תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב עושה לי shutdown,ולפני כן הוא נותן מסך כחול והודעה: error xxxstop:0x000000d1(0x7f542ce50x000000ff,0x00000010 0x81953e29 driver_irql_not_less_or_equal מישהו יכול לעזור? המחשב שלי הוא: p4 intel 2.0 ghz 512 mb ddr
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה! לפני כמה ימים המחשב שלי היה במעבדה והחליפו לו לוח שהיה בו בעיה וגם הארדיסק ת אבל גם זה לא עזר המחשב עדיין עושה רסטארטים בעצמו! איך אני יכולה לבדוק אם הכרטיס מסך אשם?? או הספק כח?? הנה קבצי ה MINI.DMP שלי החלק הראשון אין לי כבר מושג מה לעשות......... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק Maxtor 541DX 2B020H1 20.4 GB עכשיו הוא עבד לי מצויין עד לפני שבוע ....הוא פשוט לא עלה וגם הווסטרן דיגידל 80 גיגה שלי שניהם פשוט לא עבדו יענו בכלל או שעשו רעשים עכשיו אני חושד שהבעיה היא בכבל של הארד דחסק עצמו כי אני בטעות קרעתי את הגיד האמצעי שלו :( אז את הגיד ליפפתי עם איזיליובנד ולפעמים הוא עולה הארד דיסק ולפעמים לא עכשיו הספק הכי גדול שלי היה שאחרי שעשיתי לשניהם איחוי דיסק לא היה לי איתו בכלל בעיות אבל זה חוזר לעיתים יותר רחוקות אבל זה קורה.......המליצו לי להוריד ACTIVE SMAR ואכן התוכנה רושמת לי שיש שגיאה במאקסטור והוא מראה לי מין חץ אדום כזה עם השם של הבעיה הבאה: ULTRA ATA CRC ERRORS ובסימנייה סטטוס יש לי מן חץ אדום עם המספר 3.....מי שיכול ל…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובביוס רשום שהחום של המעבד הוא 38 ובתוכנות האחרות רשום קבוע 70 איך ניתו לראות בתוכנות את החום האמיתי של המעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט לעצמו כל הזמן ונראה לי שזה רק באמצע משחקי רשת כי אני משאיר אותו דלוק הרבה והוא לא עושה את זה בזמן משחקים הוא עושה לעצמו ריסטרט סתם ככה פתאום אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שאני לוחץ על שתיי הגולות ושתיי הכפתורים שמקדימה אז יש ריסט גם במשחקים וגם בתפריט של ה-XBOX לא הבנתי זה קיצור דרך מסוים לריסט או שה-XBOX לא תקין ???
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב My Computer/Properties/System Properties/Performance Drive A is using MS-DOS compatibility mode file system איך לתקן זאת ? מערכת הפעלה windows 98 se P III MIS 6 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים הכל היה אחלה עשיתי מודינג ושהזזתי את הכרטיס קול מהסלוט שלו הוא עשה בעיות התקנתי את הדרייברים מחדש אבל מי שמכיר את החומרה יודע שיש בתוכה איזה מיקסר פנימי מעיין אקולייזר חיוני ועכשיו הוא מסרב להתקין לי את המיקסר בתואנה שחסר קובץ שנימצא על הדיסק של הוינדוס הכנסתי את הדיסק אבל הוא לא מוצא אותו לא על הדיסק ולא בכונן הקשיח מה עושים?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי handwriter של CIС ואני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים שלו ואני צריך דרייברים ונראה לי כבר אין את החברה הזו שעשתה אותו ואני לא מוצא את האתר שלה אז שמישהו יביא לי בבקשכ דרייברים לחלונות 2000
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
טוב,פרמטתי לא מזמן ושמתי לב שבבוט יש לי אפשרות לבחור בין שני אפשרויות,שניהם וינדוס 7,אחד מהם זה העלאה של הוינדוס 7 מהSSD והשני זה בעצם התקנה שנפסקה באמצע אחרי שבטעות התקנתי את הוינדוס על הכונן הלא נכון(בטעות) אבל אין לי אפשרות להמשיך ואני רוצה למחוק את האפשרות השנייה ולהישאר עם הוינדוס 7 שעולה מהSSD. מה אני אמור לעשות בשביל?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי הוא מעודכן. עכשיו החלפתי עם חבר את המחשב הישן שלו ללא הכונן הקשיח, המארז, המסך, מהמודם, העכבר והמקלדת. אולי גם חלק מהזיכרון. היה לי במחשב E2160 ושמתי E8400. עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל כנראה שבהתחלה לא שמתי את המאוורר נכון והמחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. עכשיו אחרי לילה של כיבוי המחשב עובד חלק מריץ אפילו BF3, אחרי שעה אני רואה את במנהל משימות שהכונן הקשיח על 100% אחרי שעתיים גם ה-Egde תופס יותר מ 3GB שיש לי 4GB ב64 ביט. כלומר כל הזיכרון על 100% שימוש. אז אני מכבה את המחשב וחוזר אליו למחרת. יכול להיות שקצת הגזמתי אולי אחרי 5 שעות מקסימום הוא נתקע לי לגמרה. ד"א בדקתי את החום של המעבד במשך יום שלם הכי חם זה ב8:18 ו8:34 בבוקר וה…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, לאחר פעמיים או שלוש שלא עולה אני מקבל את ההודעה הבאה ואז הכל כשורה: The CPU was previously shuten due to a thermal event (overheating). Please press enter to continue. מערכת XP מחשב וותיק. מה זה מי זה ומה עושים. פרט לכך המחשב מתפקד מעולה. בברכה ובתודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-