עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ma?,

למה הכונן דיסקטים לא פועל? בדקתי הכול מחובר המנורה דולקת ורשום במחשב שזה מחובר אבל שאני סם דיסקטים חדשים גם ישנים..זה לא פועל רשום Imsert disk LEASE INSERT A DISK INFO DRIVE A: איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by Runny,

בעיה מוזרה. בהפעלת Tooltips (ואולי גם במקרים של Flash, לא בטוח) המחשב נתקע, אחרי מספר שניות כבה המסך וזהו. לא מתבצע Restart וכמובן לא נוצר קובץ Dump. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של הדרייבר לכרטיס המסך ללא הועיל - Radeon 9600XT. את החומרה לא שיניתי כבר שנה וחצי. לפני שאני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה (שוב...) האם למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה? תודה מראש

3. Started by MEGI,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 670GTX 2GB-5 GIGABYTE שהמליצו לי עבור תוכנות כמו 3D MAX,ריינו,אוטוקאד מאיה וכו... השאלה שלי האם יש צורך לאחר שקיבלתי את המחשב והותקן עליו כבר הכרטיס מסך להתקין משהו נוסף\לשנות הגדרות על מנת שאוכל לעבוד בתוכנה כמו 3D MAX במקסימום? תודה

4. Started by No-One,

בחלק מהמשחקים שאני מפעיל, אני מקבל לאורך כל המשחק, לרבות הסרטונים שבו, כתובת לבנה וירוקה PHYSX CPU ככה זה מרגע ההפעלה עד שאני יוצא. (עזבו בצד ימין את המודעה של nvidia זה תכף נעלם) מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sooki,

היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש מrsm, כל פעם שאני מנתק מכשיר usb מהיצאות הקדמיות של המארז (ante 300)המחשב נכבה. התקנים שמחוברים למחשב דרך הייאות האלו עובדים מצויין רק שמנתקים אותם יש בעיה. תודה מראש, אופיר

6. Started by shaulch,

שלום. רציתי לפרמט את מחיצת C ולכן גיביתי אותה למחיצה D זה גם 2 דיסקים שונים. אחרי שפירמטתי את C התקנתי מערכת הפעלה , הכל היה בסדר. אבל ברגע שרציתי להחזיר את המידע מכונן D לכונן C נוצרה בעיה - אין לי פתאום גישה לכונן D - דרך אגב כל המחיצות הם FAT32 . הפעלתי את ה PARTION MAGIC 7 דרך הדוס והתוכנה הראתה לי כאילו כונן D הוא UNFORMATED . מוזר ........ מישהו יודע א למה נוצרה הבעיה ב איך פותרים אותה - יש תוכנה שמאפשרת לעשות שיחזור , משהו ..... דרך אגב ה PARTION MAGIC 7 לא נותן לי את האפשרות ל UNDELETE. יש חומר חשוב במחיצה הזאת - מה עושים HELP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by RAND25,

שלום לכולם לפני זמן מה שידרגתי את המחשב שלי עם לוח אם של אסוס MAXIMUS EXTREME אליו בא מובנה כרטיס קול ש קראיטיב SUPREMFX 2 פירמטתי את החשב התקנתי WIN 7 64 BIT הורדתי עידכוניםשל מערכת ההפעלה והדריברים של כרטיס הרשת וכרטיס המסך והדריברים של הלוח אם, כאשר אני מנסה להתקין את הדיברים של כרטיס הקול אני מקבל הודעה שהדריברים אלה מתאימים לי . שמתי לב שהוינדוס התקן ליברים של AUDIO שלNVIDEA שכל פעם שאני מוחק חוזרים בהפעלת המחשב מחדש התקתי דריבר של ריטלאקס שאמור להתאים לכרטס קול אבל כלום לא קורה ואין לי קול אני יודע יודע שזה טיפה מבלבל אני מאוד זקוק לעזרה זה משגע אותי בלי SOUND ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aerosmith,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיות... החלקים בו (ההארד דיסק והסידי רום הם SATA) יש לי מחשב רגיל שאני משתמש בו כבר איזה 3 שנים ולא נראה לי שזה SATA , מה הסוג האחר? ומה יותר מתקדם, האם אני יכול לבקש מאייבורי(איפה שקניתי את המחשב) להחליף לי את ההארד דיסק והסידירום שלא יהיו SATA אלא משהו אחר? (יש מצב IDE?) תודה רבה לעוזרים. (הבעיה זה שאני מנסה להתקין את ההווינדוס אחרי כמה שלבים הוא מעלה לי מסך כחול שיש שם בעיה משהו עם PCI.SYS...)

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by guyst,

שלום לכולכם אז ככה, קניתי מחשב נייד חדש(מחודש) דרך EBAY. מדובר ב DELL PRECISION M4700. המחשב הגיע לפני כמה ימים ואני לא מצליח לגרום לו להתחבר לאינטרנט. פרטי המחשב: מערכת הפעלה: WIN7 64 PRO מתאם רשת אלחוטי: INTEL CENTRINO ADVANCED N6205 פרטי התקלה: - התחברות עם הכרטיס המובנה: המחשב מתחבר לרשת האלחוטית ויש סיגנל מעולה, אבל שום גלישה. גם לא ניתן להתחבר לראוטר. - כנ"ל עם מתאם חיצוני USB. - בחיבור קווי: גם אין כלום, והאייקון של החיבור(המחשב הקטן בסרגל למטה) מראה חיבור תקול. בין יתר הבדיקות שביצעתי עד עתה: פינגים ל 127.0.0.1, לראוטר, לגוגל מחזירים תשובות חיוביות. יש DHCP והמחשב מקבל כתובת לעצמו וגם רואה את הראוטר.(מקבל אוטומטית, וכן גם ניסיתי ידנית) חומת האש מנוטרלת. ניסיתי גם…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by urich,

יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  11. Started by tal_m9,

קניתי מחשב חדש... לוח Abit Fatal1ty. עם כ.קול OB - Realtek High Definition audio driver הקול היה טוב ויפה, עד שלפתע הסאונד התעוות ולאחר מכן נפסק לגמרי. אין יותר סאונד. ניסיתי: לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה. להוריד דרייברים חדשים, להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט מחדש. בביום אם אני מסתכל במקום הנכון, זה על AUTO. (יש או את זה או Disabled) הכל נראה תקין, אפילו מזהה כשאני מחבר רמקולים ליציאה.. וזזה מנגן... רק ש- אין סאונד!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by didS,

תראו לפעמים כשאני מדליק תמחשב(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) הוא אומר לי שהוא לא מצא כונן a (לפני שהוא בככל מעלה את ווינדוס- קצת אחרי שהוא בודק שיש זכרון כ.מסך ...) חשבתי שהכונן נהרס אז החלפתי אותו אבל שוב זה קרה -(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) יכול להיות שיש לי בעיה בלוח אם??(יש לי אותו כבר כמה שניםם) או אולי בעיה בכבלל??

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. אני רוצה ליקנות לוח אם..אבל לוח אם בלבד ...יש לי את שאר החומרה כרטיס מסך : Nvidia GF9500 GT מעבד : AMD Athlon 64 processor 3500+ דיסק קשיח : Hitachi ATA drive 500GB סאונד : Realtek AC'97 *אני צריך שהחיבורים של הRAM יהיו DDR2 או DDR3 עוד משהו? ואני חשבתי על הלוח הזה http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4000#sp תודה!..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. Started by solet,

יש לי מעבד של AMD ATHALON XP במהירות של 1700 ולפי המחשב הוא עובד לי רק על 1.11GB של הרץ למה זה קורה? ובביוס הופציות שיש לי שם CPU Speed הם או 1100 או 1446 (נראה לי) או Manuel מה אני עושה כדי לפתור את זה??!?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. Started by tomz,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש AMD 2500 Twinmos twister 2x256 3500 cl2 epox 8rda+ ver 2.1 volcano 11 compucase the blue with the white 80gb hdd and my old gf 4 ti4600 the hdd is old aswell, from the comp i used before בכל מקרה התקנתי הכל חיברתי הכל כמו שצריך סידרתי וזה אני בא להפעיל תמחשב בפעם הראשונה הוא רשם לי ב LCD הקטן של אפוקס שבמקום רמקול הוא מראה מה הבעיה C1 בדקתי במדריך, הוא רשם שזה בעיה בזיכרון, ניסיתי לשחק איתו קצת, להחליף דיממים וזה בכל מקרה אחר כך שהפעלתי תמחשב הוא עשה לשניה C1 ואז עבר ל B2 ואז מהר עבר ל 6F ואז עבר ל 7F ונשאר עליו לא מצאתי עליו מידע במדריך, בבקשה עזרה מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום בטעות עשיתי שריטה קלה במסך האם יש דרך להעלים את השריטה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. שלום, היום בבוקר הכבל הנ"ל עבד היטב, פתאום עכשיו לאחר עדכון כלשהו של וינדוס יש לי בעיה (וינדוס 7 7000) והמערכת פשוט לא מוכנה לקבל את הכבל הנ"ל, אני כל פעם מקבל הודעה שזה לא מזוהה, צירפתי תמונות. אני לא יכול להעביר מידע אל המחשב עכשיו בגלל הבעיה המעצבנת הזו, מישהו יכול להגיד לי מדוע? נתקלתם במקרה בתקלה כזו? בהתחלה לא היתה בעיה כלל. אגב, הבעיה קופצת רק כשאני מחבר את הכבל עצמו לחיבור ה USB מקדימה של המארז, אפילו לא אל הפלאפון, ברגע שנכנס ה USB ההודעה קופצת...ככה שאפילו לנסות לחבר את המכשיר לא ניתן, והוא רק טוען לי את הסוללה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. אורח אביאל
    Started by אורח אביאל,

יש לי מחשב דל אינספיריון 15 איך שלא קוראים לזה מיועד לגרפיקה ממש חבל על הזמן אבל אנילא מצליח לחבר את המחשב לבלוטוס אם מישהו יודע איך להפעיל תןדה רבה אחלה פורום

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. היי, רכשתי מחשב חדש, הוא מורכב מהרכיבים הבאים: - מעבד - Intel i5 - 7400. - לוח אם - Gigabyte GA-B250M-DS3H LGA1151 - זכרון - DDR4 8GB - כרטיס מסך - Gigabyte GT710 2GB - ספק כוח של SeaSonic לא זוכר את הדגם כרגע (אבל אחד שמתאים וסוחב את הכל). המחשב מריץ Windows 10 64BIT. שאני מריץ תוכניות/סרטים באיכות HD 1080P כאילו התמונה לא חלקה בשידור במסך טלוויזיה (המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה עם כבל HDMI ללא מסך מחשב בנוסף). הורדתי את החבילת קודאקים הבאים: K-Lite Codec Pack 13.4.2 ומשתמש בתוכנה Media Player Classic שמגיעה עם החבילה. ועדיין התמונה לא נעימה לעין . . . האם יש קודאקים אחרים או תוכנה …

20. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. הכותרת דיי מספרת את הסיפור, מישהו מכיר מקום או בנאדם אמין בחולון/ראשל"צ/תל אביב/בת ים?

22. Started by leapu,

שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  23. Started by p_q,

מחפש תוכנה שבודקת תקינות של לוח אם, זיכרון ומעבד שעובדות ב dos. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  24. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by avishaul10,

שלום לכולם קיבלתי מחשב מהעבודה עם HD של מקסטור 80 גיגה ועליו היה מותקן ווינדוס 2000 NT רציתי להפעיל את המחשב אבל בכניסה לווינדוס היה צריך סיסמא ולא זכרו אותה במשרד אז פשוט הכנסתי CD של ווינדוס חדש והתחלתי את ההתקנה מחקתי את המחיצה הקיימת יצרתי חדשה והתחלתי בפרמוט אבל בסוף הפרמוט התקבלה הודעה שאי אפשר לפרמט את הHD הוספתי עוד HD התקנתי עליו את הווינדוס ובמחשב שלי הHD מקסטור מופיע רק שהוא צריך אתחול אבל הוא לא מוכן לאתחל אותו ניסיתי עם עוד כמה תוכנות שיש לי לפרמט אבל כמה מהן מודיעות לי שיש הגנה על הHD איך אני מבטל את זה ? איך אני עושה אותו שמיש? התקנתי על המקסטור לינוקס והוא עובד מצויין אז אני מסיק שהוא שמיש וגם כל הבדיקות שהרצתי עליו מראות שהוא שמיש 100% מה עושים? ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.