תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
האתר http://mysearchnow.com/ השתלט לי כבתור אתר הבית. כל פעם אני משנה ותוך 2 דק' הוא שוב חוזר להיות אתר הבית. עשיתי סריקה וניקוי עם Spybot-S&D (advanced mode) ועם Ad-aware 6 אבל הבעיה חוזרת. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי כמה שינויים הוספתי מאורר לצ'יפסט והיטסינק לזכרונות.עכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נתקע ישר אחרי ספירת הזיכון. אין לי כוח לפרק הכל ולשלול דברים אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש על סף למות שהמחשב לא עובד 4 שעות אחרי שעבדתי עליו. אני מקווה שלא שרפתי שומדבר. בכל מקרה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחשב hp compaq dx2200. cpu pentium D 925. cpu-z מציג לי רק מעבד יחיד. במנהל ההתקנים התקנתי את הדרייבר: ACPI multiprocessor אבל תחת processors אני ממשיך לראות רק מעבד אחד. מה חסר בהתקנה לצורך זיהוי המעבד כמעבד כפול?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מפרט: e6400, ga-965p-ds3, 1gb supertalent pc5300 single sapphire x1650 256mb ספק ומארז generic על המערכת מותקן ויסטה הום. המערכת יציבה בתוך windows. בהדלקה אני לפעמים מקבל מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט ועולה בסדר ויציב. sisoft sandra אבחנה שאין irq קבוע עבור כרטיס מסך. כרטיס מסך מקבל מין irq וירטואלי. לפי התוכנה סנדרה צריך להיות irq קבוע. אני לא בתוח שזאת הבעיה. כרגע אני עובד בביוס ללא c1e, eist, virtualization,memory protect bus 266 x 4, זיכרון :fsb:memory 5:4 המערכת עובדת באוברקלוק בלי בעיה ובבדיקת מאמץ. fsb333x4 כרגע אני ללא oc אני לא מבין מאיפה המסכים הכחולים, ההשארה שלי שזה או הספק או הכרטיס מסך וה-irq assignment
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, קנינו מחשב לפני כשנה וחצי. לאחר כחצי שנה המוור התחיל להרעיש, אז החלפנו אותו (במסגרת האחריות) לפני כמה חודשים התחיל המאוורר החדש להרעיש, בסוגים שונים של רעשים, שמופיעים ונעלמים. מה לעשות? האם יש סכנה לספק? (הספק פשוט, לא יודע מי היצרן)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה התרשמתי מאוד מהפורום ראיתי פה הרבה מומחים עכשיו לבעיות שלי.. למחשב שלי יש בעיה שהוא תמיד מתכבה לי וליפני זה עושה לי מסך כחול עכשיו אחרי שהתרשמתי מהפורום הבנת איך לבדוק והוא מראה לי את הקוסץ הזה: win32.exe בערך הרבה פעמים גם עם התוכנות וגם במסך הכחול עכשיו הבנתי שזה בעיה של דרייברים אבל אני לא יודע באיזה להתמקד והחשב שלי משנת 2002 -2003 ישן מאוד פנטיום 4 ואני גם צריך תוכנה שתתאים למחשב שלי לבדוק טמפרטורה ניסתי את התוכנות שפה הרוב איזה 5 וחלק לא הצלחתי בכלל להפיל אבל אני לא מצליח להפעיל אותם או שהם לא למחשב שלי ויש לי עוד בעיה בקשר לדוח שגיאות מישהו יכול להסביר לי איך לשתק את החרא הזה מכול דבר הוא יוצא לי.... אה ותודה מאוד!
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עכשיו בשבוע האחרון אם אני מזיז קצת את השולחן מחשב בזמן שהוא עובד או נותן איזה מכה לשולחן המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט... מישהו יכול להסביר לי מה זאת הבעיה המוזרה הזאת???? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב משני P4-2000 ששרד הפסקת חשמל אבל כמה שעות אחר כך קרס וסרב לעשות בוט (לא רואים שום מלל על המסך) אך המאווררים עובדים וכן חלקים אחרים ניסתי לנתק את החשמל כדי לפרוק אולי את הספק אך זה לא עזר אולם לאחר שכיבתי והוצאתי את הכבל של הספק למשך כל הלילה הוא פעל בבוקר לכחצי שעה עד ששוב קרס וסרב לעלות נראה לי שזו בעיה בספק, אבל מה אתם חושבים ? אולי תוכלו להביא לי רעיונות חדשים לפתרון הבעיה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול צורב dvd lg 4163B ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי את כל האופציות של הג'מפרים ניסיתי את כל החיבורים ניסיתי לנתק את הצורה התקליטורים הרגיל שלי ושום דבר לא עוזר האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?????
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
התקנתי את כל חיברתי למחשב שמתי צבע חיברתי הכל!! אני מנסה להדפיס וזה לא מדפיס :s05: :'(
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
חבר'ה שלום מזה זמן רב המחשב קורה לו משהו מוזר ,, או שהמסך עובר למצב no signal או שמופיע מסך כחול. הצלחתי להוציא דוח דרך תוכנה שהמליצו פה( win Dbg) והוצאתי את הדוח המצורף,,,, עזרתכם הדחופה בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי צורב דיסקים רגיל. כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים אני לא מצליח, אבל כשאני מנסה להפעיל דיסקים למיניהם (AUDIO למשל), הם עובדים. הגיוני? יש תוכנה לבדוק אם הצורב נדפק?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים, והבנתי שאפשר להעלות את קבצי ה MINIDUMP וככה לעלות על הבעיה... הינה הקבצים: http://UPIL.net/download.php?file=fa64cc137b2a7613a65593d0379d4eb8 מקווה שתעזרו.... קבלו עדכון: פתחתי אותם לבד, ברובם היה Probably caused by : Unknown_Image פרט לאחד מהם שבו היה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!NtFreeVirtualMemory+4d4 ) מה הלאה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-