תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח של המחשב הנייד. רוב הזמן הוא עובד בסדר, אבל מדי 2-3 שעות הוא משמיע תקתוק. הרצתי בדיקת SMART ב SPEEDFAN ויוצא 100% בסדר. הרעשים התחילו לפני שבועיים בערך. האם זה אומר שהדיסק עומד להתקלקל?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. רציתי להשתדרג וקניתי את המעבד הנ"ל, חיברתי אותו למחשב ובמשך יומיים המחשב עבד. אתמול הדלקתי אותו והבחנתי שהוא מתחמם (65 מעלות בביוס מרגע ההדלקה), בהתייעצות נאמר לי להדליק מבחן מאמץ כדיי לבדוק מה הטמפ' במאמץ. הפעלתי prime 95 ותוך 15 שניות הטמפ' עלתה ל85, היה ריח של משהו שרוף והמחשב נכבה, ומאז אי אפשר להפעילו. חיברתי מעבד אחר, ספק אחר, כ.מסך אחר - ועדיין לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? *עריכה : חיברתי את המעבד למחשב אחר והמחשב האחר נדלק, אז ככל הנראה הבעיה לא במעבד...
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק עם תמונות וכל הזמן הוא נתקע...פותח לי רק חלק קטן מהתמונות ואז הוא לא מגיב יותר....יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה..?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההעלה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לתהות.. כבר די הרבה זמן שחיפשתי מחשב נייד שישמש לי למחשב שני לעריכת וידאו, מצאתי בדיוק את המפרט שאני מחפש שיתאים לשימושים שלי (פרמייר, אפטר אפקט, רינדור מהיר, לעיתים גם ב 4K) לצערי, כשבאתי להשלים את הרכישה הוא בדיוק נגמר במלאי וכך בחנויות נוספות, מסתבר שבבלאק פריידי המחשבים האלו נחטפים כמו לחמניות חמות (לתשומת לב המתלבטים הנצחיים) בכל אופן בצר לי רכשתי את אותו מפרט בדיוק רק במקום 32 ראם, התפשרתי בלית ברירה על 16, כמובן שווידאתי שבדגם הנ"ל ניתן להרחיב את הזיכרון כך שאוכל להרחיב ל32. וכאן מגיעה התהייה שלי, ראיתי שזכרון 32 ראם למחשב נייד עולה עד כ 650-700 שח, 1. למה מחשבים עם מפרט זהה לחלוטין כשרק הראם הוא כפול - עולים כ-15…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום כפי שצינתי מקודם המחשב נתקע בטעינת הבדיקה ב3dmark. מה שמפתיע הוא שהוא לא נתקע כלל בשניה. יש לי כרטיס מסך nevida gt 9600 512mb. מצורפת תמונה. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי עכבר אלחוטי מיקרוסופט.הוא מחובר למחשב נייד שלי. זה עבד אצלי הרבה זמן ותקין. יום אחד הוצאתי בתיק עכבר אלחוטי ופתאום ראיתי למטה קצת ליכלוך חלודה בצבע לבן. אני פותח ומוציא בטריה אחת. ורואה שזה ליכלוך חלודה לבן. אני זרקתי בטריה ישן. אני נקיתי מגעים בפנים עכבר אלחוטי חלודה. וזה נקי. אני החלפתי בטריה חדשה. ועכשיו עכבר אלחוטי עובד ותקין. שאלה: בעכבר אלחוטי כמה זמן להחליף בטריה חדשה ? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד יחסית חדש, כשנה וחצי אצלי, Vostro 5590 של DELL, לאחרונה הוא נתקע כמה פעמים ביום. והכוונה שלי שפשוט העכבר והמקלדת לא זזים ומסך קפוא. לא משנה איך אני משתמש בו, לפעמים נתקע סתם כי הוא דלוק אבל אני לא עובד עליו. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש. וככה כמה פעמים ביום. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא עושה שם רעש. לר משנה איך אני משתמש בו, עעעטעע5590
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי CD-ROM של Toshiba מדגם XM-6702B (מהירות כפול 48), שמשרת אותי נאמנה יותר משנתיים וחצי. לאחרונה החלה התופעה הבאה: כאשר לוחצים על כפתור הפתיחה ב-CD-ROM המגש של ה-CD-ROM נפתח ומיד נסגר. לפעמים קורה גם שהוא נפתח ונסגר מספר פעמים (מקסימום 3), עד שהמגש נתקע. הפתרון שמצאתי הוא לתפוס עם היד את המגש של ה-CD-ROM בפתיחה, כדי שהוא לא יסגר, אבל לפעמים ה-CD-ROM מגלה התנגדות לכך ומנסה להיסגר ב"כוח", וחוץ מזה, זה בכלל לא נוח. ה-CD-ROM עדיין קורא דיסקים בצורה מצויינת ולא מראה שום בעיות בקריאה. אני לא כל כך מעוניין להחליף את אותו למרות מחירם הזול יחסית של כונני CD-ROM חדשים, כי בניגוד להרבה כונני CD-ROM חדשים, הוא מסוגל לקרוא המון פורמטים של דיסקים (כמו:CD-RW UDF, CD+(E)G, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה זה לעזאזל?! power calebration error? איך מתקנים ומה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפי מה שראיתי AMD לא שחררו דריבר רישמי לוינדוס 7 עבור adeon 9600 pro ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות שונות גם של XP וגם של ויסטה ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו מכיר דרייבר מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Dell V131 שרכשתי שבוע שעבר ואני נתקל בבעיה אחרי כל עידכון ווינדוס. לאחר האיתחול המחשב מפסיק להטעין את הבטריה בזמן שהספק מחובר, וכשמניחים את הסמן על סימון הבטריה ב-Task bar מתקבל הכיתוב Plugged in, Not Charging. מחיפוש באינטרנט הגעתי לפורום של דל שם ראיתי שהבעיה קיימת עוד מ-2008 מווינדוס וויסטה ועד היום, אך לא מצאתי הסבר לבעיה ופתרון כללי. באתר אחר מצאתי פתרון (שעובד) אך צריך לבצע אותו אחרי כל עדכון ווינדוס, והוא: כיבוי מחשב, הוצאת הבטרייה, הפעלת המחשב ללא בטריה (חיבור לחשמל בלבד) הסרת Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery מה-Device Manager, כיבוי, התקנת הבטריה ואתחול. לאחר הסיפור הזה הבטריה נטענת, אבל שוב צריך לבצע את זה אחרי כל עדכון ווינדוס. למישה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות האינטרנט איטית מאוד...כרגע עם חברת HOT עם ספקית אינטרנט זהב דפים נטענים לאט אפילו שאין דבר שפועל ברקע.. זה לא היה ככה עם בזק :-\ *יש איזה תוכנות טובות שמאיצות את האינטרנט? *יש מדריך לביטול 20 אחוז שמיקרוסופט "לוקחת"?
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
פתחתי לפני יומיים את הנושא בפורום ווינדובס אבל שם בינתיים אף אחד לא מגיב ,אז אני פותח גם פה תנושא. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכבה את עצמו למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק (רק ידנית זה פועל) אני לא מבין מה קרה? הערה: לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק חיצוני מסוג Seagate Freeagent Xtreme 1TB. הדיסק היה מחובר למחשב בעזרת כבל SATA חיצוני וע"י שינוי של הגדרה ב-BIOS לעבודה עם ACHI (ווינדוס XP). היום קפץ החשמל וכשניסיתי להדליק את המחשב הוא התחיל להעלות את ווינדוס ואז קיבלתי blue screen. חשדתי בדיסק ודבר ראשון ביטלתי ב-BIOS את ה-ACHI. חיברתי את הדיסק ב-USB ווידוס עלה בסדר אבל נתקע מיד אחרי שהאייקונים עלו. ניתקתי את הדיסק בכלל, עשיתי RESET והמחשב עלה בלי בעייה. חיברתי אותו שוב והמחשב לא זיהה אותו בכלל. עשיתי RESET ושוב מסך כחול. ---עדכון--- גיליתי שכאשר אני מדליק את המחשב כשהדיסק מחובר (USB) אני מקבל blue screen בעלייה. כאשר הדיסק לא מחובר המחשב עולה תקין, ואם אני מחבר אותו לאחר שהמערכת עלתה אז אפשר לגשת אלי…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך המחשב בהתחלה היה שקט, ועל המארז היתה מודבקת מין סלוטייפ מוזר כזה הורדתי אותו ומאז המחשב התחיל לעשות לפעמים רעשים,ניסיתי לשים מחדש סלוטייפ אחר וזה לא עזר המחשב עושה את הרעשים האלו אחרי זמן ממושך של עבודה כשהוא נדלק אז הוא לא עושה רעש, הרעש מתחיל רק אחרי חצי שעה בערך וגם כשעושים ריסטרט הרעש נעלם לא הצלחתי להבין ממה הרעש נגרם ניסיתי לשמוע אבל לא ממש הבנתי.. המפרט : Intel Cure Due E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L GeForce 8800GTS מארז Hec 6A19 ספק Hec 400TRT ממה יכול להגרם הרעש ? ואיך אפשר למנוע אותו ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פרקתי את המחשב לניקוי, ניקיתי חברתי, ועכשיו הוא לא עולה. לפעמיים הוא לא מגיע אפילו למסך הראשוני, פשוט אין שום תמונה. לפעמים עולה אבל לא מגיעה לטעינה של וינדוס אלה כותב, שה BOOT נכשל וצריך להכניס דיסק מערכת... זה כבר קרה לי פעם אז עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי אשכול שכתבתי בוא שקרה אותו הדבר גם אחרי שפרקתי תמחשב... אבל כנראה פעם שעברה עשיתי פירמוט ורק אחרי זה שאלתי מה בעצם היתה הבעיה... קיצר הפעם אני לא רוצה סתם לפרמט אם אפשר לסדר את זה... מה יכול להיות שכבר עשיתי שזה לא עולה... הדבר היחידי שיכול להיות זה שמשהו לא מחובר טוב ?.. לפי השלב שזה מגיעה עליו אפשר לדעת אולי מה בערך לא מחובר טוב ?.. בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-