עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosda-boy,

כאשר אני עושה פעולה כלשהיא אחרי 30 דקות המסך ניסגר וכתוב power saving mode איך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. Started by Freemee,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר של המעבד שלי מפסיק לסירוגין את הסיבוב שלו. די בקביעות. הוא מסתובב סבבה, אחרי 10 שניות נעצר ל3 שניות, אחרי זה עוד פעם והלאה והלאה. המחשב שלי הוא עם לוח אם של GIGABYTE: GA-965G-DS3 יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6320 זה המאוורר המקורי של המעבד. מבדיקה ב SPEEDFAN, הטמרפטורה של המעבד (CORE0/1) היא 30-32 מעלות. רציתי לשאול האם זאת תקלה שהוא פתאום מפסיק להסתובב או שיש מצב שזה נורמלי בגלל שזאת טמפרטורה נמוכה? אם זה לא טוב, מה אפשר לעשות כדי לדעת מה הבעיה?

3. קניתי נגן MP3 באנגליה , של איזה חברה לא מוכרת דרך EBAY , קיבלתי אותו עכשיו , ובהתהתחלה הוא היה נדלק הכל רגיל אבל שמתי בו כמה שירים והוא לא ניגן ואז התחלתי להתעסק איתו ונראה לי שלחצתי ERASE FIRMWARE ,[מצורפת תמונה] , אבל עכשיו אני בכלל לא מצליח לעשות RECOVER , יש כזה קובץ ועם התוכנה היא מאפשרת לי לעשות את זה אבל איך שאני פותח את התוכנה שאמורה לעשות לי את זה , הנגן נכבה , ואז הוא אומר NO DEVICES CONNECTED ,ואין לי מושג מה לעשות , כי אין חברה על זה , סתם רשום על הקופסה extras4U , וזה לא אומר כלום גם בגוגל , בחוברת הדרכה גם אין חברה . אין לי לאן לפנות והדרך היחידה זה לתקן את ה FIRMWARE. יש למישהו פיתרון , בבקשה אני נואש .... עריכה: מצאתי לינק , זהו בדיוק הנגן. http://www…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Shuli_,

ברגע שאני מדליק את המחשב אז מופיע לי הסמל של intel ולאחר מכן מופיע לי מסך שחור שכתוב בו לעשות reboot או boot ואני לא יודע איך בדיוק עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. שלום לכולם, קיבלתי ווינדוס 8.1 ואהבת חיי היא תפריט ההתחל (ובעיקר שהמסך המציק הזה של ווינדוס שמונה לא יעלה כל פעם שאני לוחץ WIN KEY), למיטב ידיעתי בווינדוס 8.1 יש אפשרות לשים את תפריט ההתחל הקלאסי (כמו ב7 וXP) אך מצאתי בגוגל רק מדריכים עם תוכנה שנקראת clasic shell. אני מעדיף לשמור את המחשב עם מינימום תוכנות ולכן אם מישהו יודע איך לשים את התפריט ההתחל ללא הורדת תוכנה חיצונית אודה לו מאוד. אגב אם אין אופציה כזו ואני סתם ממציא תגידו...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסדרת המחשבים של HP HP Pavilion dv6500 הדגם של המחשב הוא dv6514ej שקניתי אותו היה עליו WINDOWS VISTA והכל עבד (מן הסתם) עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP ועכשיו האינטרנט לא עובד (לא WIRELESS ולא ETHERNET) אין ברשותי את הדיסקים של הדרייברים של המחשב הנייד התקנתי את הדרייברים שבאתר של HP והם לא עזרו לי http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3466606〈=en מה אני יכול לעשות?

7. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו (מצורף צילום מסך)רק שאני מכניסה את דיסק ההתקנה ולוחצת עליו כמו התקנה מחדש הוא משתחרר הבנתי שאני צריכה לשנות בהגדרה בביוס בין UEFI ל LEGACY ניסתי ולא כ"כ הצלחתי נכנסתי לadvanced (צילום מסך 2) ושם לboot (צילום מסך 3) ושם (צילום מסך 4) ומכאן הסתבכתי:( אשמח לכל עזרה אולי משו לא נכון בתהליך או שיש לכם פתרון אחר טנקס

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. שלום חברים אז קניתי ספק חדש של be quiet 580w יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 64 מעבד 3470 לוח של gb z44m-d3h כרטיס מסך 450GTS זמני וזיכרונות של KINGSTONE אז אתמול חיברתי את הספק שהוא עם cable mang הגיע מגרמניה ומדי פעם אני חווה קפיאות של המחשב לא מגיב ואז מרסט את עצמו עשיתי בדיקה לספק עם המכשיר הזה שבודק וזה מה שיצא לי

9. Started by Oprapc,

לחבר שלי יש לוח של חברת ELITEGROUP דגם K7SEM עם מעבד מובנה DURON 1200+. הכרטיס מסך הוא GF4MX 440 128MB הוא משתמש בWIN XP PRO כמובן. הבעיה היא שהמחשב נתקע סתם כך ללא חשיבות במה שעושים לאחר זמן מה. עוד בעיה שהמחשב צריך להיות מכוון דרך הביוס על כרטיס מסך PCI למרות השימוש בכרטיס מסך AGP, כי אם בוחרים כרטיס AGP לאחר הזזת העכבר בחלונות למשך יותר מ-10 שניות גורמת לCORRUPTION של התצוגה בצורה נוראית, מין התפוררות של התצוגה. הלוח עודכן לכל הדרייורים האחרונים, הביוס עודכן, הכרטיס מסך משתמש בדרייורים האחרונים גם הוא. האחריות לכל הרכיבים במחשב נגמרה ממזמן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה גם אם זה אומר להחליף חומרה במחיר הזול ביותר שיש? תודה על כל העזרה זה חשוב מאוד!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. האם ידוע לכם ואתם יכולים להרחיב בנושא על בעיה שנראה לי שהרבה אנשים נתקלים בה והיא חוסר אחידות בתקן 1.3 תקלות כמו OUT OF RANGE או אי זיהוי מכשיר לאחר מעבר תחנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gliderpilot,

שלום, קניתי מחנות זיכורונות CROAISR C6400 PRO ...(שהם 2 סטיקים של 1 גיגה כ"א) והם נדפקו לי עכשיו בדיקה ב-MEMTEST העלתה כמות נכבדה של ERRORים.. הבאתי לחנות את הזכרונות והם אמרו שצריך לשלוח את הזכרונות חול להחלפה וזה ייקח 21 ימי עסקים קרי יותר מ-4 שבועות !!!! האם זה הגיוני ?? האם זה נוגד את חוק הצרכנות ??

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by King Kong,

יש לי בעיה והיא כזאת ... אני רוצה לבדוק אם הכרטיס מסך שלי תקין הורדתי תוכנה אקוואה מרק ו 3 D מארק באקוואה מארק נכנסתי לאפשרות הראשונה ויש כמו סרט שממשיך ולא מספיק .. איך אני אמור לדעת אם הכרטיס טוב ? אותו דבר ב 3DMARK יש סרט ... לפעמים זה נותן נקודות אין לי מושג מה זה ולפעמים ממשיך רק סרט הבנתי מחבר שאם הכרטיס מסך טוב התוכנה ממשיכה בלי להפסיק אבל לי זה נתן ניקוד 1800 אם אני לא טועה פעם ... שמתי אותו על כרטיס מסך מובנה ... איך בודקים שהכרטיס מסך תקין ? ועוד שאלה יש תוכנה שדרכה אפשר לאמץ ( לבדוק ) את הציפסט בעומס ? ( כרטיס מסך גשר צפוני סוג של מאמץ על הציפסט .. ) נ.ב. יש פה מקום שמראים איך להלחים דוד קבל מחדש ? או ציפסט ? פשוט יש לי 2 לוחות 1 . קבל דפוק ( נפוח ) 2 . לוח עם…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  14. Started by Eli Weis,

שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shlomi XD,

אהלן קניתי מחשב חדש, קיבלתי אותו היום. אני מקבל ארור שכותב לי - "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר שXINPUT1_3.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו." התקנית משחקים מחדש, וזה קורה בכמה משחקים שונים. עזרה?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  16. Started by gooz,

בזמן האחרון התחילה תופעה מאד מוזרה במחשב אני יושב עליו ופתאום בלי שום סיבה הוא פשוט נכבה ישר כאילו החשמל קופץ. בדקתי תקעים והם בסדר גמור. המחשב לא מבצע כיבוי פשוט נכבה. כשאני מדליק אותו שוב הוא כותב לי Over clocking Feild please run setup ... to enter setuP press F1 בחיים שלי לא התעסקתי עם אווברקלוקינג אין לי מושג מה קורה כאן. האם הבעיה ב CPU? או שזה במערכת XP? תודה רבה רבה רבה לעוזרים

17. בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

זה הבהיל אותי- הרגע פתחתי את כונן C, ואני רואה שם משהו כמו 1000 קבצים בסיומת IDX! כולם נוצרו ב03\1\6 בשעה 14:34 בדיוק! מה זה לעזאזל, והאם אתם מכירים אתר שבו ניתן לברר על סיומות של קבצים?! תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם זה לפורום וינדוס, הרי זה לא בעיה בוינדוס, אז שמתי את זה פה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. אני מתחננן לעזרה ממכם!!! המחשב שלי בחודש האחרון לא נדלק! בהתחלה הוא לא היה מגיב בכלל לכפתור ההדלקה, אבל הספק עבד! הנוריות שנמצאות על החיבור lan דלקו וגם הליזר של העכבר דלק!! אתמול בלילה ניסיתי להדליק את המחשב... ופתאום הוא נדלק!!!! אבל אחרי כמה שניות הוא נכבה! לאחר כמה נסיונות לדליק את המחשב המחשב חזר למצב שבו הוא לא מגיב כלל! ניסיתי לאפס תביוס - לא עזר! נ.ב. מתי שהצלחתי להדליק את המחשב לכמה שניות אז המחשב נכבה לפעמים במקומות אחרים... היה פעם שהצלחתי להיכנס לביוס ולהמשיך לוינדווס אבל אחרי שעשיתי לוגון אז המחשב נכבה שוב!! אגב- שהצלחתי להכנס לביוס ה debug led רשם 7f ולפי המדיך זה מצביאה על: switch back to text mode if full screen logo is supported. -if errors occur, report…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם, שאני רוצה לשחק ב Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק עולה אבל אני רואה בו רק מסך שחור. ודמויות לא ברורות. עידכנתי את הדירייבר של הכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא גיפורס 5700 ומששיהו אמר לי שבגלל שהוא לא תומוך תמכיה מלאה בדיירק ריקס 9 הוא לא עובד כמו שצריך.? האם הוא צודק? האם עבר זמנו של הכרטיס ואני יצטרך לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. Started by moriss15,

המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: לפני כמה ימים המחשב היה מכובה,כשהדלקתי אותו הנורה במסך הפכה מכתומה (כבוי) לירוקה (מופעל) אבל המסך נישאר שחור,שומעים ברמקולים שהווינדוס עולה ועוד תוכנות אבל המסך שחור מרגע ההדלקה ולא מראה כלום. הנורה הירוקה מהבהבת בצבע ירוק וזהו,פתחתי את המחשב וניקתי אותו,אין כבלים נפוחים או קרועים,ניתקתי את הזיכרונות והחזרתי ועשיתי הכל וכלום לא עובד. הכרטיס מסך חדש יחסית וגם אותו ניתקתי וניקתי וחיברתי וכלום לא עוזר. ממתי התקלה קיימת? 3-4 ימים האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: ​לא - - - תגובה אוחדה: - …

24. Started by AGK,

שלום יש לי אנטי וירוס של symantec שמגיע עם חומת אש ואני רוצה לעשות תיקיית משותפת ברשת אבל כשהחומת אש של סימנטק מופעלת -אין גישה לתיקייה המשותפת ממחשבים אחרים ניסיתי לפתוח את הפורטים של השיתוף -ללא הצלחה אני חושב שטעיתי בדרך שבה פתחתי את הפורט, ושצריך לפתוח את זה אחרת, אני מצרף תמונות, ואשמח אם תעזרו ךי! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכלום..! יש לי בעייה במקלדת נגיד שאני לוחץ במקלדת על לחסימת שמע או על להגביר זה לא עושה לי כלום אין תגובה ברמקולים מה אלי לעשות..? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.