עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי את הכרטיס הזה כבר שנה, והוא לא יושב טוב על המארז! יש כזאת מסילה שהוא אמור לשב עליה (איפה שהיציאות) והוא גדול מדי, אז הוא יושב - רופף! מצאתי לזה פיתרון, אבל כל פעם זו בעיה לעשות כל מיני דברים שאני רוצה.. למישהו כאן יש את הבעיה הזאת?!?? אני מתכנן לקנות את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא יקרה בו!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by Imtheman,

קיבלתי איזה לפטופ מיושן P2 (ארמנדה למי שמכיר) לא מותקן עליו כלום ו הסידי שלו מת . ניסיתי לחבר לו סידי דרך ה USB (כן יש לו דבר כזה) אבל הוא לא מזהה אותו דרך הביוס חשבתי להוציא את ההרד דיסק ולהתקין עליו דוס פשוט ואז להתקין את הכונן דרך הדוס. קיים דריבר כזה לדוס? למישהוא יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by ranzip2,

שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני יספר לכם את הבעיה "בקצרה" אבל בבקשה תעזרו לי: יום אחד, הכל טוב ויפה, ופתאום אני גולש באתר אינטרנט של CNET לראות סיקורי ווידאו מצולמים אם אתם מכירים....טוב אני נכנס ולא שומעים אודיו! חשבתי הבעיה אולי אצלם, משהו לא בסדר, אבל לא, הבעיה היא במחשב שלי! לא מספיק שלא שומעים כלום בCNET לא שומעים כלום באיסיקיו: לא הודעות נכנסות, לא צליל הפעלה, כנ"ל לגבי הצליל הפעלה של XP בחלון כניסה, לא שומעים כלום. אחר כך נכנסתי למדייה פלאייר ניסיתי לפתוח שיר והוא לא הצליח לפתוח אותו. התקנתי את הכרטיס קול מחדש, והבעיה במדיה פלאייר הסתדרה! שומעים! אבל בשאר הדברים עדין לא שומעים כלום ואין שום שינוי! מה עושים?! איך אני פותר את הבעיה הזאתי תעזרו לי בבקשה ניב

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. המחשב עושה לי בעיות... הוא עושה לי כל הזמן מסכים כחולים... לפעמים איזה 5 דקות אחרי שווינדוס עולה, לפעמים בזמן שהוא עולה, ולפעמים סתם בזמן שאני מנסה להתקין משהו ופתאום באמצע הוא עושה ריסט... אני מעלה קובצי dump בתקווה שמשהו יעזור... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. השאלה קצת מפגרת אומנם אבל היא חשובה לי....יכול להגרם נזק בגלל הגלים האלקטרומגנטיים או כל דבר אחר? כי למשל שומעים ברמקולים את הרעשים הידועים האלה כשמישהו מתקשר זה מראה על הפרעה מסויימת..אז יכול להיות שהפלאפונים גם גורמים נזק למחשב או למסך? או שאין ממה לחשוש?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by Yoav,

היום קיבלתי מחשב חדש. על המחשב מורכב: לוח: Gigabyte K8NMF-9 מעבד: AMD64 3500+ זיכרון: hyundai 512*2 כ. מסך: GeForce 6600GT מאוורר למעבד: ThermalTake BigTyphoon יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC400W ועליו מורכבים 2 מאווררי 12 ס"מ, על כרטיס המסך מורכב מאוורר ועוד מאוורר שבא עם הלוח ומורכב עם פלטות המתכת שיש לכרטיסי PCI וכו'. התקנתי את תוכנת בדיקת הטמפ' שבאה עם הלוח ואני מקבל תוצאות של כ-23 מעלות צלסיוס במעבד ו1298 RPM. התקנתי את Everest Home Edition והיא מראה לי 69 מעלות צלסיוס. למה להאמין והאם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. שלום, לא מזמן רכשתי נייד של FUJITSO SIEMENS , סנטרינו 1.7 עם 256 מגה זכרון: Motherboard Chipset Intel Montara-GM+ i855GME CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz אמנם זה לא IBM, אבל המחשב סביר. למרות שזהו מחשב חדש, כל הזמן המאוורר של המעבד (אני חושב שזה של המעבד) עובד שעות נוספות ומרעיש (יוצא דופן עבור נייד). החברה המייצרת כנראה ידעה על הבעיה ובמקום לפתור אותה, שמו לחצן שמפסיק את המאוורר !! מה שגורם רוב הזמן לתקיעת תוכנות (FREEZE) השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שאני יכול להריץ על המחשב שתגיד לי אם יש איזושהי בעיית חומרה , ביצועים לא הגיוניים למפרט כדי שאני אוכל לבוא עם "הוכחות" למעבדת שירות ולדרוש החלפת/ תיקון של חלפים (פשוט היתה לי היסטוריה לא הכי טובה איתם..…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. אז ככה, מצאתי הארדיסק שהשתמשתי בו פעם, חיברתי אותו למחשב [ לפני כמה ימים ] כדי לראות אם הוא טוב... המחשב לא רצה לעלות. בדקתי שהכל טוב ויפה עם הג'אמפרים..הכל היה פסדר.. לא היה לי כוח לבדוק למה, אז.. הוצאתי אותו מהמחשב, השארתי רק את הקודם, וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש. ומה שקרה זה, שהמחשב לא עולה עכשיו עם ההארדיסק הקודם - שעבד לפני כן ולא הייתה בו בעיה כלשהי - זה נתקע במסך שאחרי הבדיקת זיכרון שהמחשב עושה בהפעלת המחשב. זה כותב לי ככה: Verifying DMI Pool Data ונשאר במצב הזה. אחרי שבדקתי שהוא מוגדר בביוס כמו שצריך, ניסיתי להחליף בין חיבורי ה-IDE אולי זאת הייתה הבעיה, לא יודע.. =\ בשלב מסויים זה גם כתב לי להכניס את הדיסק של הווינדווס.. הכנסתי אותו.. נכנסתי להתקנה של הווינדווס…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Itzik 007,

יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת HP... בעיה היא שמדי פעם העכבר פשוט נעלם! או לחלופין פשוט לא נמצא עד להשתוללות נמרצת של היד עם עכבר... מידי פעם הוא נעלם לקצוות וחוזר רק אחרי כמה זמן... בדקתי חיבורים... הכל נראה תקין החלפתי עכבר... [אותו דגם והכל מחבר]... קורה אבל פחות מה אפשר לעשות?! דרייברים?!?!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by T-Flash,

יש לי בעיה... יש צפצוף כשאני מדליק את המחשב...שלאחר כמה דקות הוא נפסק... פתחתי את את המכסה כדי לראות מה קורה שם... כשאני מדליק את המחשב, 3-5 שניות המאורר של המעבד פועל ואחרי זה לא פועל לכמה דקות... ובזמן שהמאורר לא פועל יש צפצוף... למה המאורר לא פועל בזמן הזה? אני יכול לתקן את זה איכשהו?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  14. המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by MatrixDevil,

אני רציתי להתקין Xפ אבל בהתקנה כותב לי את השגיעה למלעה WTF!!! יש לי מחשב AMD 2700+ A7N8X-E Deluxe 512mb ddr 80 GB SATA

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by Satlan,

לאחר כמה שינויים בביוס (אובר) אני מקבל הודעה כזאת ... והוא אומר לי F1 להמשיך DEL לביוס מה זה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by Gimel,

נניח, שמישהו עם לוח GA-K8NF-9, עידכן את הביוס לביוס הכי עדכני באתר של ג'יגהבייט. חבל שהביוס הכי חדש באתר שייך ללוח מדגם אחר (לוח לפנטיום ולא ל-AMD בכלל...). המחשב לא עולה (כמובן). ואין על הלוח ביוס כפול. יש משהו לעשות? אחריות מכסה את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. דגם: SONY DVD RW DW-D23A נגיד והכנסתי דיסק משחק, לא שומעים שהוא מסובב את הדיסק והוא לא מזהה אותו כלומר במחשב שלי לא רשום איזה דיסק הכנסתי. אחרי זה נגיד ואני לוקח על הכונן במחשב שלי -הוצא- זה לא מוציא. לפעמים יש ימים שהוא קורא, למשל הצלחתי לצרוב דיסק DVD איתו. מה הבעיה, אולי החיבורים בפנים לא טובים או בעיה חומרתית?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by efialon,

כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by jgrab,

המחשב אמור לעלות ? או שזה יעלה ויעשה בעיות? או שבכלל יתכן שזה יעבוד בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by y10,

נכון הקבל שמתחבר לדיסק קשיח אז הוא גדול כזה אז אצלי הוא מתחלק ל-3 חלקים האם זה רע?האם זה מסוכן למשהו? הנה תמונה : הכחול זה הדיסק קשיח הצהוב זה החיבור לדיסק הקשיח והאדום זה הקבל והקווים האדומים שבאמצע זה כמו החורים שיש שכאלו זה נפרד http://img238.imageshack.us/img238/5058/9870ny.png

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. יש לי בעיה שהדיוידי לא קורא את הדיסק של הווינדוס .. וזה מחשב חדש והכל חדש ..ואני לא יודע למה הדיוידי לא קורא את הדיסק אם מישהו יודע בבקשה תעזור לי אני מת לשחק בו ..!!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by _idank_,

לאחר פורמט במחשב התקנתי דרייבר מהאתר של NVIDIA גירסה 81.98_forceware_winxp2k_international_whq . מאותה התקנה הנגנים לא מצליחים להקרין את הסרט בו זמני במחשב ובTV . אני מקבל בTV מסך עם כתוביות בלבד ללא תמונה בזמן שבמחשב אני רואה את הכל. האם הדרייבר לא מתאים? ואז איזה מתאים ? או מה עוד צריך לשנות בהגדרות ? לפני פורמט לא היתה שום בעיה בצפייה בו זמנית עם הכרטיס הזה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים