עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שרון שירקולקר,

מותקן לי במחשב ווינדוס 10 גרסה ביתית עם רישיון לפני כמה ימים התחילה להופיעה הודעה שתוקף הרישיון עומד לפוג ועליי לשדרג לפרו משיחה שלי עם אנשים זה קרה אצל עוד כמה מוכר למישהו מה עושים?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  2. היי יש לי במחשב כונן SSD ועליו מערכת הפעלה וינ 10 פגומה על הכונן יש 4 מחיצות איך אני מבטל את המחיצות ומוצא את המחיצה עליה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה. ולהפעיל "חדש" עד כה ,אין לי אפשרות להתקין על אף מחיצה תודה

3. My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות

4. שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. יש לי מדפסת HP Color Lazer Jet Pro M281fdwהמדפסת מחוברת למחשב שיש לו ןןינדוס XP אך יש עליו תוכנה מופעלת DOS שאני צריך להדפיס דוחות בעיקר בעיברית. אני מצליח להדפיס אך יוצא ג'יבריש האם יש דרייבר צריבה של עיברית למדפסת

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dannygnh,

מתי ואיך יודעים אם צריך להחליף סוללה ללוח אם?

7. אני מציג תמונה (5143X3429 (24bit. במחשב אחד התמונה מוצגת לשביעות רצוני, במחשב השני התמונה מוצגת בצורה לא טובה (גרעניות חזקה). מה לבדוק/לשנות במחשב כדי שהתמונה תוצג סביר. תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. Started by ssadaa,

אמרו לי שצריך להוריד JAVA ואז זה היכנס .. מאיפה אני מוריד JAVA קישור ישיר..

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by DORAZABI,

קניתי מדפסת של HP 4615 חיברתי אותה לחשמל התקנתי את הדרייבר שלה שבא עם המדפסת ניסיתי להדפיס והוא לא עושה משהו..בצג המדפסת כתוב INSTALL CARTRIDGES מה עושים..?

10. Started by rony1880r,

היי קורה לי לפעמים שלאחר שאני סוגר את המחשב , פתאום לאחר כמה דקות המחשב מדליק את עצמו ואני נאלץ שוב לסגור אותו ואז בכיבוי השני שאני עושה המחשב כבר לא נדלק, זה לא קורה כל הזמן, אבל לפעמים אני נאלץ לסגור אותו כמה פעמים עד שהוא כבר לא נדלק, יש לכם פתרון לתופעה המוזרה הזו? רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. מה עושים כשהמחשב מצפצף כשמדליקים אותו כדי שיפסיק לצפצף?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  12. Started by afik1234,

שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?

13. הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Danilow,

היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/threads/553304-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%95#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/threads/552972-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%93#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא …

16. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by dyn,

שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by alexrebiner,

לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ronzilca,

הסיפור התחיל בבוקר, השארתי את המחשב דולק ויצאתי ללימודים. חזרתי הביתה המחשב היה סגור (וידאתי שאף אחד לא נגע בו, ככל הנראה הפסקת חשמל או משהו).. הדלקתי והמסך כתב לי "No Signal Detected", העברתי את החיבור DVI לכרטיס מסך המובנה של הלוח-אם וזה עבד. החלפתי את הכרטיס מסך וזה גם לא עזר, שוב פעם No Signal Detected. איפסתי גם את הביוס, מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. ברשותי נייד של דל - ווסטרט 3300. רצה עליו ווינדוס7 (64ביט), הדרייבר של ה BT מותקן היטב ובכל זאת אינני מצליח להתחבר לאביזרים. למשל עכבר שיש לי - מיקרוסופט לייזר 5000, אני מצליח לסרוק להתקנים חדשים ולאתר אותו, אני מצליח להוסיף אותו כאביזר אבל בסיום פעולת האשף הזה, אינני מצליח להשתמש בו. כנ"ל הטלפון שברשותי, אייפון, אני מצליח לחבר אותו כ BT אבל לאחר מכן כשאני רוצה באמת להשתמש בו בתור מודם (למשל), אינני מצליח להתחבר באמת. אני קצת אובד עיצות...אשמח לדעה בנידון. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Roeebaeloha,

היי היום כיביתי את המחשב בשביל לקנות את הפילטרים של המאוררים (כביתי כדי שלא יכנס אבק בזמן שאין פילטר) ולאחר שהחזרתי את הפילטרים המחשב פשוט לא נדלק ועושה לופים של ניסיונות פוסט, אני מצטרף סירטון של בעיה ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר ושום דבר לא קרה, גם ניסיון של חיבור הכל מהתחלה לא צלח, רעיונות לפיתרון? הלוח הוא gigabyte ga-z87-hd3 https://youtu.be/AU3a6v8eVGc

24. שלום רב , יש לי תקלה שאני לא עולה על מיקומה : פתאום המחשב לא רוצה להעלות , ונדלקות (ללא הפסקה) שני הנורות הלד שעל המארז , ורק המאווררים פועלים . עשיתי את הפעולות הבאות : קניתי סוללת ביוס חדשה . ניתקתי את רוב הרכיבים (כולל זכרונות , כרטיסים) . ללא כ. מסך המחשב ציפצף אבל עדיין נדלק באותו מצב . ניסיתי לחבר כ.מסך + זכרון בודד (במקור יש 1GB X 2) . יש לציין כי מדובר במחשב ישן יחסית (עם חומרה איכותית) וספק כוח חדש יחסית של OCZ . כמו כן , לאחרונה הייתה לי בעיה עם ה-DUAL BIOS בלוח האם (מידי פעם הביוס המשני עידכן את הביוס הראשי ללא שום הסבר בהפעלה . בקיצור אני לא יודע מה פגום : המארז , הלוח , המעבד . אשמח לקבל רעיונות אם יש . תודה מראש , ג'ו

25. Started by iurkin,

שלום, אני מחובר ברשת P2P עם עוד 5 מחשבים. חלקם עובדים עם חלונות XP וחלקם עדיין על 98. יש מחשב אחד ברשת (XP) המשמש כמחסן נתונים וכל מאגר הנתונים נשמר עליו. בכל פעם שעמדת XP ניגשת לשרת הנתונים ע"מ לההכנס לספריה עם קבצים מסוג EML יש עיכוב בגישה והמחשב מראה סימן של פנס של חיפוש והמתנה לנתונים. כשניגשים לנתונים מסוג אחר (PDF, פקסים , תמונות ואחר) אין בעיה כזו. מחשבי ה 98 ניגשים לכל הקבצים במהירות גבוהה וכשמנסים לפתוח ספריה עם קבצי EML בשרת הספריה נפתחת מיידית. רק למחשבי ה XP יש בעיית גישה לספריות עם קבצי EML. אנו מחוברים עם כרטיסי רשת ומוגדרים נכון. טכנאי שמכר לנו ציוד, מנסה למכור לנו תוכנת סרבר ואומר שכך תיפתר הבעיה. האם משהו יכול לעזור ולתת פתרון לפני שנרכוש תוכנת סרבר (שהיא…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.