עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EyalNem,

זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by dna,

אתמול הרכבתי כרטיס מסך חדש וראם(7600 GT ו512 MB DDR ועכשיו אחרי שהתקנתי את המשחק נפתח לי החלון הזה של הדרישות והכל טוב חוץ מהכרטיס מסך ורשום שהמינימום של המשחק זה GEFORCE 6600 או ATI משהו מה הכרטיס יותר מדי טוב או מה?למה כשאני נכנס למשחק אחרי זה אז אחרי שזה מגיע למסך הראשי שתי שניות בדיוק ואז המסך כאילו מתכבה כזה כמו שהוא נמצא שהמחשב כבוי עם נורה חומה במקום נורה כחולה...מה עושים!?תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by ranyadovner9,

בזמן האחרון יש לי בעיה! אחרי כמה שעות שהמחשב פתוח(ממתי שאני קם עד אחרי שאני חוזר מבית ספר) המארז מוציא קול צורם למשך שניייה כל כמה שניות והנורה האדומה שם דולקת והמחשב נתקע לרגע! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by nizzan7,

שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב, כשהוא מדליק ומכבה את המחשב וכל הזמן המאווררים שלו דלוקים. בקיצור גם כשהמחשב מכובה המאווררים דלוקים. איך פותרים את זה? אם זה משנה לוח אם של ג'יגה בייט צ'יפסט מידרה 8 לא יודע בדיוק איזה. תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by TUCG,

יש לי במחשב 3 סטיקי זיכרון של 256 מגה DDR333 כל אחד. לפני כמה ימים הוצאתי שניהם מהם ועבדתי במחשב רק עם אחד (לא משנה למה) ועכשיו שהחזרתי את השניים, הוא מזהה רק 512 מגה זיכרון (כשהוא אמור לזהות בערך 768). אם אני מוציא את אחד מהסטיקים, זה נשאר 512, ואם אני מוציא שניים כלשהם מהם זה יורד ל-256. איך זה קרה והאם יש משהו שאני יכול לעשות בביוס שיסדר את זה?

6. לא מבין מה קורה, המחשב חדש היום קיבלתי 4200X2 לוח ga-m61sme-s2l 2 ג'יגה זיכרון בדואל כבר קרה לי פעמיים היום, במשך סתם גלישה באינטרנט המחשב נכבה, ושאני מפעיל ובודק טמפ' בביוס הטמפ' היא 100 מעלות! שאני מסתכל ב easytune הטמפ' היא 35..לא מבין מה קורה פה...עזרה!!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by תמיר287,

אא

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by gizzz,

יש לי מחשב בן פחות משנה עם כרטיס 8600 GT בחצי שנה ראשונה שיחקתי במחשב וראו מעולה . לאחר חצי שנה המחשב נכבה לי כמה פעמים והפסקתי לראות טוב משחקים , הקצוות של הדמויות נראות בזיג זג העצים וצמחיה נראות מלאכותיות. לקחתי את המחשב לחנות והחליפו לי מאוורר כי אחד מהם לא עבד. אך בעיית האיכות של התמונה לא נפתרה לקחתי שוב לחנות החלפנו לכרטיס חלופי ועדיין לא רואים טוב איך זה הגיוני? החלפתי דרייבר להכי חדש ועדיין אין שינוי.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by avi.hagit,

יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by DeadHunt,

קניתי מחשב חדש התקנתי הכל אבל אני לא מצליח להתקין את הקול.. תודה לעוזרים

11. יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן) התקנתי גרסאות שונותשל דרייברים וזה עדיין ממשיך להופיע לי וגם שהמחשב מכובה ורק המסך דולק עדיין יש תפס הזה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך LCD של סמסונג 713B

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by kobibo,

כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by assafmag,

פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב לגמרי לבד ולאחר מעשה הכל נראה בסדר חוץ ממשהו אחד מוזר... יש לי 250 מ"ג 16se sata2 חיברתי אותו לכבל של ה - sata ומהספק כוח חיברתי את הכבל עם המחבר השחור הדק (השונה מכול השאר) - הנחתי שהוא החשמל של ה- sata עכשיו - ההארד מופיע לי תחת האייקון של "safetly remove hardware" בתחתית המסך בצד ימין, כאילו הוא USB. כמובן שהוונידוס לא נותן לי "להסיר אותו". מה זה צריך להיות לעזאזל????

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by kugi,

שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש, ויש עליו גיבוי של המועדפים מהמחשב הישן. בנוסף למועדפים, יש גם גיבוי של האאוטלוק אקספרס (כתובות,דואר,חשבון וכו') השאלה שלי היא ככה: איך אני יכול לטעון במחשב החדש את הגיבויים הישנים הללו? תודה לעוזרים. *אם זה הפורום הלא נכון, תגידו לי בקשה לאיזה פורום זה כן מתאים לפני שנועלים או משהו.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by ofek_fel,

אני נתקל בבעיה במחשב ובה מדיי פעם אני שומע ציפצוף מתוך המחשב ( לא מהרמקול) וכל פעם שנשמע אותו צפצוף העכבר "קופא" לכמה שניות.... האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה מראש לעוזרים . א.פ

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. אהלן , אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים.. מקסימום תתקנו אותי .. רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. שמו לי במחשב החדש ווינדוס לא מקורי. עכשיו הבעיה שאני כל פעם שפותח תדרייבר של הכרטיס מסך אז נהיה לי שגאיות של ווינדוס ואז שאני משנה את הגדרות בכרטיס [למשל עושה איכות תמונה וכאלה אז תמיד זה לא עוזר לי כי תמיד אני רואה בסרטים או בעיקר במשחקים די טישטוש בקצוות כמו שתראו בתמונות שאני ישלח. אז השאלה היא שאמרו לי שרוב הסיכוי שהעדכונים של הווינדוס ישנים ואז זה מתנגש עם הדרייבר של הכרטיס מסך האם זה יכול להיות? [הכרטיס הוא x1950pro] [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by esharone,

שלום, יש לי מחשב בן חודש בערך שנכבה לבד בפתאומיות בד"כ במצב מנוחה, ההגדרות בווינדוס בצריכת חשמל בסדר, במעבדה הוא דווקא לא נכבה והריצו עליו תוכנה לבדיקת כ.מסך במשך 11 שעות, הבעיה שלפעמים הוא לא נכבה יום שלם ולפעמים הוא נכבה כמה פעמים ביום ולפעמים זה דופק קבצים במחשב. הלוח אם הוא של gigabyte ds-4 מעודכן לגירסת bios אחרונה ספק topower 500 עכשיו אני מנסה לחבר לו מפצל אחר לחשמל אבל אני לא חושב שזה יעזור למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום רב, מדובר על המחשב במפרט שבצד. שהאימיול רץ ברקע ומוריד קבצים, לאחר מס' שעות המחשב מבצע ריסט לעצמו. ברקע עובדים גם תוכנות כמו איי סי קיו, מסנג'ר, אנטי וירוס, פירוול וגם חלון אחד של דפדפן האקספלורר. בזמן שהאימיול פועל, מרגישים שיש עומס כבד על המחשב. בבדיקה ב- "מד המשאבים" רשום שיש 20% משאבים פנויים, וזה יכול להגיע גם עד ל- 10% משאבים פנויים אם פותחים עוד חלון בדפדפן. אין וירוסים או רוגלות, עומס החום בכל הרכיבים תקין וכל המאווררים עובדים. מצורפת תמונה של טמפ' המחשב במאמץ, ושל הודעה מוזרה שקיבלתי הרגע. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  20. המחשב שלי לא עולה ויש ציפצופים ....אני יודע שמספר ציפצופים מדוייקים מודיעים על בעיות מסויימות....ובכמה מהפעמים הוא נתן לי את ההודעות הבאות ואני לא בדיוק מבין מה הם אומרות(שניה זה משהו במעבד בטוח). אני צריך פרוט לבעיות האלו : (1) GATE A20 FAILURE (2) PROCESSOR EXCEPTION INTERRUPT ERROR המפרט מחשב שלי רשום במפרט מחשב. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by dr20,

יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by RDS,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הכל טוב, פועל מעולה, אבל מה, כשאני בודק כמה זיכרון נמצא בשימוש (דרך מנהל המשימות->ביצועים-> זיכרון פיזי) אני רואה שבזמין יש לי פחות מ-500000, כאשר ברקע פועלות תוכנות מינימליות (מסנג'ר, AVG, deamon tools)... המפרט שלי: AMD 3800 Dual Core Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 Socket AM2 Motherboard TwinMose 1G 667 WD 160 GB Sapphire X1950 PRO 256 MB אני משתמש בווינדוס XP.... תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by GeforceFX,

שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 50 הארד דיסק 70 כרטיס מסך ו35 לוח אם יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד והתקנתי ווינדווס מחדש-בלי לפרמט המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by RAZOZ 10,

ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card הכל מחובר ע"י החנות שקניתי בה ולא נראה לי שהתקינו לי וינדוס כי צריך לקנות עותק מקורי..ולא רצייתי..כי יש לי עכשיו שהמחשב עולה הוא רושם BOOT DISK ABBLE משו כזה....יענו שאין בוט מההרדיסק למערכת הפעלה הכנסתי דיסקט איתחול ...כדי להגיע לכונן ה 200 גיגה.. והוא רושם שיש כונן וירטואלי...... אני רוצה להתקין וינדוס.. וזה לא מזהה תכונן .. אז מה עושים?.... ומאיפה אני מתקין תדרירוים של הסאטה..?.. כי …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.