי כמה זמ…

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  2. שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  3. המחשב שלי עושה הרבה רעש קשה לשמוע את זה שלא לדבר על הלילה שאי אפשר לישון... אני לא יודע איך להשתיק אותו!!!! אם אני ינסה לשים משהו בתוך המאוורר משהו פלסטיק שהוא לא יסתובב....יקרה משהו? אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יעשה הרבה רעש? תודה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by DykL57,

שלום לכולם. אני צריך בבקשה עזרה יש לי מחשב דיי חזק inter i7 4790 3.6GHz עם 16gb זיכרון יש לי 2 כונני דיסק קשיח: ssd שעליו מותכן הדפדפן והנגן. ואחד רגיל שעליו יש סרטים ושירים וכו' ואני עדין מרגיש שהוא בקושי זז. מה יכול להיות הבעיה?! משהו בהגדרות?

5. Started by game kILLer,

הבעיה היא שהמסך רוטט פשוט התמונה זזה קצת במהירות גבוהה וזה מעצבן יש לי מסך של מאג DJ530 יש לי רדאון 9500 פרו יש למישהו מוסג איך לתקן את זה ??? ולמה זה קורה בכלל???

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by zglazer,

ברשותי מחשב די ישן למעט האמת מע' הפעלה WIN XP ,P3-866,256SDRAM, פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים. באמצע התקנת תוכנה חדשה החשב ביצע Restart בצורה פתאומית . מרגע שעלה חזרה קרו מס' דברים: 1- המחשב לא מצליח לסיים בדיקת דיסק (מסך כחול XP ) 2- מודיע לי שקבצי WIN נמחקו/ CRUPPT לדוג' WIN LOG ON.EXE 3-נעלמו לי הדרייברים של הצורב וכונן CD ע"פ שבביוס הם כן מזוהים אך MY COMPUTER הם לא מזוהים. 4- ניסיתי לעשות פירמוט מחדש אך ללא הועיל מאחר ו SET UP WIN מודיע לי על שקבצי WIN נמחקו/ CRUPP מה עושים חברים ? נא עזרתכם המהירה

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by PC-Man,

אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by oferl31,

היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by strifer,

שלום , לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט קפא כשרואים שהעכבר זז . מה שישר שולל כרטיס גרפי ומעלה חשד שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה. אז ניסיתי לפרמט את הפרטישן ולהתקין מחדש. רק מה.... ההתקנה אומרת שאי אפשר לפרמט את הפארטישן. שגיאה לא ידועה. האם זה אומר שהלך על ההארד דיסק? או שאתם מכירים טריקים שימושיים להציל אותו מבעיטה חזרה לSkypc. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by Yevgeny Shsh,

שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. Started by XUNXUO,

קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  12. הי, בעקבות שדרוג מסך, אני נאלץ לשדרג את כרטיס המסך שיש לי על המחשב לכרטיס שתומך ברזולוציה של 4k / 2160p לוח האם שברשותי מסוג Gigabyte דגם: GA-H77-D3H הבנתי שיכולה להיות בעיית תאימות של לוח האם עם הדגמים החדשים של כרטיסי המסך, אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש

13. Started by OrGAzmUs,

היי, אני חווה בעיות עם תקשורת בין העכבר שלי לתחנת הקליטה שלי. יש לי Wireless intellimouse explorer שמתקשר אל המחשב באמצעות תחנת בסיס המתחברת דרך פורט ה-USB במחשבי. בדקתי את הפורט עם עכבר אחר ולא הייתה עמו בעייה. כמו כן, החלפתי את הסוללות בעכבר בסוללות חדשות והבעייה נותרה בעיינה. בדקתי את המצאות הקבצים hidusb.sys hidclass.sys hidparse.sys בתיקייה Windows\System32\Drivers, כמצויין במאמר Q315973 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315973, והלכתי לפי כל שלבי ה-troubleshooting ועדיין הבעייה קיימת. כאשר אני לוחץ על הכפתור בתחנת הבסיס, נפתח לי חלון דיאלוג שמורה לי ללחוץ על הכפתור הקטן Connect channel בתחתית העכבר שלי. אפילו בודדתי את העכבר ותחנת הבסיס מכ…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  14. שלום . המדפסת היתה עובדת הכל טוב ויפה למשך שנה . עכשיו פתאום רק מחברים לחשמל את המדפסת אז הנורית שמדליקים ומכבים כל הזמן מהבהבת . כשאני מחבר את המדפסת ל usb . הווינדוז מזהה הכל טוב . אבל אי אפשר להדפיס . חשבתי שזה בעיית דיו . אז ניסיתי להיכנס לתוכנה של המדפסת אבל זה לא נתן לי לראות . הוצאתי לגמרי את הדיו אבל עדיין המדפסת כל הזמן מהבהבת . האם המדפסת התקלקלה . או יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  15. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by IDAN AMRAM,

טוב קודם כל שלום לכולם! בעיה שהתחילה לא מזמן: כל פעם שאני מפעיל משחק (לא משנה איזה) הכל בהתחלה מתקתק כמו שעון ואחרי ממש מספר דקות מעטות המחשב קורס. עכשיו בדרך כלל המסך פשוט נכבה ולא נדלק (זה השלב שאני עושה ריסט) או לחילופין המסך מתעוות קצת ואז אני רואה מסך כחול שרשום שם שנאסף מידע לקבצי DUMP (נראה לי). זהו... אני לא יודע מה השתנה, עד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו ואני לא יודע מאיפה היא צצה או מה גורם לה. אני צריך את העזרה שלכם במציאת מקור הבעיה, אז בבקשה אם למישהו יש רעיון אני אשמח. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eliranzango,

היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. "משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. נראה לי קצת מסוכן למה זה מוציא מים ? ואיך להימנע מזה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by yonik31,

לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by chalupa,

שלום לכולם במחשב שלי קיימים 2 סטיקים של זכרונות 512mb של TWINMOS TWISTER לפני כמה זמן רציתי לשדרג את עצמי ורכשתי לי עוד 2 סטיקים של אותו זכרות אבל בנפח 1G כל אחד שמח וטוב לב חיברתי אותם למחשב ואז התחילו הבעיות והמחשב התחיל לעשות לי RESTART אחרי כמה זמן הייתי במעבדה והוא אמר לי למרות שזה אותו סוג של זכרון בגלל שהם לא באותו נפח זה עושה בעיות ועליי להחליט מה לעשות או להוריד את הזכרונות הישנים יותר ולא להשתמש בהם. עכשיו לי מאוד קשה להיפרד מכל כך הרבה זכרון אבל מה שבעצם גם מעניין אותי הוא: 1. האם יש פתרון לעניין הזה חוץ מלרכוש עוד זוג זכרונות של 1G כל אחד 2. האם זה נכון מה שהטכנאי במעבדה אמר וגם כל הבדיקות מראות שזה כך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. ברשותי מחשב חדש בקונפיגורציה הבאה: לוח - GIGABYTE GA-K8N Ultra-9 מעבד Athlon 63 3000+ 959 דיסק - SATA2 כרטיס מסך - 6600GT של GIGABYTE הלוח הוא בעל Chipset nforce4 ultra כאשר אני מתקין XP PRO ההתקנה עוברת בשלום אולם לאחר האתחול (כאשר XP לוקח פיקוד) המקלדת מפסיקה להגיב (PS2). כאשר אני מנטרל את ה USB על לוח האם אז המקלדת עובדת, אבל אז אין לי עכבר. בנוסף התקנת הדרייברים של ה 6600 הופכת את המערכת ללא יציבה ונראה שהמחשב מנסה כל הזמן לבצע משהו ברקע כגון המתנה להתקן או התקנת דרייור. האם מישהו כבר נתקל בתופעות האלה ובעיקר איך יוצאים מזה. קניתי מחשב חדש וכבר שלושה ימים שאני משתעשע בהתקנת XP

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, תיקנתי את המסך של האנדרויד שלי ופירמטו לי את המכשיר.עכשיו אני רוצה לשחזר את האנשי קשר והSMS מהחשבון ג'ימייל שלי. כשאני מסנכרן את החשבון באנדרויד זה משחזר לי אנשי קשר משמירה ישנה של אנשי קשר וכנראה שלא גיביתי את האנשי קשר הנוכחיים שהיו לי. אבל העניין הוא שכשאני נכנס במחשב לג'ימייל ולוחץ על call log נמצאים שם השיחות שלי עם אנשי קשר שלא נמצאים בסנכרון! וכך גם כשאני נכנס לSMS בג'ימייל במחשב מופיעים שם כל הסמסים שלי שלא סוכרנו. איך אני משחזר את האנשי קשר מה-call log ואת הסמסים מסנכרן למכשיר?אם זה בכלל אפשרי. תודה רבה,אתם ממש תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 9k צפיות
  25. יש לי שני HDD אחד של 20 ג'יגה ועוד אחד של 40 , המערכת הפעלה שלי (XP) נמצאת על כונן D (כונן ה-40 ג'יגה) ועכשיו אני רוצה להוציא את העשרים ג'יגה למחשב אחר , אבל כשאני מוציא אותו אז נהיה לי מין שגיאה כזאתי בדוס על ה-BOOT, והוינדוס לא מצליח לעלות.... :-\ , אני לא מבין למה זה קורה מכיוון שהוא לא כונן מערכת שבו נמצאת הווינדוס אלא הכונן השני(40) ניסיתי לעשות את כל ההחלפות של הפריימרי/סלייב/מאסטר וכד' (כמובן ניסיתי את זה אחרי שהוצאתי את ה-20 ג'יגה , גם בביוס שיניתי ב-BOOT PRIORITY שהארד דיסק עם הוינדוס יהיה ראשון. תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.