תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון (קורה אחת לחודש בערך לפעמים יותר), כשאני מדליק את המחשב אז אין תצוגה במסך בכלל, וכשאני מחבר לכרטיס מסך המובנה אין בעיות בכלל. בדרך כלל המחשב עובד מצוין וטוב אבל לפעמים הוא מתנהג מוזר.. אני מנסה לחבר שוב לכרטיס החיצוני ואין תצוגה וצריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד, והכרטיס מחובר תקין בוודאות ונקנה לא מזמן. לא יודע מה הבעיה, לעיתים גם אם לא נוגעים במחשב הרבה זמן אז הוא נכנס למצב שינה כזה ואז אם מזיזים את העכבר המסך לא נדלק ואז צריך לשחק שוב עם הכבל שם.. היום גם במקרה כשהמסך לא נדלק אז יחד איתו גם העכבר והמקלדת לא הגיבו בכלל, לא יודע מה הסיבה לזה.. יש לי ספק כוח איכותי שקניתי לפני כמה חודשים אז פה לא הבעיה. אולי לוח נדפק?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מוריד cod aw בסטים ובזמן ההורדה דפים נפתחים בדיליי של 3-4 שניות אני לא יכול לשחק משחקים אחרים רציתי לדעת אם זה בסדר או לא למפרט הזה intel core i5 4590 gtx 970 8gb ram אני לא אומר שיש לי מפרט סופר על או משהו ואיך זה הגיוני שזה קורה.. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני ועוד שאלה זה אם למשל אני מוריד cod aw או לדוגמא cs go שתיהם צריכים להאט לי את המחשב באותה צורה בזמן הורדה? או שבגלל שcod aw יותר גדול אז המשחב יותר יתאמץ? או בקיצור אם המחשב מתאמץ באותה מידה בשתי הדוגמאות של המשחקים האלה בזמן הורדה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם ה USB שלי, הוא WINDOWS לא מגיב, כלומר חיברתי את הסורק שלי ל USB והWIN שלי לא הגיב בשום צורה. אז העברתי את החיבור של הסורק ל USB השני שלי, וגם שם שום דבר לא קרה. אחרי זה חשבתי אולי יש בעיה כבל חיבור של הסורק אז חיברתי סוג של עט שנקרא Removable harddrive ל USB וגם זה לא עבד. אני לא יודע עם זה ב USB עצמו או משהו בחלונות, משהו יכול עזור? תודה מראש Some Thing...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני מצטער אם פרסמתי בפורום שלא מיועד לנושא. במידה וזה נכון אני אשמח אם האדמינים יאמרו לי איפה אני אמור לפרסם את זה וכמו כן יעבירו את הנושא שלי לשם. טוב אז ככה... את האמת אני על גבול היאוש בנושא, כבר כמה חודשים שאני משחק עם לאגים מטורפים. מה שקורה הוא שאני משחק Unreal Tournament ישנם לאגים מאוד לא סימפתיים. אלו לאגים שמרגישים כאילו יש עומס גרפי על המחשב. מה שלא אמור להיות לאור היכולות שלו. לפני חודשיים שלושה החלפתי כרטיס מסך ל GForce 6600GT, בתחילת השימוש הרגשתי את השינו מהכרטיס הקודם GFORCE 4MX. לאחר זמן מה.. שמתי לב שיש לי לאגים נוראיים, קטנים קטנים אבל הכי מציקים, טויקים של לאגים קטנים שנותנים תחושה של עומס גרפיקה ( ב - UT!! ?!?!:< ) עכשיו שקלתי אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אז ככה,חבר שלי התקשר אליי אמר לי המחשב לא נדלק,הלכתי אליו,על המסל היה כתוב לבדוק את הוידאו,פתחתי את המחשב,ראיתי המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב ,שיערתי שנשרף הכרטיס,אז עכשיו הא מתקשר אליי אומר לי שמישהו אמר לאבא שלו לנתק את כל הכבלים מהמחשב(כולל חשמל),ולהחזיר,ועכשיו המחשב שלו עובד. עכשיו שאלתי היא,מה הקשר בין ניתוק כבלים לפעולת המחשב?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב שלי משהה רק אחד מ-2 כוננים אופטיים שיש לי. אני חושב שזה בגלל ששניהם מוגדרים כMASTER כי בנפרד שניהם עובדים והבנתי שכדי להגדיר אחרת צריך לג'מפר אותם. מצאתי מזה בכלל ג'מפרים אבל הבנתי שצריך לסדר בצורה מסויימת כדי שיוגדרו אחרת ממה שהם כרגע ולא מצאתי הוראות איך לג'מפר, לא על הכונן לפחות.... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS 925X התומך בזכרונות DDR2 533 MHZ הCL הנמוך ביותר שמצאתי הוא 3. האם יש זכרונות 240 פין בCL נמוך ואם כן האם יש עדיפות לסוג מסויים תודה
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו ולוח אם גגביט 8sq800
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי.. עם הלוח אם הנ"ל.. התקנתי וינדוס ושמתי לב שבהתקנה כשההתקנה עושה RESTART , אני מקבל מסך שחור ושום דבר לא קורה הפעלתי מחדש את המחשב אבל לאחר שהוינדוס הותקן, גם הבעיה חזרה על עצמה כשאני עושה RESTART ידני. נכנסתי למצב ההגדרות של הביוס וגם שם, כששומרים CMOS זה מציג מסך שחור ולא עושה כלום - בעוד המחשב דולק. יש לציין כי פעולה של כיבוי המחשב כן פועלת. יכול להיות שאולי כשהרכבתי משהו במחשב בטעות הוצאת איזשהו כבל של רגל RESTART או משהו כזה? מה אפשרות לעשות? אולי להחזיר הגדרות DEFAULT בביוס? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח ישן של 80GB , אני מנסה לפרמט אותו ולוקח לו בערך שעה לכל 3%. זה הגיוני ? ממה זה יכול לנבוע? האם הדיסק הלך ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה לגבי מחשב שלאחרונה פירמטתי. חשוב לי לציין שכבר חיפשתי בגוגל פתרונות לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו מדוייק (אחד אמר לנקות, אבל אני בטוחה שאין קשר למהירות.) מדובר במחשב פנטיום, 2.00GHZ 1GB זיכרון. לפני הפירמוט הווינדוס עבד בסדר, ועכשיו אחרי הפירמוט, כשאני גוללת למטה באינטרנט/לוח הבקרה, זה זז לאט. התקנתי כבר את הדיסק הזה על מחשב אחר וזה עבד חלק. רק במחשב הזה זה עושה את זה. ניסיתי ווינדוס אחר, ואותה בעיה. אשמח לפתרונות. (מערכת הפעלה של ווינדוס XP PRO, SP3) תודה, הילה
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה ועכשיו יש לה בעיה איתה. כל פעם שאני לוחץ יותר משלוש כפתורים כאילו הכפתור הרביעי לא מגיב. נגיד אני לא יכול ללכת ובאותוו הזמן לטעון בcs... ועוד משהו ששאלתי בפורום אחר אבל התשובה תהיה רחוקה. יש לי avance ac97 ואני צריך דריבר לזה. זה בא עם הלוח שלי gigabyte 8sq800 או משהו כזה. (sis 655)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המחשב שבמפרט בצד. <-------- לאחר שדרוג מערכת ההפעלה מ- Windows 98 ל- Windows XP המחשב מתקשה להריץ סרטים בצורה נורמלית. מה שקורה זה שהקול רץ באופן תקין אבל התמונה בקושי זזה ונתקעת, עד כדי כך שהקול לא מתאים לתמונה. ניסיתי להוריד כמה סרטים/ קבצי וידיאו שונים כדי לוודא שהבעיה היא לא בקובץ הספציפי ובנוסף להפעיל את הקובץ באמצעות 2 נגני וידיאו שונים (הבי אס פלייר והמדייה פלייר 9) וזה לא פתר את הבעיה. לפי הנתונים אני חושב שבגלל ששידרגתי את מערכת ההפעלה המעבד או הזיכרון לוקחים יותר מידי משאבים ובכך לא נשאר משאבים להרצת סרטים. השאלה היא מה לשדרג? האם את הזיכרון או המעבד? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מערכת הפעלה- ווינדוס XP, כרטיס מסך- GeForce FX 5200, מסך- סמסונג 931BW, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו. קיבלתי את כל האפשרויות של הרזולוציות ובחרתי את המתאימה בשבילי כפי שהייתה לפני כן, משום מה יש בעיה של הצגת הכתב בתוכנות ובאינטרנט, משום מה הכתב נראה צפוף וממש מציק לעיניים.. האם מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי (אין לו חשבון לכן אני פותח את הפוסט) קנה מחשב גיימרים חדש, ומאז תחילת השימוש הוא חווה רק אכזבות. בזמן המשחקים(BF3 וCRYSIS 2) יש לו נפילות FPS ובגלל השימוש בVSYNC המשחק הופך לבלתי שחיק בעליל. יש לו גם בעיה בבלאק אופס שברגע שהוא מדליק תמשחק 30 שניות אחרי המחשב נתקע (משחק חוקי) ובבאד קומפני כל המסך מהבהב ובקושי רואים משהו. המפרט שלו הנ"ל: Core I5 2500k stock settings 4 gigs of ram] hd 7950 3GB x2 Gigabyte GA-P67a-d3-b3 500 gigs hardrive 22 inch 1680x1050 screen כל המחשב מוחזק ע"י הספק X-750 Gold SeaSonic הוא משחק הכל על הגדרות ULTRA ועל מחשב כזה זה ברור מאליו שירוץ על מעל ל60 FPS קבוע וגם כל הסרטונים והבנצ'מארקים באינטרנט מראים בבירור שאין למחשב הזה אפ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הרכיבים החדשים שקניתי. מדובר ב: מעבד core i7 920 לוח אם deluxe asus p6t זכרון 3X2GB OCZ DDR3 הארד דיסק WD 1TB EADS כרטיס מסך Sapphire radeon 4870hd ספק כח hec cougar 550w מארז coolermaster cm690 חיברתי את כל הרכיבים ולאחר הפעלת המחשב אין ביפים ולא רואים כלום במסך. גם נסיון לביים תקלות (כמו למשל ניתוק כרטיס המסך מלוח האם, או ניתוק הזכרונות ונסיון להפעלת המחשב) לא גרם לביפים. מישהו יודע מה הפתרון? --- 05.03.09 --- עריכה: פתרון נערך לשם תיעוד, למקרה שאחרים יתקלו באותה בעיה. הבעיה שלי נפתרה. אבא שלי לקח את המחשב לחברים שלו מהעבודה. הם חיברו אותו והוא מיד עבד (בלי לשנות כלום). כשהמחשב חזר הביתה הוא עבד גם אצלי. לא ברור מה הייתה התקלה, אבל …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות קופצת לי השגיאה הבאה: מה לעזאזל אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-