עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by huckaaui,

המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. Started by gjook,

יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by shai11,

יש לי וינדוס ויסטה ומשום מה המיקרופון לא עובד בXP הוא כן עובד אולי יש איזה פיתרון חסר קצת פרטים תשאלו ואני יענה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by barakfire,

עזרה דחוף תקשיבו לחצתי בטעות על הלחצן של המחשב כף יד מאחור ומה שקרא שהכל נמחק התוכנה של הgps והתוכנה של ווינדוס בעיברית עכשיו הכל נמחק ואני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 6,000 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 6,000 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. תודה רבה לעוזרים!!

8. Started by PhoeniX-FlamE,

האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by amos700,

יש לי בעיה בcpu הוא עולה לי גבוהה מאוד 70 אחוז 100 אחוז 60 אחוז 50 אחוז ולפםעמים הוא יורד ל20 אחוז 16 אחוז ועולה בחזרה ל60 בערך..

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  10. Started by שרון שירקולקר,

מותקן לי במחשב ווינדוס 10 גרסה ביתית עם רישיון לפני כמה ימים התחילה להופיעה הודעה שתוקף הרישיון עומד לפוג ועליי לשדרג לפרו משיחה שלי עם אנשים זה קרה אצל עוד כמה מוכר למישהו מה עושים?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  11. היי יש לי במחשב כונן SSD ועליו מערכת הפעלה וינ 10 פגומה על הכונן יש 4 מחיצות איך אני מבטל את המחיצות ומוצא את המחיצה עליה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה. ולהפעיל "חדש" עד כה ,אין לי אפשרות להתקין על אף מחיצה תודה

12. My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות

13. שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. יש לי מדפסת HP Color Lazer Jet Pro M281fdwהמדפסת מחוברת למחשב שיש לו ןןינדוס XP אך יש עליו תוכנה מופעלת DOS שאני צריך להדפיס דוחות בעיקר בעיברית. אני מצליח להדפיס אך יוצא ג'יבריש האם יש דרייבר צריבה של עיברית למדפסת

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by dannygnh,

מתי ואיך יודעים אם צריך להחליף סוללה ללוח אם?

16. אני מציג תמונה (5143X3429 (24bit. במחשב אחד התמונה מוצגת לשביעות רצוני, במחשב השני התמונה מוצגת בצורה לא טובה (גרעניות חזקה). מה לבדוק/לשנות במחשב כדי שהתמונה תוצג סביר. תודה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  17. Started by ssadaa,

אמרו לי שצריך להוריד JAVA ואז זה היכנס .. מאיפה אני מוריד JAVA קישור ישיר..

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by DORAZABI,

קניתי מדפסת של HP 4615 חיברתי אותה לחשמל התקנתי את הדרייבר שלה שבא עם המדפסת ניסיתי להדפיס והוא לא עושה משהו..בצג המדפסת כתוב INSTALL CARTRIDGES מה עושים..?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. Started by rony1880r,

היי קורה לי לפעמים שלאחר שאני סוגר את המחשב , פתאום לאחר כמה דקות המחשב מדליק את עצמו ואני נאלץ שוב לסגור אותו ואז בכיבוי השני שאני עושה המחשב כבר לא נדלק, זה לא קורה כל הזמן, אבל לפעמים אני נאלץ לסגור אותו כמה פעמים עד שהוא כבר לא נדלק, יש לכם פתרון לתופעה המוזרה הזו? רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. מה עושים כשהמחשב מצפצף כשמדליקים אותו כדי שיפסיק לצפצף?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  21. Started by afik1234,

שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?

22. הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Danilow,

היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/threads/553304-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%95#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/threads/552972-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%93#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא …

25. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.