תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את נגן ה MP4 אבל כאני מחפש אותו בלחיצה על "המחשב שלי" הוא לא נמצא איך אני מאתר אותו ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי DELL ישנים כאלה, פנטיום 1 אפילו אני חושב ויש להם את אותה בעייה בדיוק ואני מנסה לפתור אותה ולא מצליח אולי תעזרו לי.... שאני מדליק את המחשבים נשמעים צפצופים: 3 ארוכים 2 קצרים ועוד 2 ארוכים. וכמובן שלא רואים כלום על המסך. תודה מראש ומקווה שתצליחו להבין את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צורב עם NERO והוא צורב לי את הקובץ הזה:MSO410.NRI מה זה הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש ואני מעוניין לבדוק שהחומרה בו תקינה ועובדת כראוי , רציתי לדעת אם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת...(בדיקת מעבד,תעבורת נתונים,תחת לחץ). תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
במהלך היום התחילו לי "בוטים" לא מוסברים במחשב. ה"בוטים" לא היו רגילים אלא ברגע שזה קרה המנורות של הPOWER וההרדיסק דלקו, כל המאווררים עבדו אבל המסך היה חשוך. אחרי ריסט המחשב עלה. יותר מאוחר המחשב עשה אותו דבר ולא הסכים לעלות יותר בגלל "system failed CPU test". אחרי מלחמות הוא הסכים לעלות וכעבור מספר שניות שוב נתקע. הכל מחובר כמו שצריך ונראה לי שהמעבד פשוט מת. יש דרך לוודא שזה באמת המעבד חוץ מלהביא מעבד אחר? (אין לי כלכך מאיפה להביא מעבד לבדיקה בלבד) הלוח הוא ASUS P4P800 DELUX. תודה.
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל פעם שאני ניכנס לחשב (מדליק) זה טוען ועושה לי MEMORY TEST איך אני מפסיק אתה זה... [אין לי בעיה ב זכרונות עשיתי MEMRY TEST 0 eror]
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי מחנות מסויימת מעבד ב-Tray ז"א בקופסת פלסטיק קטנה ללא מדבקה שפותחים אפילו שסורקים את המוצר לפני שמשלמים ולאחר כמה ימים שהתברר לי שאני לא צריך את המעבד החזרתי לחנות שמצידה שלחה אותו למעבדה לבדוק האם לא עבר בו זרם חשמלי לפני שהיא מזכה אותי. האם יש אפשרות כזו לדעת אם לא עבר במעבד שום זרם חשמלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי חלקים והרכבתי מחשב באופן עצמאי,ברגע שאני מפעיל את המחשב כל המאווררים פועלים ונראה שהכל נדלק כראוי אבל המחשב לא עושה פוסט לא עולה כלום,ניסיתי להפעיל את המחשב גם ללא כרטיס מסך או ללא ראם בשביל לראות אם הוא יעלה אבל הבעיה שהוא לא צפצף באף אחד מהמקרים
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
1. יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. אז בהוט ונטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? 2. המחשב שלי חדש יחסית.. קניתי אותו לפני שנה. והוא באמת במצב טוב, עובד מהר, חלק, האינטרנט טס.. הכל בסדר גמור. אבל עדיין - אשמח לטיפים כדי לשמור עליו במצב טוב ושיעבוד מהיר.למשל.. שדיברתי עם נטויז'ן, הנציג תמיכה המליץ לי מדי פעם לנקות קוקיז וכאלה.. וזה משהו שלא עשיתי אף פעם.. ובאמת מאז שהוא אמר לי, האינטרנט עובד בצורה מהירה פי 3.או למשל הטכנאי שלנו נתן לי ה…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בתיקית D רשום שיש לי מעט זיכרון ( מצורף תמונה ) איך אני מוחק קצת מהזיכרון שם? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בעקבות הורדות נרחבות בקאזה המקום ב-c כמעט נגמר ונגיד עומד על 100 מגה. לפתע אני מדליק את הקאזה והנה קורה משהו מוזר ביותר : נעלמים לי איזה חצי מקבצי ההורדה או יותר . לאחר בדיקה קצרה והסקת מסקנות הבנתי שההרדיסק מוחק אוטומטית קבצים לא חיוניים כמו קבצי ההורדה בקאזה כדי לפנות מקום בכונן. זוהי תופעה מעצבנת ביותר בשבילי הרי תארו לכם שהורדתם כבר 650 מגה וחסר לכם 10 מגה ואתם מדליקים את הקאזה ולפתע קובץ ההורדה נעלם (אפילו בשביל מישהו עם אינטרנט מהיר-כמוני). איך מונעים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול אח שלי שיחק עם החשמל בבית וכתוצאה מכך המחשב שלי נכבה באופן מיידי (יחד עם כל המכשירים בבית) ומאז יש בעיות בוינדוס. אני כל הזמן מקבל הודעות של dumping memory וכמעט כל דבר שאני מפעיל עושה בעיות כולל אנטי-וירוס, דפדפן אינטרנט ועוד. הנה הבעיה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 4e BCP1: 0000009A BCP2: 0001C8C1 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011212-27222-01.dmp C:\Users\xxxx\AppData\Local\Temp\WER-44834-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט:…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ שלא נדלק פתאום ואני לא יודע אם זה הלוח או המעבד. הוצאתי זכרון ושאר הרכיבים והשארתי רק ספק תקין מחובר ללוח כדי לנסות להדליק אותו ולבודד תקלה. קיצרתי את הפינים של סוויץ ההפעלה בלוח ואין תגובה, המאווררים של הספק והמעבד לא זזים והמעבד גם לא מתחמם.. איך אפשר לדעת אם נדפק המעבד או הלוח?
-
- 11 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
בכל פעם כשאני רוצה להדליק את המחשב. אני לוחץ על הכפתור, הוא מתחיל להידלק אבל אחרי 2-3 שניות הוא נכבה (לא רואים מסך או מקלדת עובדים). ואז אחרי שבריר שניה הוא נדלק שוב והפעם עולה תקין. זה קורה באופן קבוע. המחשב יחסית חדש: 2500k cpu 8gb ram 1600mhz Asus p8p67 B3 650W ThermelTake - החליפו לי אחרי שהיה לי של Crosair 700W שגרם לבעיות אחרות ידוע לכם מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי כרטיס פקס Dynamode NetoDragon 56K PCI Voice modem, ןעם הדלקת המחשב -נשמעים צפצופים ללא הפסקה ומ"ה לא עולה מה ניתן לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
היי, יש לי שני הארד-דיסקים. בראשון מותקן הווינדוס. התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה ימים, ובפירמוט השארתי את המחיצות בדיוק כמו שהיו לפני (הכונן הראשון מחולק ל-2 והכונן השני שלם). בסיום ההתקנה נכנסתי למחשב שלי, אך לא ראיתי את הכונן השני (זה שהשארתי שלם). בדקתי במנהל ההתקנים והוא מופיע שם. הרצתי עדכונים של הווינדוס כמה פעמים, בשביל שאולי ימצא לזה פתרון, אך זה לא מצא. בנוסף, מאז ההתקנה, המיקרופון שלי לא מזוהה במחשב. אני מכניס אותו (הכבל עם הפין האדום), אך הוא לא מזוהה. גם כשאני נכנס ל"התקני הקלטה" (דרך מקש ימני על הרמקול), אני לא מוצא אותו שם. עשיתי שברשימה יוצגו גם מכשירים לא זמינים, אך הוא לא מופיע שם.. מה לעשות עם שתי הבעיות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על המחשב הותקן Windows XP מחדש, כל הדרייברים הותקנו אוטומטית אבל משום מה הוא לא מוכן אפילו לפתוח קבצי סאונד בWindows Media Player או בכל תוכנה אחרת. הכרטיס קול פשוט לא מזוהה. מצורפת תמונה ממנהל ההתקנים: כתוב שם שההתקן לא פעיל - Code 10 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: עכשיו הכל עובד :-) שתהיה אחלה שבת
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי windows מקורי שניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מבקש ליצור דיסקט הצלה. ואז לא משנה אם אני אומר כן או לא ההתקנה נפסקת. כשאני אומר לעשות הוא לא מוצא שום דיסקט מתאים לכתיבה (מתוך כ 10) ואז הוא נתקע ואם אני אומר אל תעשה הוא עושה ריסט ואני לא יכול להמשיך בהתקנה- כשאני לוחץ לו שימשיך לקרוא מהדיסק הקשיח הוא מפעיל לי את ה windows הקודם. בעיה שניה, בוינדווז המותקן (מדיסק צרוב) אני לא מצליח לעשות שיקרא עברית, איך אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים! הwindows הוא seconed edition
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחשב אחד ברגע שאני מדליק לפעמים המסך עולה לפעמים לא. ניסיתי להחליף כרטיס מסך לא עזר לכן אני חושד אולי בספק אבל לא רוצה ללכת סתם לקנות. מחשב שני אחרי התקנת דריבר של מדפסת אולי המקלדת והעכבר הפסיקו לעבוד לא משנה מאיפה מחברים. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היא לי מודם בUSB והוא נדפק החלפתי מודם מאז המחשב מתחיל להתקע לפעמים קופה ופעם עשה לי מסך כחול אני חושב יש מצב זה קשור לIRQ התנגשות או משהו? וגם מאז שאני מדליק תמחשב זה כותב ככה בצד : (מנהל התקנה פתחתי סתם שתראו ומה זה הSM הזה ?). מקווה שתעזרו. עדכון: נהיא לי עוד פעם מסך כחול (התקנתי משחק ואלכתי לאכול פתהום אני בא מדליק תמשחקק ומסך כחול) היא כתוב למתה ככה: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete. contact your system administrator or technical support group furthc assistance. (אם לא הבנתם מה זה furthc אז כנירה זה furthe ו שלא יודע מה..)
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-