תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 16GB של זיכרון RAM, ומשום מה הם כמעט תמיד מלאים יותר מידי. למשל כרגע תפוס לי 11.3 גיגהבייט (71%), ומה שפתוח אצלי זה: - 8 כרטיסיות אינטרנט, מתוכן אחת ביוטיוב - סקייפ - uTorrent (ברקע) - TeamViewer (ברקע) - תוכנת הדרייבר של העכבר (ברקע) - OneDrive (ברקע) אני משתמש ב Windows 8.1 64 bit. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב עם 3070TI ומעבד I5-13600K למעבד יש כרטיס גרפי משלו עד היום הכרטיס מסך (3070) היה נכנס לפעולה כאשר הייתי נכנס למשחקים או שהיה צריך מאמץ, בד"כ הכרטיס של המעבד היה עובד בסטנדרט משומה עכשיו הכרטיס מסך הגרפי עובד כל הזמן והאמת קצת מרעיש ומעצבן שלא משחקים ורק גולשים באינטרנט, לא יודע מה עשיתי בשביל שזה יקרה אבל אשמח לעזרה איך להחזיר למה שהיה תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי חברים אני חדש פה. אני צריך עזרה עם התקנת ווינדוס על ssd . אני שיניתי את ההגדרות בbios ואז התקנתי את הווינדוס דרך דיסק און קי. לאחר ההתקנה הווינדוס לא עולה וכל פעם מופיע שאין קובץ או דיסק אתחול. העניין הוא שאם אני מחבר את דיסק און רי עם ההתקנה של ווינדוס אז הווינדוס כן עולה. יש לציין שהפכתי את כל התפריט ביוס וגם החזרתי להגדרות ברירת מחדל ועדיין זה ככה. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 361 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי קרה קצר בזמן שהחחשב פעל - ועכשיו המחשב לא עובד... הוא פותח לי את החלון שבו אני בוחר את האם לעדכן משהו בביוס (כאשר אני בוחר באפשרות זו המחשב פשוט נתקע ואז ניתן לכבות אותו רק לאחר לחיצה ממושכת של 10 שניות) או שהאפשרות השניה היא להפעיל את הביוס הקודם - כאשר אני לוחץ על זה הוא מעלה מסך שחור ואז ניתקע או שבפעם השניה הוא נתן לי מסך שבו בחרתי שוונדוס יעלה באופן רגיל ואז עלה מסך שחור והוא שוב נתקע.... ניסיתי לנתק את המחשב מהמחשמל ולהחזיר - לא נפתרה הבעיה. מה לעשות?? אוףף איזה באסה זה...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי עוד הארדיסק.. ואין לי עוד פלאג של חשמל לחבר אליו במארז. הכ. מסך, מצידו מחובר בשניים כאלה, ובחוברת כתוב שצריך שניים (If available).. הכרטיס מסך הוא XFX 7900GT , האם אתם ממליצים לנתק אחד ולחבר הארדיסק ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים של 720P ומעלה הצג של המסך ניהיה שחור לשנייה ונדלק ואז הסרט מתחיל לעבוד וכשאני יוצא מהסרט שוב זה חוזר על עצמו . לא מופיע לי שום שגיאה או משהו . כרטיס המסך שלי זה 570GTX והוא מעודכן . דרך אגב,כשהוצאתי את הכרטיס מהמחשב הבעיה לא קרתה,יכל ליהיות שזה בגלל שיש לי כרטיס מובנה על לוח האם ? בעבר פתחתי אשכול : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528647.0 וביצעתי פירמוט,לאחר הפירמוט הבעיה לא קרתה בכל הסירטונים ועכשיו שמתי לב שזה קורה לסירטונים בעלי P גבוהה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
-
שומעים ניתקתי את הכונן דיסקטים מן המחשב לחלוטין וכשהמחשב עולה הוא אומר שהכונן אינו עולה כי אינו מחובר איך מבטלים את ההודעה הזאת? : :-\ תודה מראש זה חשוב !
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ו SAFE MODE עם NETWORKING וכרגע אני בו דרך SAFE MODE עם NETWORKING מה יכולה להיות הבעיה? האם יש תוכנה שיכולה לבדוק למה זה? הוא היה בסדר אתמול. הוא אמר שכיבה כרגיל ובבוקר כשהדליק המחשב לא עלה והדרך היחידה שעלה היא כמו שצייניתי: SAFE MODE ו... SAFE MODE עם NETWORKING אין שום הודעת שגיאה או משהו, הוא רק מראה את הסמל של חלונות שהוא מעלה ונעצר שם. הדרך היחידה שהוא מגיע לוינדוס היא ב safe mode וב safe mode עם NETWORKING שאני כרגע ממנו . הותקנה תוכנות/דרייברים/עדכונים חדשים כלשהם של מייקורוסופט(UPDATE) OFFICE 2010 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום המחשב נכבה לאחר כדקה ולפעמים לאחר מספר שניות. החלפתי ספק, ניתקתי את ה- HD וכונן DVD ללא הועיל. נשמע (לפי רעש המאוורים) רגע לפני הכיבוי שיש האטה בעוצמת סיבוב המאוורים ואז נכבה המחשב. יש מצב שיש בעיה בלוח ? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה שאול
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
חבר טוב נתן לי את הדיסק הקשיח לתיקון (הצלה) הבחור מבקש ממני וממש מתחנן כל תמונות ילדי מקטנותם ועבודות אקדמיות ישנם על הדיסק קשיח הזה אנא עזור לי אני מסתכל על הדיסק מצד חיבורי המתח ושומו שמים כל הפינים עקומים . החבר מספר כי ניסה להחזיר את הדיסק הקשיח למקומו ולחבר את הכבל DADA (sata2) ואז נשבר החלק העליון (בקליט ) של החיבור ה המתח ונסיון נוסף שלו הוא ממ ש הרס אותו - נו אחרי הסיפור המשעמם הזה וכשראיתי שניתן להציל את הדיסק ברגע שאחבר את המתח חזרה למקום ע"י הלחמה דקה שאלתי היא אלה חיבורים מתחברים על הפס החיבורים בדיסק כשאני יודע כשרק 4-3 פינים בסך הכל פעילים עליו מתוך 15 נקודות חיבור? ועל הדרך כבל הנתונים של SATA עם 7 פינים תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
** הלוח אם במפרט המחשב מכיל את הבאג של אינטל בבקרי ה-SATA, אבל אני לא משוכנע שזאת הבעיה ** הבעיה היא כזאת: מדי פעם המחשב קופא חלקית, אפשר להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר לא מגיב. מדי פעם גם מופיע מסך כחול, לאחר מכן שאני עושה רסטרט מופיעה ההודעה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. הבעיה היא 100 אחוז בלוח האם? יש לציין שהעברתי גם את הכונן הקשיח וגם את הכונן האופטי לחיבורי SATA 6 הקיצוניים בלוח אם, ככה שזאת לא "אמורה" להיות הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אפשר לנעול מצטער מצאתי את התרד הישן שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363382.new#new אשמח לעזרה שם.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP ופשוט הכנסתי דיסק צרוב של מערכת הפעלה והתחלתי להתקין עכשו אח שלי קנה מחשב נייח ושאני מכניס את אותו דיסק של הווינדוס פשוט לא עולה שום דבר יש מסך שחור- אין אפילו BIOS ניסיתי ללחוץ על כפתורים- F12 F9 F8 DEL ALT כול הכפתורים במקלדת ושום דבר לא עזר בדקתי את החיבורים של המסך- הכול בסדר מה זה יכול להיות עוד?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה בדקתי מאפיינים של כרטיס מסך שלי ג'יפורס 4 mx 440 ושמתי לב שהגדרות הagp הם x1 לוח אם שלי של asus tuv4x ובדקתי בcmos ושם עומד agpx4 ניסיתי תוכנות שונות ומשונות אבל כלום לא עזר תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק מה הבעייה, אבל אחת לכמה זמן (יום, יומיים) המחשב שלי עושה ריסט (מחשב חדש לגמרי). אפשר לראות את הקבצי DMP שלי כאן: http://www.techspot.com/vb/showthread.php?p=384922#post384922 המון תודה על העזרה... עמרי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה המחשב קורס לי. בתיקיית מינידמפ מצאתי 2 קבצים. אני מעלה אותם בתקווה שתוכלו לעזור לי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי, מדובר על מחשב נייח שהוא קצת ישן(7 שנים), ויש לי רק 2 סלוטים בלוח האם(לוח אם GIGABYTE H81M( סה"כ 8 ג'יגה ,כל אחד 4 ג'גה,-מסוג DDR3 עכשיו הבנתי שעדיף ש-2 הזיכרונות יהיו תואמים עם אותו נפח אם אני מחליף את שני הזיכרונות כלומר ל: 8 ו-8 ג'גיה(הלוח אם נותן עד 16 ג'יגה) אני צריך לשלם הרבה (270 ש"ח כל כרטיס) ולזרוק כרטיס של 4 גיגה שהוא יחסית חדש(שנתיים וחצי) אם אני מחליף רק 1 ל6 ג'גה או 8 גיגה אז הזיכרון השני לא יהיה תואם מה אתם מציעים לי לעשות ועד כמה זה בעייתי 2 זיכרונות ראם שהם לא אותו נפח(האם בכל מקרה המחשב פונה קודם לזיכרון הנמוך יותר ועד כמה זה פוגע בביצועים?) אשמח לתגובתכם כי באמת המחשב קצת התחיל לקרטע בזמן האחרון ורק גוגל כרום עם…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
מוכן לשלם כסף עבור בקירור הזה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
צרבתי סרט עם נרו בפורמט SVCD אבל הוא יצא באיכות נמוכה מאוד אני רואה ריבועים כאילו עשיתי זום לתמונה . איך אני יכול לשמור על האיכות של הסרט בצריבה? ב PROPERTIES כתוב שהתוכנה לא משתמשת ב hardware Acceleration יש קשר? אני משתמש ב asusdvd2000 (כאשר אני רואה את הסרט ישירות מהקובץ האיכות טובה)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-