עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by davidz85,

לפני 4 חודשים קניתי כונן SSD, של OCZ מדגם AGILITY בנפח 60 ג'יגה. התוצאות היו טובות מאוד קיבלתי את המקסימום בבדיקה של HDTUNE, מהירות קריאה של 200 פלוס מינוס. בבדיקה של WEI - WINDOWS EXPRIENCE INDEX קיבלתי ציון של 7.2 המערכת עבדה מצויין ובאמת הכל נראה פיקס. לאחרונה עשיתי סתם במקרה שוב בדיקה דרך הWEI, והציון ירד מ-7.2 ל-5.9. כרגע אני לא מרגיש איטיות או משהו לא תקין, אבל מאוד מוזר לי ולא נראה נכון שהציון ירד דרסטית. לא עשיתי שום בחומרה או בדרייברים כלשהם, לא התקנתי איזה משהו שאמור להפריע. יש סיבה שהתוצאה ירדה פלאים ככה סתם? יש אפשרות לנטר את הבעייה? להעלות שוב את הציון? אני יודע שזה לא כזה קריטי אבל בכל אופן בהתחלה זה היה על 7.2 ככה שזה די מפריע.. אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן באמצעות הטלפון הנייד שברשותי . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Gosha,

אז ככה...לפני כמה ימים קניתי סוף סוף את הצורב דיוידי המיוחל. עכשיו, אני בא לצרוב את הדיסק הראשון שלי, מפעיל את ה- Nero StartSmart, בוחר Make Data Disk ואז נסגר החלון ומופיעה הודעה שהצורב שלי לא במצב DMA. למזלי, לערכה של Nero מצורפת תוכנה קטנה - Nero DMA Manager, ולשם מקשרת אותי ההודעה. אני מסמן V בקוביה של ה-DMA Enabled לצורב, ועכשיו התוכנה דורשת Restart למחשב. אני לא עומד בדרכה, ועושה את הפעולה. המחשב עולה, אני פותח את התוכנה ובא לצרוב בשנית - אבל מה? שוב אותה ההודעה! ניסיתי שוב ושוב, אבל שום דבר לא עזר - ההודעה נשארת והצורב במצב של DMA Disabled. ולשאלותיי: 1. מה אני יכול לעשות, קיבינימאט ? 2. האם זה כל כך נורא שהדיוידי שלי לאבמצב של DMA Enabled? 3. צרבתי דיסק Data…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by SharP,

אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!! אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי, אני עומד בפני בעיה שבכנות אין לי מושג יותר מה לבדוק בשביל לנטר את הגורם שלה... מפרט המחשב עם הבעיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz לוח אם: Gigabyte G41MT-S2PT (Socket 775) כרטיס גרפי: Gigabyte GTX 650 Ti 2GB ספק כוח: 500W איכותי יחסית ששימש אותי במערכת גיימינג ישנה יותר תסמינים: לאחר כשעה שעתיים של משחק (לפעמים פחות) המסך פשוט נכבה ומפסיק להגיב, המחשב לא מגיב לריסטארטים אלא רק לכיבוי והדלקה מלאים כדי שהמסך יחזור לפעילות. מה שקורה בפועל עם המחשב במהלך משחק נראה כמו "כרטיס מסך שלא מגיב" בפתאומיות המחשב מפסיק לשדר נתונים למסך ויש צורך בכיבוי והדלקה מלאים כדי שיתחיל לשדר שוב. דברים שנעשו לניטור התקלה: כרטיס מסך: כרטיס המסך הוצא מהמערכת …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. בעיה קצת מוזרה נראה לי קודם כל אני יגיד שהמחשב פועל בסדר גמור בלי בעיות ברוך השם הWIN עולה בלי בעיה והכל בסדר עכשיו לבעיה, כל פעם שהמחשב עושה פעולה - נקרא לזה "שהמחשב חושב" יש ציפצופים שאחריי הרבה זמן הגעתי למסקנה שזה מהלוח אם כנראה... נגיד אני לוחץ רענן יש ציפצוף חלש כזה או שהמחשב מתקין משחק /תוכנה יש ציפצוף ארוך בלי הפסקה עד שההתקנה נגמרת אז כמו שכתבתי מתי שהמחשב חושב בהתחלה חשבתי זה מהערכת נושא ששמתי (SEVEN REMIX WINDOWS 7) אבל זה לא כי מחקתי אותה לבדוק, חשבתי אולי איזה לחצן בעכבר חלוד ועושה מן רעש כזה אבל לא כיביתי את הרמקולים ועדיין יש את הציפצוף! פה הבנתי שזה מהלוח אם כנראה... מה לעשות? זה מחרפן הציפצופים האלה זה דפק לי תמוח!!! אני כבר שומע ציפצופים לבד... זה …

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Eli shitrit,

שלום חברים אני עובד עצות ספקי האינטרנט אומרים שהם לא תומכים במשחקים בדקתי פתחתי פורטים עשיתי כל מה שרשום במלא מדריכים לא עובד הכל עבד (עד שנטויזן איפסו את הראטור עברתי לבזק בנלאומי וגם שם אותה בעיה) עכשיו שום משחק רשת לא מתחבר כמו BF1 BFH ועוד Titanfall מתחבר התקנתי מחדש בדקתי דרייברים הכל תקין - יש עצות אין לי פתרון אבל אני יודע שהבעיה בחיבור - 1. הכל עבד 2. השגיאה זה חיבור אינטנט אבד מציין שהכל עובד כולל בדיקת מהירות הכל פיקס תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

יש לי בעיה במחשב אני מדליק אותו, הוא לא עושה פוסט ואין ביפים, אין גם שום תצוגה במסך. אני חייב לעשות "ריסטרט" כמה פעמים כדי שהוא יעלה... אז לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו (כבר אין אחריות, המחשב בן יותר משנתיים) והטכנאי אמר לי שהוא ניסה להחליף רכיבים כמו המעבד, ספק, זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ולוח אם, והבין שהבעיה בלוח. מה לפי דעתכם היא הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה? הוא הציע לי להחליף לוח אם, מה שיעלה לי בערך 500 ש"ח כולל עבודה.

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום. אנא הקדישו מספר דקות כדאי לנסות לעזור לי לפתור את הבעיה הקשה הזאת. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. זה סיוט מה שקורה עם המחשב הזה. מחשב יחסית חדש, לא יותר מארבעה חודשים(ראו בצד) כל פעם זה בא וחוזר לי, אני לא מבין מאיפה זה בא קפיאות חוזרות ונשנות של המחשב בכל מצב כמעט. עם דפדפן פתוח, עם כל אפליקציה הכי קטנה גם פירמטתי את המחשב כבר 4 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר. ברגע שזה קורה, העכבר עצמו נכבה(אין לייזר דולק) והמקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו') איזה בדיקות לא עשיתי? MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב ב…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. ערב טוב המחשב המדובר הוא asus s451la. מערכת הפעלה win 8.1 מקורית. המחשב קפא לי מסיבה כל שהיא, ועשיתי לו כיבוי "אלים" כאשר הדלקתי מחדש המחשב נכנס ישר לביוס. ניסונות לתיקון המערכת עם דיסק תיקון לא מצליחים וכל פקודות תיקון הMBR או תקיית הבוט נותנים שגיאה הלא נמצא התקן. הפקודה CHKDSK /F נותנת שגיאה שהדיסק נעול. אחרי ביטול הSECURE BOOT הצלחתי לראות את הדיסק מזוהה בביוס אבל כשעושה בוט ממנו במסך הבוט מקבל שגיאה שאין דיסק עם מערכת הפעלה. השאלה היא האם הדיסק ננעל ואם כן איך משחררים? או שמא הוא מת?! דרך אגב ניסיתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ואני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין על הדיסק מערכת הפעלה. לא ניסיתי פרמוט כי יש שם מידע שאני צריך יש טעם לפנות למימוש אחריות או שאין קשר לכך? מקווה ש…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by alex363,

צפצוף ארוך ואז מספר פעמים צפצופים קצרים....

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Lital Laufgas,

היי חברים, קניתי את הלפטופ הבא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=965020 הגיוני שהסוללה מחזיקה כאשר המחשב על מצב "חסכון בסוללה" (בהירות מסך הכי נמוכה) רק שעתיים וחצי? נראה לי ממש קצר, מרגישה שזה מחשב נייח שצריך להיות כל הזמן בחשמל. אם אני שמה את הלפטופ על מצב רגיל זה שעה וחצי, נשמע לי פשוט לא הגיוני. נואשת לעזרה, תודה.

15. שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב. 1. כשאני מכניס דיסק און קי (לא משנה איזה) ואני נכנס לתיקיה שלו המחשב עושה לי אל תשלח ונתקע לפעמים. (במחשבים אחרים בבית אין את הבעיה הזאת) 2. אני לא יודע למה אבל הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (פעם הוא זיהה... זה צורב של LG), לפני חודשיים צרבתי על דיסק של אותה חברה במחשב אחר בבית ושם הצורב זיהה. הצורב מזהה פתאום רק מקוריים ואין לי מושג למה. בבקשה אם אפשר עזרה.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by saaryan,

קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by BandiT,

שלום, אתמול המחשב התחיל לעשות לי בעיות, מותקן עליו WINXP, כל פעם כאשר המחשב עולה עוד במסך של הלוגין, עוברות בערך 10 שניות והוא מאתחל את עצמו, וככה כל הזמן, ניסיתי לכנס לSAVE MODE, אך גם לשם הוא לא נכנס, בדיוק אותה תופעה, מתחיל לעלות ואז עושה אתחול. החלפתי זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. כל זה לא פתר את הבעיה. העלתי win mini מהדיסק של HIREN במקרה הזה לא היו אתחולים, הייתי שם קרוב לשעה, אבל כשניסיתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה האתחולים לא חלפו. מה יכולה להיות הבעיה, מה עלי לעשות בשביל לפתור את הבעיה. תודה..

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by ygal.Idan,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים

19. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by nir007,

אז ככה פירמטי לדודה שלי את המחשב והכול.. התקנתי את הדרייבר של השמע והכול.. ומפעילים שיר במדייה פלאר.. לא שומעים כלום אבל רואים שזה פועל.. ניסיתי להשים רמקולים אחרים וזה לא עזר.. והכרטיס קול של מובנה.. מה עושים?

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אני מפעיל את המחשב , כל הכוננים והמאווררים פועלים. אבל המסך לא נדלק, כאילו המחשב עדיין סגור. יש לו כרטיס מסך מובנה, הרכבתי לו כרטיס מסך ייעודי וגם זה לא עזר. אשמח אם מישהו ייתן לי איזה כיוון, תודה.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by swlal,

שלום לכולם החלטתי להרכיב מחשב חדש על בסיס המעבד מהמחשב הישן (Q8200) אז עשיתי מלא זמן סקר שוק ובסוף הזמנתי מהאינטרנט לוח אם מתאים וזכרון כמו כן קניתי גם כרטיס מסך חדש מפרט המחשב: לוח אם: gigabyte ga-ep43t-s3l מעבד: intel q8200 זכרון: ddr3 8gb 1600mhz כרטיס מסך: geforce gtx 650 ספק כוח: 500w הרכבתי את המחשב אבל כשאני מדליק אותו הוא לא מציג תמונה. כמו כן המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט. המחשב משמיע צפצופים קצרים ברצף, מה שאמור להצביע על בעיית כוח או מתח... (לפי ההוראות של ג'יגבייט) ניסיתי להחליף כמה ספקים אבל זה לא עזר... חשבתי לקנות ספק כוח חדש ואיכותי, אבל אני לא בטוח שזה מקור הבעייה... אולי הזיכרון לא מתאים למעבד? או שבכלל הלוח אם לא תקין? אשמח לעזרה בהקדם!

24. Started by Valente,

שלום לכולם לאחר שידרוג ופירמוט המחשב (הוספת זיכרון והוספת כונן SSD המשמש ככונן C, בו מותקנת מע' ההפעלה Windows 7) אני חווה ירידה משמעותית בקצב הגלישה (ירידה של 90% !!!). המחשב (נייח) מחובר ישירות למודם ע"י כבל רשת. (אני לא משתמש בראוטר כלל). תשתית האינטרנט שלי: HOT והספק: Hot net במסלול של "100 מגה". כאשר אני מבצע בדיקת מהירות (באתרים שונים, בזק, 012, 013 Speedtest.net וכו') התוצאה המתקבלת היא: 9.5Mbps כאשר אני מחבר מחשב נייד, אחר, ישירות עם אותו כבל רשת, התוצאה שמתקבלת מראה כ 100Mbps. אציין שהמהירות הייתה בסדר גמור גם לאחר הפירמוט. כאשר אני מריץ בדיקת Windows Network Diagnostics, מתקבלת ההודעה הבאה: "Your computer appears to be correctly configured, but the device or res…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. קניתי הרד דיסק של WD 1TB. ההרד דיסק אמור להיות בעל כונן ורטואלי ועליו תוכנת התקנה כלשהי. לאחר שפרמטתי את המחש שלי כונן זה אינו מופיע יותר ובמנהל ההתקנים מופיע לי ש wd ses device usb device חסר דרייבר מישהו יודע איך אני פותר את זה. כל הבעיה עם ההרד דיסק הזה הוא שיש עליו 500GB של סרטי חתונה (אז אני לא יכול למחוק או להעביר אותם לשום מקום) וההרד דיסק גורם לתוכנת העריכה שגיאות ונפילות בעת דגימת סרטים להרד דיסק. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.