תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המחשב החדש שלי וסיימתי להרכיב אותו עכשיו וכשאני מדליק אותו אחרי כמה שניות המאוור של המעבד מפסיק להסתובב והמחשב לא עולה! מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני חייב את העזרה שלכם פה קניתי X800GTO2 ובמקום לצרוב לו ביוס של X800XL צרבתי בטעות X1800XL ועכשיו המחשב לא עולה, הבנתי שצריך כרטיס PCI והשגתי(איתו אני כותב לכם) הבעיה כשאני מפעיל את הכרטסים ביחד המחשב לא עולה ושאני שם את הכרטיס PCI לבד הוא עולה מישהו יכול לעזור לי זה דחוף :'(
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מדובר במדפסת hp 5550. לפני כמה זמן נגמר הדיו השחור. לא השתמשתי במדפסת, עד שהיום קיבלי דיו שחור חדש (נקרא c6656), והכנסתי אותו למדפסת במקום הישן. כשהדלקתי אותה, הנורית הירוקה של power היבהבה, והמדפסת דיי השתגעה, גררה דפים, הדפיסה עליהם כל מיני סימנים. ניסיתי להדליק אותה ולכבות כמה פעמים, חיברתי וניתקתי כבל שמחבר אותה ל-LPT1, התקנתי מחדש דרייברים. כלום לא עזר. ועכשיו כשאני מדליק אותה, נורית power ונורית של גרירת דפים דולקות, המדפסת עושה רעשים כאילו כי שוברת את עצמה מבפנים, ואז נעצרת ולא עושה כלום יותר. מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מהעובדה שזה HP). זה נראה כמו בעיה במנגנון גרירת דפים...... die hp die
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שי לי בעיה מהדיסק קשיח הוא מתחיל בזמן האחרון לעשות רעשים כמו של טרקטור קטן לא מאוורר אלא הדיסק הקשיח זה כיאלו יש לו קריזות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מלא אבל על המאוררים והלוח יכול להרוס?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים שפשוט לא נדלקים בד'תי עם ספקים טובים הכפתור של ההפעלה היה מחובר... המחשב פשוט לא נדלק אפילו לא הספק... עכשיו יש דרך לתקן את זה? ואם לא מה אשר כבר לעשות עם לוח? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP SP2 על המחשב החדש, הכל הלך כרגיל חוץ מנושא הסאונד. שמתי לב לקפיצות מעצבנות בשמיעת MP3, רדיו מהרשת, דיסקים של מוזיקה וסרטים. במיוחד בזמן פעילות גרפית של הכרטיס מסך (הקפיצות הרגילות של הסאונד כשמחליפים רזולוציה), אבל גם סתם באמצע. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול, הכרטיס מסך והלוח אם אבל שום דבר לא עזר. חשבתי שזאת בעיית קודקים אז התקנתי את הגרסה החדשה של K-Lite Codec Pack Standard אבל הקפיצות בשלהן. מדובר על לוח אם ga-k8n-sli GigaByte עם כרטיס מסך gil forsa 6600 האפשרות האחרונה היא שזאת בעיה חומרה, יש למישהו רעיון לפתרון או למהות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון שאני כבר משתגע ממנה.. אני לא מוצא שום סיבה לזה אני שחקתי בסימס 2 כבר הרבה פעמים ועכשיו פתאום כשאני קצת משחק המשחק נתקע לי מראה פסים לכל אורך המסך וריבועים קטנים כאלה הכל נמרחחחח לי ואחרי כמה שניות הוא מכבה לי את המסך ... אני עושה ריסט הכל עובד בסדר הטמפרטורה נמוכה, של המעבד ממוצע 50 ושל הכרטיס מסך לא יותר מ45 בערך ובמצב רגיל 33... מה זה יכול להיות?? ניקיתי את הכרטיס מסך חשבתי אולי אבק לא יודע מה ... כלום! ד"א הכל על הגדרות סטנדרטיות לא המהרתי את המחשב בכלל.. המפרט שלי: AMD 2000 + 1.7GHZ ASUS A7S333 Geforce FX 5700 Ultra 1024 MB DDR אלה נתונים עיקריים אם צריך עוד משהו תגידו.. תודה!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש אבל בלי כניסת GAMEPORT ואני חייב אותה לג'ויסטיק שכבר יש לי מה אני יכול לעשות ? לא מצאתי כרטיס PCI שנותן רק יציאת GAMEPORT ולא מצאתי מתאם GAMEPORT ל USB הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא לקנות כרטיס קול זול ששם כבר יש אבל תהיה התנגשות בינו לכרטיס על הבורד , לא ? (DFI INFINITY) אפשר לבטל את כל הדרייברים של הכרטיס שאני ישים ככה שמה שיהיה לי ממנו זה רק ה GAMEOPRT ? תנו הצעות מה אפשר לעשות .....
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עדכון: לבסוף מצאתי בebay http://search.ebay.com/d850gb_W0QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQmaxrecordsreturnedZ300 לקחתי את המחשב לבדיקה, כי הוא לא נדלק. המוכר אמר שהלוח אם מקולקל וגם הדיסק הקשיח (אבל יש לי דיסק קשיח אחר). הבעיה היא שזה לוח אם גריבלדי (garibaldi) של אינטל וזה דגם ישן. הוא אמר שזה יעלה לי 500 שקל כולל הרכבה, אך זו השקעה גדולה למחשב ישן. ידוע לכם איפה אפשר לנסות למצוא לוח אם גריבלדי מקורי של אינטל משומש? ניסיתי כבר לחפש בebay אבל לא היה שם לוח אם כזה. המוכר אמר שאין אפשרות לשים לוח אם אחר כי הזכרונות מבוססים על הטכנולוגיה של הגריבלדי. אז מה עושים? תודה,
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד אותו למטה הוא מחובר ב PCI איך אני מזיז אותו אמרו לי פשוט להוציא ולהוריד למטה.... כשהמחשב מכובה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום. קניתי מדפסת Epson Stylus CX3500, והיו איתה כמה בעיות- הסורק לא עבד, והיו גם בעיות עם המכונת צילום. אז התקשרתי לתמיכה של EPSON, והנציגה שם אמרה לי שיש בעיה עם חיבור הUSB כי המדפסת משתמשת באותו חיבור לקלט ופלט (מדפסת וסורק) ואמרה שאני צריך לשדרג את יציאת הUSB שלי ל-USB2. ואמרה שאני אכנס לאתר www.usbman.com ויוריד משם, אבל לא הבנתי מה צריך להוריד. (אם אתם צריכים פרטים לגבי הUSB שלי וכאלה אז תגידו) אבל זה בכלל נכון מה שהיא אמרה שצריך להוריד USB2 ובגלל זה המספדת לא עובדת כמו שצריך? או שהיא סתם חפרה לי?.....
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים ישנים יחסית בגלל שיש להם רזולוציה נמוכה - המסך קטן! מצאתי שהדרך היחידה להגדיל את המסך היא להוסיף וי במאפייני תאימות באפשרות של הפעלת המשחק ברזולוציית מסך 640 על 480... אבל מה שקורה (רק) כשהמשחק רץ ברזולוצייה הזאת המסך מרצד! האם יש דרך לסדר את זה???
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את המודם (מאלקטקל שהפסיק לעבוד ) למודם של רוטל rta 1320 אני לא מצליח לעבוד בכל התוכנות p2p כמו bt emule azuras sabba המחשב פשוט רושם לי שיש לי firewall . בהורדה ישירה אין שום בעיה גם בלגלוש לאתרים .המחשב הוא לא חדש 2.4 512 ram. הורדתי את firewall שלי וגם את של הsp2 הרצתי ניקוי ווירוסים לפני וגם spyware .לפני ההחלפה הכל היה בסדר אבל לאחר פשוט לא עובד למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס איקס פי בלי דיסק,איך אפשר להעתיק את המערכת ההפעלה הזו ולהתקין אותה במקרה חירום שהמחשב יקרוס..?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שזה -Initialize floppy disk drive controller אפשר לתקן את זה איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-