עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

זה הבהיל אותי- הרגע פתחתי את כונן C, ואני רואה שם משהו כמו 1000 קבצים בסיומת IDX! כולם נוצרו ב03\1\6 בשעה 14:34 בדיוק! מה זה לעזאזל, והאם אתם מכירים אתר שבו ניתן לברר על סיומות של קבצים?! תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם זה לפורום וינדוס, הרי זה לא בעיה בוינדוס, אז שמתי את זה פה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  4. אני מתחננן לעזרה ממכם!!! המחשב שלי בחודש האחרון לא נדלק! בהתחלה הוא לא היה מגיב בכלל לכפתור ההדלקה, אבל הספק עבד! הנוריות שנמצאות על החיבור lan דלקו וגם הליזר של העכבר דלק!! אתמול בלילה ניסיתי להדליק את המחשב... ופתאום הוא נדלק!!!! אבל אחרי כמה שניות הוא נכבה! לאחר כמה נסיונות לדליק את המחשב המחשב חזר למצב שבו הוא לא מגיב כלל! ניסיתי לאפס תביוס - לא עזר! נ.ב. מתי שהצלחתי להדליק את המחשב לכמה שניות אז המחשב נכבה לפעמים במקומות אחרים... היה פעם שהצלחתי להיכנס לביוס ולהמשיך לוינדווס אבל אחרי שעשיתי לוגון אז המחשב נכבה שוב!! אגב- שהצלחתי להכנס לביוס ה debug led רשם 7f ולפי המדיך זה מצביאה על: switch back to text mode if full screen logo is supported. -if errors occur, report…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכם, שאני רוצה לשחק ב Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק עולה אבל אני רואה בו רק מסך שחור. ודמויות לא ברורות. עידכנתי את הדירייבר של הכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא גיפורס 5700 ומששיהו אמר לי שבגלל שהוא לא תומוך תמכיה מלאה בדיירק ריקס 9 הוא לא עובד כמו שצריך.? האם הוא צודק? האם עבר זמנו של הכרטיס ואני יצטרך לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  7. Started by moriss15,

המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: לפני כמה ימים המחשב היה מכובה,כשהדלקתי אותו הנורה במסך הפכה מכתומה (כבוי) לירוקה (מופעל) אבל המסך נישאר שחור,שומעים ברמקולים שהווינדוס עולה ועוד תוכנות אבל המסך שחור מרגע ההדלקה ולא מראה כלום. הנורה הירוקה מהבהבת בצבע ירוק וזהו,פתחתי את המחשב וניקתי אותו,אין כבלים נפוחים או קרועים,ניתקתי את הזיכרונות והחזרתי ועשיתי הכל וכלום לא עובד. הכרטיס מסך חדש יחסית וגם אותו ניתקתי וניקתי וחיברתי וכלום לא עוזר. ממתי התקלה קיימת? 3-4 ימים האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: ​לא - - - תגובה אוחדה: - …

8. Started by AGK,

שלום יש לי אנטי וירוס של symantec שמגיע עם חומת אש ואני רוצה לעשות תיקיית משותפת ברשת אבל כשהחומת אש של סימנטק מופעלת -אין גישה לתיקייה המשותפת ממחשבים אחרים ניסיתי לפתוח את הפורטים של השיתוף -ללא הצלחה אני חושב שטעיתי בדרך שבה פתחתי את הפורט, ושצריך לפתוח את זה אחרת, אני מצרף תמונות, ואשמח אם תעזרו ךי! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכלום..! יש לי בעייה במקלדת נגיד שאני לוחץ במקלדת על לחסימת שמע או על להגביר זה לא עושה לי כלום אין תגובה ברמקולים מה אלי לעשות..? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. שלום לכם , יש לי תקלה מאד רצינית בכמחשב השני שלי , כאשר אני מפעיל אותו הוא עולה וכאחרי דקה הוא נתקע (כלומר הכול קופא חוץ מהעכבר) זהו לא מגיב יותר !!!! מה אני עושה אני חייב גיבוי של כמה דברים שם עם במקרה אני מפרמט ?????????????????????? ואם בכלל יש פתרון לבעיה לתקלה הזאת בלי פרמוט !!!!! אני חייב קבצים משם !

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. Started by בזיק,

יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by abr328,

שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  13. שלום , המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק מירוצים ישן כרגע אני יכול לומר שבהגדרות התצוגה של המשחק אני על בינוני וללא פילטרים התקלה שמופיעה בהודעת השגיאה קוראת גם אחריי שהתקנתי את העדכונים האחרונים של הדריברים ובנוסף התקנתי עדכוני תוכנה לXP והבעיה עדיין די מציקה .... :-\ אני אשמח עם מישהו שמבין יוכל לאתר את התקלה או אם יש מישהו שזה קורה גם לו יעזור **עדכון** כרגע גם הורדתי את ההגדרות של המשחק על ממש ממש נמוך והבעיה נמשכת דרך אגב הטמפ' של הכרטיס מסך היא 42 מעלות עם מארז פתוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. בתקופה האחרונה בעת הדלקת המחשב (מכיבוי מוחלט, לא מצב שינה או משהו...) קורים שני תסריטים משונים: בתסריט 1: לא מתקבלת שום תמונה על המסך (כאילו המחשב עוד לא זיהה אותו), שומעים נקישות ממש חלשות מתוך המחשב (לא בטוח אם זה בכלל מהרמקול הפנימי או רכיב טכני כלשהו) במרווח של 3 שניות בערך אחד מהשני ולבסוף לאחר כ5 נקישות כאלה שומעים צפצוף חזק ומתמשך ומיד אחריו צפצוף קצר (שכנראה מסמל שהמחשב התייאש... חחחח) ומשם לא קורה כבר כלום. לפי המדריך שמגיע עם הלוח אם - צפצוף ארוך ולאחריו קצר מסמל: Memory or motherboard error את תסריט 2 גיליתי בגלל שחשבתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, הייתי דופק עליו בקטנה כזה ולפעמים זה עזר אבל אז גיליתי שהרבה יותר ע…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. Started by hagayben,

יש לי במחשב שני ההרד דיסקים . פירמטתי את המחשב ועכשיו במחשב שלי הוא מראה לי רק 1 . אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שנהם. (דרך אגב אני משתמש בwin 7) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש ושבת שלום. עריכה: בניהול המחשב אני כן מזהה את ההרד דיסק אבל ב"מחשב שלי" לא... http://www.siz.co.il/my/y3ttmzlkucmw.jpg

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by talshac,

שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש, הבטיחו לי 512MB DDR. מערכת ההפעלה מזהה רק 447MB וכך גם תוכנת EVEREST. למישהו יש רעיון למה? תודה מראש

17. Started by simpleone,

התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב ברשותי לוח P5QL PRO - יש לי מספר צרכנים יש תופעה מוזרה - קיימים 6 יציאות מאחור של USB2 - כולם עובדות אך לא נראה שכל הבקרים של ה USB עובדים . כמו כן יש בעיה של עכבה גבוהה בחלק מהצרכנים (למשל כרטיס לכידה של PINNACLE) האם יש אפשרות לשנות PRIORITY של USB ? לשנות BANDWIDTH ? ראו תמונות מצורפות[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:13:51 אודה על עזרה בצפיה בחיבורים עם תוכנות שונות רוצה להדגיש : למה לא רואים את את כל הבקרים של ה USB : 3A3C 3A34[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:15:52 ראה את קובץ ה USB עבור הבקרים השונים[br]פורסם בתאריך: 27-07-2009, 23:16:47DEVICE MANAGER OF THE USB[attachment deleted by admin]

19. Started by skp333,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by saaar3,

יש לי בעיה בזמן האחרון שברגע שאני מפעיל משחק (כל משחק..) בגרפיקה ברמה מסויימת, המשחק ניתקע לאחר זמן מה שאני משחק בו. אם אני שם הגדרות מאד גבוהות זה לוקח כמה דקות ואם אני שם טיפה פחות מכבידות אז לוקח טיפה יותר זמן עד שהמשחק ניתקע. המשחק לא ממש ניתקע אלא מה שקורה זה שהמסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר, אך עדיין המשחק פועל (שומעים צליל) ואני חייב לנתק את המחשב דרך כפתור הכיבוי במחשב. (ובהפעלה מחדש המחשב והמסך פועלים כרגיל) עוד אציין שהמחשב חם מאד ברגע שהמסך נכבה.. לפי הידוע לי ברגע שבוחרים גרפיקה למשחק, אם הfps נמוך מידי אז המשחק פשוט יגיד לך לשנות הגדרות ולא יתן למחשב להגיע למצב שהוא מתחמם והמסך כבה :-\ (אני אתאר את המפרט למקרה שצריך: ליבה כפולה 3.0 ,זיכרון 2 גי'גה 667 MH,…

21. Started by morx,

קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. היי, יש לי דיסק קשיח שמחובר ב-usb3 לראוטר של שיאומי. אני מוריד לכונן הזה קבצים גדולים, לפעמים הם דחוסים. יש אפשרות לפתוח את הקבצים על הכונן המרוחק במהירות גבוהה? כרגע נראה שהם נפתחים על המחשב שממנו אני מנהל אותם, המחשב הזה מחובר לראוטר ב-wifi וזה איטי להחריד. תודה אילן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Eli Weis,

שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. זיכרון sd 64m samsung thbbu nzuvv g"h vnjac

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. מתכנן רכישה עתידית,ומעדיף לחכות ליציאת המעבדים החדשים,יהיו לוחות אם חדשים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.