עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מנסה לפרמט תמחשב ושיניתי תהגדרות בביוס שיזהה קודם תCDROM שאוכל לפרמט ולהתקין תווינדוס, הבעיה שהמקלדת במצב הזה לא מגיבה לי ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש כדי שהBOOT יתחיל ואז נגמר הזמן שיש כדי ללחוץ והווינדוס עולה,יש איזה דרך לעקוף את זה?? *הייתה לי בעיה שכשאני מדליק תמחשב אז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת או תעכבר ולא יכלתי לעשות כלום אז קניתי מתאם כדי שאחבר את שתיהם דרך הUSB ואז זה הסתדר רק שהוא עדיין רשם לי שהוא לא מזהה PS2 ועוד איזה משהו .אז אני לוחץ על איזה מקש והווינדוס עולה ואז הכל פועל גם העכבר והמקלדת

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. אתמל קניתי את המחשב החדש שלי והרכבתי את הלוח בעצמי עם כל הכרטיסים. (המעבד כבר היה מורכב עם הגוף קירור) המחשב הוא - Amd 64Bit 3000+ s939 Nforce 4 neo4-f 512X2 PQI cas 2 2336 PowerColor X800XL HD 160 GB S-ATA Western Digital RaidMax Cobra NEC DVD+-R 16X 3520 Black (ממנו אני מריץ את ההתקנה של Windows) כבר פירמטתי את המחשב אלף פעם וגם ניסיתי להתקין Windows מכמה עותקים שיש לי אך ברגע שהוא מסיים להתקין ומגיע למצב הטעינה של Windows, הפס הכחול נתקע אחרי שנייה או שתיים, אני רואה את ה- Blue Screen Of Death לחצי שניה (אי אפשר לראות מה כתוב) ואז מתבצע איתחול. זאת הפעם הראשונה שלי השתקנתי לוח אם קומפלט, אבל חבר שלי שהרכיב כבר הרבה מחשבים עזר לי להרכיב אותו. לא חיברתי את ה- USB הקדמי, …

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת איך אני משנה רזולוציה משהמחשב נדלק זתומרת מהלוגו של לוח אם עד הטעינה של הווינדוס? אני רוצה לשנות כי המסך מהבהב עד אחרי הטעינה של הווינדוס. תודה.

4. שלום רב, יש ברשותי מחשב נייח שהגיע עם Windows 7, התקנתי עליו לפני מספר ימים Windows 10 התקנה חדשה ונקייה. לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר מספר התקנים ל-USB 3.0 והוא לא מגיב. גם לא עכבר ומקלדת. לא יודע מה הבעיה ניסיתי הכל. תך חיבורי ה-USB הרגילים עובדים. פרטי המחשב: מישהו יכול לעזור לי? בברכה ותודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Guy950,

שלום עוד מעט אמורים להגיע אליי רכיבים (מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך) ואני כמובן מתכוון להרכיב את הכל לבדי. זאת לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז לא יהיו באמת בעיות. אבל בעצם יש לי בעיה אחת, הרכבתי מערכות אבל אף פעם לא הייתי אחראי על התוכנה, לכן אני לא יודע לעשות בדיקות יציבות. לא מצאתי שום מדריך לכך...אשמח אם יתנו לי הסברים ותוכנות איך אני עושה בדיקת יציבות יעילה למערכת החדשה. תודה רבה, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. Started by Gliding,

היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by Guy Hershko,

מישהו נתקל בשגיאה כזאת בעת עליית המחשב אני לא מצליח גם למצוא על זה מידע בגוגל אודה לעוזרים

9. Started by acls,

חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by iMeash,

היי. אז ככה, המחשב שלי פשוט מתעורר לבד משינה. מהסתכלות ברשת אני רואה שזו בעיה רחבה אך לא הצלחתי להגיע לפתרון. הדברים שניסיתי לעשות: *נכנסתי למנהל התקנים ומנעתי מכל מיני התקנים להעיר את המחשב. *ב CMD עשיתי את פקודת ה LATS WAKE ובגדול מה שרשום שמעיר אותו זה PCI express root port. *נכנסתי גם ל EVENT VIEWER עשיתי סינון לפי POWER TROUBLESHOOTER וקיבלתי את אותה תוצאה "מקור התעוררת - PCI Express Root Port. אובד עצות ומקווה שלמישהו הייתה כבר את הבעיה והוא פתר אותה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום !

11. התקנתי תוכנה לכרטיס והמהירות שלו הוא 4800 אבל הטמפרטורה שמחשב עולה היא 77 מעלות זה לא גבוה?? יכול להיות זה מה שגורים שיהיו לי בעיות? אני מדבר רק על הכרטיס מסך זה לא מאוד גבוה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ESAB1,

המחשב שלי כל הזמן נתקע שאני משאיר אותו לעבוד לבד להרבה זמן זה מחשב חדש ואני לא יודע אולי הבעיה קיימת בגלל האמיול שעובד ברצף

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  14. Started by royban,

הי, נראה לי שהיתה אצלי הפסקת חשמל היום. מאז,כשאני מדליק את המחשב,אחרי 3 שניות הוא מרסט את עצמו ונשאר בלופ הזה,אני רואה את המאווררים פועלים ל 3 שניות ואין את הביפ. האם זה ספק?

15. Started by boss,

בדיקת מהירות העלאה לא תקינה. לפני שדרוג 100 ל250 מגה עלאה היה מהירות תקינה. אחרי לא תקינה גם בדיקת מהירות וויפי תקינה ומחשב נייד אחרת תקינה. אולי חלונות 11 פרו את מהירות הגבלה. לא הצלחתי לפתור

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול כרגע אבל בלי שום כתוביות, פשטוט כל המסך אצלי נהיה כחול ריק בלי שום כיתוב... בכל אופן נוצר קובץ מינידאמפ ואני מנסה לפענח אותו אבל אין לי מושג איך, אני משתמש בWINDBG ואני לא רואה חלק שמצביע על משהו מסוים... אז שת'ה שאלות: מה אומר המינידאמפ הזה? (מצורף קובץ) למי שמשתמש בWINDBG, תעתיקו לי את החלק שמצביע על התקלה כי לא הבנתי איפה זה. תודה מראש *עריכה* שיט רק עכשיו שמתי לב שלא צירפתי שום קובץ כשאני יגיע הביתה אני יצרף אותו

17. Started by shmulik13,

שלום לכל חברי הפורום. ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P5LD2-SE ובפאנל הקדמי של המחשב ישנם שני חיבורים של מיקרופון ורמקולים איני יודע כיצד לחבר אותם אל הלוח אם אם למישהו יש לוח אם כזה או שיודע על כך אשמח לעזרה או מהיכן אפשר להשיג את השרטוט הסכמתי של הלוח אם ? תודה לעזורים!

18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,לאחורה(כבר יומיים ככה..) המחשב לא נכבה שנותנים פקודה לכיבוי(הפעל-כיבוי - אישור) והוא לא כותב על שום דבר תקוע.. אני תמיד צריך ללחוץ דרך הכפתור כדי שהוא יכבה.. ואתמול הוא כתב לי שהדלקתי:overclocking failed ואז היה אפשוריות או להתקין משהו מחדש או להעלות הגדרות קודמות(כאילו מה שהיה אתמול) אז תמיד שיש את זה אני לוחץ על השני..הדבר הזה קורה שרכיב נשרף או אין לו את המאוורר אז הוא לא מפעיל אותו.. אבל לא נגעתי בשום רכיב והכל עובד סבבה,אז מה קרה?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  19. Started by GuillotineX,

sorry about my bad engkish my hdd dont working so i am runing knoppix so i dont have hebrew after windows crashed i rebooted the pc and nothing showed up on the IDE list of cd-roms and hdds so i put my hdd in another pc and it showed up in the boot screen with error "error with S.M.A.R.E.T" and in windows the hdd was in the device manger but not in "my computer". another thing i tried is to put anoter hdd in my pc and booting was good but the minthe the boot screen past a blue message showed for a seconed and the pc rebooted and i am almost sure thet this screen wasn't the "blue screen" in knoffix the hdd dosen't show up vary sorry about the bad english

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by maoram9,

היי ושלום לכם קיבלתי הפניה מחבר אל הפורום שלכם ואמר לי רק דרככם לבדוק את הנושא. אז קודם כל המפרט של המחשב מעבד: i7 940 2.93ghz socket 1366 לוח אם :gigabyte x58-usb3 socket 1366 כמובן כרטיס מסך:gtx260 ישן מאוד אומנם אבל יש לי אחד חדש שעדיין לא השתמשתי עקב התקלה ספק כוח של 500 וואט אני לא זוכר את החברה.. זיכרון ראם : 6Gb של Kingston דיסק קשיח יש לי 3 דיסקים 1 של 250 גיגה השני של 1 טרה והשלישי של 750 גיגה כולם של אותה החברה (WD (WESTERN DIGITAL חשוב לציין שעל הכונן של ה250 גיגה מותקן הווינדוס 7 אולטימייט של 64 סיביות. חלקים חדשים שנרכשו ולא הותקנו עדיין :8GB RAM של G.SKILL 1333MHZ כרטיס מסך NVIDIA gt730 2gb ddr5 וכונן SSD 128 גיגה של trunscend החלקים שכתובים כאן נקנו במ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tamirr016,

מה דעתם הם טמפרטורות גבוהות זה טמפרטורות במנוחה!!! יש לי מאוורר אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא ומאוורר אחד בצד שמאל הינא תמונה מאוורסט http://img396.imageshack.us/img396/8341/10724690mm0.png

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. היום לאחר כמעט שבוע של המתנה הגיע אלי סוף סוף המחשב החדש שלי: Leadtek PX8800GTS 320mb AMD 64 X2 4400+ Enermax Liberty 400W Asus M2N-E אבל נתקלתי בבעיה חמורה - הוא נכבה כ5 שניות לאחר ההפעלה, שמתי לב גם שהמאורר של כרטיס המסך לא מתפקד, הוא זז טיפה ואז עוצר. האם קיים פתרון לבעיה שלא כולל לקיחה של המחשב בחזרה לחנות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה שיש לי .. כאשר אני משחק משחק מסויים המחשב ( או כ.המסך ) מכבה את המסך ולא ניתן לעשות יותר כלום חוץ מריסטרט. בעבודה רגילה עם המחשב ( אינטרנט וכו' ) זה אף פעם לא קורה גם כאשר המסך נכנס לסטנד ביי בשומר מסך של הווינדוס תמיד הוא חוזר בלי בעיות. זה קורה רק במשחקים במיוחד כאשר עושים PAUSE אז תוך כמה דקות הוא מכבה את המסך וזהו. רצוי לציין שזה קורה לי בכל סוגי הדרייוורים ניסיתי מ 3.5 עד 3.8 כולל את האומגה למיניהם. זה קורה בכולם. יש סיכוי שזה קשור ל VOLTAGE של ה AGP בביוס ?! אצלי זה על AUTO שזה אומר 1.5 נדמה לי .. אבל אם אני לא טועה לפי פורומים שחיפשתי על הבעייה הזו באתרים בחו"ל אנשים העלו את ה VOLTAGE ל 1.6 או 1.7 וזה פתר להם את הבעי…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  24. Started by noamg76,

כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק המנורה הצהובה ממשיכה להבהב המחשב לא משמיע שום ציפצוף וכעבור כמה שניות הוא ניכבה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by rani,

שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.