תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד LENOVO מערכת הפעלה win 7 home premium הבעיה בו זה שהמסך שלו נכבה בלי התראה אבל הנורות במחשב נשארות דולקות (שזה מראה שהוא דלוק), אז ככה: ניסיתי להוריד עדכונים, לא הצלחתי להפעיל את LENOVO UPDATE אבל עדכנתי ידני את הכרטיס מסך.. ניסיתי להפעיל עם מערכת הפעלה שונה (BOOT מ- USB) וזה גם קרה, ניסיתי להפעיל שירים לבדוק אם כשהמסך מתכבה המחשב ממשיך לפעול, המסך התכבה וגם השירים הפסיקו לעבוד.. ניסיתי לחבר למסך חיצוני, וגם הוא התכבה ביחד עם המסך של המחשב.. מה שהצליח זה שכאשר הפעלתי מזגן על קור או שמתי מתחת למחשב את הקרח הזה ששמים בצידנית (כיסיתי עם מגבת) אז הוא פעל אז אני משער שזה איזשהו רכיב שמתחמם אבל אני לא כל כך מבין בזה... אז.. אפשר עזרה? הצעות מזה יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שבועות צורב LG GSA-H10 שלפי הביקורות הבנתי שהוא טוב. ולא הספקתי לצרוב אתו הרבה. אבל הוא צרב לי כבר כמה דיסקים אכשיו יש לי בעיה שהוא לו צורב פתאום. לא צורב דיסקים של DVD של CD הוא צורב יש לי דיסקים של XEROX DVD-R 16X דרך הגב בדיסק של SILVER LINE DVD-RW 2X זה גם לא עובד (מוציא את הדיסק באמצע הצריבה) מה יכולה להיות זה הבעיה? ויש לי עוד שאלה ראיתי שבהגדרות הדוד יש אפשרות לסימון האזור למה זה? והאם צריך לעשות את זה? ואם כן איזה אזור תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום הורדתי עליו משחקים וזה והתחלתי לשחק אחרי בערך חצי שעה של רעשים היה סוג של פיצוץ וחלק מהחשמל בבית נפל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .
-
היי חברים, יש בבעלותי מחשב נייד די ישן עם מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 7, לפני כמה דקות ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי אותו (הוא עובד רק עם חיבור לחשמל, זה בעיה בבטרייה). לאחר שהדלקתי אותו, הופיע לי ההודעה הבאה (מצורפת תמונה): מה עליי לעשות במצב כזה? האם יש סכנה לקבצים שבמחשב? אשמח לעזרה, זה דחוף. חג שמח ושנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים היום פירמטתי את המחשב ואין עליו כמעט כלום שום תוספים חוץ מג'אבה. ועכשיו אני מנסה לפתוח או להוריד ולפתוח קובצי EXE המחשב מיד מתכבה. איך אני פותר את זה?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראשית כל אתחיל בכך שאציין שזה מחשב דיי חזק- מעבד 2.4 זיכרון512דידיאר ,כרטיס מסך ראדיון 9700 פרו . בשבוע האחרון התעוררו מיספר בעיות 1)מתוך 80 ג'יגה היו לי 500 מגה פנויים ,כשפיניתי מקום (לפחות 15 ג'יגה) מחקתי המון סרטים ומשחקים אך עדיין המחשב מראה שיש 500 מגה פנויים ובנוסף לכך כל פעם זה יורד בכמה מגה ...כרגע המצב שהוא מראה שיש 387 מגה פנויים .... מה אני אמור לעשות ? 2)המחשב פועל בצורה מאוד מאוד איטית וניתקע המון פעמיים,גם כאשר הוא לא "מתאמץ" כבר בוינדוס בחיבור לאינטרנט הוא ניתקע ליפעמיים ובפעולות מאוד פשוטות שאפילו 486 לא היה ניתקע בהן ,מה עושים ? 3)כשמשאירים את האינטרנט לילה שלם המחשב כאילו נישאר מחובר אך קורה משהו מוזר,האייסייקיו כאילו אוןלין אך הוא מעודכן כניראה מרגע ל…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב תקשיבו נמאס לי מהבעיה הזאת ואני לא מתכוון לוותר אני לא סתם שילמתי 4000 שקל למחשב חזק. בבקשה ממכם אנא תעזרו לי. מסך : LG FLATRON W2243T המפרט שלי רשום בכפתור מפרט מחשב המחשב שלי הוא נייח ווינדוס 7 64bit התקלה שלי מאוד מוזרה, התקלה שלי מופיעה בהרבה משחקים ויש משחקים שהתקלה לא קוראת. red faction ארמגדון , gta iv , apb reloaded ויש עוד כמה שהתקלה קוראת. אני משחק 5 דקות בred faction ויש לי מסך ובוא רשום digital power saving mode שומעים ל5 שניות את המשחק ברקע, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלראות את המסך הזה בgta iv התקלה קוראת כאשר 25 דקות בערך ולפעמים יכול לקרות אחרי יותר זמן או אפילו פחות. התקלה לא קוראת במשחקים :team fortress 2 , bulletstorm supremeCommander2. בדקתי את הטמפ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאיפה אני יוכל להשיג באינטנרנט את החוברת manual שבא עם הלוח ASUS P5K3 Deluxe. נאבגה לי החוברת ואני חייב למצוא אותה באינטנרנט כדי לדעת לאיפה לחבר את כבלי הריסט והכיבוי שבמארז, בבנית מחשב חדש, מישהו יודע מאיפה להשיג את החוברת? או מישהו יודע לאיפה לחבר את הכבלים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מקבל ביומיים האחרונים הודעות שגיאה כפי שתראו בקובץ תמונה המצורף אחרי מחיקה תוכנת CCLENER לא מחקה, וכל פתרון אחר לא מצאתי! מבקש סיועכם או ע"י הפניה לתוכנה חינמית להסיר שאריות של קבצים או הפנייתי לתהליך (LIST) שאני אעשה מערכת הפעלה WIN 10 64 ברישיון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-