תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום הורדתי עליו משחקים וזה והתחלתי לשחק אחרי בערך חצי שעה של רעשים היה סוג של פיצוץ וחלק מהחשמל בבית נפל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .
-
היי חברים, יש בבעלותי מחשב נייד די ישן עם מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 7, לפני כמה דקות ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי אותו (הוא עובד רק עם חיבור לחשמל, זה בעיה בבטרייה). לאחר שהדלקתי אותו, הופיע לי ההודעה הבאה (מצורפת תמונה): מה עליי לעשות במצב כזה? האם יש סכנה לקבצים שבמחשב? אשמח לעזרה, זה דחוף. חג שמח ושנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים היום פירמטתי את המחשב ואין עליו כמעט כלום שום תוספים חוץ מג'אבה. ועכשיו אני מנסה לפתוח או להוריד ולפתוח קובצי EXE המחשב מיד מתכבה. איך אני פותר את זה?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב תקשיבו נמאס לי מהבעיה הזאת ואני לא מתכוון לוותר אני לא סתם שילמתי 4000 שקל למחשב חזק. בבקשה ממכם אנא תעזרו לי. מסך : LG FLATRON W2243T המפרט שלי רשום בכפתור מפרט מחשב המחשב שלי הוא נייח ווינדוס 7 64bit התקלה שלי מאוד מוזרה, התקלה שלי מופיעה בהרבה משחקים ויש משחקים שהתקלה לא קוראת. red faction ארמגדון , gta iv , apb reloaded ויש עוד כמה שהתקלה קוראת. אני משחק 5 דקות בred faction ויש לי מסך ובוא רשום digital power saving mode שומעים ל5 שניות את המשחק ברקע, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלראות את המסך הזה בgta iv התקלה קוראת כאשר 25 דקות בערך ולפעמים יכול לקרות אחרי יותר זמן או אפילו פחות. התקלה לא קוראת במשחקים :team fortress 2 , bulletstorm supremeCommander2. בדקתי את הטמפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מקבל ביומיים האחרונים הודעות שגיאה כפי שתראו בקובץ תמונה המצורף אחרי מחיקה תוכנת CCLENER לא מחקה, וכל פתרון אחר לא מצאתי! מבקש סיועכם או ע"י הפניה לתוכנה חינמית להסיר שאריות של קבצים או הפנייתי לתהליך (LIST) שאני אעשה מערכת הפעלה WIN 10 64 ברישיון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור של כרטיס רשת אלחוטי דרך ה-USB וכרטיס רשת onboard רגיל. אני עובד רק עם הכרטיס האלחוטי אז כל הזמן ה-LAN היה במצב של disabled. לפני מספר חודשים רציתי להפעיל אותו (לצורך העברת קבצים, לא קריטי לצורך מה) וכאשר אני בוחר ב-enable הוא מקפיץ חלון שבהתחלה רשום "enabling..." ולאחר מספר שניות רושם "connection failed!". חשבתי שאולי מרב התקנות וכו' משהו דפק את ההגדרות של כרטיס הרשת או שמדובר בבעיית חומרה. עשיתי פרמוט ושחזרתי עם GHOST את המחשב (היה מעודכן עד לפני חצי שנה), ואכן כרטיס הרשת עבד (מה שהוריד את האופציה במדובר בבעיית חומרה). לאחר ביצוע העדכונים של microsoft של חצי השנה האחרונה שוב חזרה אותה הבעייה (לא התקנתי תוכנות מיוחדות או משהו כזה, רק עדכנתי את ה-XP). מ…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי : 6800xt nitro plus 5800x b550f asus rm850 nx800 בgta יש לי כמה תקיעות בחצי שעה, כמו 5 תקיעות בחצי שעה תקיעות קטנות. בסיאס שיחקתי רק שעה לא ברצף מאז קניית המחשב והייתה לי תקיעה אחת איך שנכנסתי ללובי באמצע משחק אולי כי עדיין טען. בflashing lights למי שמכיר יש כל כמה שניות תקיעה. בפורטנייט (רק הורדתי לניסיון לא אוהב את המשחק) יש כל 10 שניות ואני מקבל בפועל 170 פריימים שביוטיוב מקבלים 200 ! ויש מקרים של 90 פריימים לכמה שניות! 3 פעמים יצא פתאום מהמשחק בלי שום ארור מגיטיאיי פעמיים ואחרי ששיניתי הגדרות בסיאס זה טען ויצא. 3 פעמים פתאום היה מסך שחור והאסוס טען וכאילו הפעלתי מחדש. פעם אחת אחרי גיטיאיי הדיסקורד לא הגיב, פעם אחת בפל…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן טוב המחשב שלי נתקע כל כמה זמן ואני מחפש את הבעיה... בכל מקרה כרגע אני בשלבי בדיקת הזכרון.. כאשר הפעלתי את ה MEMTEST, פעם הראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית הוא עבד איזה שעתיים ולא נתקע (אני עצרתי אותו). יש לי לוח אם NFORCE4 ULTRA - של DFI, דגם infinity 2 סטיקים של 512 מגה של DDR 400. בכל מקרה, אני רוצה לבדוק סטיק סטיק. כאשר הוצאתי אחד המחשב לא עלה (ציפצף, כלומר כאשר רק אחד היה..) הזזתי אותו סלוט על לוח האם, והמחשב עלה טוב (זה נכון לשני הסטיקים..) בכל מקרה עכשיו אני מריץ את ה MEMTEST רק על אחד ועושה רושם שהוא עובד טוב (עוד מעט אני אחליף את הסטיק).. אבל בקיצור השאלה, האם זה צריך לעבוד ככה? כלומר אם יש רק סטיק אחד, הלוח אם מגביל אותו לסלוט…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-