תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל. אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר: 1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות. 2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה. 3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured". 4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk א…
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט כרגיל פתאום התמונה קפאה. לא יכולתי להזיז עכבר/להקליד. אז הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא מגיע אפילו למסך של הביוס - לא מציג שום תמונה. וככה המצב נשאר מאז. - ניקיתי טוב טוב את המחשב - בדקתי את המחשב עם רכיבים מינימליים (סטיק זיכרון אחד, כ.מסך מובנה, בלי כוננים וחיבורים מיותרים) ועדיין לא עבד - בדקתי עם סטיק זיכרון של חבר שעובד בוודאות - עדיין מסרב לפעול - בדקתי עם כ.מסך PCIE ועם המובנה - לא מצאתי קבלים נפוחים או נוזליים בלוח. הוא נראה תקין כלפי חוץ - המאווררים עובדים ויש גם צליל של הכוננים (חוץ מההרדיסק כי המחשב אפילו לא עולה בביוס) ממה המצב הזה יכול עוד להיגרם? אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב הבעיה נפתרה, זאת בעיה עם המחשב הזה כששמים זכרון א-סימטרי, יש פתרון חלקי: http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-integrated-video-artifacts/ta-p/782837 דיון בנושא http://forums.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T400-Weird-Video-issues/td-p/179293 פירמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי 64 ביט לכבוד הוספת הזכרון (וינדוס 7), ועכשיו מידי פעם מופיעים סוג של ארטיפקטים בתצוגה, כאילו באגים ברנדור של התמונה. כפי שניתן לראות: http://img20.imageshack.us/img20/2285/wtfit.jpg הבעיה מופיעה לסירוגים (פעם ב10 דקות נגיד) ואם אני אמזער את החלון ואחזיר אותו יכול הבעיה תיפתר בחלק מהפעמים. ניסיתי את הדרייבר האחרון וגם אחד ישן יותר. המחשב הינו לנובו T400, עם צ'י…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא במחשב של ההורים שלי: בעת פתיחת המחשב המחשב נתקע כל הזמן ולעיתים ממש קרובות מופיע מסך שחור לכמה שניות,עד שלבסוף מופיע המסך הכחול. כל עזרה מסוג שהיא תתקבל בברכה,תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה שלי קצת מורכבת, בהתחלה המחשב היה מתכבה במסך הטעינה של הווינדוס, כ5 שניות אחרי שהווינדוס מתחיל להיטען, המחשב היה מתכבה. מה כבר לא ניסיתי, חשבתי שברגע שמופעל עומס על המעבד הוא היה מתכבה, אז הוצאתי את המעבד עם המאוורר וניקיתי טוב טוב מאבק את המאוורר ואת הגוף קירור. זה לא עזר, אז החלטתי לעשות פורמט למחשב, עכשיו אחרי הפורמט המחשב היה מתכבה לי ב34 דקות של ההתקנה, קבוע, אז פירקתי את המחשב לגורמים, ניקיתי מאבק וחיברתי שוב, עכשיו המחשב מתכבה לי פעם ב34 דקות התקנה ופעם ב32 ופעם ב28, כל פעם משתנה אבל בדרך כלל אלה אותם המספרים. בחדר של האחים הקטנים שלי יש גם מחשב, לקחתי משם את המעבד+המואארר שלהם, את הספק כח ואת הזיכרון RAM (יש לנו את אותו המחשב), וזה גם לא עזר, עדיין …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה שהמסך נדלק כאשר מחברים אותו אליו אבל שמחברים את המסך לכרטיס מסך חיצוני הוא לא נדלק הכרטיס המסך החיצוני פעיל כי נבדק במחשב אחר. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בהתחלה הכל עבד כרגיל...הכנסתי דיסק לסידי רום והוא פעל והכל הוצאתי ואז אחרי כמה זמן ניסיתי לפתוח את הסידירום הוא נפתח אבל הוא לא קורא את הדיסקים שאני מכניס והוא משמיע קול כזה מוזר כזה ואז הוא בכלל לא עובד ..בבקשה תעזרו לי.. ???
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל "קפיאות" ומסכים כחולים. הקפיאות מתרחשות תמיד כשאני רואה SOUTHPARK באינטרנט באתר SOUTHPARK STUDIOS, אשר אני משער שפועל על פלאש. המסכים הכחולים לעומתם מתרחשים ברדנומואליות, בד"כ הם באים עם המילה "Ghidpnp.sys. מדוע המסכים הכחולים בשם הGhidpnp.sys מתרחשים? האם זו תקלת חומרה? מדוע יש לי קפאונות למשך זמן צפייה ממושך בSouthPark באינטרנט? מחכה לתשובה, אור כהן :
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך דחוף תוכנה חינמית לתיקון ריג'רסטרי (איך שקוראים לזה) ...... הורדתי כמה תוכנות אבל צריך סיראלים וכאלה... (אם אפשר שתשלחו לי קישור להורדה)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-