עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  2. שלום ! קיבלתי מאח שלי את הכרטיס טלוויזיה הקודם שלךו בגלל שהוא קנה חדש .. לכרטיס קוראים fly video 2000 עכשיו חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדריוורים שהיו איתו ונאז הלכתי לcontrol pannel ושם לחצתי על הוספת חומרה חדשה לאחר שניסיתי זה רשם שהוא לא מצא את הדריוורים או משהו כזה ושיכול להיות שיש בעייה עם הכרטיס אבל עד שלשום במחשב של אחי הוא עבד בסדר גמור .... אז מה לעשות איך להגדיר לעדכן מה ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by biker,

שלום לכולם ותודה לעוזרים השבוע החלפתי לוח אם, הארדיסק וזיכרונות, התקנתי מ"ה XP SP 3 (שנבדקה בעבר) והתקנתי את כל הדרייברים הנחוצים ללוח מהדיסק הנלווה, הלוח שלי הוא ECS GEFORCE6100-PM, עם העלאת המערכת שמתי לב ששתי יציאות הUSB הקידמיות לא פועלות, (האחוריות כן),הסרתי את מנהל ההתקן של USB והפעלתי מחדש=לא עזר, בדקתי חיבורים ללוח=תקין, בדקתי בביוס=מורשה , עידכנתי צ'יפסט דרייבר=לא עזר, עדכנתי ביוס=לא עזר, באת הכנסת DOK או רכיב USB אחר ב99% מהמקרים מתקבלת ההודעה "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פועל באופן לא תקין ווינדוס אינו מזהה אותו וכו'" לעיתים נדירות הוא מזהה אותו לשניות ושוב מאבד אותו, לכאורה נראה בעיה חומרתית בכבלי המארז, האם ישנה עוד אופציה תוכנתית שלא ניסיתי? אולי תוכנ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ITSIK86,

יש לי בעיה עם הכרטיס X1950 PRO אני שם AA דרך הדרייברים וגם דרך המשחקים אבל זה פשוט לא משפיע במשחק, בקושי רואים את זה שהיה לי את ה7900 אז שמתי 8AA ראו הבדל רציני משום מה בדרייברים של ה1950 יש רק עד 6 אבל לא משנה עדיין בקושי מרגישים עכשיו זה נראה לי פשוט לא פועל עם ה1950PRO יש לי דרייבר 7.5 החדש

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by R.L,

שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by spoty1977,

שלום לכולם. אני זקוק לעזרה.. סוף סוף תיקנתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי בעיה רק עם הכרטיס מסך שלי (8800GT ):המחשב לא מזהה אותו,בביוס מוגדר לו לעבוד עם הPCI ,גם הווינדוס מזהה רק את הכרטיס שבנוי בלוח אם-ולא את הכרטיס שלי-מה הפיתרון?(ניסיתי גם לעדכן את הביוס-אבל לא הצלחתי)...יש למישהו רעיון?,ניקיתי כבר את הכרטיס,בדקתי שהוא מחובר נכון לספק כח....

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by ShLoMi.R,

שמעו המחשב שלי פעם היה מדיי פעם זה לא היה כלכך מורגש כי זה היה פעם ב... שאני אומר נתקע אני מתכוון שהוא פשוט קופא העכבר לא זז אין תגובה מהמחשב בכלל רק ריסט עוזר אז קיצר עכשיו זה פתאום התחיל להיות כל הזמן כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש סיכוי של 80 אחוז שהמחשב יתקע לי ב5 דקות הראשונות עכשיו בדקתי טמפרטורות וההארד דיסק המשני שלי כל הזמן בסביבות 45 מעלות לעומת הראשי שבסביבות 30 מעלות והCPU במצב רגיל בין 35-45 מעלות עכשיו אני לא מבין כלכך בקטע הזה אבל יכול להיות שזה מה שגורם למשחב להתקע? אם כן מה אני עושה??

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום. יש לי בעייה עם הדרייבר של המדפסת המשולבת של אימא שלי, HP Photosmart C7283: הוא מקפיץ לי הודעות שחסרים לו קבצי MSI, וכל קובץ שאני נותן לו, הן מהתקליטור והן מקובץ ההתקנה של הדרייבר שהורדתי מהאינטרנט, הוא אומר שהקובץ לא תקין. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש מקובץ ההתקנה שהורדתי מהאינטרנט, ובעת ההתקנה, הוא נתקע כל הזמן ב-96% בשלב רישום המוצר למשך מעל ל-10 דקות, ולאחר מכן מופיעה ההודעה "שגיאה מכרעת במהלך ההתקנה" ומתייחס לקובץ hpzsetup.exe בכותרת. לאחר מספר נסיונות של הסרה והתקנה מחדש, עשיתי שחזור מערכת כדי להחזיר את המצב לקדמותו. ניסיתי להסיר את הדרייבר (הן באמצעות ה-Uninstall, הוספה/הסרה של תוכניות, וקובץ ההתקנה), ותוכנת ההסרה פשוט לא עובדת (לא קורה כלום). אז ניסית…

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. חבר שלי קיבל מחשב חדש והוא רוצה לבדוק אם כל החלקים שקיבל עובדים טוב שהם תקינים איזה תוכנות צריך לכל חלק? לעשות לה בדיקה?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by IntelPro,

שלום רב , אני לא יודע איזה כותרת עניינית ונכונה אני צריך לכתוב שיתאים לנושא שלי , אז ככה נרשמתי לפורום הזה כי אני מאמין שיעזרו לי פה. אני עוסק במחשבים הרבה מאד זמן ונטקעתי היום בבעיה מוזרה שאני מאד מפחד שהיא קשורה לנזק במחשב שלי. אז ככה יש לי במחשב כרטיס רשת מסוג PCI 10\100 שאני מחובר עליו עם כבל. היום רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש גם PCI פתחתי את המחשב וחברתי אותו לסלוט 4 שהיה פנוי חיברתי אותו כמובן שכבל הספק היה בחוץ. אחרי שחברתי הדלקתי תמחשב כאשר נכנסתי לוינדוס המחשב לא זיהה את הכרטיס רשת הרגיל שהיה לי במחשב עד היום הוא עבד הוא לא זיהה אותו ואז הוא כתב שנמצא חומרה חדשה משהוא Ethenet adapter באתי להתקין זה כתב בסוף שמשהוא לא הושלם ולא נעשה כמו שצריך וזה כתב שההתקן ל…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by EG,

מה אני עושה באנריל הוא נתפס כל 10 שניות בערך על 1024 768 וכל השאר על נורמל, ובפיפא בכלל הוא מקרטע כל 10-20 שניות קירטוע רציני!! זה לא קשור לחום כי הוא על איזה 35 - 40 ומקסימום 45 מעלות. מה אני עושה בבקשה עזרה?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by Raz20,

ניסיתי להפעיל מאחה דיסק על כונן מסויים- E ( לא כונן C- ראשי ) והוא לא נותן לי , בנוסף אני מנסה לעשות בדיקת שגיאות בדיסק , הוא עושה שלב 1 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא יכול להמשיך , זה כונן של 68 ג'יגה , ו- 48 ג'יגה ממנו פנוי , כונן מסוג Maxtor 6V200E0 יכול להיות שקרה משהו לכונן , יש איזה תוכנה שבודקת את המצב של הכונן ואם נדפק בו משהו ? הנה תמונות : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by dorman2,

יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by mazinya,

הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TheDiesel,

שלום ברשותי לוח אם ASUSTEK COMPUTER INC H81M-E ואני רוצה להתקין עליו מעבד חדש מסדרת Ryzen 3 האם האם אפשר להרכיב מעבד של Ryzen 3 על לוח אם זה? בנוסף המעבד שיש לי עכשיו זה INTEL CORE I3 4130 האם כדאי להחליף?

17. Started by guyfaran,

שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. רציתי לדעת מה עדיף במקרה ואני לא משתמש במחשב האם כדאי להכניס אותו למצב תרדמת או לכבות אותו

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  19. קראתי הרבה מאמרים לפני שפירסמתי את שאלתי האמינו לי... ככה שאל תנעלו לי בבקשה את ההודעה. לפי מה שאתם אומרים אין שום בעייה לשים לצורך העניין 4 כרטיסים על 4 סלוטים היושבים על לוח אם לא משנה אם הם אותה חברה או לא, משנה שיהיו אותו מהירות תדר גודל וכדומה לצורך העניין יש לי בבית לוח אם של MSI ציפסט P35-NEO יש לו מקומות ל 4 כרטיסי זיכרון דגם MS-7360 לינק http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mb למידע מפורט יותר על הזכרונות מ CPU Z העלתי כבר לאתר שאלה דומה אבל לא מפורטת כמו זאת כל התמונות מאותה הודעה הם של המחשב שלי בבית המחשב שבו אנו עוסקים בשאלה זו הנה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419912.msg3621498#msg3621498 על השניים בצ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dan_l2,

לילה לפני כל המארז והכבר ליזר היבהבו (האורות) ולא הצלחתי להפעיל את המחשב סגרתי אותו ולמחרת הוא בכלל לא נדלק... מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by kalda01,

יש לי שני מסכי DELL ללא כניסת HDMI אבל עם כניסת DP. קניתי כבל צד אחד HDMI וצד שני DP. מנסה לחבר מחשב נייד באמצעות הכבל הזה למסך ואין תצוגה. ניסיתי עם שני המסכים ולא עובד. אותו מחשב עם חיבור HDMI ל HDMI אל מסך TV יש תצוגה ללא בעייה. חשבתי שאולי הכבל לא תקין אז החלפתי ב KSP לכבל חדש ועדיין לא עובד. איפה הבעייה ?

22. מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשמכניס USB כלשהו (להוציא מקלדת ועכבר ב-2 כניסות ספציפיות) המחשב מיד קורס למסך כחול. הדרייברים של כניסות ה-USB מעודכנים. יכול להיות קשור למערכת הפעלה (Widows7) או לכרטיס מסך (GTX970)?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dorman2,

מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. שבוע טוב לקחתי מגיסי את המחשב נייד/טאבלט שלו להתקנה מחדש של ווינדווס ומשום מה אני לא רואה כלום במסך פתאום. אצלו זה עבד, הגעתי הביתה - לא עבד. הטענתי קצת ועדיין שום תצוגה. הדגם הוא: toshiba satellite click mini l9w-b (מחשב נייד-טאבלט נשלף). שום נורת טעינה אני לא רואה ושום חיווי על המסך. מישהו נתקל במקרה כזה? תודה רבה!

25. Started by itaysp,

אז ככה. זה התחיל בימים האחרונים שהמחשב מתחיל לעלות לאט לאט לאט ולפעמים הוא לא עולה בכלל.... אני חושב שזה כתוצאה מהכרטיס מסך שלי, גי פורס 2, שכבר ממזמן המאוורר שלו שבק חיים והכרטיס שלי מתחמם מהר משהו משהו.... עכשיו שאני מפעיל את המחשב, שמתי לב שאיפה שכתוב את הנתונים על הכרטיס מסך כתוב שיש 0 זיכרון(WTF) וגם פוטושופ עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון... הוא אומר שיש בעיות עם חומרה.... האם המחשב לא עולה כתוצאה מכרטיס מסך?! אני לא ידוע אם לקנות אחד.. עכ שחסכתי כסף בשביל משהו גדול שאני עומד לקנות ביומולדת שלי.... אני עכשיו צריך להוציא אותו על כרטיס חדש... ואני חושב שאם אני יקנה אני ילך על GFX5200 כי אני לא צריך יותר מזה.... זה מספיק בשביל כל המשחקים של היום...... נ.ב גם הכרטיס רשת …

• 5 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים