עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by בזיק,

יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by abr328,

שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  4. שלום , המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק מירוצים ישן כרגע אני יכול לומר שבהגדרות התצוגה של המשחק אני על בינוני וללא פילטרים התקלה שמופיעה בהודעת השגיאה קוראת גם אחריי שהתקנתי את העדכונים האחרונים של הדריברים ובנוסף התקנתי עדכוני תוכנה לXP והבעיה עדיין די מציקה .... :-\ אני אשמח עם מישהו שמבין יוכל לאתר את התקלה או אם יש מישהו שזה קורה גם לו יעזור **עדכון** כרגע גם הורדתי את ההגדרות של המשחק על ממש ממש נמוך והבעיה נמשכת דרך אגב הטמפ' של הכרטיס מסך היא 42 מעלות עם מארז פתוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. בתקופה האחרונה בעת הדלקת המחשב (מכיבוי מוחלט, לא מצב שינה או משהו...) קורים שני תסריטים משונים: בתסריט 1: לא מתקבלת שום תמונה על המסך (כאילו המחשב עוד לא זיהה אותו), שומעים נקישות ממש חלשות מתוך המחשב (לא בטוח אם זה בכלל מהרמקול הפנימי או רכיב טכני כלשהו) במרווח של 3 שניות בערך אחד מהשני ולבסוף לאחר כ5 נקישות כאלה שומעים צפצוף חזק ומתמשך ומיד אחריו צפצוף קצר (שכנראה מסמל שהמחשב התייאש... חחחח) ומשם לא קורה כבר כלום. לפי המדריך שמגיע עם הלוח אם - צפצוף ארוך ולאחריו קצר מסמל: Memory or motherboard error את תסריט 2 גיליתי בגלל שחשבתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, הייתי דופק עליו בקטנה כזה ולפעמים זה עזר אבל אז גיליתי שהרבה יותר ע…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by hagayben,

יש לי במחשב שני ההרד דיסקים . פירמטתי את המחשב ועכשיו במחשב שלי הוא מראה לי רק 1 . אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שנהם. (דרך אגב אני משתמש בwin 7) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש ושבת שלום. עריכה: בניהול המחשב אני כן מזהה את ההרד דיסק אבל ב"מחשב שלי" לא... http://www.siz.co.il/my/y3ttmzlkucmw.jpg

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  7. Started by talshac,

שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש, הבטיחו לי 512MB DDR. מערכת ההפעלה מזהה רק 447MB וכך גם תוכנת EVEREST. למישהו יש רעיון למה? תודה מראש

8. Started by simpleone,

התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב ברשותי לוח P5QL PRO - יש לי מספר צרכנים יש תופעה מוזרה - קיימים 6 יציאות מאחור של USB2 - כולם עובדות אך לא נראה שכל הבקרים של ה USB עובדים . כמו כן יש בעיה של עכבה גבוהה בחלק מהצרכנים (למשל כרטיס לכידה של PINNACLE) האם יש אפשרות לשנות PRIORITY של USB ? לשנות BANDWIDTH ? ראו תמונות מצורפות[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:13:51 אודה על עזרה בצפיה בחיבורים עם תוכנות שונות רוצה להדגיש : למה לא רואים את את כל הבקרים של ה USB : 3A3C 3A34[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:15:52 ראה את קובץ ה USB עבור הבקרים השונים[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:16:47DEVICE MANAGER OF THE USB[attachment deleted by admin]

10. Started by skp333,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. Started by saaar3,

יש לי בעיה בזמן האחרון שברגע שאני מפעיל משחק (כל משחק..) בגרפיקה ברמה מסויימת, המשחק ניתקע לאחר זמן מה שאני משחק בו. אם אני שם הגדרות מאד גבוהות זה לוקח כמה דקות ואם אני שם טיפה פחות מכבידות אז לוקח טיפה יותר זמן עד שהמשחק ניתקע. המשחק לא ממש ניתקע אלא מה שקורה זה שהמסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר, אך עדיין המשחק פועל (שומעים צליל) ואני חייב לנתק את המחשב דרך כפתור הכיבוי במחשב. (ובהפעלה מחדש המחשב והמסך פועלים כרגיל) עוד אציין שהמחשב חם מאד ברגע שהמסך נכבה.. לפי הידוע לי ברגע שבוחרים גרפיקה למשחק, אם הfps נמוך מידי אז המשחק פשוט יגיד לך לשנות הגדרות ולא יתן למחשב להגיע למצב שהוא מתחמם והמסך כבה :-\ (אני אתאר את המפרט למקרה שצריך: ליבה כפולה 3.0 ,זיכרון 2 גי'גה 667 MH,…

12. Started by morx,

קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  13. היי, יש לי דיסק קשיח שמחובר ב-usb3 לראוטר של שיאומי. אני מוריד לכונן הזה קבצים גדולים, לפעמים הם דחוסים. יש אפשרות לפתוח את הקבצים על הכונן המרוחק במהירות גבוהה? כרגע נראה שהם נפתחים על המחשב שממנו אני מנהל אותם, המחשב הזה מחובר לראוטר ב-wifi וזה איטי להחריד. תודה אילן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Eli Weis,

שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. זיכרון sd 64m samsung thbbu nzuvv g"h vnjac

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. מתכנן רכישה עתידית,ומעדיף לחכות ליציאת המעבדים החדשים,יהיו לוחות אם חדשים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם אחרי שיטוטים רבים באינטרנט, נכנעתי ובאתי הנה, מקווה שתוכלו לעזור. לפני מספר שבועות קניתי מחשב נייד (hp 430 g7) דרך קנייה מרוכזת כזו מטעם "מחשב לכל תלמיד" והם הביאו אותו כולל ווינדאוס אדוקשיין. הכל במחשב תקין חוץ מהזיהוי ע"י טביעת אצבע והזיהוי פנים שקיימים טכנית במחשב אך לא מזוהים במחשב [ווינדאוס כותב שהוא לא מזהה חיישן תקין, כאילו אין חיישן מחובר]. אציין שעוד מספר אנשים שקנו את המחשב מאותה החברה נתקלו בבעייה דומה. בנוסף הוא כותב בכמה מקומות שה"ארגון" מנהל לי אפשרויות במערכת. זה קשור? (אני מנסה לשלוח תמונה... לא מצליח משום מה) איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? יכול להיות שפשוט אין בגרסה הזו של ווינדאוס את האפשרות של…

18. Started by herpderp,

שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב וקניתי SSD חדש, התקנתי עליו ווינדוס 8.1 והכל הלך בסדר לאחר מכן חיברתי בחיבור SATA את הSSD הישן והמחשב זיהה אותו עם כל המידע שהיה עליו כולל המערכת הפעלה הישנה וכל שאר המידע שהיה עליו. היות והתכנון היה להשתמש בSSD הישן כדיסק משני לאכסון, החלטתי לפרמט אותו דרך ווינדוס קומפיוטר מנג'מנט->STORAGE... היה נראה שהפירמוט הצליח והדיסק היה ריק, ניסיתי להעביר אליו קבצים אך ללא הצלחה, אז חשבתי: טוב נאתחל את המחשב והכל יסתדר, נכון? לא נכון! לאחר האתחול הווידוס אפילו לא מזהה את ההתקן, לא דרך MY COMPUTER ולא דרך COMPUTER MANAGEMENT , כאילו הדיסק לא קיים למישהו יש עצה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Flame of Udun,

שלום. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב, ובו צורב DVD של optiarc. הכונן התחיל לעשות בעיות בחודש שעבר, כשניסיתי להעביר קבצים מדיסקים אל המחשב והוא הציג לי "שגיאת יתירות מחזורית". חשבתי שהבעיה בדיסק... לאחרונה זה קורה יותר ויותר, גם בדיסקים חדשים, יום אחרי צריבתם. ניסיתי במחשב של חבר שלי, ושם אין בעיה והקובץ עובר. הצורב גם לפעמים נתקע באמצע צריבה, לפעמים לכמה שניות ולפעמים לדקה, ואז ממשיך כרגיל... עכשיו, אני לא בטוח מה לעשות. ללכת לKSP, שם קניתי את המחשב ואת הכונן? אני מפחד שהם יבדקו אותו והוא יהיה בסדר, ויגידו שהבעיה בדיסקים, ואז אכלתי אותה. אני יודע מסיפורים של אנשים שהם לא ממש חברה שבאה לקראת הצרכן בנושא האחריות... מה אתם מציעים לי לעשות? אני מרגיש קצת אבוד.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. קניתי את הצורב חיברתי אותו למחשב הווינדוס מזהה אותו שאני מעלה את המחשב אבל הוא לא קורא לי דיסקים בכלל מה הבעיה יכולה להיות יש לי עוד כונן של צורב רגיל של אסוס שהוא עובד רגיל זה צורב עם חיבור sata הסמסונג עזרה לכל מי שיודע תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by shaygutman,

יש לי לפטופ עם וויסטה עליו , אני רוצה להתקין גם XP כך שיהיה DUAL BOOT. האם אני מבצע התקנה רגילה , מה אני צריך לבחור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  22. הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. Started by arefrosa2,

לא מזמן בזמן שהשתמשתי במיקרופון שמעתי מין רעש . לאחר הרעש המיקרופון כבר לא עבד... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אך ללא הצלחה. אני מעוניין לשפעל מיקרופון במחשב שלי בעלות כמה שיותר נמוכה . איך אפשר לעשות זאת? מפרט המחשב שלי: לוח אם GB850 INTEL כרטיס קול PINNACLE (אני לא רוצה להחליף). בנוסף אין לי יותר כניסות PCI פנויות על לוח האם(אוכל לפנות אחת אם לא תהיה ברירה).

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. היי יש לי לפטופ חדש sony vaio svt13128 שנקנה בארה"ב והוא אצלי שבוע בלבד.זה אולטרה בוק מבוסס ווינדוס 8.אתמול בבוקר הסאונד הפסיק לעבוד במחשב - כל פעם שאמור להתנגן משהו הרמקולים משמיעים "קליק" אחד וזהו. גם אם אני מחבר אוזניות או רמקול חיצוני יש רק רעשים סטטיים.המחשב מראה כאילו הוא מנגן, גם בסאונד מיקסר רואים שכביכול יש ווליום יוצא.המחשב לא מושתק, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי אפילו לפרמט, שום דבר. לכן אני מעריך שזו בעיית חומרה, השאלה מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? משהו חמור לדעתכם? הלך הכרטיס קול תוך שבוע?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. הזיכונות החדשים:CROSAIR DOMINATOR PLATINUM 8GB KIT=2*4GB DDR3 1600MHZ. קניתי זיכרונות חדשים,אשר תומכים בוודאות במצב של XMP,כך גם בוודאות בלוח אם שלי. הזיכרונות הקודמים שלי עבדו במצב XMP,ללא שום בעיות,וכרגע בביוס מוגדרים הזיכרונות (הקודמים,את החדשים עדיין לא התקנתי) על הגדרת הזיכרונות הקודמים שלי=XMP. שאלתי היא כזו:האם לפני,ו/או אחרי התקנת הזיכרונות החדשים - מתי אני צריך לשנות למצב XMP?,אפשר להשאיר אותם במצב של הזיכרונות הקודמים=XMP? תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.