תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אחרי שחבר שלי התקין את ה-FX5200 של-asus ה"חדש" שלו הוא נכנס ל-GTA ואחרי איזה חמש דקות משחק מופיע לו מסך כחול ציטוט"רשום בו כל מיני דברים לא הבנתי מה חוץ מזה F8 ואו להעיף את החומרה החדשה, הוא עושה ריסט אחרי 100 שניות" מופיע לו את זה בעוד כמה משחקים בדקנו גם עם הכרטיס מסך שלי וגם מופיע המסך הכחול יש לו פנטיום 3 חוץ מזה הוא לא יודע עוד כלום.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
נדפק לי השקע של הרמקולים בכרטיס קול הצבע הירוק. הוא רופף ושמחברים לשם את הרמקולים או אוזניות זה לא עובד\או שצריך לשחק עם זה. מדובר בכרטיס קול של הלוח אם של DFI UT P35. כמה זמן מקסימום אמור לקחת תיקון כזה, והאם אני יכול לדרוש כרטיס קול חלופי עד שהנוכחי יתוקן??
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת לאיחוי ההארד דרייב ב-WIN98 מוצלחת יותר ממה שיש בברירת מחד של המע' הפעלה ומתאימה לוינדוס 98? ניסיתי את PERFECTDISK גירסה 6 הישנה שכתוב שתומכת בוינדוס 98 אבל בפועל אני מקבל הודעה שגירסת הוינדוס לא נתמכת וההתקנה מפסיקה, אותו דבר קרה לי עם Diskeeper גירסה 9 שפעם דוקא כן עבדה במחשב הזה אבל משום מה הפסיקה ומתקבלת הודעה זהה שגירסת הוינדוס הנתמכת היא WIN2K ומעלה... מה אפשר עוד לעשות?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום.! שיחקתי במשחק gta sa ופתאום נעלם הסאונד. עכשיו שיצאתי מהמשחק לא היה סאונד גם כששמתי שיר או כל מה שאמור להשמיע קול... אחרי כמה זמן זה הסתדר בלי פעולה מיוחדת שלי. עכשיו יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס קול? שמעתי גם שיש בעיות במשחק עצמו...מה אני צריך לעשות עם זה?(אמרו לי להוריד או לשים קבצים-צריך הסבר כי לא ממש הבנתי) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך iiyama vmp 454 19" שהתחיל לעשות רעשים אלקטרוניים מעצבנים לאחרונה.. ולדעתי הוא גם קצת מרצד יותר מיד.. המסך כבן 5 שנים, אולי יותר, וכבר אין אחריות. כמה אמור לעלות תיקון שלו, ואיפה מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי..אשמח באם תוכלו לעזור לי. יש לי מסך מחשב LG וגם מסך טלויזיה LCD סמסונג. מסך המחשב מחובר בצורה אנלוגית. מסך הטלויזיה מחובר עם כבל HDMI מכרטיס מסך שלי לטלויזיה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי את המסך המחשב שלי כצג העיקרי שלי. משום מה בכל פעם שאני עושה BOOT למחשב את כל תהליך ה BOOT אני רואה במסך הטלויזיה שלי ולא במסך המחשב. גם מסך ה LOG IN עם יוזר של ווינדוס מופיע בטלויזיה. רק אחרי שאני עושה LOGIN למחשב רק אז מופיע לי שולחן העבודה במסך המחשב. חשוב לי לציין כי כאשר הייתי מחובר עם כבל DVI למסך מחשב וHDMI לטלויזיה לא היתה לי בעיה. כרגע חיברתי ככה כי כנראה יש לי בעיה אחרת בשקע ה DVI אבל זה לא קשור כרגע. כיצד אני משנה שאוכל ליראות גם את תהליך ה BOOT במסך המחשב ולא בטלויזיה מבלי…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
הנורה SB POWER דולקת על הלוח. הצלחתי להדליק עם מברג בנגיעה בשני הפינים של החיבור של כפתור ההדלקה, אבל ברגע שחיברתי את החיבור של הכפתור הדלקה לפינים שוב זה נכנס למצב הזה. לוח - ASUS Z170 PRO GAMING. פרקתי מתח, הוצאתי וחהזרתי סוללה וזה לא עוזר. אנא עיזרו לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב מקפיץ את החלון הזה של מה לעשות כעת (לפתוח MEDIA PLAYER, להציג את תוכן הכונן, לפתוח תוכנה כזאת או אחרת..) אבל הכונן לא מופיע במחשב שלי... אם למשל אני עושה הצגה של תוכן הכונן, אז נפתחת לי תיקיה (נגיד H) שמציגה את תוכן הכונן H, אבל אין לי שום דרך אחרת להגיע אליה אם אני סוגר אותה בטעות או משהו, משום שהיא לא מופיעה במחשב שלי, ולכן הדרך היחידה היא לנתק את הUSB, ולחבר מחדש בשביל שהחלון המדובר ייקפוץ שוב... מישהו יודע מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
בימים האחרונות, קניתי מסך מסוג OKITEC 22 אינץ' לאחר שהייתי משתמש במסך קטן, אבל כל התוכניות והסמלים והמשחקים מופיעים בצורה קטנה כאלו אני משתמש במסכי הישן והקטן, מא עלי לעשות , כדי שכל הדברים יוגדרו עם המסך הגדול הזה ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב והוא מגיע לחלון "ברוך הבא" המסך פשוט נכבה ונכנס למצב "Power saving mod"; כל פעם שזה קורה אני מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים ואז הוא נדלק כרגיל. לא יודע אם זה משנה, שאני לוחץ בשולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך בחלון שנפתח לפעמים מופיעים צגים נוספים למראת שלא חיברתי מסך נוסף. http://img809.imageshack.us/img809/976/we02.th.jpg' alt='we02.th.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שני מחשבים , שתי בעיות . במחשב הראשון , הפעלתי את המחשב וקיבלתי על המסך no signal output . החלפתי מהכרטיס מסך המקורי ( geforce 5200 fx ) לכרטיס מסך ה און-בורד ועדיין לא היה שינוי . אין לי מושג אם יש בעיות חומרה נוספות במחשב הזה כי אני לא מצליח לקבל תמונה בכלל במחשב הזה . במחשב השני , הצורב DVD החדש ( LGX18) מעלה את האפליקציות ממש , אבל ממש לאט ולפעמים הוא פשוט נתקע . אם אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל , הוא מזהה את הקובץ אבל ברגע שאני מריץ אותו הוא פשוט נתקע ( שעון חול למשך הרבהההה מאוד זמן ...) רעיונות מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
שלום תיבת מייל של וואלה שלא נכנסתי אליה במשך זמן רב אתמול נכנסתי ואני רואה שכל המיילים נמחקו (גם דואר יוצא וגם דואר נכנס) פניתי לתמיכה טכנית של וואלה, ונעניתי שמאחר והתיבה לא היתה פעילה במשך זמן רב הם מחקו את התוכן, והוסיפו בכוכבית "אנו לא משחזרים חומר שנמחק" האם הם לא יכולים טכנית לשחזר או שאינם מעוניינים לשחזר? יש מה לעשות? (יש שם חומר שאני זקוק לו) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 12.9k צפיות
-
-
קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעית רזולוציה במחשב . ברגע שאני נכנס לכל מיני משחקים במחשב שאמורים להיות מוצגים במסך מלא ת המחשב מציג אותם במסך קטן יותר עם שני פסים שחורים בצדדים כאילו זה מציד 4:3 והמסך שלי הוא 16:9 . זה קורה לי רק במשחקים כלומר כשאני משתמש במחשב עצמו כמו אינטרנט או כל דבר אחר רואים מסך מלא. ניסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק עצמו אבל זה לא משתנה וגם בהגדרות של המחשב זה לא משנה כלום. אנא עיזור לי בבקשה , תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הקלטתי מספר טרקים במהלך הופעה ומידי פעם לחצתי על כפתור stop בכדי שהטרק ייקלט בזכרון. בסוף ההקלטה גיליתי שחלק מהטרקים שהקלטתי נקטעים לאחר 4 דקות ללא כל סיבה.(לדוגמא: קטע שאורכו היה בהופעה 20 דקות, נקטע לאחר 4 דקות). מוזר יותר שכשלחצתי על כפתור: end search הוא חישב את כל הקטעים שנעלמו לי בסך זמן הכולל. האם יש סיכוי שהקטעים אכן קיימים ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סובל בחיבור האינטרנט שלי מפינג גבוה והבנתי שכדאי לנסות לפתוח פורטים. אין לי מושג איך לעשות את זה וראיתי מדריך כאן: https://portforward.com/hot/hotbox/ הבעיה שזה להוטבוקס ולא לפייברבוקס, האם זה יתאים או שיש מדריך מותאם גם לפייברבוקס?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי בורד חדש + מעבד והתקנתי חלונות במוד של AHCI הכל היה תקין במשך כמה ימים לפתע מנהל האיחסון של אינטל החל להעלים לי כונן אחד מתוך 2 בעת שהעברתי אליו חומר. לאחר ניסיונות שונים להסיר את דרייבר מנהל האיחסון החלטתי לבצע התקנה חדשה לאחר קינפוג הבורד לIDE כעת, את אותו הדיסק על אף שאני רואה אותו בביוס, ווינדוס מסרבת להעלות אותו כלל ומבצעת ישר צ'קדיסק (ככל הניראה יש גם שגיאות) אולם לאחר עליינת ווינדוס7 היא פשוט לא מציגה את הכונן האם ישנה דרך להציג את הכונן ו/או להוציא ממנו חומר מבלי לשלוח אותי לכל מני חברות ייעודיות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…
-
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שלי נדבק בדבר הזה, הרצתי עליו חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום. הוא מאט לי את הגלישה ומציף אותי בפרסומות. לא ניתן להסיר אותו דרך לוח הבקרה, זו מין תוכנת רוגלות כנראה. ניסיתי Adware ולא עזר. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-