עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ricebus,

שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  2. אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ארבעה חודשים , מפרט בצד.. יש לי את המארז Compucase CI-69U6 והמאוורר האחורי של המארז עושה קולות מוזרים , עכשיו מה ששמתי לב זה שאני לוחץ על זה הרעשים מפסיקים , אז שמתי איזה עט או משהו לבנתיים שיתפוס בין המארז לבין הקיר והרעשים הפסיקו , אבל לעיתים זה ממשיך .. משהו יודע מה הבעיה???

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by assaf990,

שמתי 3 סטיקים של זיכרונות 128 MB SDRAM עם 133MHZ 2 מזוהים 128 עם 100MHZ 1 מזוהה 64MB למה?? וגם יש לי הודעה: 100 MHz memory assumed מה זה אומר? מצ"ב קובץ של אוורסט [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by kornov,

שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by kornov,

שלום וערב טוב לכולם. יש לי דיסק קשיח של Western digital SATA 160GB 8MB buffer הבעיה איתו שהוא משמיע רעש חזק ומעצבן של סיבוב מנוע. הדיסק קשיח פועל מצויין ומהר כרגיל אבל ברעש מאיין פיייייייייי שקצה ממש מעצבן ומפריע. יש למישהו אולי רעיון מה שה יכול להיות והאם ניתן לתקן את זה ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by chinchi,

שלום, מדובר במחשב של אחי. עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט. החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן: Field Value DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד. האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  8. שלום, המחשב שלי כנראה שבק חיים, אבל עדיין לא קבעתי סופית מה קרה לו, ולכן אצטרך את עזרתכם. אתמול, לפתע המחשב נתקע באמצע צריבה, אחר כך הפעלתי אותו מחדש ולאחר כמה שניות אחרי שהווינדוס עלה הוא נתקע שוב. לאחר מכן הוא כבר לא הגיע לווינדוס, נתקע לפני, אלא לפעמים הוא מצליח. ברוב הפעמים כאשר אני מדליק אותו לא רואים כלום על המסך, והמסך כאילו לא נדלק. החלפתי כבר זיכרונות, הארד דיסקים, כרטיסי מסך, אבל כלום. יש עוד רעיונות...? תודה.

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  9. התקנתי מחדש את ה XP ניסיתי לבודד את הבעיה ומה שגיליתי (אך אני לא ממש בטוח) שהדבר נובע כאשר אני מתקין את macromedia flash בדפדפן . כרגע macromedia flash הוא במצב disable ובנתיים המחשב אינו קורס. הוספתי את הלוגים ופרטי המערכת אולי מישהו יכול לעזור ולמקד את הבעיה. המחשב מבצע RESTART באופן אקראי לחלוטיין ואני דיי מיואש . אשמח אם מישהו יכול לעזור או להכוין אותי לפורמים נוספים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  10. אני חדש פה בפורום. יש לי מחשב בן שנה וחצי ומאז שקניתי אותו יש לי את הבעיה הבאה: כל כמה ימים כשאני מפעיל את המחשב הוא עוצר במסך טעינה של וינדוס (יש לי וינדוס XP) ומתאחל את עצמו. וזה לא מסתדר עד שאני עושה סריקה פיסית להארד דיסק שמגלה שיש לי bad sector (כל פעם בערך באותו מקום) ורק אחרי זה הוינדוס עולה והכל בסדר. וכמה ימים אחרי זה קורה שוב. בחנות שקניתי בה הייתי הרבה פעמים ולא פתרו את הבעיה (החלפתי HD וזה לא עזר). רק לאחרונה אמרו לי שזו בעיה ידועה עם הלוח אם שיש לי והארד-דיסקים של SATA. אמרו לי שהפתרון הוא להחליף לHD שעובד עם IDE. הלוח אם שלי הוא MSI pt880 neo-lsr ויש לי HD SATA של WD בנפח 80 גיגה. מישהו כאן מכיר או שמע אי פעם על בעיה כזאת?! זה ממש מציק לעשות סריקה כל…

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  11. מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by Mantis,

שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by yossi-R,

שלום,יש לי בעיה מציקה עם הצורב..כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו מהכפתור הוא לא נפתח לי ואז ניסיתי לפתוח אותו בכח,דבר שרק עשה נזק..ועכשיו הוא לא נפתח וגם לא נסגר משו באמצע. בבקשה עזרה. :s05:

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. המחשב שלי מבצע REBOOT באופן אקראי אני מקשר את התופעה ל MSN MESSANGER אבל לא ממש בטוח. האם יש סיבה לעדכן את הBIOS בלי קשר לתופעה הזו .

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  15. יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by סקיווקר,

לפני שנה נפלתי לסם (כלומר קניתי מחשב מאייבורי) מאז שקניתי אותו הוא לא מוכן לעשות ריסטרט, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של הוינדוס או תוכנה כלשהי אבל אחרי שנה שהתקנתי שוב את הוינדוס מחדש ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. תקופת האחריות שלי כבר פגה. בכל מקרה יש לדעתכם איזה פיתרון לעניין? לא ברור לי איך אני מצרף קובץ דיווח מפרטי מחשב כי לא ברור לי פה איך לצרף קבצים תודה למי שיכול לעזור!

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אהלן יש לי כ.ק. Creative Live! 5.1.... ופתאום אחרי ריסטרת המחשב לא מזהה אותו. אני לא מבין למה זה קרה אבל הוא לא מופםיע במנהל ההתקנים ואין לי סאונד. זה ממש מבאס תודה לכל מי שיעזור או לפחות ינסה! :-*

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by K_D,

מישהו פה ניתקל בבעיות עם הלוח הזה? הבעיות הם מסוג: BSOD וNO POST אחרי ניתוק קבל מספק הכוח

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by iyehuda,

יש לי מחשב לילד K6-2 500MHZ 192 מגה זיכרון עם win98 se ( לא הצלחתי להתקין עליו XP ) פעם יכולתי לשחק איתו משחקים NFS והיום המשחק הכי פשוט ( משחק של 2 מגה ) לא עולה לי הוא רוצה DIRCTX התקנתי את גירסה 9.1 ולא עזר אז גם התקנתי את 8 את 7 את 6 ו 5 וגם לא עזר הוא עדיין רוצה DIRCTX יש לי כרטיס מסך AGP range iic החלפתי לכרטיס מסך voodoo3 2000 pci 16M ועדיין בדיוק את אותה בעיה נ.ב אולי הבעיה היא לא בכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by x-pac,

יש לי 2 בעיות הEVEREST לא מראה לי את הטמפרטורה של הלוח והEVEREST בגירסה החדשה ביותר וכש אני מפעיל את המחשב זה לא מראה לי את השם של הלוח את הסמל של החברה כמו שזה מראה באינטל או אסוס

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. המפרט נמצא בפרטים שלי כרגע אני עובד עם 4 סטיקים של 256 מגה בראם. (זה השינוי היחידי מהמפרט שמפורסם בפרטים) אני רוצה לדעת איך אני מוציא את המקסימום מהמחשב ? התקנתי Catalyst 6.3 (הכי חדש לפי מה שהבנתי) אבל עדיין יש לי בעיות ..אני משחק בדמו של פיר ומוסט וואנטד בשביל בדיקה .. בפיר שמתי על 1280x1024 עם הכל על מקסימום (חוץ מ soft shadows) והמשחק מקרטע לי כל כמה שניות .. עם מוסט וואנטד אותו דבר (באפשרויות) אבל שאני משחק יש מין .. slowdown במשחק ..מין רגעים שהוא זוחל לשניה ואז מהיר .. אני רוצה אם אפשר רשימה של תוכנות לבדיקה של המחשב .. ואם יש איזה שהם פיקסים למעבד (כפול ליבה) ולדעת אילו דרייברים אני צריך לדאוג לגביהם? תודה מראש ;D עריכה: בCatalyst זה מראה לי שהמהירות Core של הכרט…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by barhanin,

יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by yaird,

שלום למנהל הפורום ולכל המשתמשים בעייתי היא כזו - מסך הנייד שלי מתחיל לרצד והופך לכחול לפעמים - המסך הוא חדש (פחות מחצי שנה) והמחשב הוא מסוג HP pavilion אם למישהו ישנה תשובה עבורי או שנתקל בבעיה דומה אני אשמח אם יפנה אלי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.