עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש כמה קבצים על ארדיסק חיצוני (בדוק שהוא לא תקול וגם הקבצים לא תקולים) שאני לא מצליח להתקין וזה ישר רושם ל שגיאה error lanching installer המערכת הפעלה שלי זה windows 10 ואני ל חושב שה בגלל המערכת הפעלה כי חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים קיבלו את השגיאה הזאת גם ב windows 7\xp חיפשתי גם באתר של micrsoft ומישהו שלח שם פתרון עם לינק שבור. יש את הפתרון הזה אבל זה דבילי שכל פעם אעשה אותו כשארצה להתקין> אני רוצה פתרון קבוע. תודה רבה נערך(מצאתי את הפתרון)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, החלטתי לפרמט את המחשב שלי. עשיתי את כל השלבים, קראתי והתעניינתי לפני, הבעיה היא שבזמן התקנת ה windows קורה צשהו שאף פעם לא נתקלתי בו. ההתקנה פשוט נתקעת, לא זזה. המערכת לכאורה מתקינה את חלונות וכותבת כמה זמן נשאר לי להתקנה אבל בשלב מסוים זה נתקע כשנותרו 36 דקות לסיום. ניסיתי כבר כמה פעמים, השארתי גם במשך כמה שעות אבל שום דבר לא זז. כתוב כך, במסך הכחול של ההתקנה: instaling devices זה לא שהמסך "קפא", הנקודות הירוקות של ההתקנה ממשיכות להבהב והפונקציות שמתחלפות מדי כמה זמן תוך כדי ההתקנה, אכן מתחלפות. פשוט הזמן לא זז יותר ובעצם לא מתבצעת התקנה. פרטים על המחשב: מדובר במחשב נייד hp pavillion הווינוס הוא SP1 מקורי (הגיע יחד עם המחשב), home edition, באנגלית…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. שלום, לאחרונה המחשב שלי קפא מידי פעם וכשהפעלתי אותו מהתחלה ראיתי במסך השחור שרשום BZBZBZBZBZBZ היכן שבד"כ רשום ההארד דיסק. אחרי כמה ריסטים זה מסתדר ואז אני רואה שיש בעיה עם ה BOOTMGR . אחרי עוד כמה ריסטים אני מצליח להעלות את הווינדוס. איפה הבעיה? מצורפת תמונה של HD TUNE- ישנה בעיה ב ultra dma crc error count עד כמה זה חמור? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by Developer,

אני רוצה לבטל את האפשרות של הכיבוי דרך הווינדוס,כאשר עושים ShutDown שהמחשב לא יתכבה,שיתן לי לכבות אותו . מישהו זוכר איפה מגדירים את זה???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by H3zi,

שלום חברה קודם כל הרצתי חיפוש ולא מצאתי )אם אתם תמצאו אל תכעסו ) טוב אז אחרי ששידרגתי את הווינדוס מ- 98 לאקס פי פרו הדרייברים של הצורב נדפקו חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ולא מצאתי. בבקשה עזרו לי! הנה הפרטים: Sony CRX215E1 48x24x48 For Windows XP Pro תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה קודם אני אפרט מה עשיתי , עשיתי שדרוג למחשב כרטיס מסך sapphire hd3870 והוספתי זיכרון עוד ocz rev.2 2x1Gb לפני זה היה לי את אותו זיכרון בדיוק , למעשה הגדלתי ל- 4GB . לאחר התקנת חומרה כל פעם שאני נכנס ל- WIN הוא עושה איתחולים ומסרב לעבוד עם 4GB עובד רק עם 2GB , גם פה לא נגמרות בעיות כאשר אני משחק ב- BIOSHOCK ולפעמים אם WINAMP הוא נותן שגיאת 0xC0000005 ולמעשה סוגר את התוכנה . בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון לכן בדקתי סלוט סלוט סטיק סטיק עם MEMTEST86 , שלא להפתעתי קיבלתי שגיאות בכל סלוט וכל סטיק אבל אז שמתי לב שהשגיאות תמיד באותה כתובת לכן בדקתי את הזיכרונות במחשב אחר וכן להפתעתי שם לא נמצאו שום שגיאות לאחר מספר רב של הרצות ואת הזיכרון ממחשב שני שמתי אצלי ו- MEMTEST86 שו…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by Aviram,

אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום, קיבלתי את השגיאה הזאת לאחר שמחקתי את המסנג'ר והתקנתי אותו מחדש. לפני זה לא היו לי שגיאות דומות או בכלל שגיאות (הWIN פועל כבר שנה כמעט ללא בעיות) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Jesper,

בעיה שקורה במחשב של אבא שלי בעבודה: יש לו Disk On Key ישן של KINGSTON, בנפח 128 מגה, שהוא קיבל במתנה והוא משתמש בו במחשב בעבודה כבר הרבה זמן. בזמן האחרון 128 מגה כבר לא מספיקים לו אז הוא קנה Disk On Key חדש של SanDisk בנפח 4 ג'יגה. אבל, הוא אומר שהמחשב שלו בעבודה לפעמים לא מזהה את ה-Disk On Key. כלומר, לפעמים כשהוא מחבר את הדיסק המחשב מזהה אותו, ולפעמים הוא מחבר את הדיסק והמחשב לא מזהה אותו בכלל. לכן הוא נתן לי את ה-SanDisk וקנה דיסק של KINGSTON בנפח 4 ג'יגה, בגלל שהוא אומר שלהרבה אנשים אצלם במשרד יש Disk On Key של KINGSTON ולכולם הוא עובד. אבל, כשהוא חיבר את הדיסק החדש שהוא קנה המחשב שלו בכלל לא זיהה אותו. יש לכם רעיונות למה זה קורה? ידוע לי שיהיה לכם קשה להבין מה מקור ה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ניסיתי לנקות את הלכלוך אך ללא יותר מדי הצלחה, האם אויר דחוס יעזור, אם כן האם זה משנה איזה חברה של אויר דחוס לקנות אני מחפש כמובן משהו זול אם מישהו מכיר איפה לקנות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by HilaX3,

ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. עכשיו, חשוב לי לציין שאני שומרת על המחשב שלי. אני מנקה אותו פעם בחודש-חודשיים, הכבלים בפנים מסודרים (יחסית) וכל המאווררים נקיים. אך במשך זמן ארוך, הקירור של הכרטיס מסך מרעיש לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לנקות אותו בצורה עדינה עם מברשות מאבק - לא עזר. זה גורם לרעש מאוד חזק מהמחשב שלי לצאת וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאיבדתי את החשק לגמרי להפעיל את המחשב מחדש/לכבות אותו בכלל. אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל להפסיק את הרעש. כרטיס מסך: Redeon HD 5770 Sapphire, הקירור העדכני שלו, לא היישן והסגור. אשמח לעזרה בנוגע לזה, ובנוסף, צילמתי תמונה מSPEEDFAN, ואשמח לדעת מזה הדבר שמסומן "באש", ואני מניחה שזה אומר טמפרטורה גבוהה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  12. אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by shai11,

יש לי מחשב יש להורדות P2 יש לי עליו מלא סרטים אני חייב להחיות אותו פשוט קניתי צורב חיברתי כמובן שחיבתי את המחשב ליפני ושאני מדליק אותו אני שומע 3 ציפצופים אחד ארוך ו2 קצרים והמסך לא נידלק ניתקתי הכול וחיברתי ובדקתי חלקים טוב אולי מישהו יודע מה הציפצוף אומר כל חלק שתגידו אני יחליך זה עולה לי כסף אה והלוח היא e139761 חייב עזרהה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Y-T-M,

היי חברים. ברשותי מערכת כזאת : E6300 1.8 G41 2GB DDR2 WIN 7 ULTIMATE המחשב עבר החלפה של הארד דיסק שהיה קורס כאשר נוסה לעשות פרמוט ולוח אם p965 שהתקשה לעשות post לאחר שהוחלפו שני חלקים אלה התקנתי win7 ultimate אך המחשב בקושי סוחב ואחוזי השימוש במעבד תמיד גבוהים בכל פעולה קטנה. נגיד עכשיו שפתוח רק הדפדפן ושום יישום אחר המעבד עובד על 45% וזה נראה לא סביר בעליל.. וירוסים ספייוורים למיניהם לא רלוונטי המחשב עבר פרמוט הרגע. מה זה יכול להיות בדקתי טמפרטורות מצ''ב צילום מסך זה תקין? : תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by crovei,

ערב טוב.. שמתי לב לגל חדש של מחשבים שנכבים על דעת עצמם פה בפורם.. ואני לא יכול להכחיש שאמרתי ביני לבין עצמי "למה להם מגיע ולי לא?".. אז הנה עכשיו נכנסתי למועדון היוקרתי של המחשבים בעלי הרצון העצמאי לפני שבועיים +- התחילה התופעה.. ובהתחלה זה לא היה כ"כ נוראי.. בממוצע פעם ביומיים ככה.. ולאו דווקא שאימצתי את המחשב.. בד"כ זה קורה שאני סתם גולש באינרטנט או רואה סרט.. (למרות שהיום המחשב אותחל בדיוק לפני שמירה באחד השלבים הקשים של הנסיך הפרסי 2.. וזה ממש עיצבן אותי ובגלל זה גם פתחתי את הת'ראד, בתקווה לפיתרון) בכל מקרה עשיתי חיפוש קטן.. ומצאתי את הקטע עם ביטול הריסטרט האוטומטי.. אז באמת הורדתי את הסימון מהצ'ק בוקס ותוך חצי שעה קיבלתי מסך כחול וכשר למהדרין! (+קובץ minidump).. ה…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  16. שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by OferS16,

לפני כשבוע קניתי SSD והבנתי שכדאי שTRIM יעבוד והSSD ישמור על האיכות שלו לאורך זמן אני צריך להעביר את ההגדרות בלוח לAHCI אך כשנכסתי לביוס מצאתי שיש שתי מקומות עם האפשרות לשנות לAHCI אז איני יודע איזה מהם לשנות ,לקחתי תמונות כדאי שיהיה יותר ברור (מצטער על האיכות הגרועה אך זה מהאייפון 3GS שלי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by gadgetfreak,

המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by הדר,

שלום, יש לי שאלה: רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח מתוצרת WD. כשהגעתי הביתה גיליתי שהדיסק מחולק ל-3 חלקים ודרייב D שלו מלא במשחקים, תמונות וקבצי מוסיקה (נפלאים דרך אגב). השאלה שלי היא האם יש סיכוי שזהו דיסק לא חדש ומכרו לי דיסק משומש? תודה, הדר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  21. היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים

22. Started by ETB,

הכל התחיל ששיחקתי עם הבננה של המגבר שמחובר לכרטיס קול באמצע שמיעה בMP3. ואז פתאום הופיעה הודעה: nullsoft waveOut plug in V2.3 the specified format is not supported or cannot be transled. use the capabilies function to determine the suported formats. אין שום סאונד במחשב, ובDevice manager לא מופיעה שום שגיעה. הכרטיס מסוג VIBRA 128, וWIN XP. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by izzykatz,

שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי

24. שלום לכולם לפני כשבוע קניתי מחשב חדש התקנתי בוא מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 64BIT ENTERPRICE מאותו דיסק שהמחשב הישן שלי עובד עליו עכשיו ביצעתי את כל העדכונים גם של הוינדוס גם של כל הדרייברים אז הבעיה החלה כשהייתי גולש בכרום אחרי כמה זמן המחשב היה קופא ואי אפשר לעשות כלום העכבר לא מגיב ולא זז שום כפתור ולא כלום והמחשב לא עושה כלום רק לחצן ריסט מפעיל אותו מחדש חשבתי הבעיה בכרום מחקתי אותו אך לא עזר לפעמים זה ניתקע גם בדפדפן אחר או ביכלל בזמן שאני מישתמש בוינדוס לא יודע כבר מה לעשות זה קורא בתדירות לא קבוע אני לא יושב כל היום על המחשב אבל בכל זאת נ.ב כאשר המחשב קופא הוא נישאר במצב של איפשהו הוא קפא וזהו שום דבר לא משתנה פשוט קפוא מפרט המחשב הוא I7 5820K 16G DDR4 MSI X99 GA…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by zwex35,

אני רוצה לעשות פירמוט מווינדוס 7 לווינדוס 7. עכשיו,אני מתקין את הווינדוס 7 ואני רוצה שכל ה 300GB שיש לי במחשב יהיו נקיים,כל פעם שאני מנסה לפרמט הכל נשמר לי ואני לא יודע איך למחוק את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך למחוק את כל הקבצים במחשב ביחד עם הפירמוט? בבקשה זה דחוף!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.