תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שהמחשב עושה הרבה רעש ונהיה יותר איטי. שמתי לב שהPHYSICAL MEMORY שלי נמצא על 700 מגה בלי שהמחשב מריץ שום דבר,ישר אחרי ריסטרט. ניסיתי גם לפרמט פעמיים את המחשב ועדיין 700 מגה בשימוש כל הזמן. המחשב עצמו בן פחות משנה ו4 ג'יגה רם. למישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות? http://imageshack.us/f/34/probyr.jpg/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את הכרטיס מסך החדש RTX 2070 למחשב והמסך לא נדלק, כאילו הכרטיס לא קורא את ה HDMI שמחבר את המסך לכרטיס. אולי החיבור לספק לא נכון? (ה rgb של הכרטיס כן עבד) חיברתי עם חיבור 4 פינים שיוצא מהפסק לכרטיס, בכרטיס עצמו יש 4 פינים ובנוסף עוד 3 פינים ליד. תודה מראש לכל העוזרים חג שמח
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מריץ איזשהו משחק, ואני לא מדבר על משחקים כמו סוליטייר, משחקים יותר כמו DOOM 3 וכו' המשחק פשוט נתקע ואז יוצא לווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שנקראת VPU RECOVER או שהמחשב פשוט נתקע ומכבה את המסך. אני חושב שזה איכשהו קשור לכרטיס מסך..ויש לי ATI radeon 9600xt אני ממש אבל ממש אודה למי שיצליח לעזור לי לתקן את זה, אני כבר התייאשתי..
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום התחיל להיות איטי ולהשתמש ביותר CPU פירמטתי אותו לפני חודש ומאז עד אתמול לא הייתה שום בעיה. אני הייתי מריץ משחקים בלי בעיה ולא מגיע ל90 CPU אבל עכשיו המחשב שלי פשוט מגיע למאה ומקריס את המשחק או שפשוט מחזיר אותי ללובי וכותב הודעה על שגיאה. זה קורה מלא ופשוט אי אפשר להשתמש בו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב יחסית יש לי תוכנה VEGAS וכשאני הופך את מה שעשיתי לWMV או משהו אחר זה מתחיל להפוך.... פתאום (זה לא סיים) קופא המחשב לא זז ואזז אני צריך לעשות ריסטרט לפני כמה חודשים זה היה קורה אבל לא כל הזמן זה היה מסיים ופעמים לא אני כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי בלעביר.... אתם יכולים להציע עוד משהו שזה יכול להיות (וינדוס זה לא!!!!) אני מקווה שהבנתם..
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי כרטיס קול פשוט במחשב של creative ומאז כל סרטון שאני צופה בו ברשת הוא מקרטע כל שתי שניות אם זה ביוטיוב או כל אתר אחר (יש לציין שרק הוידאו מקוטע והקול בסדר גמור) אגב זה לא קשור למהירות אינטרנט כי גם כשאני אוגר את כל הסרטון הבעיה נמשכת
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי לנובו T450s וותיק ועדיין טוב, אך לעיתים איטי (עבודה משרדית ואינטרנט) מצרף פרטים עליו הדיסק SSD כבר שופר ואני רוצה לשפר אותו עוד ב: א. להגדיל את הזיכרון שלו שימשוך עוד כמה שנים, כרגע מופיע לי שיש לו 12G את הסטיק של ה 8 מצאתי אבל לא את ה 4G (אולי מולחם?) ב. לשפר את כרטיס הוויפי הבנתי שאפשר להחליף גם כן לטוב יותר משמעותית האם אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה יש לי בעיה רצינית עם המחשב אחריי כמה זמן פתאום המחשב עושה לי את המסך הזה ואז עושה ריסט הנה התמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, קניתי לאחרונה סמארט טי וי של lg ומחשב נייח חדש חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל hdmi המחשב מופיע על הטלויזיה ועובד טוב אך אני לא משמיע קול. יש לי וינדוס 8, בלחיצה על הרמקול רציתי להגדיר את כבל הhdmi כברירת מחדל אך הוא לא מופיע שם! לחצתי קליק ימני וסימנתי v שיראה גם את הדברים הלא מקוונים והלא מוגדרים ועדיין זה לא הופיע. כיצד יתכן שהכבל עובד אך המחשב לא מזהה אותו?! שיחקתי הרבה בהגדרות גם של הטלויזיה וגם של המחשב הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה להגדיר את הטלויזיה כברירת מחדל לסאונד אך עדיין זה לא עבד. (רק שהמחשב עבר לשומר מסך של הטלויזיה זה השמיע לי צלילים של המחשב -וכשחזרתי למחשב זה נעלם..) חיברתי גם כבל אודיו מהמחשב לסמארט טי וי וזה עדיין לא עבד. מישהו יכ…
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ברשותי צורב AOpen crw2440, אני משתמש ב Nero 5.5.8.2, כאשר אני בא לצרוב, בדיוק לפני שהצורב אמור להתחיל לצרוב ישנה הודעת שגיאה שאומרת Power calibration failed ולא נותן לי לצרוב (הסימולציה עוברת חלק). מישהו יודע מה זה אומר, האם זה קרה למישהו בצורב מסוג זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי צורב DVD של NEC אשר מתחבר למחשב בחיבור SATA.כמו כן, ביצעתי פירמוט. תחילה הצורב זוהה על ידי וינדוס ולאחר מכן התחיל לתקוע את וינדוס כאשר הוא עולה(במסך הטעינה), ליתר דיוק הוא ממשיך להראות שהוא טוען בלי סוף. הוא מזוהה על ידי הביוס. האם זאת בעיה ידועה?מה הפתרון?היתכן כי צריך עדכון ביוס ללוח האם(תמוהה שכן הוא זוהה בהתחלה)?האם צריך עדכון פריימוורק(שוב אני בספק)?או שצריך פאץ' לווינדוס שיזהה פעולת צורב בSATA? מדובר בלוח אם מסוג ga-k8nf-9 ויתכן כי הבעיה החלה לאחר התקנת הדרייברים המסופקים עם הלוח אם. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מהעבודה של אבי מחשב שאין בו צורך, אז חשבתי אולי אני אוכל לשים אותו בסלון כסטרימר,מכיוון שהוא קטן ובעל מראה נחמד המחשב הוא של ב COMPAQ מדגם D51S הנה דף הסבר קטן על המחשב(זה המחשב הראשון בעמוד) :http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11349_na/11349_na.HTML בקיצור כפי שהבחנתם בכותרת כאשר אני מפעיל סרט HD על המחשב הזה הוא קורס ועושה ריסטרט,או שלעיתים הכרטיס מסך משתגע הוא מחליף את התצוגה ל4 סיביות ואז הוא מאתחל את המחשב..... השאלה שלי היא אם אני יחליף לכרטיס מסך חדשני יותר,זה יפתור את הבעיה !? אם לא אז מה הפתרון ?!....
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג את האינטרנט ל 200MB בתשתית בזק. (לאלו שכבר עברו הייתי שמח לקבל תגובות האם באמת המהירות השתפרה) אני לא מעוניין להשכיר מודם אלא לרכוש חדש, כמובן שהוא צריך לתמוך בפרוטוקול VDSL 35B. מצאתי את TP-Link Archer VR2100 https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/#specifications 1. אשמח להמלצות על מודם. 2. חבילות תשתית+ספק מומלצות. תודה, רועי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כל הנסיונות לפתוח ולשייך קבצי טקסט עם האייקון המוכר (פנקס כחול) לא צלחו. אומנם פותח ושומר קבצי טקסט בסדר,אבל ללא האייקון המוכר אלא בצורת דף קטן עם שורות כך זה נראה: האייקון הרגיל שאמור להיות הוא:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המצב הוא כזה. התקנתי כרטיס מסך שני (PCI) במחשב שלי לצד ה geforce 2 GTS שמחובר ל AGP מן הסתם. הפעלתי מחדש את המחשב וXP מזהה את הכרטיס אבל לא מפעיל אותו, זאת אומרת אני רואה אותו במאפייני חומרה אבל ב device status כתוב This device cannot start. Code 10. כמובן שהכרטיס לא מציג שום דבר. הכרטיס עובד 100% כי כאשר שמתי בביוס שהמחשב יעלה מכרטיס PCI אפשר היה לראות את הביוס עולה והכול עד המסך של XP שבו פשוט ראיתי מסך שחור בלי כלום. ניסיתי להחליף סלוטים, לא עוזר. אם מישהו יכול לעזור אני הודה לו מאוד שכחתי: הכרטיס הוא ATI RAGE PCI
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנה של חלונות XP ביתי, ההתקנה של חלונות התקינה בעצמה דרייבר לכרטיס המסך שלי radeon 9200, וכך גם היא מציינת שזה דרייבר של חלונות, הכל פועל כשורה ואין בעיות, לפחות אני לא רואה כל הבדל בין הדרייבר הזה לבין הדרייבר המקורי שהיה מותקן קודם, זה של יצרנית כרטיס המסך, יש לי אותו על סי די מקורי. שאלתי, האם כדאי להתקין כעת, בדיעבד, את הדרייבר המקורי של יצרנית כרטיס המסך או להשאיר את המצב כמות שהוא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, המחשב הנייד(dell) נדלק עם סדרה של שמונה ציפצופים(מבדיקה באתר החברה מעיד על בעיה הקשורה במסך) לא יודע אם זה הכרטיס עצמו המסך או הדרייברים. כאשר חיברתי למסך חיצוני המחשב כן עולה (רק בsafemode). מה דעתם? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
(VIA PCI Audio Controller (Wdm אני לא כל כך בטוח שזה הכרטיס קול שלי זה פשוט מה שרשום לי כשאני לוחץ על "מנהל ההתקנים" ואז על "בקרי קול, וידאו ומשחק " תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-