עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אתי,

כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by orlf,

אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by LQDForce,

אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?

5. טכנאי מחשבים החליף לי היום את הלוח אם(הקודם נדפק,והוא התקין לי לוח אם יד 2) יש לי במחשב 2 הארדיסקים,ואת C פירמטתי היום והתקנתי עליו את הוינדוס,ואת D לא פירמטתי(אני צריך לצרוב את החומר שלו בדחיפות) אחרי התקנת הוינדוס המחשב עלה הכל טוב ויפה,עשיתי ריסט ואז בהעלאת המחשב הופיעה הודעה בודדה: press a key to reboot וכשאני רוצה להגיע למצב בטוח הוא כותב לי: disk boot failure, insert system disk and press enter מה עושים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by Psychopath,

hi, I recently got a DCR-PC120 MD sony camera I can't figure out how to make windowsXP recognize it so i can video conference with netmeeting for example, but i'm sure it's possible.. can some one please help me?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by ofirn2,

אוקיי מה שקרה זה ככה נתקתי את הקירור של המעבד ניקיתי אותו המשחה הטרמית הישנה שנדבקה ואחרכך החזרתי ומה גיליתי שהטמפרטורה עלתה ב-30 במעלות. טמפ' מעבד הייתה 47 בלי מאמץ ובאמץ הייתה 64 במקסימום ועכשיו אחרי שניקיתי והוצאתי את הקירור והחזרתי אותו ובדקתי שיש מגע בינו לבין המעבד ושהכל תקין טמפ' המעבד בלי מאמץ 68 ובמאמץ עוד לא בדקתי כי אני מפחד שהוא יישרף!!! מה לעשות שמישהו יעזור לי!!!!!! בבקשה תגיבו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. אוקיי אני לא ארחיב במילים אני קודם אתן לתמונות לדבר בעד עצמן: *ראוי לציין שהתמונות נלקחו בזה אחר זה בהפרש של מספר שניות.. עכשיו הבעיה היא כזאת: קודם כל המחשב שלי בזמן האחרון משמיע רעשים נוראיים!!! קשה לישון איתו אני נשבע לכם! מלבד זאת הוא נכבה לי לעיתים דחופות מאוד, וכל שניה שהוא משמיע את הרעש זה נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ. בנוסף לכל פתחתי את קופסת המארז כדי לראות מה מצב האיוורור והמאורר משתגע (במיוחד זה שעל המעבד..). הוא לפעמים משנה מצב רוח ומסתובב בקצבים שונים. איך הטמפרטורה שלי? בסדר? והאם זה קשור להארדיסק? או יכול להשפיע עליו? ואם וכאשר אני אקנה מאורר חדש להארדיסק; האם רצוי להשקיע בו? או בקירור מסוים? ד"א המעבד הוא כבר 3 שנים כמעט עובד וזה AMD 190…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. לפני כשבועיים עשיתי שדרוג לארבעה גיג'ה בייט של גייל 4 סטיקים של כל אחד 1 גיגה עכשיו יש לי מסך כחול שאינני מצליח להבין מה הבעיות פה בעצם הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח הרצתי בדיקת זיכרון וכלום אבל חשוב לציין שכאשר זה קורה אני שומע כאילו הדיסק קשיח ממשיך להסתובב זה מה שרשום לי בהודעה collecting data for carsh dump initializing disk for crash dump beginning dump of physical memory domping dump of physical to disk 100% physical memory dump completde contact your systms admin of sechical suport group for further assistance

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום,היום התחילו לי המון מסכים כחולים עם errorים שונים... לא הורדתי שום דבר חדש,האנטי וירוס פעיל חוקי ומעודכן,שום דבר לא השתנה בהגדרות המערכת... בכל מקרה בגלל זה הורדתי את blue screen view וראיתי שהוא לא מוצא קבצים,שיניתי כמה הגדרות ועשיתי ריסט,מיד לאחר מכן קיבלתי עוד BSOD שעליו כבר יש לי mini dump,מצורף הקובץ מ blue screen view. אשמח לעזרה... אם אתם זקוקים לעוד מידע / קבצים רק תגידו... תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. חבר שלי קנה מחשב, חיברתי לו הכל ועבד יפה, התקנתי לו ווינדוס, כמה תוכנות ואז התחלתי להתקין לו COD MW2, בתחילת ההתקנה אחרי 2 דקות בערך נכבה המחשב לגמרי, אחרי כמה דקות הדלקנו אותו, הוא נדלק לכמה שניות ושוב נכבה עכשיו כל פעם שאנחנו מדליקים אותו המאווררים מסתובבים 3 שניות הוא נכבה ואז נדלק שוב שתבינו, הכל עבד וזה קרה בבום, כל החיבורים במקום, בדקנו 5 פעמים הכללל ניתקנו וחיברנו הכל, פשוט שום דבר לא עובד ועכשיו חג אז אי אפשר לבקש בדיקה מהחנות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by fatNjazzy,

היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  15. נכון כשמדליקים את המחשב אז בכמה שניות הראשונות המאווררים עובדים על מקס'... אז עכשיו אצלי זה ככה קבוע לא נפסק והמחשב לא עולה בכלל, המסך לא נדלק, כלום... רק אם אני עושה כמה ריסטרטים הוא מצליח להגיע למסך הראשון ואז בסדר... קיצר פרמטתי תמחשב - וזה לא עזר עזרה :s05:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כשהחלפתי לוח אם גם אז לא הייתה תצוגה . רק לאחר החלפת סדר של הסטיקים של הזיכרונות עלה POST . כשהחזרתי חזרה ללוח אם החדש שוב אותה בעיה אין פוסט . למה ? מה נסגר עם החומרה המחורבנת בארץ ישראל היפה והקדושה ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by tel avivi,

שלום, אני משתמש בכרום עם UBLOCK ORIGIN וכשאני נכנס ל MAKO הוא לא חוסם מספיק פרסומות. למרות שאני עומד על הפירסומת ולוחץ על "חסום אלמנט" , הוא ממשיך להופיע,גם לאחר ריענון הדף. בדקתי בהגדרות, אני חושש שאם אשנה משהו שם הוא יחסום לי יותר מדיי. מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני רוצה לעשות מחיצה לשתיים אחד 50 GB לכל מניי אחסון שטויות והשני 200GB ווינדוס וכו' ושאלה אני יכל לבחור פרמוט מחיצה אם כן איך

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אני מרגיש שהוא לא מהיר כמו בעבר (בדיוק כשרכשתי לו SSD) הוא מהיר אבל לא מהיר ממש, האם כדאי לפרמט? יש לי 840 EVO וגם הנפח הפנוי שלו נהיה נמוך כבר. במידה ולא, באילו מצבים כן כדאי לפרמט?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by HoBGoblin,

היי, אתמול באמצע היום, העכבר שלי (logitech G5) התחיל להתנתק פתאום ולהתחבר מעצמו. 10 שניות מחובר, 10 שניות מנותק.. התחלתי לשחק עם החיבורים, הוצאתי הכנסתי, ואחרי כמה זמן, קרה אותו הדבר למקלדת. הפעלתי את המחשב מחדש וקיבלתי את ההודעה: usb device over current status detected, ושהמחשב יכבה את עצמו עוד 15 שניות... כאשר אני מוציא את החיבור USB של העכבר, הכל עובד כרגיל, תקין (גם עם אותה המקלדת..). כאשר אני נכנס לחלונות, ומחבר את העכבר כאילו כל מה שמחובר לUSB נופל, קורס.. וכאשר אני מוציא את העכבר, אחרי כמה שניות הכל חוזר תקין. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני מניח שזה משהו בעכבר, אבל אולי יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by hagai001,

קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by ssbb,

שלום רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם תודה שרית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המחשב עובד בכבדות ועושה המון רעש. זה לא תמיד כך. אני מניח שזה המאוורר, יש סיבות אפשריות? אצטרך להחליף את המאוורר, או גם פרמוט יספיק? אני מניח שיש קשר לכבדות של המחשב לביצועים חלשים של המאוורר, אני צודק? מה עוד אני צריך לבדוק? תודה רבה. רונן.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by jambo222,

יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים WINDOWS 10 כשאני מפעיל את המחשב יש לי 6 כוננים ( ,C ,D ,E,F ׁׂG,H) 1. אני מחפש דרך לדעת איזה כוננים שייכים לדיסק מס 1 ואיזה שייכים לדיסק מס' 2 . 2. אני רוצה להסיר את אחד הדיסקים ולהעביר אותו למחשב אחר . ( כאשר אני מנתק את מס 1 המחשב לא עולה כשאני מנתק את מס' 2 אני מקבל הודעת RECOVERYׂ) אני לא ידע מה עלי לעשות.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.