עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kikkler,

שמתי לב שהמאוורר של כרטיס המסך שלי לא מסתובב. מצד שני המחשב מגיע לווינדווז ונראה די נורמלי. האם אני יכול להסיק מזה ש: א. הכרטיס בסדר אבל המאוורר שלו הלך ב. אני לא יכול להסיק כלום במידה והתשובה היא ב', איך כן אפשר לברר זאת?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  2. יש לי כרטיס TV במחשב חיברתי אותו והוכל עובד כמו שצריך אבל אין קול, בא אלינו טכני אבל הוא לא ידוע מה הבעיה כי הוא לא מתעסק במחשבים והוא אמר שכל החיבורים מחוברים היטב. אז למה אין קול? מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. יש לי מחשב שכרטיס הקול שלו הוא מובנה על הלוח...אין לי מושג איזה דגם הוא ומה הדרייברים מאחר ומעולם לא השתמשתי בו...עבדתי עם כרטיס קול מקצועי יותר שקניתי בנפרד...כיום ניתקתי את הכרטיס שקניתי בנפרד ואני רוצה למצוא דרייברים של הכרטיס קול...ואין לי מושג איזה דגם הוא ושל איזו חברה...איך אני מברר? דרך זיהוי חומרה בוינדואז הוא לא מצא כלום..האם יש תוכנות שסורקות ויכולות להגיד לי את הדגם והיצרן? אם כן מה שם התוכנה תודה מראש מקוה שתעזרו לי

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Sblast,

המסך שלי הוא G90FB , המסך הישן שלי LG17 אינץ' מציג דברים עם פרטים רבים ופוקוס מצוין, בעוד שהמסך שלי פשוט לא בפוקוס. האייקונים בדיסקטופ מופיעים עם פחות פרטים מאשר במסך הישן, ונראים קצת מטושטשים. מה לעשות"??? תודה ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by avi-g2005,

אחרי כמה זמן המחשב נהפך לאיטי מאוד?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. יש לי בעיה, כל פעם שאני ניכנס לחשב (מדליק) זה טוען ועושה לי MEMORY TEST איך אני מפסיק אתה זה... [אין לי בעיה ב זכרונות עשיתי MEMRY TEST 0 eror]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. Started by Kremer,

אני מנסה לעדכן את הביוס כבר יומיים אבל זה נותן לי הודעה שהתוכנה שלי ה flashmenu לא מעודכנת אז הוא שולח אותי לאתר להוריד מעודכנת. באתר(האתר של ABIT) אין FLASHMENU יש רק את UGURO ואותו התקנתי. איך אני אמור לעדכן את הביוס שלי במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  8. הבעיה התחילה מזה שהייתי מדליק תמחשב הכל נדלק חוץ מהאור של המסך - עשיתי את כל מה שנדרש החלפתי ספק זכרונות כרטיס מסך ועדין לא נדלק אם ההרד דיסק שהעברתי תהרד דיסק למחשב אחר אם אותו לוח ואותו תצורה הוא נדלק פעם אחת כלומר המסך - השאלה שלי האם יתכן שהרד דיסק יכול לצר ולפגוע בלוח אם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by zohar678,

אני מקווה שאני מפרסם זאת בפורום הנכון. כיצד אני מסדר את הבעיה של הבקר רשת? הכרטיס רשת אצלי מובנה בלוח האם. foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by DeadHunt,

אתמול שיחקתי במשחק שהתקנתי לפני זמן מה... חיביתי אותו למשך הלילה וכהדלקתי אותו נכנסתי למשחק והמשחק לא עבד טוב. מראה בפיקסלים כאלה כמעט הכל שחור אבל יש קול. ההיתי בטוח שזה רק השחק הזה ניכנסתי למשחק אחר ויש אותה בעיה..... מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by redead,

בימים האחרונים שאני מפעיל את התוכנה DVD Decrypter באמצע התהליך שהתוכנה עושה המחשב פשוט קופה לגמרי שום דבר לא זז שום דבר לא מתפקד ואין ברירה אלא ללחוץ על כפתור הריסט. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר שנים ואין לי מושג מה קרה פתאום ומה לכל הרוחות אפשר לעשות עם זה? תודה.. דרך אגב אם יש למישהו איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה במקום שואלי לא תקפיא לי את המחשב זאת גם אפשרות.. אני צריך את זה גם כדי לעשות העתק מלא של הדיוידי וגם כדאי לעשות לו מה שנקרא Demuxed

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Dubinka,

אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by THE FOX,

כיצד ניתן לאפשר פעולה רצופה של היציאה האופטית מן הכרטיס קול המובנה? מדובר בלוח GIGABYTE ‏EP43-DS3L

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשיו הבנתי שזה בעיית זיכון אבל אני לא יודע איזה לקנות ואיך לחבר מה עושים? עוד כמה בעיות בקבצים שמופיע לי: (SYMTDI.SYS (SYMTDI+48fd) , win32k.sys ( win32k!FastWindowFromDC+12 והיה עוד אחד עם מלא ריבועים גדולים ומשהו סימבל או משהו כזה שהוא לא נכון. אני חושב שיש כמה בעיות ולא רק הזיכרון ויש לי גם הרבה דו"ח שגיאות זה קשור?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב פנטיום 4 (1.6), 128 זכרון RAM מסוג (SDR) שפועל על 133 מגה הרץ... אתמול שכן שלי ביקש שאני אסדר לו מחשב חדש שהוא קנה, (מוואלה המחשב "לגיימרים" ב1700 פחחחח...) לא משנה סידרתי לו והוא הביא לי זכרון SD 128 MB עם 100 מגה הרץ (הוא הבטיח עוד כשימצא) ואני לא יודע אם זה לP3 או לP4. ואני לא יודע אם לשים אותו או לא, אם יקרה משו למחשב שלי, או לא... אז באתי לבקש את עזרתכם, כל מה שכתוב על הזכרון: CRG SD 128MG 100MHz ומאחורה שנת ייצור: 2001 09 (חודש ספטמבר) בערך באותו שנה שקנינו את המחשב אז הוא עלה מלאא.... תגידו עוד איזה מידע להביא, יש לי אברסט... אני יכול להביא תצלום באיכות גרועה של 0.8 מגה פיקסל =\ \=

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by Gil28,

הדלקתי את המחשב אתמול ולפתע המסך לא מגיב... ניסיתי להשתמש בכבל 15 פין במקום DVI ולא עזר... המסך טוב כי מחשב אחר עובד.. כשאני מדליק את המחשב הכל רץ (מאווררים, צורב) אבל אני לא שומע את צליל הפתיחה של הווינדוס.. האם זה בעיה של הכרטיס מסך? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by יונדב,

ניסיתי לחלק את ההארד - דיסק שלי ל2 מחיצות, באמצעות התוכנה PowerQuest Partition Magic 8.0, והכל עבד טוב, והוא כתב בסוף החלוקה שזה עבד, אך לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט, וקצת לפני שהיה צריך להעלות את המערכת הפעלה, כתב את השגיאה הבאה : A Disc Read Error Occurred. Press CTRL+ALT+DEL to restart. מה עושים? יונדב.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by dranzer,

מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by razoli,

אחותי כבתה את המחשב שלה וכשניסיתי חהדליק אותו הוא לא הגיב (הספק,מאוררים,מנורות והמסך עושה רעש כאילו מקבל מטח אבל נכבה אחרי כמה שניות) מה אני עושה ני מוכר אותו מחר!!!!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  22. איך אני פותח רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם ישירות(MODEDM ALE130). יש לי בשני המחשבים כרטיס רשת תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by intel suck,

הצורה לא קורא דיסקים של DVD הוא מציג את הדיסק כדיסק ריק

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by omert,

שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. אהלן אנשים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המחשב שלי עושה כבר הרבה זמן מסכים כחולים, העתקתי לכם את מה שהווינדוס מראה לי כל פעם אחרי שמופיע מסך כחול: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85DD0024 BCP3: B6000000 BCP4: 00000181 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\073110-16302-01.dmp C:\Users\yonathan\AppData\Local\Temp\WER-27456-0.sysdata.xml אגב, המערכת הפעלה היא ווינדוס 7 ואני די בטוח שהוא מעודכן, אני רוצה לדעת היא מדובר בבעיה שאפשר לפת…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.