תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי שאלה די מטומטמת , אבל רוצה להיות בטוח . יש לי מחשב ישן מ2010 עם ספק 520 ואט Cooler Master - קניתי מחשב חדש עם ספק Corsair RM750X - אבל הוא הגיע בלי כבל חשמל . האם אפשר להשתמש באותו כבל ? האם צריך כבל יחודי שלו? והאם זה מסוכן באיזושהי צורה למערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה פשוט אני חדש בשליחת הודעות לרוב אני רק קורא, אז ככה שיחקתי במשחק Rainbow Six Vegas פתאום הסאונד התחיל להשתגע היה מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אותו הדבר קרה לי גם ששיחקתי בMicrosoft Flight Simulator X, אני יכול להעיד שהיו במשחק קפיצות בFPS אם זה קשור אולי,אני חושב שזה הקובץ (מצורף)MINIDUMP שהגעתי אליו דרך ההודעת שגיאה אחרי שהמחשב עלה,אם כבר עולה לי עוד משהוא שאולי קשור זה כשאני מדליק את המחשב יש ציפוצוף לא אחד רצף לא יודע מה הוא אומר המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ GIGABYTE GA-P35-DS3L KINGSTON VALUERAM 1GBX2 DDR2 800 GIGABYTE 8800GT 512MB REV2?ZALMAN FANSINK HEC ZEPHYR 750W WD 320GB CAVIAR 16MB SATA2 ENERMAX CHAKRA ATX MID TOWER המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה לפיה הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל והכרטיס עובר דאון-קלוק אוטומטי 580W וחסר כוח ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי הנה המפרט של המחשב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON 3600 HD THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY המחשב עושה הרבה ריסטרט בדקתי זכרונות בממטסט כרטיס מסך חדש מצורף קובץ dump תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לקרוב משפחה שלי יש בעיה מוזרה: המחשב מזהה התקני USB מתי שבא לו... יש מספר התקנים שונים שמתחברים למחשב: 2 מדפסות, מצלמת אינטרנט, טלפון נייד, מצלמה דיגיטלית וכו'. אני מפעיל את המחשב, וחלק מההתקנים מזוהים, וחלק לא. אז יתחיל משחק מוזר - אני אנתק חלק מהם, אחזיר בחזרה, אוציא את כולם, אכניס להאבים שונים ומתישהו, המחשב יזהה את ההתקן - יכול להיות שבהאב המקורי שבוא הוא היה לפני כן, רק שהפעם הכל יעבוד חלק...לפעמים כלום לא יעבוד עד שאעשה ריסטרט, ואז הכל יעבוד כמו שצריך....מה הולך פה...? למישהו יש רעיון במה מדובר? זה לא שיש האבים דפוקים לגמרי, לפעמים הם עובדים כמו שצריך, עד שהם מקבלים ג'ננה..... מפרט המחשב: Dual Core 6700 Windows XP Pro SP2 2GB Ram HD WD 320GB (MS…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק(מקורי) של ווידוס XP פתחתי את המחשב מחדש אבל זה לא מגיע לחלון של הפרמוט אני זוכר שחבר שלי אמר לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור במקלדת, איזה כפתור?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! אז ככה, לפני מספר ימים האינטרנט התחיל להתנהג לי מוזר - שמתי לב שההורדות פתאום איטיות יותר משמעותית, והרבה פחות יציבות, כלומר עם פיקים מטורפים לכאן ולכאן. כמובן שזה לא אומר דבר כי כל שרת או טורנט הוא שונה, אבל אז התחלתי לשים לב שגם בדפדפן אני נתקל בתופעות מוזרות - פתאום ישנם דפים שעליי לרענן על מנת שיעלו (אפילו באתרים כמו פייסבוק או גוגל!), סירטונים שמפסיקים להטען באמצע, או אפילו מההתחלה, או שנטענים קצת ואז קורסים (גם ביוטיוב). על שידורים חיים כמעט ואין מה לדבר, מילא נגיד בתוכנה כמו SOPCAST שאיתה אני משתמש לצפות במשחקי כדורגל - התוכנה מגמגמת בצורה נוראית, כשניסיתי לטעון אפילו שידור חיי פשוט כמו שידור רדיו - הפתעה הפתעה, גם שם השידור מגמגם וקטוע! לעיתים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו, היום בבוקר קיבלתי כרטיס מסך מסוג hd3650 חיברתי אותו והתקנתי דרייברים, והכל היה טוב. שיחקתי לי קצת בכמה משחקים ופתאום קיבלתי מסך כחול וכתוב בו: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowi…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שהמחשב עושה הרבה רעש ונהיה יותר איטי. שמתי לב שהPHYSICAL MEMORY שלי נמצא על 700 מגה בלי שהמחשב מריץ שום דבר,ישר אחרי ריסטרט. ניסיתי גם לפרמט פעמיים את המחשב ועדיין 700 מגה בשימוש כל הזמן. המחשב עצמו בן פחות משנה ו4 ג'יגה רם. למישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות? http://imageshack.us/f/34/probyr.jpg/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את הכרטיס מסך החדש RTX 2070 למחשב והמסך לא נדלק, כאילו הכרטיס לא קורא את ה HDMI שמחבר את המסך לכרטיס. אולי החיבור לספק לא נכון? (ה rgb של הכרטיס כן עבד) חיברתי עם חיבור 4 פינים שיוצא מהפסק לכרטיס, בכרטיס עצמו יש 4 פינים ובנוסף עוד 3 פינים ליד. תודה מראש לכל העוזרים חג שמח
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מריץ איזשהו משחק, ואני לא מדבר על משחקים כמו סוליטייר, משחקים יותר כמו DOOM 3 וכו' המשחק פשוט נתקע ואז יוצא לווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שנקראת VPU RECOVER או שהמחשב פשוט נתקע ומכבה את המסך. אני חושב שזה איכשהו קשור לכרטיס מסך..ויש לי ATI radeon 9600xt אני ממש אבל ממש אודה למי שיצליח לעזור לי לתקן את זה, אני כבר התייאשתי..
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום התחיל להיות איטי ולהשתמש ביותר CPU פירמטתי אותו לפני חודש ומאז עד אתמול לא הייתה שום בעיה. אני הייתי מריץ משחקים בלי בעיה ולא מגיע ל90 CPU אבל עכשיו המחשב שלי פשוט מגיע למאה ומקריס את המשחק או שפשוט מחזיר אותי ללובי וכותב הודעה על שגיאה. זה קורה מלא ופשוט אי אפשר להשתמש בו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב יחסית יש לי תוכנה VEGAS וכשאני הופך את מה שעשיתי לWMV או משהו אחר זה מתחיל להפוך.... פתאום (זה לא סיים) קופא המחשב לא זז ואזז אני צריך לעשות ריסטרט לפני כמה חודשים זה היה קורה אבל לא כל הזמן זה היה מסיים ופעמים לא אני כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי בלעביר.... אתם יכולים להציע עוד משהו שזה יכול להיות (וינדוס זה לא!!!!) אני מקווה שהבנתם..
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי כרטיס קול פשוט במחשב של creative ומאז כל סרטון שאני צופה בו ברשת הוא מקרטע כל שתי שניות אם זה ביוטיוב או כל אתר אחר (יש לציין שרק הוידאו מקוטע והקול בסדר גמור) אגב זה לא קשור למהירות אינטרנט כי גם כשאני אוגר את כל הסרטון הבעיה נמשכת
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי לנובו T450s וותיק ועדיין טוב, אך לעיתים איטי (עבודה משרדית ואינטרנט) מצרף פרטים עליו הדיסק SSD כבר שופר ואני רוצה לשפר אותו עוד ב: א. להגדיל את הזיכרון שלו שימשוך עוד כמה שנים, כרגע מופיע לי שיש לו 12G את הסטיק של ה 8 מצאתי אבל לא את ה 4G (אולי מולחם?) ב. לשפר את כרטיס הוויפי הבנתי שאפשר להחליף גם כן לטוב יותר משמעותית האם אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה יש לי בעיה רצינית עם המחשב אחריי כמה זמן פתאום המחשב עושה לי את המסך הזה ואז עושה ריסט הנה התמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, קניתי לאחרונה סמארט טי וי של lg ומחשב נייח חדש חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל hdmi המחשב מופיע על הטלויזיה ועובד טוב אך אני לא משמיע קול. יש לי וינדוס 8, בלחיצה על הרמקול רציתי להגדיר את כבל הhdmi כברירת מחדל אך הוא לא מופיע שם! לחצתי קליק ימני וסימנתי v שיראה גם את הדברים הלא מקוונים והלא מוגדרים ועדיין זה לא הופיע. כיצד יתכן שהכבל עובד אך המחשב לא מזהה אותו?! שיחקתי הרבה בהגדרות גם של הטלויזיה וגם של המחשב הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה להגדיר את הטלויזיה כברירת מחדל לסאונד אך עדיין זה לא עבד. (רק שהמחשב עבר לשומר מסך של הטלויזיה זה השמיע לי צלילים של המחשב -וכשחזרתי למחשב זה נעלם..) חיברתי גם כבל אודיו מהמחשב לסמארט טי וי וזה עדיין לא עבד. מישהו יכ…
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ברשותי צורב AOpen crw2440, אני משתמש ב Nero 5.5.8.2, כאשר אני בא לצרוב, בדיוק לפני שהצורב אמור להתחיל לצרוב ישנה הודעת שגיאה שאומרת Power calibration failed ולא נותן לי לצרוב (הסימולציה עוברת חלק). מישהו יודע מה זה אומר, האם זה קרה למישהו בצורב מסוג זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-