עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oMer_Hasarut,

יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by 114508534,

יש לי DVD ו CDRW והם לא רוצים להגיב , הם לא מראים שום דיסק !! לא יודע זה מאד מוזר , עשיתי ראסטארט ואז הXP הראה לי שהתגלתה חומרה חדשה שלא הוספתי כלום ושאני לא יודע על מה מדובר ומאז ה סידי לא מגיבים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by star2003,

יש לי אינטל פרסקוט 3ghz עם קירור zalman cnps7000alcu ומארז של thermaltake xaser III בנוסף יש לי ספק כוח של cooler master 350w reguler type לא עשיתי שום שינוי במהירות המעבד או הלוח ובכל זאת בזמן מאמץ טמפ' המעבד שלי עולה ל 78 מעלות כאשר במנוחה הטמפ' עומדת על 58-60 למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, פתאום עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתקע במסך הראשון הראשון שהמחשב עולה בו (זה שרשום בו את המהירות מעבד ואת המסטר-סלייב ומשם נכנסים לביוס), עשיתי ריסטרט והמחשב עשה המון ציפצופים קצרים ומהירים אז עשיתי עוד ריסטרט והוא עוד פעם נתקע במסך ההתחלתי.. אממ ניסיתי להחליף זיכרון וזה לא עזר,ניסיתי לנתק את הסידירומים/כרטיסי פיסיאיי וזה לא עזר (לנסות מעבד אחר? יש לי 2.6 בארון) כמובן ניסיתי לאפס ביוס יותר מפעם אחת וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  6. קיבלתי משחה טרמית ואני רוצה לשים אותה על המעבד. ניסיתי לפרק את המאוורר (אורגינל אינטל) בעזרת פתיחה בקליפסים אך אני לא מצליח להוציא אותו מהמקום, הוא רק רופף מצד לצד לא יותר. האם יש איזה שיטה מיוחדת כי אני מנסה דיי בכוח ואני חושש מנזק.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by tevel,

היה לי 256 מגה והיום קניתי עוד 256 מגה (בנוסף לכרטיס מסך שקניתי) שהכנסתי את שניהם (אחד הסולטים דפוק) המחשב לא עלה הוצאתי אחד (מהסולט הדפוק) ועלה המחשב אחד הסולטים (עליתי על זה יותר מאוחר) דפוק ולא עובד אז מה אני יכול לעשות? מה הסיבה לכך שאחד הסולטים לא מתפקד? יש דרך לעשות משהו?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

תראו זה דבר די מוזר זה התחיל לפני כמה שבועות שהחלפתי את הכבל של המודם לכ.רשת אחר והמחשב היה עושה ריסטרט עכשיו רציתי להכניס את הכבל של המצלמה לUSB ולמרות שעדין בקושי נגעתי (נגעתי ממש טיפה ) וזה עשה ריסט מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS (סליחה על הדאבל פוסט.)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן לפני יותר מחצי שנה התקנתי ווינדוס ולא התקנתי אנטיוירוס ועד לא מזמן הכל הלך מצוין ולא היה לי שום וירוסים אבל בשבוע האחרון המחשב ממש ממש איטי האייסיקיו כל הזמן נתקע ולקח לי מאות מגה של זיכרון ועכשיו כמעט כל תוכנה יש לה קבצים מושחתים ויש לי כמה וירוסים אז האם זה יעזור לי להתקין עכשיו אנטיוירוס או שישר לפרמט?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by i_D_A_n,

לפעמים אני עובד על המחשב או שומע מוזיקה והמחשב כאילו מתחיל לקפוץ כמו שדיסק בדיסקמן קופץ ושומעים לא טוב פתאום אז זה קורה לי במחשב שפתאום העכבר זז בחלקים וככה גם הרמקולים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. מישהו יודע ממה זה נובע?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  12. הצ'יפסט שלי תומך בפונקציית PAT של אינטל (נקראת HyperPath אצל Asus). הבעיה היא שאחרי הפעלת PAT אני חוטף מסך כחול בכל פעם שוינדוס עולה. חשוב לציין ש: 1. הספק אינו ג'נרי. 2. הדרייברים עדכניים ורשמיים. 3. הלוח תקין, אין שום קבלים נפוחים/נוזלים. 4. הזכרון עבר memtest בהצלחה כשPAT פועל. 5. הביוס עדכני. כמו-כן צירפתי קובץ minidump שאולי יפתור את הבעיה: http://planet.nana.co.il/qpalzm/minidump.rar תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום לכולם, לא מזמן נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח Asus P4C800 Deluxe (לא E) אח''כ הוא נתקע בפוסטים וכו' וכו', קיצר הלכתי לממש את האחריות בחנות, לאחר כמעט שבועיים קיבלתי לוח ''חדש'' (אני לא בטוח שהוא חדש, למרות שהוא נראה ככה קצת שונה ממה שהיה לי). בטעות עיקמתי את הפינים של המעבד קצת, אבל עם קצת עזרה מגיא (stingeR) הכל בסדר התקנו ת'מעבד מרחו משחה טרמית (AS5 אם זה משנה). אנחנו מדליקים הכל בסדר אבל במאפיינים של המחשב שלי כתוב 1.30GHZ ומעל זה 2600MHZ רצינו להיכנס לביוס גיא אמר זה קשר לבאס משהו, בקיצור אי אפשר, העברנו בביוס לבאס של 200 במקום 100 וגם לזיכרונות 400 והביוס לא שמר את זה למרות ששכיצאנו שמרנו (עשינו את זה כמה פעמים). המסך לא נדלק, בדקנו את המסך עם מחשב אחר לא הלך, חשב…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by Y.k,

החלטתי היום לעשות "ניקוי ג'יפה מהמחשב .. אז הוצאתי את כל החתיכות הגדולות של האבק .. זה לא משנה כל כך .. מה שחשוב זה שהוצאתי תגוף קירור של המעבד וניקיתי אותו מתחתיו היה חומר שחור מגעיל כזה .. עכשיו ראיתי שיש שאריות של אותו חומר על המעבד רציתי לדעת אם זה יכול להשפיע על המעלות של המעבד ואם כדאי לי לנקות את מה שיש על המעבד עצמו ולשים משחה תרמית חדשה (אם אפשר בכלל למה המחשב שלי ישן לאללה) תודה לעוזרים נ.ב. בדקתי ב H.Monitor ואין שינוי משמעותי בטמפ' אבל המחשב לא מריץ כלום אז זה לא חוכמה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by ran2,

יש לי כול הזמן מסכים כחולים אז בדקתי את המחשב אם memt כיבלתי 14 ארורים בtest5 ו3 ב test4 לא גמרתי את הבדיקה אני צריך זכרון חדש? אפשר לתקן?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. קיבלתי את החלקים ביום שישי AMD 64 3000+ Epox 8kda3j Corsair cmx512mb WD sata 160gb Compucase Hec 6a21 400w צירפתי את הכ. מסך שלי GF4 ti 4200 128mb הבעיה היא כשמרכיבים את הסינק (סטוק) וסוגרים אותו עם הידית, המחשב פשוט לא עולה, רק כשמשחחרים אותם הוא עולה, אבל אז המעבד מתחמם, כי אין עליו סינק כנראה זה בגלל שההיטסינק לוחץ פיזית על המעבד ? יש משהו לעשות או שללכת מחר לחנות ? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Impreza,

הכל היה רגיל אח שלי שיחק במחשב, לא יודע מה הוא עשה שם שחזרתי אני מפעיל תמחשב ולא עולה הביוס הרגיל, עולה איזה מסך עם השם של הביוס וכתוב BIOS ROM CHKSUM ERROR משהו כזה וגם BOOTBLOCK BIOS למעלה. ואז: DETECTING FLOPPY A כאילו הפלופי ולהכניס דיסק של קבצי מערכת משהו ואין לי בכלל פלופי מזה הדבר הזה? ניסיתי לאפס תביוס, הוצאתי תג'מפר וכלום לא קורה, נשאר אותו דבר ולא עולה כלום

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by LOL,

אתמול בלילה הכל היה בסדר, היום בבוקר שבאתי להדליק אותו הוא פשוט מסרב לעלות המאוררים פועלים, אבל הוא לא מגיע אפילו למסך פתיחה של הלוח אם, בנוסף אין גם שום ציפצוף או משהו כזה המסך תקין למישהו יש רעיון מה יש לבדוק\לעשות? תודה לעוזרים איפוס הלוח לא עזר הלוח הוא abit ip35

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by THE FOX,

כיצד ניתן לאפשר פעולה רצופה של היציאה האופטית מן הכרטיס קול המובנה? מדובר בלוח GIGABYTE ‏EP43-DS3L

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by quantoM,

מה לעשות ? ^ הHDD הוא WD500AAKS, מחשב חדש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום. יש לי שני כרטיסי זיכרון של חברות שונות. כאשר אני מנסה להתקין אותם יחד מופיעות בעיות שונות במחשב. האם יש מה לעשות אני עובד על XP תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.