תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייח, עם לוח אם GAH87MHD3 של Gigabyte ומעבד i5 4570 (ספק כוח 550 של corsair), ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit. השתמשתי עד לאחרונה בכרטיס מסך מאוד ישן (GTX260), ולפני כחודשיים הוצאתי אותו, והשתמשתי בכרטיס אונבורד. לצורך כך, שיניתי בBIOS את התצוגה לאונבורד. אתמול רכשתי כרטיס מסך חדש, GTX 1050Ti OC של MSI. חיברתי את הכרטיס, ווידאתי שהוא עובד (המאוורר מסתובב...) התקנתי את התוכנה(Nvidia experience) ואת הדרייברים העדכניים מהאתר, ואז שיניתי בחזרה את התצוגה בBIOS לPCIE. כמובן שאת הכבל העברתי לחיבור של כרטיס המסך. למרבה הצער, לא יצא שום אות למסך, ונאלצתי להוציא את כרטיס המסך ולהדליק את המחשב שוב רק כדי להחזיר את התצוגה לאונבורד ול…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
סאפ שמעו, כאשר אני במצב של מסך מלא, וממזער ומגדיל ברצף במשך פעמיים שלוש, המחשב קופא לגמריי.. הכל זז כאילו אבל העכבר והמקלדת פשוט קופאים... המחשב ממשיך כרגיל מה עושים ? :jump:
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
חבר'ה שלום מזה זמן רב המחשב קורה לו משהו מוזר ,, או שהמסך עובר למצב no signal או שמופיע מסך כחול. הצלחתי להוציא דוח דרך תוכנה שהמליצו פה( win Dbg) והוצאתי את הדוח המצורף,,,, עזרתכם הדחופה בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב לנובו יוגה 900 ופתאום הוא הפסיק להדלק לי. נורת החיווי של ההטענה עובדת, אז המחשב נטען, אבל לא משנה כמה זמן או פעמים אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא עולה. יש למישהו מושג מה יכול להיות שקרה לו?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מקודם שהדלקתי את המחשב התחלתי לשחק ופתאום שמתי לב שהבירות כל כמה שניות יורדת ואז נהיית בהירה בחזרה... יש פתרון לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי windows 64 bit ואני משתמש בכרטיס מסך geforce gtx 460 והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך אתמול. בזמן ההתקנה קיבלתי מסך כחול ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: http://oi44.tinypic.com/25j8vpy.jpg אשמח אם תוכלו לעזור לי לטפל בזה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג logitech x-530. אני לא יכול לשמוע מהם שום צליל, וגם כפתור ההדלקה שברמקול אינו דולק כשלוחצים עליו. לעומת זאת אני יכול לשמוע סאונד מיציאת האוזניות שברמקולים. במנהל ההתקנים תחת "בקרי קול ווידאו ומשחק" אני רואה 3 דברים AMD High Definition Audio Device AMD High Definition Audio Device התקן High Definition Audio מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברי קנה לפני כשבועיים מחשב חדש AMD 2800+ על לוח משולב וזכרון 256MB (סטיק אחד בלבד), לפני שלושה ימים במחשב החל להאט את מהירות העבודה עד למצב של קפיאה כללית (רק העכבר זז אך אי אפשר לעשות דבר חוץ מאיפוס המחשב), הוא פירמט את המחשב מחדש והתקין XP והפעם אנטי ווירוס KASPERSKY (לפני זה היה לו פנדה)אך הדבר לא הועיל, ושוב הבעיה חזרה על עצמו...(לאחר כ-3 דקות של הרצת תוכנות במחשב ולא חשוב איזו תוכנה המחשב מאט וקופא), בדקתי את טמ"פ המעבד שהיא תקינה (כ-45 צלסיוס), המלצתי לו להחליף את הזכרון באחר, הוא התקין 128MBX2 המחשב עבד טוב מאוד בערך כשעתיים ואז הבעיה חזרה על עצמה אך הפעם מיד המחשב קפא.... זקוק לעזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש מצב שהמשחק יכול להתקע בעיקבות כרטייס קול שלי לא מותקן כראוי כי יש לי בדיסק את הגירסה הביטא של ההתקנה יש לי כרטיס קול מסוג Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller וכרטיס מסך מסוג 8800GTS G80 320MB עכשיו איך הגעתי למסקנה שאוליי זה כרטיס קול כי הרצתי 3DMARK וזה רץ לי יפה מאוד אבל שהרצתי BIOSHOCK המשחק נתקע ויוצא איזה קול קזה מקורטע אבל התמונה לא זזה אני צריך לרסט כדי לחזור לווינדוס חיפשתי באתר של Realtek דרייבר מעודכן אבל זה כל כך מסובך לי שם אני לא מצליח להבין מה עליי להוריד תעזרו לי בבקשה אוליי מישהו יכול לתת לי קישור לדרייבר מעודכן יותר לא חייב דרך Realtek
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את נגן iriver h-10 שתומך ב-usb2. עד לקנייה לא ממש הייתי צריך את ה-usb2 ולא השתמשתי בו ולכן לא היה אכפת לי שיהיה usb1. הלוח שלי- chaintech sk8t800, תומך בחיבור המהיר ובה עם דרייברים לחיבור. בהתחלה נאמר לי במקום אחר שאני חייב sp1 לפחות. אז התקנתי sp2 ולא היה בעיות. החיבור עדיין מזוהה כ-usb1 וכשאני מחבר את הנגן כתוב לי שאין לי חיבורים של usb2 במחשב. ניסיתי בלי הדרייברים בהתחלה כי היה כתוב בחוברת של chaintech כי למי שיש xp+sp1, לא צריך דרייברים. לא הלך וגם ניסיתי עם דרייברים. תעזרו לי! שמעתי שיש הבדלים גדולים בין החיבורים והעברת השירים הרבה יותר מהירה. תודה לעוזרים! הבעיה נפתרה! למעוניינים פשוט הסרתי את הדרייברים של הלוח אם וזה עבד בלעדיהםת כנראה ה-sp2 מובנה בדר…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני נכנסתי למנהל המשימות וללשונית ביצועים בכדי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד. אני קודם יגיד שהמעבד שלי זה Intel P4 1.7 מה שקורה, זה לדוגמה שאני נכנס לדפדפן FireFox אחוזי השימוש בCPU קופץ ל100% אחר כך יורד ל-50 ובמשך כל הגלישה זה משחק על 20-70% ואם אני פותח לשונית נוספת זה קופץ שוב ל100% ויורד, וככה זה בשאר הפעולות במחשב, דוגמה נוספת זה פתיחת ה"מחשב שלי" וכד'.. הינה תמונה לדוגמה: http://img366.imageshack.us/img366/8682/53ts.jpg עוד פרט: Windows Xp Pro SP2 יש דרכים לשיפור? אני בעיקר לא מעוניין לראות את זה קופץ ל 100%, מילא , 80-90% רק לא 100. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה ומשום מה המיקרופון לא עובד בXP הוא כן עובד אולי יש איזה פיתרון חסר קצת פרטים תשאלו ואני יענה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עזרה דחוף תקשיבו לחצתי בטעות על הלחצן של המחשב כף יד מאחור ומה שקרא שהכל נמחק התוכנה של הgps והתוכנה של ווינדוס בעיברית עכשיו הכל נמחק ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 6,000 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 6,000 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-